You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πριν από λίγο καιρό πήρα την Μαρία. Αυτή την φορά ήταν λίγο ξεπέτα το μασσάζ της και μετά καλή αλλά με μειονεμτήματα. Το καλαμάκι ριχό και μόνο με προσπάθεια δική μου μπήκε πιο μέσα. Ακολούθησε μάχη στον πάγκο με ψεύτικους αναστεναγμούς. Τέλειωμα στο μελαχροινό προσωπάκι της. Νομίζω πάντως οτι έχει χαλαρώσει λίγο. Εκτός από τη Ζάνα ποιά άλλη κρατάει το επίπεδο αυτήν την εποχή εκεί μέσα. Να είναι καλλίγραμμη μόνο μιας και δεν μπορώ τις γεμάτες.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.527
- Πόντοι
- 46.232
ρε φιλε ειναι ενα θεμα που δεν ξερω κ εγω ποσες χιλιαδες φορες εχει αναφερθει μεσα στο σαιτ κ σε διαφορα θεματα του....Πάντως ρε παιδιά, δεν είμαι και πολύ έμπειρος από μαγαζιά, αλλά θέλω και την άποψή σας. Στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως έχει γράψει και συνάδελφος, η πίπα είναι επιστήμη. Αλλά αυτό το ξεκάπωτο, που φυσικά είναι άλλο πράμα, δεν σας ανησυχεί για μετάδοση ασθενειών;
Πείτε μου τη γνώμη σας, γιατί δεν δας κρύβω ότι ανησυχώ λίγο.
διαβασε κ ψαξου λιγο για να ενημερωθεις για τις γνωμες μας ;)
Αλλά αυτό το ξεκάπωτο, που φυσικά είναι άλλο πράμα, δεν σας ανησυχεί για μετάδοση ασθενειών;
Κάποια στιγμή, όλοι μας θ'αφήσουμε το μάταιο τούτο κόσμο. Ας πάμε όμως, ευχαριστημένοι από ξεσκούφωτο καλαμάκι.... ;)
κίνδυνος μετάδοσης του HIV δεν υπάρχει. Κονδυλώματα μπορεί να αποκτήσεις ή οποιδήποτε άλλο από σάλιοΚαλησπέρα παιδιά,
Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει δύο φορές, μία με Μαρία και μία με Αλίνα. Η πρώτη ήταν μέτρια εμπειρία και δεν νομίζω να την ξανατιμούσα, αλλά το Αλινάκι είναι εξαιρετικό και στο μαζάζ και στη συνέχεια. Το ανέβασμα πάνω σου και το μασάζ με τα πόδια στην πλάτη είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί και μου άρεσε πολύ. Στη συνέχεια είχαμε μια μπαλίτσα με καλαμάκι, χαλάρωμα για 5-10 λεπτά και συνέχεια με καλαμάκι, cow girl, και τελείωμα με σφυροκόπημα από πίσω. Πολύ καλή εμπειρία.
Πάντως ρε παιδιά, δεν είμαι και πολύ έμπειρος από μαγαζιά, αλλά θέλω και την άποψή σας. Στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως έχει γράψει και συνάδελφος, η πίπα είναι επιστήμη. Αλλά αυτό το ξεκάπωτο, που φυσικά είναι άλλο πράμα, δεν σας ανησυχεί για μετάδοση ασθενειών;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.946
- Πόντοι
- 42.697
καλημερα ξερει κανεις αν η αλινα δινει πισω πορτα?
δεν δίνει...
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
Χθεσινοαπογευματινη επισκεψη παρουσες,Σονια η γνωστη,Αλινα στα υπ οψιν,Νικολ ,Ζανα και αλλες δυο που με βοηθησε ο γερμανος να μην θυμαμε ονομα,ο αγων αρχισε και τελειωσε με αντιπαλο τη Νικολ [η οποια σε ερωτηση μου , που ησουν τοσο καιρο μου δηλωσε οτι εγινε μαμα ενος αγοριου] τυχερο με τετοια βυζια θα μεγαλωσει γρηγορα. Στα του αγωνα τωρα δυνατο μασαζ διαρκειας 20' [σε παρατηρηση μου γιατι στη μεσογειων 208 δεν εκαναν σχεδον καθολου μασαζ , μου απαντησε οτι εδω το μασγαζι ετσι δουλευει ,Ζανα θα ελεγα εγω]στη συνεχεια ο αγων ητο αμφιροπος με εναλλαγες στασεων και φασεων στη μικρη περιοχη της νικολ και στη βυζοπεριοχη οπου και εναποτεθει το αποτελεσμα [σπερματουγρο] του αγωνα, γενικα κρινεται σαν μια καλη προταση αν η κοπελα ειναι στα γουστα του καθενος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.946
- Πόντοι
- 42.697
Καλό μεσημέρι,
Υπάρχει σύντροφοι τηλέφωνο του μαγαζιού για να μάθαίνουμε αν είναι συγκεκριμένη κοπέλα εκεί;
εαν πας στα μασαζ πανω πανω και κλικάρεις , θα σου βγάλει την λιστα και τον χαρτη των μασαζ.
