Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Επίσκεψη σήμερα στης Ζανας το μαγαζί και παρέλασαν απο εκει καμία δεκαριά κορίτσια με δυο τρεις νέες παρουσίες. Όλο το μάχιμο δυναμικό ήταν εκει ( Σόνια Πάολα ζανα Ελενη αλινα κινεζακι του οποίου το όνομα δεν συγκράτησα κτλ κτλ) πέρασα με Αλινα η οποία έχει βελτιωθεί παρά πολυ στο μασάζ. Δυνατο και b2b για κανένα 40 λεπτό μόνο μασάζ. Στη συνέχεια τα γνωστά συνοδευτικά !!!! Πραγματικά πέρασα μια ωριτσα καθαρο χρόνο σούπερ. Σίγουρα την Αλίνα θα την ξανατιμήσω γιατί είναι ένα γλυκό και προσχαρο πλάσμα που κάνει και καλο μασάζ αλλα και είναι προς gfe στα μετέπειτα .
:grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τζεράκο δεν ξέρω τι έκανε η Νικόλ πριν δύο χρόνια, αλλα εγώ που την πήρα δύο φορές τον τελευταίο μήνα μια χαρά πρόγραμμα έκανε και όσον αφορά τις βυζάρες :tits: :tits: :tits: :tits: της όλα τα λεφτά!!! :rockon: :rockon: :rockon:
    ναι ε ?      μπορει να  να εστρωσε τωρα.    παντωs και οι αλλοι που την ηξεραν και απο το 314 και απο το μεσογειων, την ιδια γνωμη εχουν.  κομοδινο τελειωs.   

Επισκέπτης
    ναι ε ?      μπορει να  να εστρωσε τωρα.     παντωs και οι αλλοι που την ηξεραν και απο το 314 και απο το μεσογειων, την ιδια γνωμη εχουν.   κομοδινο τελειωs.     

μιλάς δηλαδή και ως εκπρόσωπος των "άλλων"??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
    ναι ε ?      μπορει να  να εστρωσε τωρα.     παντωs και οι αλλοι που την ηξεραν και απο το 314 και απο το μεσογειων, την ιδια γνωμη εχουν.   κομοδινο τελειωs.     

κομοδίνο δεν είναι, έχει ωστόσο ένα προβληματάκι με το χρήμα...το να ζητάει για παράδειγμα +20 ευρώ για να :cum: στις :tits: της, δεν νομίζω να τη βοηθήσει να αποκτήσει σταθερή πελατεία... πρέπει να χαλαρώσει λιγάκι και να προσφέρει φούλ υπηρεσίες της μέσα στη τιμή των 80 ευρώ.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
κομοδίνο δεν είναι, έχει ωστόσο ένα προβληματάκι με το χρήμα...το να ζητάει για παράδειγμα +20 ευρώ για να :cum: στις :tits: της, δεν νομίζω να τη βοηθήσει να αποκτήσει σταθερή πελατεία... πρέπει να χαλαρώσει λιγάκι και να προσφέρει φούλ υπηρεσίες της μέσα στη τιμή των 80 ευρώ.
 daniel μου,   το να ζηταει κατι παραπανω , το ειχε και απο τοτε .

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και αυτή την έχεις γαμήσει ρε Ροδόλφο Βαλεντίνο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 απο τοτε που πηγαιναμε στο 48.     δεν την ειχεs πετυχει τοτε ?   ξηγημενο κοριτσακι ειναι.    και απο τοτε που γεννησε, ομορφυνε ακομη πιο πολυ.  και κολλαρακι μουρλια.

Επισκέπτης
 απο τοτε που πηγαιναμε στο 48.     δεν την ειχεs πετυχει τοτε ?   ξηγημενο κοριτσακι ειναι.    και απο τοτε που γεννησε, ομορφυνε ακομη πιο πολυ.  και κολλαρακι μουρλια.

