Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα διαφωνήσω πλήρως με τους συναγωνιστές pathos,mysterious και agiana,παρ' ότι τους θεωρώ φίλους και πολύ έμπειρους συναγωνιστές...Και φυσικά οτι πώ δεν είναι,σε καμμία περίπτωση,αιχμή εναντίον τους...
Και εξηγούμαι :
Κανόνας 1ος.Οταν υπάρχει ζήτηση οι τιμές ΔΕΝ πέφτουν....ειδικά στο συγκεκριμένο μαγαζί,τις περισσότερες ωρες δεν πέφτει καρφίτσα.Και αν,όπως λέει ο pathos,κλείσουν άλλα μαγαζιά,τότε είναι που η πελατεία θα επικεντρωθεί σε όσα απομείνουν και οι τιμες θα μείνουν σταθερές,με ανοδικές τάσεις.
Δεύτερον...έχουμε χάσει τη μπάλλα μου φαίνεται...γι' αυτό χρεωκόπησε η Ελλάδα....γιατι όλοι νομίζουν οτι μπορουν να τα έχουν όλα....που ακούστηκε ρε μάγκες,ο ανεργος,ο υπάλληλος,ο συνταξιούχος και ο μεροκαματιάρης να συχνάζουν σε studio massage? δηλαδή,αν ο υπάλληλος δίνει καθε 10-15 μέρες 80 ευρω για μασαζ,ο γιατρός,ο δικηγόρος,ο τραπεζίτης τι πρέπει να δίνουν? 500? αυτό ολο μου θυμίζει κάτι κοπελλίτσες που μόλις επιασαν δουλεια με 600 ευρώ και θέλουν να έχουν αυτοκίνητο,κινητό,μοδάτα ρούχα,διακοπές στη Μύκονο και rolex στο χέρι....όχι απο γκόμενους,οχι απο βίζιτες,απο τον μισθό τους...ας οψονται οι τράπεζες που μοιραζαν πιστωτικές και δάνεια σε όποιον περνούσε απέξω...
Πάμε τώρα επι της ουσίας....την Αλίνα την ξέρω.Οπως ξέρω και πολλές άλλες "Αλίνες"....όμορφα 20χρονα κοριτσάκια,που επέλεξαν αυτό τον τρόπο για να πλουτίσουν γρήγορα....Και που όλοι εμεις εδω τις έχουμε κάνει Θεές....ο ένας γράφει ποιήματα,ο άλλος γράφει διθυραμβικές κριτικές,ο άλλος λέει "τέτοια γυναικάρα δεν εχω ξανασυναντήσει",κλπ.Προφανώς λοιπόν τα μυαλά τους πήραν αέρα....κάνουν και 5 ακριβές βίζιτες εκτός μαγαζιού,οπότε θεωρούν οτι είναι κάποιες....και κοιτάνε να βγάλουν γρήγορα λεφτά,χωρίς να κάνουν πολλές παραχωρήσεις.Λογικό δεν είναι? προφανώς και δεν γουστάρουν να τις πασπατευει ο καθένας,να τους βάζει κωλοδάχτυλα και να τις χύνει στο στόμα....εσείς τι περιμένατε δηλαδή? με όποιον πάει εκεί,ωραίος,ασχημος,καθαρός,βρώμικος,ευγενής,αγενής,να έχουν την ίδια διάθεση? ναι,ασφαλώς τα λεφτά τα θέλουν...αλλά μην περιμένετε να κάνουν και κωλοτούμπες...ειδικά όταν εμεις συμπεριφερόμαστε είτε σαν κτήνη,είτε σαν αγαπούληδες που δεν έχουν ξαναδεί γυναίκα.....

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
σωστος...αν και η αλινα μου κανει πανω απο 20 αρκετα...........α και κατι ακομη,καλο ειναι τα χυσια του ο καθενας να τα κραταει για την παρτυ του...ειπαμε ακαποτη πιπα οκ ,οποιοσ θελει να γλυφει οκ , φιλια στο στομα οκ αλλα οχι και να τα καταπινει(γιατι καποια θα κατεβουν κατω ειτε το θελει η γκομενα ειτε οχι ,απο την στιγμη που τα βαζει στο στομα της) καποιυς κανονουε υγειηνεισ, εστω και λιγουσ να χουμε....

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
σωστος...αν και η αλινα μου κανει πανω απο 20 αρκετα...........α και κατι ακομη,καλο ειναι τα χυσια του ο καθενας να τα κραταει για την παρτυ του...ειπαμε ακαποτη πιπα οκ ,οποιοσ θελει να γλυφει οκ , φιλια στο στομα οκ αλλα οχι και να τα καταπινει(γιατι καποια θα κατεβουν κατω ειτε το θελει η γκομενα ειτε οχι ,απο την στιγμη που τα βαζει στο στομα της) καποιυς κανονουε υγειηνεισ, εστω και λιγουσ να χουμε....

Όταν κάνεις μία δουλειά, πρέπει να την κάνεις ΚΑΛΑ. Δεν έχει "κάνω αυτό, δεν κάνω εκείνο" (σε λογικά πάντα πλαίσια).

Και οι οδοκαθαριστές μαζεύουν τα δικά μας σκουπίδια, αλλά δεν κάνουν διακρίσεις στις σακκούλες αν μυρίζουν ή όχι. Τις μαζεύουν ΟΛΕΣ.

Άπαξ και επιλέξατε να βγάλετε στα γρήγορα, χρήματα, θα πρέπει να μην έχετε αναστολές ως προς τις υπηρεσίες που θα πρέπει να απολαμβάνει ο πελάτης.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Όταν κάνεις μία δουλειά, πρέπει να την κάνεις ΚΑΛΑ. Δεν έχει "κάνω αυτό, δεν κάνω εκείνο" (σε λογικά πάντα πλαίσια).

Και οι οδοκαθαριστές μαζεύουν τα δικά μας σκουπίδια, αλλά δεν κάνουν διακρίσεις στις σακκούλες αν μυρίζουν ή όχι. Τις μαζεύουν ΟΛΕΣ.

Άπαξ και επιλέξατε να βγάλετε στα γρήγορα, χρήματα, θα πρέπει να μην έχετε αναστολές ως προς τις υπηρεσίες που θα πρέπει να απολαμβάνει ο πελάτης.
To θέμα κατά την άποψη μου δεν έιναι αν δέχεται η κοπέλα να τα παίρνει στο στόμα.Αλλά η συνεννόηση.Πριν μπει ο συναγωνιστής ρώτησε  αν τα παίρνει και πήρε την θετική απάντηση όχι από την Αλίνα, αλλά από την Ελένη.Άλλα τάχθηκαν και άλλα έλαβε, οπότε το δίκιο είναι με το μέρος του.Και η Αλίνα έχει δίκιο , γιατί δεν φταίει αυτή που η Ελένη μίλησε για πάρτυ της.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Ακου φιλε Αντυ, εχεις δικιο σε πολλα, τα’χεις ξαναγραψει αυτά τα περι προσφορας και ζητησης στα μασαζ, αλλα νομιζω ότι ειτε ηθελημμενα ειτε ακουσια, παραβλεπεις καποια πραγματα :

1. «Κανόνας 1ος.Οταν υπάρχει ζήτηση οι τιμές ΔΕΝ πέφτουν....ειδικά στο συγκεκριμένο μαγαζί,τις περισσότερες ωρες δεν πέφτει καρφίτσα.Και αν,όπως λέει ο pathos,κλείσουν άλλα μαγαζιά,τότε είναι που η πελατεία θα επικεντρωθεί σε όσα απομείνουν και οι τιμες θα μείνουν σταθερές,με ανοδικές τάσεις.» ΣΥΜΦΩΝΩ. Από οσο διαβαζω από τις κριτικες, στο Στ.29 τα δωματια είναι γεματα.
2. «Αν ο υπάλληλος δίνει καθε 10-15 μέρες 80 ευρω για μασαζ,ο γιατρός,ο δικηγόρος,ο τραπεζίτης τι πρέπει να δίνουν? 500?» ΔΙΑΦΩΝΩ. Με τη δικη σου λογικη θα σου πω εγω : αν η κάθε μιλφ 50-φευγα με κυτταριτιδα και η κάθε μπαζορουμανοαλβανιδουλα κοντοστουπα ζηταει 80 + 20 ισως για 20 λεπτα σεξ (για το μασαζ δε γινεται λογος, εδώ γελαμε), τοτε τα city tours ποσα πρεπει να ζητανε? Μηπως 1000 ευρω? Η’ οι δικηγοροι , οι γιατροι,οι μηχανικοι χεζονται στο χρημα πιστευεις και γουσταρουν να δινουν τσαμπα λεφτα? Ενας ανθρωπος μεγαλος σε ηλικια,μισθωτος ή συνταξιουχος πες μου εσυ, που θα παει να γαμησει? Στα μπουρδελα ? με αλλους 10 πιτσιρικαδες στο σαλονι να μαλακιζονται, να φωναζουν και να κανουν χαβαλε?
3. Δεν είναι μονο τα 80 ευρω στις πορνο-υπηρεσιες. Είναι και το λεγομενο value for money για το οποιο γκρινιαζουμε. Δηλαδη, ας μη θιξω την ομορφια της κάθε κοπελας, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. ΑΛΛΑ : ο φιλος προηγουμενως, ζητησε τελειωμα στο στομα και αυτό ΔΕΝ το πηρε. Επρεπε να παρει πισω αν όχι όλα, καποια λεφτα?  Μας εχουν κοροϊδεψει ή όχι ολους σε στουντιο-μασαζ-μπουρδελα?? Προσφατα πηγα στο Φωκαίας 27Β οπου η ξανθια κοπελιτσα Βικτωρια, με πιπωσε κανα πενταλεπτο,και μολις πηγα να της το βαλω, πονουσε. Προσπαθησε η καημενη να αλλαξει στασεις κλπ. Της λεω ηρεμα: τι θες να κανουμε ? να σταματησουμε και να παρω πισω τα λεφτα? Οκ μου λεει. Παει στην τσατσα, και αυτή μου εδωσε τα λεφτα μου πισω ΟΛΑ. Αυτή ηταν επαγγελματικη συμπεριφορα ναι ή όχι? Οσο ανεβαινει η τιμη, πρεπει να ανεβαινει και η ποιοτητα των υπηρεσιων. Δε μπορω να διαβαζω για τη Μαριαννα του Κ48 ότι την εχουν καταγαμησει ολοι από κωλο κι εμενα μου ζητησε +20 , ετσι γιατι προφανως εκοψε ότι θα εκανε αρπαχτη με μενα!
4. Ουσιαστικα συμφωνεις ότι η κάθε Αλινα καβαλαει το καλαμι με τις μαλακιες των πελατων που την κανουν θεα. Αυτό δε σημαινει ότι πρεπει να κανει ο,τι γουσταρει. Εκει , δε θελει μποϋκοταζ? Εσυ,εγω, ολοι μας δεν ειμαστε η αγορα?

