Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232

Επισκέπτης

δεν ξέρω τι λέτε, εμένα πάντως μου αρέσουν οι βυζάρες της Πάολα! :tits: :tits: :tits: :tits: :cum: :cum: :cum: :cum:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
δεν ξέρω τι λέτε, εμένα πάντως μου αρέσουν οι βυζάρες της Πάολα! :tits: :tits: :tits: :tits: :cum: :cum: :cum: :cum:
χα χα δεν ειπαμε οτι δεν ειναι ωραια...απλα οτι ειναι λιγο πεσμενα  :cum: :cum: για αυτο ειναι οτι πρεπει παντος

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειχα καιρο να περασω απο εδω!!!παρουσεσ μαρια σονια νικολ αλινα ελενη ζαννα!!!διαλεξα αλινα!!ομορφη γυναικα 25 ετων 1.70 καστανο σγουρο μαλλι με ανταυγιεσ μικρο ομορφο στηθοσ και πολυ ςραιο σωμα σφιχτο κωλαρακι και ποδια!!πολυ γλικια δεκτικη παθιαρα και καθαρη!!πολυ καλη  :pipa2: με τελειωμα στο στηθοσ  στα 4 ειναι ολα τα λεφτα!!αν εδινε κουλουρι και τε επαιρνε στο στομα θα ημουν πελατακι!!δευτερα θα ξεκινησω την εβδομαδα με διπλο σονια -αλινα!!!!! :sunglasses:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Η πρόσφατη "συζήτηση" περί της βυζαρούς  :tits: Νικόλ που εργάζεται εδώ και το κατά πόσον είναι ξεπετα ή φραγκοφόνισσα κλπ, αλλά κυρίως για το πόσο μεγάλα είναι τα ελέη της, με τσίγκλησε να κάνω μια επιτόπια έρευνα.
Είχα προετοιμαστεί να δω καμιά μεγαλόσωμη αφράτη χοντρούλα... και φυσικά είδα ένα πετίτ νεαρό ξανθό ξέκωλο με πολύ καλό σώμα, καβλιάρικο τατού χαμηλά στο πόδι, κλπ. Αλλά φυσικά είδα και αυτά τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαστάρια να έχουν ξεχειλίσει από παντού  :o
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις slim & (very) busty  :rockon: :rockon: :tits: :tits:

Δεν έχω δυστυχώς να προσφέρω στην ενημέρωση για το αν είναι τελικά καλή στα ενδότερα ή όχι καθώς μου ήρθε με κάτι μούτρα που στάζανε ξινίλα  >:( οπότε κι εγώ  :badair:

Πάντως κάποια στιγμή θα το θυσιάσω το 80ρι μόνο και μόνο για την τροπαιοθήκη των  :tits:

:grin: :grin: :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Η πρόσφατη "συζήτηση" περί της βυζαρούς  :tits: Νικόλ που εργάζεται εδώ και το κατά πόσον είναι ξεπετα ή φραγκοφόνισσα κλπ, αλλά κυρίως για το πόσο μεγάλα είναι τα ελέη της, με τσίγκλησε να κάνω μια επιτόπια έρευνα.
Είχα προετοιμαστεί να δω καμιά μεγαλόσωμη αφράτη χοντρούλα... και φυσικά είδα ένα πετίτ νεαρό ξανθό ξέκωλο με πολύ καλό σώμα, καβλιάρικο τατού χαμηλά στο πόδι, κλπ. Αλλά φυσικά είδα και αυτά τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαστάρια να έχουν ξεχειλίσει από παντού  :o
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις slim & (very) busty  :rockon: :rockon: :tits: :tits:

Δεν έχω δυστυχώς να προσφέρω στην ενημέρωση για το αν είναι τελικά καλή στα ενδότερα ή όχι καθώς μου ήρθε με κάτι μούτρα που στάζανε ξινίλα  >:( οπότε κι εγώ  :badair:

Πάντως κάποια στιγμή θα το θυσιάσω το 80ρι μόνο και μόνο για την τροπαιοθήκη των  :tits:

Δηλαδή? 5άρια είναι? φρόντισε να τα χυσεις τουλάχιστον..