να σου πω την αλήθεια κάτι μου θύμιζε...αλλά δεν θυμόμουν αν την είχα τιμήσει και έτσι είπα να την :fuck1: :fuck1: :fuck1: για να είμαι σίγουρος :grin:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
απο μεσογειον που ειχα παει εγω πολυ παλλια ηταν τελειως απατη απο πλευα υπηρεσιων...σαν στουντιο ενα πραγμα αλλα τα  :tits2: ηταν οντως πολυ μεγαλα και ακετα στητα λογω και ηλικιας...συνισταται για μια ορα σιγουρα για πιο πολλεσ φορες αναλογα με το αν εχει αλλαξει προσ το κσλυτερο,  βεβαια αλλη αξια ειχε πριν 23 χρονια το 80αρι αλλη τωρα εκτοσ οτι η ηλικια θα χει παιξει και ενα ρολο στο σωμα τησ...ειχε ζητησει οτε +20 για ακαποτη νομιζω...η ουσια  ειναι να εξετστει  η  συμπεριφορα της την τωρινη περιοδο και στο εν λογω μαγαζι..α και κατι τελευταιο τα περι ιταλιας εινα τουλαχιστον αστεια...........

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
απο μεσογειον που ειχα παει εγω πολυ παλλια ηταν τελειως απατη απο πλευα υπηρεσιων...σαν στουντιο ενα πραγμα αλλα τα  :tits2: ηταν οντως πολυ μεγαλα και ακετα στητα λογω και ηλικιας...συνισταται για μια ορα σιγουρα για πιο πολλεσ φορες αναλογα με το αν εχει αλλαξει προσ το κσλυτερο,  βεβαια αλλη αξια ειχε πριν 23 χρονια το 80αρι αλλη τωρα εκτοσ οτι η ηλικια θα χει παιξει και ενα ρολο στο σωμα τησ...ειχε ζητησει οτε +20 για ακαποτη νομιζω...η ουσια  ειναι να εξετστει   η  συμπεριφορα της την τωρινη περιοδο και στο εν λογω μαγαζι..α και κατι τελευταιο τα περι ιταλιας εινα τουλαχιστον αστεια...........
  :thumbsup:  ετσι ειναι.  σωστα τα ειπεs ολα εκτοs  απο ενα  :grin:  (βεβαια αλλη αξια ειχε πριν 23 χρονια το 80αρι)[b][/b]

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
μεσημβρινή επίσκεψη στο ίδρυμα και πήρα Μαρία το πιπίνι με σούπερ κωλαράκι και Αλίνα με προστυχοφατσούλα :2on1: ....πέρασα πολύ καλά...και μια παρατήρηση η Πάολα :tits: έχει αλλάξει λουκ στο μαλλί και είναι πολύ κάβλα! θα την τιμήσω την επόμενη φορά! :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

καλημέρα, σου έδωσε το μαράκι κολούρι????? :fuck1:

σε ρωτάω γιατί εμένα μου είπε ότι το έκοψε λόγω προβλήματος!!!!!! :idiot:

ALBIZIOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Πριν από μερικές μέρες επισκέφτηκα 2 φόρες την ίδρυμα.
Είδα για πρώτη φορά ένα τέλειο κορίτσι την Αλινα (δεν την είχα ξαναδεί) επίσης περιμένοντας άκουγα τα βογγητά της από προηγούμενο πελάτη. Ήμουν δεύτερος στη σειρά και δεν την τίμησα.
Τίμησα την Σονια με το κλασικό μασάζ όχι κακό αλλά λίγο για τις απαιτήσεις μου.
Την δεύτερη φορά πέρασα με την Ζάνα. Αγαπητοί μου η γυναίκα δεν παίζεται όταν είναι στα κέφια της, είναι τα πάντα όλα κυριολεκτικά. Μπράβο της

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Ειδα σε παρελαση την παολα ρε παιδες το βυζι ωραιο αλλα μηπως ειναι σιλικονατο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom