nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Φυσικό και λίγο πεσμένο..Ειδα σε παρελαση την παολα ρε παιδες το βυζι ωραιο αλλα μηπως ειναι σιλικονατο?
Φυσικό και λίγο πεσμένο..Ειδα σε παρελαση την παολα ρε παιδες το βυζι ωραιο αλλα μηπως ειναι σιλικονατο?
φυσικο κ αρκετα πεσμενο.............οχι λιγοΕιδα σε παρελαση την παολα ρε παιδες το βυζι ωραιο αλλα μηπως ειναι σιλικονατο?
χα χα δεν ειπαμε οτι δεν ειναι ωραια...απλα οτι ειναι λιγο πεσμενα για αυτο ειναι οτι πρεπει παντοςδεν ξέρω τι λέτε, εμένα πάντως μου αρέσουν οι βυζάρες της Πάολα!
χα χα δεν ειπαμε οτι δεν ειναι ωραια...απλα οτι ειναι λιγο πεσμενα για αυτο ειναι οτι πρεπει παντος
μονο μια φορα δεν ειναι του γουστου μου....πόσες φορές την έχεις ψεκάσει ρε μπαγασάκο???
Η πρόσφατη "συζήτηση" περί της βυζαρούς Νικόλ που εργάζεται εδώ και το κατά πόσον είναι ξεπετα ή φραγκοφόνισσα κλπ, αλλά κυρίως για το πόσο μεγάλα είναι τα ελέη της, με τσίγκλησε να κάνω μια επιτόπια έρευνα.
Είχα προετοιμαστεί να δω καμιά μεγαλόσωμη αφράτη χοντρούλα... και φυσικά είδα ένα πετίτ νεαρό ξανθό ξέκωλο με πολύ καλό σώμα, καβλιάρικο τατού χαμηλά στο πόδι, κλπ. Αλλά φυσικά είδα και αυτά τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαστάρια να έχουν ξεχειλίσει από παντού :o
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις slim & (very) busty
Δεν έχω δυστυχώς να προσφέρω στην ενημέρωση για το αν είναι τελικά καλή στα ενδότερα ή όχι καθώς μου ήρθε με κάτι μούτρα που στάζανε ξινίλα > οπότε κι εγώ
Πάντως κάποια στιγμή θα το θυσιάσω το 80ρι μόνο και μόνο για την τροπαιοθήκη των
ειναι η πρωτη φορα που το κανω αυτο. αλλα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα παρεξηγησηs γιατι δεν αναφερομαι απο ποιον ειναι. και του ζητω συγνωμη προκαταβολικα. και το κανω μονο και μονο για την ενημερωση ολων. τιποτα αλλο. πριν 2-3 μερεs ελαβα ενα πμ απο καποιον που εψαχνε την νικολ και δεν ειχε διαβασει που ακριβωs ηταν. οσοι την ξερουν εχουν γραψει αρνητικα σχολια. ο μονοs που εγραψε θετικα ηταν ο daniel. ολεs οι αποψειs σεβαστεs. Καλησπέρα,Η πρόσφατη "συζήτηση" περί της βυζαρούς Νικόλ που εργάζεται εδώ και το κατά πόσον είναι ξεπετα ή φραγκοφόνισσα κλπ, αλλά κυρίως για το πόσο μεγάλα είναι τα ελέη της, με τσίγκλησε να κάνω μια επιτόπια έρευνα.
Είχα προετοιμαστεί να δω καμιά μεγαλόσωμη αφράτη χοντρούλα... και φυσικά είδα ένα πετίτ νεαρό ξανθό ξέκωλο με πολύ καλό σώμα, καβλιάρικο τατού χαμηλά στο πόδι, κλπ. Αλλά φυσικά είδα και αυτά τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαστάρια να έχουν ξεχειλίσει από παντού :o
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις slim & (very) busty
Δεν έχω δυστυχώς να προσφέρω στην ενημέρωση για το αν είναι τελικά καλή στα ενδότερα ή όχι καθώς μου ήρθε με κάτι μούτρα που στάζανε ξινίλα > οπότε κι εγώ
Πάντως κάποια στιγμή θα το θυσιάσω το 80ρι μόνο και μόνο για την τροπαιοθήκη των
η μαρια ειναι αδυνατη ,αντε με το ζορι την λεσ κανονικη.η σονια ειναι πολυ καλο χαρτι !!επισκεψη σημερα 13.50 στην πορτα η ζανα κ ροστερ μαρια , νικολ(δεν ξερω συναγωνηστης εγραψε οτι ειναι λεπτη...ειναι η δευτερη φορα που την βλεπω...λεπτη παντος δεν την λες ασε που εχει κ μπουτια...αλλα οι βυζαρες βυζαρες) , γκαλινα , παολα , κ σονια ενω κ δυο δωματια ηταν πιασμενα , περασμα με σονια, αφου μου εκανε με πολυ ναζι παραπονακια επειδη την τελευταια φορα που ειχα παει με τον loop δεν περασα(κ ειδικα με αυτην) κ αφου μου ειπε οσο μου εκανε μασαζ πως περασε κ που πηγε διακοπες αρχισε ο αγωνας...επειδη σημερα βαρεθηκα να γραφω δεν θα μπω σε λεπτομεριες....δεστε παλιοτερες κριτικες μου....το μονο που αλλαξε ηταν οτι αυτη την φορα δεν με αφησε να τελειωσω στο στοματακι της αλλα στα βυζια της ,ακομα οταν μπηκε για μπανακι μου ζητησε να της τριψω την πλατη λιγο αλλα εγω αρχισα να την χουφτωνω κ με ναζι μου ελεγε σταματα σταματα...της ετριψα την πλατουλα ,μπηκα για μπανακι μετα απο αυτην κ με περιμενε κ με σκουπισε με την πετσετα(δεν το εχει ξανακανει)στο δωματιο κατσαμε σχεδον παρα κατι λεπτακια μια ωρα.....η σονια ειναι στανταρακι για μενα...
η μαρια ειναι κανονικη ,για την νικολ εγραψα της λεπτομεριες....η μαρια ειναι αδυνατη ,αντε με το ζορι την λεσ κανονικη.η σονια ειναι πολυ καλο χαρτι !!
επισκεψη σημερα 13.50 στην πορτα η ζανα κ ροστερ μαρια , νικολ(δεν ξερω συναγωνηστης εγραψε οτι ειναι λεπτη...ειναι η δευτερη φορα που την βλεπω...λεπτη παντος δεν την λες ασε που εχει κ μπουτια...αλλα οι βυζαρες βυζαρες) , γκαλινα , παολα , κ σονια ενω κ δυο δωματια ηταν πιασμενα , περασμα με σονια, αφου μου εκανε με πολυ ναζι παραπονακια επειδη την τελευταια φορα που ειχα παει με τον loop δεν περασα(κ ειδικα με αυτην) κ αφου μου ειπε οσο μου εκανε μασαζ πως περασε κ που πηγε διακοπες αρχισε ο αγωνας...επειδη σημερα βαρεθηκα να γραφω δεν θα μπω σε λεπτομεριες....δεστε παλιοτερες κριτικες μου....το μονο που αλλαξε ηταν οτι αυτη την φορα δεν με αφησε να τελειωσω στο στοματακι της αλλα στα βυζια της ,ακομα οταν μπηκε για μπανακι μου ζητησε να της τριψω την πλατη λιγο αλλα εγω αρχισα να την χουφτωνω κ με ναζι μου ελεγε σταματα σταματα...της ετριψα την πλατουλα ,μπηκα για μπανακι μετα απο αυτην κ με περιμενε κ με σκουπισε με την πετσετα(δεν το εχει ξανακανει)στο δωματιο κατσαμε σχεδον παρα κατι λεπτακια μια ωρα.....η σονια ειναι στανταρακι για μενα...