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πηρα σονια μονο μετα απο πολυ καιρο!!!τι  :pipa2: ειναι αυτη που κανει !!!απιστευτη!!εχει ομορφυνει το μωρο και πολυ καυλιαρικο!!!ειναι οτι πρεπει!! :sunglasses:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
το μαρακι τι λεει σε διπλο????και με ποια εχει καλη χημεια??θελω  pse προτεινετε κατι??και ποσο θα παει το μαλλι???

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Με Ζάνα όλες παίζουν καλά.. Για ποσό κάνε προσυνενόηση με Ζάνα, για κάτι κλαύτερο

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

ειναι η πρωτη φορα που το κανω  αυτο.  αλλα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα παρεξηγησηs  γιατι δεν αναφερομαι απο ποιον ειναι.  και του ζητω συγνωμη προκαταβολικα.  και το κανω μονο και μονο για την ενημερωση ολων.    τιποτα αλλο.    πριν 2-3 μερεs ελαβα ενα πμ απο καποιον που εψαχνε την νικολ και δεν ειχε διαβασει που ακριβωs  ηταν. οσοι την ξερουν εχουν γραψει αρνητικα σχολια.    ο μονοs που εγραψε θετικα ηταν ο daniel. ολεs οι αποψειs σεβαστεs.                                                                                                                                                                                    Καλησπέρα,

σου στέλνα αυτό το μήνυμα, γιατί σε μία (αρκετά) παλιότερη αναφορά μου, ήσουν ο μόνος, που έδειξε να τη ξέρει (και απ' την καλή και απ' την ανάποδη). Αναφέρομαι στη Νικόλ, με το μεγαλούτσικο στήθος και τους άπειρους τρόπους να σου σπάει τα νεύρα. Εργάζοταν σε Μεσογείων και Θησέως. Μήπως γνωρίζεις αν δουλεύει κάπου, τώρα ;

Υποθέτω πως θα αναρωτιέσαι τι μπορεί να θέλει κάποιος απ' αυτήν, αλλά έχω κόλλημα με το στήθος της. Όπως και να' χει, σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  επισηs    μεσογειων 208 -  σελιδα 5 - απαντηση  64 -  στιs 22-11-09  καποια κριτικη  για  νικολ  απο τον arcer2.      εγω παντωs αυτα που θυμαμαι ειναι , οτι ηταν δεν ηταν στο δωματιο, ηταν σαν να ημουν μονοs μου.    καμια συμμετοχη,  καμια προσπαθεια , σαν αψυχη κουκλα.    ουτε να παιξει λιγο, μουγγα τελειωs.    δεν το εχω ξανασυναντησει αυτο ποτε μου.          αλλα ρε παιδια δεν εχει παει κανεναs ακομη    :think:  και να τεσταρει μηπωs εχει αλλαξει προs το καλυτερο ,  και ειναι ενταξει τωρα?     

gmil

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα πάει μαζί της προς τα τέλη Αυγούστου. Αρχικά είχα πάει Στουρνάρη 63 για Μάρσι αλλά επειδή δεν ήταν εκεί πέρασα απο Στουρνάρη 29.
Εκεί είδα στην παρέλαση την Νικόλ ( :tits:), την οποία και επέλεξα. Ηταν πρωί γύρω στις 11. Η γκόμενα ήταν καταπληκτική με μένα. Μασάζ καλό, και
η συνέχεια ( :pipa1::fuck2:) ακόμα πιο καλή. Μια μικρή καβλωμένη ρουφήχτρα ( :pipa2:), με ωραίο χαμόγελο, αύρα και γεμάτη ενέργεια. Δεν κάναμε πρωκτικό (δεν ζήτησα), δεν
σε φιλάει.
Συνολικά η δικιά μου εμπειρία μαζί της ήταν πολύ καλή έτσι ώστε να αποτελεί μία απο τις τέσσερις κοπέλες που θα επισκέπτομαι (οταν θα μου περισσεύουν λεφτά...  :tickedoff:).

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα 13.50 στην πορτα η ζανα κ ροστερ μαρια , νικολ(δεν ξερω συναγωνηστης εγραψε οτι ειναι λεπτη...ειναι η δευτερη φορα που την βλεπω...λεπτη παντος δεν την λες ασε που εχει κ μπουτια...αλλα οι βυζαρες βυζαρες) , γκαλινα , παολα , κ σονια ενω κ δυο δωματια ηταν πιασμενα , περασμα με σονια, αφου μου εκανε με πολυ ναζι παραπονακια επειδη την τελευταια φορα που ειχα παει με τον loop δεν περασα(κ ειδικα με αυτην) κ αφου μου ειπε οσο μου εκανε μασαζ πως περασε κ που πηγε διακοπες αρχισε ο αγωνας...επειδη σημερα βαρεθηκα να γραφω δεν θα μπω σε λεπτομεριες....δεστε παλιοτερες κριτικες μου....το μονο που αλλαξε ηταν οτι αυτη την φορα δεν με αφησε να τελειωσω στο στοματακι της αλλα στα βυζια της ,ακομα οταν μπηκε για μπανακι μου ζητησε να της τριψω την πλατη λιγο αλλα εγω αρχισα να την χουφτωνω κ με ναζι μου ελεγε σταματα σταματα...της ετριψα την πλατουλα ,μπηκα για μπανακι μετα απο αυτην κ με περιμενε κ με σκουπισε με την πετσετα(δεν το εχει ξανακανει)στο δωματιο κατσαμε σχεδον παρα κατι λεπτακια μια ωρα.....η σονια ειναι στανταρακι για μενα...

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
επισκεψη σημερα 13.50 στην πορτα η ζανα κ ροστερ μαρια , νικολ(δεν ξερω συναγωνηστης εγραψε οτι ειναι λεπτη...ειναι η δευτερη φορα που την βλεπω...λεπτη παντος δεν την λες ασε που εχει κ μπουτια...αλλα οι βυζαρες βυζαρες) , γκαλινα , παολα , κ σονια ενω κ δυο δωματια ηταν πιασμενα , περασμα με σονια, αφου μου εκανε με πολυ ναζι παραπονακια επειδη την τελευταια φορα που ειχα παει με τον loop δεν περασα(κ ειδικα με αυτην) κ αφου μου ειπε οσο μου εκανε μασαζ πως περασε κ που πηγε διακοπες αρχισε ο αγωνας...επειδη σημερα βαρεθηκα να γραφω δεν θα μπω σε λεπτομεριες....δεστε παλιοτερες κριτικες μου....το μονο που αλλαξε ηταν οτι αυτη την φορα δεν με αφησε να τελειωσω στο στοματακι της αλλα στα βυζια της ,ακομα οταν μπηκε για μπανακι μου ζητησε να της τριψω την πλατη λιγο αλλα εγω αρχισα να την χουφτωνω κ με ναζι μου ελεγε σταματα σταματα...της ετριψα την πλατουλα ,μπηκα για μπανακι μετα απο αυτην κ με περιμενε κ με σκουπισε με την πετσετα(δεν το εχει ξανακανει)στο δωματιο κατσαμε σχεδον παρα κατι λεπτακια μια ωρα.....η σονια ειναι στανταρακι για μενα...
η μαρια ειναι αδυνατη ,αντε με το ζορι την λεσ κανονικη.η σονια ειναι πολυ καλο χαρτι !!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

Πσσσσσσσσςς...........ο αντρας ο σωστος.....
Σκληρος εκει που χρειαζεται αλλα και ρομαντικος οταν πρεπει...  :cheesy:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το θέμα είναι ότι με τα γεγονότα που θα αρχίζουν να συμβαίνουν στο κέντρο γενικότερα από τούδε μέχρι...για πάντα βλέπω το ίδρυμα να μετακομίζει στον σκληρότερο ανταγωνισμό του τριγώνου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom