Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
μα και οι πελάτες βάφουν!!! πάνω στα κορίτσια!!!

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Πριν από λίγο καιρό πήρα την Μαρία. Αυτή την φορά ήταν λίγο ξεπέτα το μασσάζ της και μετά καλή αλλά με μειονεμτήματα. Το καλαμάκι ριχό και μόνο με προσπάθεια δική μου μπήκε πιο μέσα. Ακολούθησε μάχη στον πάγκο με ψεύτικους αναστεναγμούς. Τέλειωμα στο μελαχροινό προσωπάκι της. Νομίζω πάντως οτι έχει χαλαρώσει λίγο. Εκτός από τη Ζάνα ποιά άλλη κρατάει το επίπεδο αυτήν την εποχή εκεί μέσα. Να είναι καλλίγραμμη μόνο μιας και δεν μπορώ τις γεμάτες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
Πάντως ρε παιδιά, δεν είμαι και πολύ έμπειρος από μαγαζιά, αλλά θέλω και την άποψή σας. Στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως έχει γράψει και συνάδελφος, η πίπα είναι επιστήμη. Αλλά αυτό το ξεκάπωτο, που φυσικά είναι άλλο πράμα, δεν σας ανησυχεί για μετάδοση ασθενειών;

Πείτε μου τη γνώμη σας, γιατί δεν δας κρύβω ότι ανησυχώ λίγο.
ρε φιλε ειναι ενα θεμα που δεν ξερω κ εγω ποσες χιλιαδες φορες εχει αναφερθει μεσα στο σαιτ κ σε διαφορα θεματα του....
διαβασε κ ψαξου λιγο για να ενημερωθεις για τις γνωμες μας  ;)

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αλλά αυτό το ξεκάπωτο, που φυσικά είναι άλλο πράμα, δεν σας ανησυχεί για μετάδοση ασθενειών;

Κάποια στιγμή, όλοι μας θ'αφήσουμε το μάταιο τούτο κόσμο. Ας πάμε όμως, ευχαριστημένοι από ξεσκούφωτο καλαμάκι.... :cheesy: ;)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Καλησπέρα παιδιά,

Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει δύο φορές, μία με Μαρία και μία με Αλίνα. Η πρώτη ήταν μέτρια εμπειρία και δεν νομίζω να την ξανατιμούσα, αλλά το Αλινάκι είναι εξαιρετικό και στο μαζάζ και στη συνέχεια. Το ανέβασμα πάνω σου και το μασάζ με τα πόδια στην πλάτη είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί και μου άρεσε πολύ. Στη συνέχεια είχαμε μια μπαλίτσα με καλαμάκι, χαλάρωμα για 5-10 λεπτά και συνέχεια με καλαμάκι, cow girl, και τελείωμα με σφυροκόπημα από πίσω. Πολύ καλή εμπειρία.

Πάντως ρε παιδιά, δεν είμαι και πολύ έμπειρος από μαγαζιά, αλλά θέλω και την άποψή σας. Στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως έχει γράψει και συνάδελφος, η πίπα είναι επιστήμη. Αλλά αυτό το ξεκάπωτο, που φυσικά είναι άλλο πράμα, δεν σας ανησυχεί για μετάδοση ασθενειών;

κίνδυνος μετάδοσης του HIV  δεν υπάρχει. Κονδυλώματα μπορεί να αποκτήσεις ή οποιδήποτε άλλο από σάλιο

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Και ξανά στον αγώνα....

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα ξερει κανεις αν η αλινα δινει πισω πορτα?

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306
Χθεσινοαπογευματινη επισκεψη παρουσες,Σονια η γνωστη,Αλινα στα υπ οψιν,Νικολ ,Ζανα και αλλες δυο που με βοηθησε ο γερμανος να μην θυμαμε ονομα,ο αγων αρχισε και τελειωσε με αντιπαλο τη Νικολ [η οποια σε ερωτηση μου , που ησουν τοσο καιρο μου δηλωσε οτι εγινε μαμα ενος αγοριου] τυχερο με τετοια βυζια θα μεγαλωσει γρηγορα. Στα του αγωνα τωρα δυνατο μασαζ διαρκειας 20' [σε παρατηρηση μου γιατι στη μεσογειων 208 δεν εκαναν σχεδον καθολου μασαζ , μου απαντησε οτι εδω το μασγαζι ετσι δουλευει ,Ζανα θα ελεγα εγω]στη συνεχεια ο αγων ητο αμφιροπος με εναλλαγες στασεων και φασεων στη μικρη περιοχη της νικολ και στη βυζοπεριοχη οπου και εναποτεθει το αποτελεσμα [σπερματουγρο] του αγωνα, γενικα κρινεται σαν μια καλη προταση αν η κοπελα ειναι στα γουστα του καθενος

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.946
Πόντοι
42.697
Καλό μεσημέρι,

Υπάρχει σύντροφοι τηλέφωνο του μαγαζιού για να μάθαίνουμε αν είναι συγκεκριμένη κοπέλα εκεί; :helpplea:

εαν πας στα μασαζ πανω πανω και κλικάρεις , θα σου βγάλει την λιστα και τον χαρτη των μασαζ.
Εκει θα βρεις ολα τα στοιχει αγια καθε μαγαζι, και το τηλ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
Χθεσινοαπογευματινη επισκεψη παρουσες,Σονια η γνωστη,Αλινα στα υπ οψιν,Νικολ ,Ζανα και αλλες δυο που με βοηθησε ο γερμανος να μην θυμαμε ονομα,ο αγων αρχισε και τελειωσε με αντιπαλο τη Νικολ [η οποια σε ερωτηση μου , που ησουν τοσο καιρο μου δηλωσε οτι εγινε μαμα ενος αγοριου] τυχερο με τετοια βυζια θα μεγαλωσει γρηγορα. Στα του αγωνα τωρα δυνατο μασαζ διαρκειας 20' [σε παρατηρηση μου γιατι στη μεσογειων 208 δεν εκαναν σχεδον καθολου μασαζ , μου απαντησε οτι εδω το μασγαζι ετσι δουλευει ,Ζανα θα ελεγα εγω]στη συνεχεια ο αγων ητο αμφιροπος με εναλλαγες στασεων και φασεων στη μικρη περιοχη της νικολ και στη βυζοπεριοχη οπου και εναποτεθει το αποτελεσμα [σπερματουγρο] του αγωνα, γενικα κρινεται σαν μια καλη προταση αν η κοπελα ειναι στα γουστα του καθενος
καλα ρε παιδια η νικολ ποτε ηταν εγγυος.....θα τρελαθουμε, ξερει κανεις να πει κατι εγκυρο....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
825
Πόντοι
96
Η Σονια που είναι?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Δυομηνίτικο??????
Έχει και γάλα φρέσκο το μενού της βυζομανας????????????
:2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκα Αθήνα και ειπα να δοκιμάσω τη Ζαννα. Πρόκειται για προχωρημένο milf, καλοστεκούμενο σαν σώμα, το πρόσωπο έχει χάσει προ πολλού τη φρεσκάδα του. Το μασάζ πολύ καλό, με χαλάρωσε, έκανε και το body to body στο τέλος, με πολύ υπομονή και ηρεμία, σχεδόν μια ώρα καθίσαμε στο δωμάτιο. Πολύ καυλωτική εμπειρία, συστήνεται ανεπιφύλακτα για τους φίλους των μασατζίδικων, μόνο και μόνο για τη διάθεση που δείχνει να ικανοποιήσει τον πελάτη και επειδή τιμά τα λεφτά που παίρνει μέχρι και το τελευταίο cent. Στο κρεβάτι (και στον καναπέ...) τα δίνει όλα και απολαμβάνει και η ίδια τη φάση. Μου αρέσουν τα milf, πιθανώς θα την ξαναδω όταν ξανακατέβω Αθήνα. Είχε πάντως και άλλες τέσσερις κοπέλες, δύο εκ των οποίων αξιοπρόσεκτες βυζαρούδες - δε συγκράτησα ονόματα, γιατί ήθελα να έχω την εμπειρία με τη Ζαννα και κεντράρισα σ' αυτήν το μυαλό μου.     

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
andy 51  θά είμαστε έκεί στίς 7+15  ;)

Stories