Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ισχυει αυτο που λες...η ζανα η στρωνει τις κοπελες η τις διωχνει...στανταρ...αν θελει λοιπον να συνεχιζει να βγαζει το ψωμι της ΤΙΜΙΑ σ αυτο που κανει,και οχι με εξυπναδες και κουτοπονηριες,καλα θα κανει να αλλαξει γραμμη πλευσης για να μην παει στα αζητητα...περιπτωσεις απο το παρελθον υπαρχουν πολλες,που ενω ηταν ωραια παιδια εξαφανιστηκαν ξαφνικα..... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3:
:thumbsup:    σαν την βουρτσα πεταγεσαι.  :-*

Επισκέπτης
    ειναι η πρωτη φορα που το κανω  αυτο.   αλλα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα παρεξηγησηs  γιατι δεν αναφερομαι απο ποιον ειναι.  και του ζητω συγνωμη προκαταβολικα.  και το κανω μονο και μονο για την ενημερωση ολων.    τιποτα αλλο.    πριν 2-3 μερεs ελαβα ενα πμ απο καποιον που εψαχνε την νικολ και δεν ειχε διαβασει που ακριβωs  ηταν. οσοι την ξερουν εχουν γραψει αρνητικα σχολια.     ο μονοs που εγραψε θετικα ηταν ο daniel. ολεs οι αποψειs σεβαστεs.                                                                                                                                                                                    Καλησπέρα,

σου στέλνα αυτό το μήνυμα, γιατί σε μία (αρκετά) παλιότερη αναφορά μου, ήσουν ο μόνος, που έδειξε να τη ξέρει (και απ' την καλή και απ' την ανάποδη). Αναφέρομαι στη Νικόλ, με το μεγαλούτσικο στήθος και τους άπειρους τρόπους να σου σπάει τα νεύρα. Εργάζοταν σε Μεσογείων και Θησέως. Μήπως γνωρίζεις αν δουλεύει κάπου, τώρα ;

Υποθέτω πως θα αναρωτιέσαι τι μπορεί να θέλει κάποιος απ' αυτήν, αλλά έχω κόλλημα με το στήθος της. Όπως και να' χει, σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου.

να είσαι ακριβής ;) θετικά έγραψα ως προς την απόδοση...παράλληλα επέκρινα την παραδόπιστη στάση της και τα εξτραδάκια που ζητάει ( π.χ  + 20 ευρώ για χύσιμο στα βυζιά) όταν άλλες π.χ Πάολα δεν σε χρεώνουν έξτρα για να :cum: τα  :tits: τους ;)

Επισκέπτης
Μετά από προτροπή των εκλεκτών συναγωνιστών amjik και Cheyenne επισκέφτηκα το εν λόγω ίδρυμα χθες απόγευμα.

Επί της υποδοχής η ευγενέστατη κυρία Ζάνα, η οποία μου παρουσίασε τις Νικόλ και Πάολα. Η πρώτη, παρά τα όσα έχουν γραφτεί γι'αυτήν, ήταν διαχυτικότατη και γλυκύτατη, με αποτέλεσμα να την επιλέξω καθότι τα πλούσια προσόντα της ήταν οφθαλμοφανή. :tits2: Εντύπωση μου έκανε και το γεγονός ότι το όμορφο πρόσωπο της θυμίζει περισσότερο κεντροευρωπαία (Τσεχία, Πολωνία) παρά Αλβανίδα.
Μέσα στο δωμάτιο συνέχισε να διαψεύδει τους επικριτές της καθώς ήταν πολύ θερμή και δραστήρια καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Με το χαμόγελο στα χείλη προσέφερε απλόχερα προς τέρψη μου τον εξοπλισμό της  :tits: στον οποίο και τελικά έκανα την κατάθεση μου μετά από καλής ποιότητας ισπανικό.

Συμπέρασμα: εκτός της κοπέλας τελικά σπουδαίο ρόλο παίζει και το μαγαζί. Δεν αμφιβάλω καθόλου για όσα διόλου κολακευτικά έχουν γράψει οι συναγωνιστές για τη Νικόλ. Όπως φαίνεται όμως η κυρία Ζάνα την έστρωσε για τα καλά με αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μου να αποτελεί πλέον τοπ επιλογή για τους βυζολάγνους.

έχει ο Γιωργάκης :tits: :tits: :tits: :tits:???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Και περνάω πριν 2 μέρες και παίρνω διπλό Ζάνα με Νικόλ. Και αρχίζει μία τα δυνατά μασάζ η Ζάνα μία τα μασάζ με τα :tits: η Νικόλ. Τα είδα όλα . Μία στην πίεση και στον πόνο και μία στη γλύκα και τη χαρά ειδικά όταν νιώθεις τα 6άρια (διευκρινήστηκε το νούμερο) να σε βαραίνουν :dancing:. Και περνάμε στο κυρίως θέμα όπου ακολουθεί μία 4βυζη ισπανική με τα 3άρια  :tits: :tits: :tits: και 6άρια  :tits: :tits: :tits:  :tits::tits: :tits: να μου τον έχουν εξαφανίσει.Συνέχεια με το να με απασχολεί η Νικόλ με το πάνω κεφάλι και να εργάζεται η Ζάνα στο κάτω. Άντέχω και συνεχίζω και ζητώ αλλαγή θέσεων όπου και τα είδα όλα. Η συνέχεια δεν χρειάζεται πιστεύω να περιγραφεί αλλά και στον ύπνο μου έβλεπα βυζιά :uglystupid:. Συστήνεται σε συναδέλφους με γερές αντοχές και πλήρη έλεγχο της κατάστασης ΄ΟΧΙ για αρχάριους. :woldman: Χρόνος πάνω από 45λεπτο. Από τα πιο must διπλά. Δεν διαφωνώ για την απόδοση της Νικόλ αλλά αναφέροντας την εμπειρία μου, εγώ τουλάχιστον δεν διαπίστωσα κάτι αρνητικό... αντιθέτως

