σαν την βουρτσα πεταγεσαι. :-*ισχυει αυτο που λες...η ζανα η στρωνει τις κοπελες η τις διωχνει...στανταρ...αν θελει λοιπον να συνεχιζει να βγαζει το ψωμι της ΤΙΜΙΑ σ αυτο που κανει,και οχι με εξυπναδες και κουτοπονηριες,καλα θα κανει να αλλαξει γραμμη πλευσης για να μην παει στα αζητητα...περιπτωσεις απο το παρελθον υπαρχουν πολλες,που ενω ηταν ωραια παιδια εξαφανιστηκαν ξαφνικα.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
εμενα με ενοχλει σ αυτο το μαγαζι που καποια που την παιρνεις συνεχεια, αν μια φορα δεν την παρεις, σου κανει μουτρα.
έτσι είναι όλες οι γυναίκες φίλε , δεν φταίει το συγκεκριμένο μαγαζί! ;)
Επισκέπτης
το μαρακι τι λεει σε διπλο????και με ποια εχει καλη χημεια??θελω pse προτεινετε κατι??και ποσο θα παει το μαλλι???
πάρτην με Ζάνα ή με Ελένη για να κάνεις και κοντραστ στις ηλικίες πιπίνι vs μιλφ!!! ;)
Επισκέπτης
ειναι η πρωτη φορα που το κανω αυτο. αλλα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα παρεξηγησηs γιατι δεν αναφερομαι απο ποιον ειναι. και του ζητω συγνωμη προκαταβολικα. και το κανω μονο και μονο για την ενημερωση ολων. τιποτα αλλο. πριν 2-3 μερεs ελαβα ενα πμ απο καποιον που εψαχνε την νικολ και δεν ειχε διαβασει που ακριβωs ηταν. οσοι την ξερουν εχουν γραψει αρνητικα σχολια. ο μονοs που εγραψε θετικα ηταν ο daniel. ολεs οι αποψειs σεβαστεs. Καλησπέρα,
σου στέλνα αυτό το μήνυμα, γιατί σε μία (αρκετά) παλιότερη αναφορά μου, ήσουν ο μόνος, που έδειξε να τη ξέρει (και απ' την καλή και απ' την ανάποδη). Αναφέρομαι στη Νικόλ, με το μεγαλούτσικο στήθος και τους άπειρους τρόπους να σου σπάει τα νεύρα. Εργάζοταν σε Μεσογείων και Θησέως. Μήπως γνωρίζεις αν δουλεύει κάπου, τώρα ;
Υποθέτω πως θα αναρωτιέσαι τι μπορεί να θέλει κάποιος απ' αυτήν, αλλά έχω κόλλημα με το στήθος της. Όπως και να' χει, σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου.
να είσαι ακριβής ;) θετικά έγραψα ως προς την απόδοση...παράλληλα επέκρινα την παραδόπιστη στάση της και τα εξτραδάκια που ζητάει ( π.χ + 20 ευρώ για χύσιμο στα βυζιά) όταν άλλες π.χ Πάολα δεν σε χρεώνουν έξτρα για να τα τους ;)
Επισκέπτης
Μετά από προτροπή των εκλεκτών συναγωνιστών amjik και Cheyenne επισκέφτηκα το εν λόγω ίδρυμα χθες απόγευμα.
Επί της υποδοχής η ευγενέστατη κυρία Ζάνα, η οποία μου παρουσίασε τις Νικόλ και Πάολα. Η πρώτη, παρά τα όσα έχουν γραφτεί γι'αυτήν, ήταν διαχυτικότατη και γλυκύτατη, με αποτέλεσμα να την επιλέξω καθότι τα πλούσια προσόντα της ήταν οφθαλμοφανή. Εντύπωση μου έκανε και το γεγονός ότι το όμορφο πρόσωπο της θυμίζει περισσότερο κεντροευρωπαία (Τσεχία, Πολωνία) παρά Αλβανίδα.
Μέσα στο δωμάτιο συνέχισε να διαψεύδει τους επικριτές της καθώς ήταν πολύ θερμή και δραστήρια καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Με το χαμόγελο στα χείλη προσέφερε απλόχερα προς τέρψη μου τον εξοπλισμό της στον οποίο και τελικά έκανα την κατάθεση μου μετά από καλής ποιότητας ισπανικό.
Συμπέρασμα: εκτός της κοπέλας τελικά σπουδαίο ρόλο παίζει και το μαγαζί. Δεν αμφιβάλω καθόλου για όσα διόλου κολακευτικά έχουν γράψει οι συναγωνιστές για τη Νικόλ. Όπως φαίνεται όμως η κυρία Ζάνα την έστρωσε για τα καλά με αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μου να αποτελεί πλέον τοπ επιλογή για τους βυζολάγνους.
έχει ο Γιωργάκης ????
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.171
- Πόντοι
- 506
Τα δικά σου μωρή τσιμπουκορουφήχτρα πόσο πλήρωσες να τα βάλεις;
..Πάλι παρεξηγήθηκες μωρή ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ?
σε αυτο αναφερομουν και εγω. για την συμμετοχη.θετικά έγραψα ως προς την απόδοση
μη χαλάς ρε οπαδε.....ο καθενας τη γνωμη του λέει...δημοκρατικά ....ετσι μαθαμε ....Τα δικά σου μωρή τσιμπουκορουφήχτρα πόσο πλήρωσες να τα βάλεις;
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.664
- Πόντοι
- 6.495
Και περνάω πριν 2 μέρες και παίρνω διπλό Ζάνα με Νικόλ. Και αρχίζει μία τα δυνατά μασάζ η Ζάνα μία τα μασάζ με τα η Νικόλ. Τα είδα όλα . Μία στην πίεση και στον πόνο και μία στη γλύκα και τη χαρά ειδικά όταν νιώθεις τα 6άρια (διευκρινήστηκε το νούμερο) να σε βαραίνουν . Και περνάμε στο κυρίως θέμα όπου ακολουθεί μία 4βυζη ισπανική με τα 3άρια και 6άρια να μου τον έχουν εξαφανίσει.Συνέχεια με το να με απασχολεί η Νικόλ με το πάνω κεφάλι και να εργάζεται η Ζάνα στο κάτω. Άντέχω και συνεχίζω και ζητώ αλλαγή θέσεων όπου και τα είδα όλα. Η συνέχεια δεν χρειάζεται πιστεύω να περιγραφεί αλλά και στον ύπνο μου έβλεπα βυζιά . Συστήνεται σε συναδέλφους με γερές αντοχές και πλήρη έλεγχο της κατάστασης ΄ΟΧΙ για αρχάριους. Χρόνος πάνω από 45λεπτο. Από τα πιο must διπλά. Δεν διαφωνώ για την απόδοση της Νικόλ αλλά αναφέροντας την εμπειρία μου, εγώ τουλάχιστον δεν διαπίστωσα κάτι αρνητικό... αντιθέτως
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
κοστος?...Και περνάω πριν 2 μέρες και παίρνω διπλό Ζάνα με Νικόλ. Και αρχίζει μία τα δυνατά μασάζ η Ζάνα μία τα μασάζ με τα η Νικόλ. Τα είδα όλα . Μία στην πίεση και στον πόνο και μία στη γλύκα και τη χαρά ειδικά όταν νιώθεις τα 6άρια (διευκρινήστηκε το νούμερο) να σε βαραίνουν . Και περνάμε στο κυρίως θέμα όπου ακολουθεί μία 4βυζη ισπανική με τα 3άρια και 6άρια να μου τον έχουν εξαφανίσει.Συνέχεια με το να με απασχολεί η Νικόλ με το πάνω κεφάλι και να εργάζεται η Ζάνα στο κάτω. Άντέχω και συνεχίζω και ζητώ αλλαγή θέσεων όπου και τα είδα όλα. Η συνέχεια δεν χρειάζεται πιστεύω να περιγραφεί αλλά και στον ύπνο μου έβλεπα βυζιά . Συστήνεται σε συναδέλφους με γερές αντοχές και πλήρη έλεγχο της κατάστασης ΄ΟΧΙ για αρχάριους. Χρόνος πάνω από 45λεπτο. Από τα πιο must διπλά. Δεν διαφωνώ για την απόδοση της Νικόλ αλλά αναφέροντας την εμπειρία μου, εγώ τουλάχιστον δεν διαπίστωσα κάτι αρνητικό... αντιθέτως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.533
- Πόντοι
- 46.232
εκανες βυζοθεραπεια με μυωχαλαρωτικο πουτσογλυψιμο ευγε......Και περνάω πριν 2 μέρες και παίρνω διπλό Ζάνα με Νικόλ. Και αρχίζει μία τα δυνατά μασάζ η Ζάνα μία τα μασάζ με τα η Νικόλ. Τα είδα όλα . Μία στην πίεση και στον πόνο και μία στη γλύκα και τη χαρά ειδικά όταν νιώθεις τα 6άρια (διευκρινήστηκε το νούμερο) να σε βαραίνουν . Και περνάμε στο κυρίως θέμα όπου ακολουθεί μία 4βυζη ισπανική με τα 3άρια και 6άρια να μου τον έχουν εξαφανίσει.Συνέχεια με το να με απασχολεί η Νικόλ με το πάνω κεφάλι και να εργάζεται η Ζάνα στο κάτω. Άντέχω και συνεχίζω και ζητώ αλλαγή θέσεων όπου και τα είδα όλα. Η συνέχεια δεν χρειάζεται πιστεύω να περιγραφεί αλλά και στον ύπνο μου έβλεπα βυζιά . Συστήνεται σε συναδέλφους με γερές αντοχές και πλήρη έλεγχο της κατάστασης ΄ΟΧΙ για αρχάριους. Χρόνος πάνω από 45λεπτο. Από τα πιο must διπλά. Δεν διαφωνώ για την απόδοση της Νικόλ αλλά αναφέροντας την εμπειρία μου, εγώ τουλάχιστον δεν διαπίστωσα κάτι αρνητικό... αντιθέτως
Θα δώ μήπως στο ίδιο κτίριο βρώ κανά γιατρό να μου γράψει τη σχετική συνταγή στο βιβλιάριο υγείας , να πάω στον 2ο όροφο να την εκτελέσουν... Θα πώ ότι έχω ημικρανίες στο κάτω κεφάλι.
Στον 5ο, υπάρχει η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ! Σπεύσε.
Επισκέπτης
Στον 5ο, υπάρχει η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ! Σπεύσε.
στον ίδιο όροφο είναι η βιοιατρική ;)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ρε φίλε, τόσο κόπο θα σου κάνει να διαβάσεις 2-3 σελίδες πιο πίσω πριν ρωτήσεις;
ενταξει μωρε μην τον αποπαιρνεις...
στον ίδιο όροφο είναι η βιοιατρική ;)
Στον δεύτερο κάνουν τις ραδιενεργές εξετάσεις....
Επισκέπτης
Στον δεύτερο κάνουν τις ραδιενεργές εξετάσεις....
ααα... ΟΚ, επομένως πρώτα πας να σε ποτίσουν ράδιο και μετά γίνεσαι ο βιονικός επιβήτορας!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K