Εκει θα βρεις ολα τα στοιχει αγια καθε μαγαζι, και το τηλ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.946
- Πόντοι
- 42.697
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, νά'σαι καλά.
Το συγκεκριμένο μαγαζί πάντως δεν δίνει τηλέφωνο.
2103302282
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.527
- Πόντοι
- 46.232
καλα ρε παιδια η νικολ ποτε ηταν εγγυος.....θα τρελαθουμε, ξερει κανεις να πει κατι εγκυρο....Χθεσινοαπογευματινη επισκεψη παρουσες,Σονια η γνωστη,Αλινα στα υπ οψιν,Νικολ ,Ζανα και αλλες δυο που με βοηθησε ο γερμανος να μην θυμαμε ονομα,ο αγων αρχισε και τελειωσε με αντιπαλο τη Νικολ [η οποια σε ερωτηση μου , που ησουν τοσο καιρο μου δηλωσε οτι εγινε μαμα ενος αγοριου] τυχερο με τετοια βυζια θα μεγαλωσει γρηγορα. Στα του αγωνα τωρα δυνατο μασαζ διαρκειας 20' [σε παρατηρηση μου γιατι στη μεσογειων 208 δεν εκαναν σχεδον καθολου μασαζ , μου απαντησε οτι εδω το μασγαζι ετσι δουλευει ,Ζανα θα ελεγα εγω]στη συνεχεια ο αγων ητο αμφιροπος με εναλλαγες στασεων και φασεων στη μικρη περιοχη της νικολ και στη βυζοπεριοχη οπου και εναποτεθει το αποτελεσμα [σπερματουγρο] του αγωνα, γενικα κρινεται σαν μια καλη προταση αν η κοπελα ειναι στα γουστα του καθενος
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
Δεν γνωριζω αυτο μου ειπεκαλα ρε παιδια η νικολ ποτε ηταν εγγυος.....θα τρελαθουμε, ξερει κανεις να πει κατι εγκυρο....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλα ρε παιδια η νικολ ποτε ηταν εγγυος.....θα τρελαθουμε, ξερει κανεις να πει κατι εγκυρο....
ειπαμε δυομηνίτικο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.527
- Πόντοι
- 46.232
σε διαβασαμε ,δεν πειραζει λυθηκε το μυστηριο....ειπαμε δυομηνίτικο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκα Αθήνα και ειπα να δοκιμάσω τη Ζαννα. Πρόκειται για προχωρημένο milf, καλοστεκούμενο σαν σώμα, το πρόσωπο έχει χάσει προ πολλού τη φρεσκάδα του. Το μασάζ πολύ καλό, με χαλάρωσε, έκανε και το body to body στο τέλος, με πολύ υπομονή και ηρεμία, σχεδόν μια ώρα καθίσαμε στο δωμάτιο. Πολύ καυλωτική εμπειρία, συστήνεται ανεπιφύλακτα για τους φίλους των μασατζίδικων, μόνο και μόνο για τη διάθεση που δείχνει να ικανοποιήσει τον πελάτη και επειδή τιμά τα λεφτά που παίρνει μέχρι και το τελευταίο cent. Στο κρεβάτι (και στον καναπέ...) τα δίνει όλα και απολαμβάνει και η ίδια τη φάση. Μου αρέσουν τα milf, πιθανώς θα την ξαναδω όταν ξανακατέβω Αθήνα. Είχε πάντως και άλλες τέσσερις κοπέλες, δύο εκ των οποίων αξιοπρόσεκτες βυζαρούδες - δε συγκράτησα ονόματα, γιατί ήθελα να έχω την εμπειρία με τη Ζαννα και κεντράρισα σ' αυτήν το μυαλό μου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K