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα διαφωνήσω πλήρως με τους συναγωνιστές pathos,mysterious και agiana,παρ' ότι τους θεωρώ φίλους και πολύ έμπειρους συναγωνιστές...Και φυσικά οτι πώ δεν είναι,σε καμμία περίπτωση,αιχμή εναντίον τους...
Και εξηγούμαι :
Κανόνας 1ος.Οταν υπάρχει ζήτηση οι τιμές ΔΕΝ πέφτουν....ειδικά στο συγκεκριμένο μαγαζί,τις περισσότερες ωρες δεν πέφτει καρφίτσα.Και αν,όπως λέει ο pathos,κλείσουν άλλα μαγαζιά,τότε είναι που η πελατεία θα επικεντρωθεί σε όσα απομείνουν και οι τιμες θα μείνουν σταθερές,με ανοδικές τάσεις.
Δεύτερον...έχουμε χάσει τη μπάλλα μου φαίνεται...γι' αυτό χρεωκόπησε η Ελλάδα....γιατι όλοι νομίζουν οτι μπορουν να τα έχουν όλα....που ακούστηκε ρε μάγκες,ο ανεργος,ο υπάλληλος,ο συνταξιούχος και ο μεροκαματιάρης να συχνάζουν σε studio massage? δηλαδή,αν ο υπάλληλος δίνει καθε 10-15 μέρες 80 ευρω για μασαζ,ο γιατρός,ο δικηγόρος,ο τραπεζίτης τι πρέπει να δίνουν? 500? αυτό ολο μου θυμίζει κάτι κοπελλίτσες που μόλις επιασαν δουλεια με 600 ευρώ και θέλουν να έχουν αυτοκίνητο,κινητό,μοδάτα ρούχα,διακοπές στη Μύκονο και rolex στο χέρι....όχι απο γκόμενους,οχι απο βίζιτες,απο τον μισθό τους...ας οψονται οι τράπεζες που μοιραζαν πιστωτικές και δάνεια σε όποιον περνούσε απέξω...
Πάμε τώρα επι της ουσίας....την Αλίνα την ξέρω.Οπως ξέρω και πολλές άλλες "Αλίνες"....όμορφα 20χρονα κοριτσάκια,που επέλεξαν αυτό τον τρόπο για να πλουτίσουν γρήγορα....Και που όλοι εμεις εδω τις έχουμε κάνει Θεές....ο ένας γράφει ποιήματα,ο άλλος γράφει διθυραμβικές κριτικές,ο άλλος λέει "τέτοια γυναικάρα δεν εχω ξανασυναντήσει",κλπ.Προφανώς λοιπόν τα μυαλά τους πήραν αέρα....κάνουν και 5 ακριβές βίζιτες εκτός μαγαζιού,οπότε θεωρούν οτι είναι κάποιες....και κοιτάνε να βγάλουν γρήγορα λεφτά,χωρίς να κάνουν πολλές παραχωρήσεις.Λογικό δεν είναι? προφανώς και δεν γουστάρουν να τις πασπατευει ο καθένας,να τους βάζει κωλοδάχτυλα και να τις χύνει στο στόμα....εσείς τι περιμένατε δηλαδή? με όποιον πάει εκεί,ωραίος,ασχημος,καθαρός,βρώμικος,ευγενής,αγενής,να έχουν την ίδια διάθεση? ναι,ασφαλώς τα λεφτά τα θέλουν...αλλά μην περιμένετε να κάνουν και κωλοτούμπες...ειδικά όταν εμεις συμπεριφερόμαστε είτε σαν κτήνη,είτε σαν αγαπούληδες που δεν έχουν ξαναδεί γυναίκα.....

παρα παρα παρα μα παρα πολυ σωστος !!!!!!!!

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0
Να ρωτησω κατι απλο? Αφου δεν πηρες τις υπηρεσιες που συμφωνησες με την Ελενη γιατι εδωσες τα χρηματα που σου ζητησαν? Επρεπε να πεις εγω συμφωνησα 80 για αυτο απο τη στιγμη που δεν εγινε παρε 60 και αν εχεις προβλημα λυσε το με την Ελενη.

Επισης να πω οτι 2 φορες μου εχει συμβει κατι παρομοιο στο συγκεκριμενο μαγαζι, να προσπαθησουν να μου ζητησουν παραπανω χρηματα για να κανουν το αυτονοητο. Εξηγουμαι. Δεν παιρνω μπριζολα, μου αρεσει το καλο μασαζ και το φραπεδακι στο τελος. Οταν λοιπον προσπαθησαν να μου πουν οτι ξερεις το φραπε παει 80 διοτι εβγαλα κι εγω τα ρουχα μου (!!!!) τους εδωσα το εξηνταρι και της ζητησα να φωναξει τη Ζανα για να τα βρουμε. Εντελως τυχαιως και τις 2 φορες που δημιουργηθηκε τετοιο θεμα η Ζανα ελειπε. Προσοχη λοιπον συναγωνιστες. Οταν λειπει η Ζανα ΟΛΕΣ οι υπολοιπες προσπαθουν να τα τσεπωσουν. Δωστε εσεις αυτα που πρεπει και αν εχουν προβλημα ας ψαξουν να το βρουν.

Ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν η Ζανα εκει δε θα γινοταν αυτο... Φυσικα να τονισω οτι απο την αποψη του πακετου (μασαζ+φραπε) το μαγαζι ειναι ισως το καλυτερο που υπαρχει στι τιμη αυτη. Δεν γνωριζω τι γινεται με τα ντελιβερυ ουτε εχω και τη δυνατοτητα να ψαξω κατι τετοιο. Η Ζανα λοιπον ειναι εγγυηση, ακομα κι αν δεν επιλεξεις εκεινη για μασαζ...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε solidarity και οι υπόλοιποι....
Φιλική συζήτηση κάνουμε,αποψεις και γνώμες ανταλλάσουμε,η αποψη του καθενός είναι πάντα σεβαστή,αρκεί να υπάρχουν επιχειρήματα...
Ηθελημένα δεν παραγνωρίζω τίποτα,η άποψη μου περι προσφοράς και ζήτησης δεν χρειάζεται επιβεβαίωση,ισχύει παντού και πάντα απο τότε που υπάρχει ο άνθρωπος....Στρεβλώσεις υπάρχουν πάντα,ομως η κάθε "αγορά" έχει τον τρόπο να τις εξαλείφει γρήγορα....
Ναι,η συμπεριφορά στο μπουρδέλλο της Φώκαιας σωστή,ναι η Ζάνα προτιμάει να χάσει λεφτά αλλά να κρατήσει ψηλά το όνομά της,αλλά βρε παιδιά ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό :
Οταν πάτε και προκαταβολικά ζητάτε τέτοια πράγματα,χάνεται ολη η μαγεία...αφήστε και τίποτα να ερθει φυσικά,την κατάλληλη στιγμή...Φέρεστε στα κορίτσια σαν να είναι ενα κομμάτι κρέας...τους φέρεστε σαν πουτάνες,επομένως περιμένετε αυτές να συμπεριφερθούν διαφορετικά?
Φίλε solidarity,επειδή πληρώνεις δεν εχεις το δικαίωμα να εξευτελίζεις τον άλλον...και η διαπραγμάτευση πριν μπείς στο δωμάτιο για πρωκτικά,για χυσίματα στο στόμα και τα τοιαυτα,είναι απο τη φύση της εξευτελιστική για τον άλλον...ναι,πουτάνες είναι και θα σου κάνουν τα κέφια,αλλά θα σου φερθουν κι αυτές ανάλογα...θα κοιτάξουν να τελειώνουν γρήγορα,θα ζητάνε εξτρα λεφτά,θα "αντισταθούν" όσο μπορουν στον εξευτελισμό που τους έκανες....για μένα,ο mysterious έχασε το παιχνίδι πριν καν μπεί στο δωμάτιο....
Για όλα τα πράγματα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος....αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές οι κριτικές για την ιδια κοπέλλα διαφέρουν σημαντικά.Εγω δεν ψάχνω ούτε προμότορες,ούτε αντι-προμότορες ούτε τίποτα....είμαι πάντα σίγουρος οτι ο καθένας πήρε τις υπηρεσίες που αξιζε,συμφωνα με την συμπεριφορά του...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Καλημερούδια!

Βέβαια, το μαγαζί σκίζει από κόσμο...... και τις περισσότερες φορές, δίκαια. Η Ζάνα προσπαθεί πάντα να κάνει καλή επιλογή συνεργατών. Απλά, κάποιες (ελάχιστες) φορές υπάρχουν και αστοχίες.

Πάντως, μέχρι και το μέσα σαλόνι, το μετέτρεψαν σε δωμάτιο για να εξυπηρετούν. Άρα, μην περιμένετε με τέτοια κοσμοσυρροή να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική.

"Η φθήνια τρώει τον παρά" μου έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά μου!!
Θεωρητικά θα πρέπει όλοι να κάνουν ένα "κούρεμα".  Είδομεν!!!
:priest: :priest:

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
"Η φθήνια τρώει τον παρά" μου έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά μου!!
Θεωρητικά θα πρέπει όλοι να κάνουν ένα "κούρεμα".  Είδομεν!!!
:priest: :priest:

Έτσι πρέπει να γίνει, αλλά χωρίς αισθητή πτώση της ποιότητας των υπηρεσιών ή του χρόνου.

Π.χ. στο Π131, το κόστος είναι 60 ευρώ, αλλά για 30 λεπτά!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ακου φιλε Αντυ, εχεις δικιο σε πολλα, τα’χεις ξαναγραψει αυτά τα περι προσφορας και ζητησης στα μασαζ, αλλα νομιζω ότι ειτε ηθελημμενα ειτε ακουσια, παραβλεπεις καποια πραγματα :

1. «Κανόνας 1ος.Οταν υπάρχει ζήτηση οι τιμές ΔΕΝ πέφτουν....ειδικά στο συγκεκριμένο μαγαζί,τις περισσότερες ωρες δεν πέφτει καρφίτσα.Και αν,όπως λέει ο pathos,κλείσουν άλλα μαγαζιά,τότε είναι που η πελατεία θα επικεντρωθεί σε όσα απομείνουν και οι τιμες θα μείνουν σταθερές,με ανοδικές τάσεις.» ΣΥΜΦΩΝΩ. Από οσο διαβαζω από τις κριτικες, στο Στ.29 τα δωματια είναι γεματα.
2. «Αν ο υπάλληλος δίνει καθε 10-15 μέρες 80 ευρω για μασαζ,ο γιατρός,ο δικηγόρος,ο τραπεζίτης τι πρέπει να δίνουν? 500?» ΔΙΑΦΩΝΩ. Με τη δικη σου λογικη θα σου πω εγω : αν η κάθε μιλφ 50-φευγα με κυτταριτιδα και η κάθε μπαζορουμανοαλβανιδουλα κοντοστουπα ζηταει 80 + 20 ισως για 20 λεπτα σεξ (για το μασαζ δε γινεται λογος, εδώ γελαμε), τοτε τα city tours ποσα πρεπει να ζητανε? Μηπως 1000 ευρω? Η’ οι δικηγοροι , οι γιατροι,οι μηχανικοι χεζονται στο χρημα πιστευεις και γουσταρουν να δινουν τσαμπα λεφτα? Ενας ανθρωπος μεγαλος σε ηλικια,μισθωτος ή συνταξιουχος πες μου εσυ, που θα παει να γαμησει? Στα μπουρδελα ? με αλλους 10 πιτσιρικαδες στο σαλονι να μαλακιζονται, να φωναζουν και να κανουν χαβαλε?
3. Δεν είναι μονο τα 80 ευρω στις πορνο-υπηρεσιες. Είναι και το λεγομενο value for money για το οποιο γκρινιαζουμε. Δηλαδη, ας μη θιξω την ομορφια της κάθε κοπελας, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. ΑΛΛΑ : ο φιλος προηγουμενως, ζητησε τελειωμα στο στομα και αυτό ΔΕΝ το πηρε. Επρεπε να παρει πισω αν όχι όλα, καποια λεφτα?  Μας εχουν κοροϊδεψει ή όχι ολους σε στουντιο-μασαζ-μπουρδελα?? Προσφατα πηγα στο Φωκαίας 27Β οπου η ξανθια κοπελιτσα Βικτωρια, με πιπωσε κανα πενταλεπτο,και μολις πηγα να της το βαλω, πονουσε. Προσπαθησε η καημενη να αλλαξει στασεις κλπ. Της λεω ηρεμα: τι θες να κανουμε ? να σταματησουμε και να παρω πισω τα λεφτα? Οκ μου λεει. Παει στην τσατσα, και αυτή μου εδωσε τα λεφτα μου πισω ΟΛΑ. Αυτή ηταν επαγγελματικη συμπεριφορα ναι ή όχι? Οσο ανεβαινει η τιμη, πρεπει να ανεβαινει και η ποιοτητα των υπηρεσιων. Δε μπορω να διαβαζω για τη Μαριαννα του Κ48 ότι την εχουν καταγαμησει ολοι από κωλο κι εμενα μου ζητησε +20 , ετσι γιατι προφανως εκοψε ότι θα εκανε αρπαχτη με μενα!
4. Ουσιαστικα συμφωνεις ότι η κάθε Αλινα καβαλαει το καλαμι με τις μαλακιες των πελατων που την κανουν θεα. Αυτό δε σημαινει ότι πρεπει να κανει ο,τι γουσταρει. Εκει , δε θελει μποϋκοταζ? Εσυ,εγω, ολοι μας δεν ειμαστε η αγορα?

:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Πάντως, στο εν λόγω μαγαζί, όταν κάναμε νύξη για καλύτερη τιμολογιακή αντιμετώπιση, μας το ξέκοψαν: "Αφού έχει φούλ κίνηση, γιατί να μειώσουμε την τιμή?"
:o :o :o

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Εφόσον δεν πέφτει η κίνηση σίγουρα δεν θα μειώσουν τις τιμές. Πιστεύω οτι πολύ σύντομα, λόγω των οικονομικών δυσκολιών, όταν ο κόσμος δεν θα έχει την ίδια αγοραστική δύναμη που είχε τους προηγούμενους μήνες και αναγκαστικά θα αραιώσουν και οι επισκέψεις στα ιδρύματα, οι τιμές θα πέσουν παντού σε όλη την αγορά.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
στο συγκεκριμένο μαγαζί είχα πάει λίγο πριν το κλείσιμο της ημέρας και πήρα την Μαρία, αυτή που έχει εγκαταλείψει το άθλημα από όσο ξέρω. Δεν υπήρχε χρόνος και για μασάζ και για μπριζόλα, οπότε αρκέστηκα στην μπριζόλα με 60 ευρώ αφού η υπηρεσία δεν ήταν πλήρης. Μου το πρότεινε η ίδια μάλιστα... βέβαια μιλάμε για άλλες εποχές
Η χημεία μεταξύ των ανθρώπων πάντως παίζει τον ρόλο της...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Οταν η Μαρία είχε κάβλες
πέφταν του καναπέ, οι τάβλες !

Ωραίες εποχές ! Είχα και τα 80 τότε ! :cheesy:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Μία ερώτηση: Η Ζάνα είναι αυτή που ήταν πριν από χρόνια στο περίφημο "Ζανόσπιτο"?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η Ζάνα, είναι αυτή ,που άν δεν το κάνει πενηντάρικο,...θα κάνει χρόνια να με ξαναδεί!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
είχα κάνει τρομερά πράγματα με την Μαρία... κρίμα που έφυγε

tsiboukios