Έχουμε και λέμε.
Μετά από παρότρυνση μέγιστου παίχτη, η μπίλια έκατσε στην Αλίνα.
Ρωτήθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ η Ελένη (απούσης της Ζανώς) αν το κουνέλι το αποτελειώνει στο στόμα της(η Αλίνα) και εισέπραξα την καταφατικότατη απάντηση "ε βέβαια!".
ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
Η εξωτερική της εμφάνιση. Η καθαριότητα-γενικά-του χώρου. Η τεχνική στο μασάζ της. Η αρχή της πίπας που είχε όλα τα συστατικά μιας εξαιρετικής ανδρικής απόλαυσης.
ΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
Το ότι δεν μου επέτρεψε να πλησιάσω και να περιποιηθώ το γατί της. Εις διπλούν μάλιστα, έφαγα απαγορευτικό! Η αρχή της πίπας ήταν το ήμισυ του παντός. Το άλλο ήμισυ είχε βάρβαρες και ταχύτατες παλινδρομήσεις, χωρίς καν αισθησιασμό, με έντονη προσπάθεια να με αποτελειώσει πριν καν εισέλθω εντός της (την έκοψα πριν τα καταφέρει!). Η δικαιολογία που έθεσε, αρνούμενη το τελείωμα στο στόμα της. Εκεί ξενέρωσα εντελώς!! Αφενός το επιχείρημά της ήταν σε πλήρη αντιδιαστολή με τις εντονότατες ρουφιξιές του πέους μου εντός του στόματός της και αφετέρου το "άδειασμα" που έριξε στην Ελένη, με ένα ύφος υπεροψίας, λέγοντάς μου "η Ελένη μπορεί να λέει ότι θέλει". Τέλος η ειρωνεία να με ρωτάει αν πέρασα καλά μαζί της!
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΕΙ.
Αν επρόκειτο για μασάζ ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα ήμουν πλήρως ικανοποιημένος. Πήγα όμως για να κάνω σεξ και να περάσω όμορφα και χαλαρά ακουμπώντας 80 πονεμένα, δυσεύρετα γιούρια. Θα ήμουν Ο ΜΑΛΑΚΑΣ να δώσω 80 για ένα καλό μασάζ. Ήδη στο tsibato.gr υπάρχουν κουπόνια για επαγγελματικό μασάζ στα μισά χρήματα. Αυτό λοιπόν που περίμενα από την Αλίνα δεν ήταν αυτό που πήρα. Το αρπακολέ σεξ με διάθεση ξεπέτας και ξενέρωμα στο τέλος δεν κοστολογείται με 80 ευρώ. Την αιτιολογία της, για ηθικούς λόγους δεν την αναφέρω. Τέλος απορώ πως είναι δυνατόν αυτά που αναφέρει η υπεύθυνη να τα αρνείται η κοπέλα και να αδειάζει και την υπεύθυνη.
Όσο για το "ας ρώταγες εμένα", δείχνει την ασυνεννοησία του προσωπικού, στην οποία δε φέρει ευθύνη ο πελάτης. Προφανώς κάποιες κοπέλες το κάνουν με το ζόρι....ε, δε κάνουν όλες γι'αυτή τη δουλειά..Μήπως ν'αλλάξουν τέχνη;