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Και περνάω πριν 2 μέρες και παίρνω διπλό Ζάνα με Νικόλ. Και αρχίζει μία τα δυνατά μασάζ η Ζάνα μία τα μασάζ με τα :tits: η Νικόλ. Τα είδα όλα . Μία στην πίεση και στον πόνο και μία στη γλύκα και τη χαρά ειδικά όταν νιώθεις τα 6άρια (διευκρινήστηκε το νούμερο) να σε βαραίνουν :dancing:. Και περνάμε στο κυρίως θέμα όπου ακολουθεί μία 4βυζη ισπανική με τα 3άρια  :tits: :tits: :tits: και 6άρια  :tits: :tits: :tits:  :tits::tits: :tits: να μου τον έχουν εξαφανίσει.Συνέχεια με το να με απασχολεί η Νικόλ με το πάνω κεφάλι και να εργάζεται η Ζάνα στο κάτω. Άντέχω και συνεχίζω και ζητώ αλλαγή θέσεων όπου και τα είδα όλα. Η συνέχεια δεν χρειάζεται πιστεύω να περιγραφεί αλλά και στον ύπνο μου έβλεπα βυζιά :uglystupid:. Συστήνεται σε συναδέλφους με γερές αντοχές και πλήρη έλεγχο της κατάστασης ΄ΟΧΙ για αρχάριους. :woldman: Χρόνος πάνω από 45λεπτο. Από τα πιο must διπλά. Δεν διαφωνώ για την απόδοση της Νικόλ αλλά αναφέροντας την εμπειρία μου, εγώ τουλάχιστον δεν διαπίστωσα κάτι αρνητικό... αντιθέτως
κοστος?...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Στα 150 ευρά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.533
Πόντοι
46.232
Και περνάω πριν 2 μέρες και παίρνω διπλό Ζάνα με Νικόλ. Και αρχίζει μία τα δυνατά μασάζ η Ζάνα μία τα μασάζ με τα :tits: η Νικόλ. Τα είδα όλα . Μία στην πίεση και στον πόνο και μία στη γλύκα και τη χαρά ειδικά όταν νιώθεις τα 6άρια (διευκρινήστηκε το νούμερο) να σε βαραίνουν :dancing:. Και περνάμε στο κυρίως θέμα όπου ακολουθεί μία 4βυζη ισπανική με τα 3άρια  :tits: :tits: :tits: και 6άρια  :tits: :tits: :tits:  :tits::tits: :tits: να μου τον έχουν εξαφανίσει.Συνέχεια με το να με απασχολεί η Νικόλ με το πάνω κεφάλι και να εργάζεται η Ζάνα στο κάτω. Άντέχω και συνεχίζω και ζητώ αλλαγή θέσεων όπου και τα είδα όλα. Η συνέχεια δεν χρειάζεται πιστεύω να περιγραφεί αλλά και στον ύπνο μου έβλεπα βυζιά :uglystupid:. Συστήνεται σε συναδέλφους με γερές αντοχές και πλήρη έλεγχο της κατάστασης ΄ΟΧΙ για αρχάριους. :woldman: Χρόνος πάνω από 45λεπτο. Από τα πιο must διπλά. Δεν διαφωνώ για την απόδοση της Νικόλ αλλά αναφέροντας την εμπειρία μου, εγώ τουλάχιστον δεν διαπίστωσα κάτι αρνητικό... αντιθέτως
εκανες βυζοθεραπεια με μυωχαλαρωτικο πουτσογλυψιμο ευγε......

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Θα δώ μήπως στο ίδιο κτίριο βρώ κανά γιατρό να μου γράψει τη σχετική συνταγή στο βιβλιάριο υγείας , να πάω στον 2ο όροφο να την εκτελέσουν... Θα πώ ότι έχω ημικρανίες στο κάτω κεφάλι.

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Θα δώ μήπως στο ίδιο κτίριο βρώ κανά γιατρό να μου γράψει τη σχετική συνταγή στο βιβλιάριο υγείας , να πάω στον 2ο όροφο να την εκτελέσουν... Θα πώ ότι έχω ημικρανίες στο κάτω κεφάλι.

Στον 5ο, υπάρχει η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ! Σπεύσε. :cheesy:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
λειτουργει την κυριακη??

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τα βάλανε στον ίδιο όροφο για την μεταφορά των φορείων!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom