Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Πρωινή επίσκεψη προ ημερών στο ίδρυμα.
Πελατεία φούλ !!! Όλες οι θεραπεύτριες (και η Ζάνα...) απασχολημένες.
Μετά από μικρή αναμονή πέρασα με Αλίνα.
Χαμογελαστή, ευγενική με το γνωστό καλό GFE service. Κατάθεση στα 4.
Φεύγοντας είδα ένα μελανούρι, με κοντά μαλλιά, και εντονο μακιγιάζ στα μάτια. Την ξέρει κανείς ???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232

mattos13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια μια ερωτηση?

Επειδη εχω παει στο εν λογο μαγαζι αλλα δεν εχω περασει ποτε στα ενδοτερα,
η Ζανα κανει προγραμμα ή ειναι μονο η σεριφ του μαγαζιου διοτι οσες φορες εχω παει δεν μου προσφερετε

Thanks

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Παιδια μια ερωτηση?

η Ζανα κανει προγραμμα ή ειναι μονο η σεριφ του μαγαζιου διοτι οσες φορες εχω παει δεν μου προσφερετε

Thanks

Ε, αφού δεν έχεις περάσει στα ενδότερα, πώς να σού προσφερθεί; Λοιπόν, η Ζάνα δεν είναι μόνο σερίφισα, κάνει και μασάζ. Και είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις της αθηναϊκής σκηνής, με την προϋπόθεση ότι είσαι διατεθιμένος να παραβλέψεις τις αναπόφευκτες ατέλειες που φέρνει η ηλικία της.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
Παιδια μια ερωτηση?

Thanks
κανει κ παρα κανει....θα πεις τον δεσποτη παναγιωτη...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Έχουμε και λέμε.
Μετά από παρότρυνση μέγιστου παίχτη, η μπίλια έκατσε στην Αλίνα.
Ρωτήθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ η Ελένη (απούσης της Ζανώς) αν το κουνέλι το αποτελειώνει στο στόμα της(η Αλίνα) και εισέπραξα την καταφατικότατη απάντηση "ε βέβαια!".

ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
Η εξωτερική της εμφάνιση. Η καθαριότητα-γενικά-του χώρου. Η τεχνική στο μασάζ της. Η αρχή της πίπας που είχε όλα τα συστατικά μιας εξαιρετικής ανδρικής απόλαυσης.

ΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
Το ότι δεν μου επέτρεψε να πλησιάσω και να περιποιηθώ το γατί της. Εις διπλούν μάλιστα, έφαγα απαγορευτικό! Η αρχή της πίπας ήταν το ήμισυ του παντός. Το άλλο ήμισυ είχε βάρβαρες και ταχύτατες παλινδρομήσεις, χωρίς καν αισθησιασμό, με έντονη προσπάθεια να με αποτελειώσει πριν καν εισέλθω εντός της (την έκοψα πριν τα καταφέρει!). Η δικαιολογία που έθεσε, αρνούμενη το τελείωμα στο στόμα της. Εκεί ξενέρωσα εντελώς!! Αφενός το επιχείρημά της ήταν σε πλήρη αντιδιαστολή με τις εντονότατες ρουφιξιές του πέους μου εντός του στόματός της και αφετέρου το "άδειασμα" που έριξε στην Ελένη, με ένα ύφος υπεροψίας, λέγοντάς μου "η Ελένη μπορεί να λέει ότι θέλει". Τέλος η ειρωνεία να με ρωτάει αν πέρασα καλά μαζί της!

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΕΙ.
Αν επρόκειτο για μασάζ ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα ήμουν πλήρως ικανοποιημένος. Πήγα όμως για να κάνω σεξ και να περάσω όμορφα και χαλαρά ακουμπώντας 80 πονεμένα, δυσεύρετα γιούρια. Θα ήμουν Ο ΜΑΛΑΚΑΣ να δώσω 80 για ένα καλό μασάζ. Ήδη στο tsibato.gr υπάρχουν κουπόνια για επαγγελματικό μασάζ στα μισά χρήματα. Αυτό λοιπόν που περίμενα από την Αλίνα δεν ήταν αυτό που πήρα. Το αρπακολέ σεξ με διάθεση ξεπέτας και ξενέρωμα στο τέλος δεν κοστολογείται με 80 ευρώ. Την αιτιολογία της, για ηθικούς λόγους δεν την αναφέρω. Τέλος απορώ πως είναι δυνατόν αυτά που αναφέρει η υπεύθυνη να τα αρνείται η κοπέλα και να αδειάζει και την υπεύθυνη.
Όσο για το "ας ρώταγες εμένα", δείχνει την ασυνεννοησία του προσωπικού, στην οποία δε φέρει ευθύνη ο πελάτης. Προφανώς κάποιες κοπέλες το κάνουν με το ζόρι....ε, δε κάνουν όλες γι'αυτή τη δουλειά..Μήπως ν'αλλάξουν τέχνη; :think:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τι δικαιολογία είπε;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Έχουμε και λέμε.
Μετά από παρότρυνση μέγιστου παίχτη, η μπίλια έκατσε στην Αλίνα.
Ρωτήθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ η Ελένη (απούσης της Ζανώς) αν το κουνέλι το αποτελειώνει στο στόμα της(η Αλίνα) και εισέπραξα την καταφατικότατη απάντηση "ε βέβαια!".

ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
Η εξωτερική της εμφάνιση. Η καθαριότητα-γενικά-του χώρου. Η τεχνική στο μασάζ της. Η αρχή της πίπας που είχε όλα τα συστατικά μιας εξαιρετικής ανδρικής απόλαυσης.

ΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
Το ότι δεν μου επέτρεψε να πλησιάσω και να περιποιηθώ το γατί της. Εις διπλούν μάλιστα, έφαγα απαγορευτικό! Η αρχή της πίπας ήταν το ήμισυ του παντός. Το άλλο ήμισυ είχε βάρβαρες και ταχύτατες παλινδρομήσεις, χωρίς καν αισθησιασμό, με έντονη προσπάθεια να με αποτελειώσει πριν καν εισέλθω εντός της (την έκοψα πριν τα καταφέρει!). Η δικαιολογία που έθεσε, αρνούμενη το τελείωμα στο στόμα της. Εκεί ξενέρωσα εντελώς!! Αφενός το επιχείρημά της ήταν σε πλήρη αντιδιαστολή με τις εντονότατες ρουφιξιές του πέους μου εντός του στόματός της και αφετέρου το "άδειασμα" που έριξε στην Ελένη, με ένα ύφος υπεροψίας, λέγοντάς μου "η Ελένη μπορεί να λέει ότι θέλει". Τέλος η ειρωνεία να με ρωτάει αν πέρασα καλά μαζί της!

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΕΙ.
Αν επρόκειτο για μασάζ ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα ήμουν πλήρως ικανοποιημένος. Πήγα όμως για να κάνω σεξ και να περάσω όμορφα και χαλαρά ακουμπώντας 80 πονεμένα, δυσεύρετα γιούρια. Θα ήμουν Ο ΜΑΛΑΚΑΣ να δώσω 80 για ένα καλό μασάζ. Ήδη στο tsibato.gr υπάρχουν κουπόνια για επαγγελματικό μασάζ στα μισά χρήματα. Αυτό λοιπόν που περίμενα από την Αλίνα δεν ήταν αυτό που πήρα. Το αρπακολέ σεξ με διάθεση ξεπέτας και ξενέρωμα στο τέλος δεν κοστολογείται με 80 ευρώ. Την αιτιολογία της, για ηθικούς λόγους δεν την αναφέρω. Τέλος απορώ πως είναι δυνατόν αυτά που αναφέρει η υπεύθυνη να τα αρνείται η κοπέλα και να αδειάζει και την υπεύθυνη.
Όσο για το "ας ρώταγες εμένα", δείχνει την ασυνεννοησία του προσωπικού, στην οποία δε φέρει ευθύνη ο πελάτης. Προφανώς κάποιες κοπέλες το κάνουν με το ζόρι....ε, δε κάνουν όλες γι'αυτή τη δουλειά..Μήπως ν'αλλάξουν τέχνη; :think:

αφού δίνεις ακόμη 80 ευρώ τί να σου πώ?ε είσαι τρελλός..

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Γιατί έχουν αλλάξει τιμές ;;;;  :think:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Γιατί έχουν αλλάξει τιμές ;;;;  :think:

οχι βέβαια...ούτε και πρόκειται...θα φύγουν πολλές πουτάνες από δω σε λίγο καιρό πάντως.Θα κλείσουν πολλά ιδρύματα...δεν μπορεί ο μισθωτός-συνταξιούχος-άνεργος να δίνει 80αρια και μάλιστα για υπηρεσίες ξεπέτες...και επειδή δεν συμ΄φέρει τα μαγαζιά να το πάνε στα 20 ευρώ που θα έπρεπε να πάνε οι τιμές,θα τα κλεισουν τα περισσότερα οι ιδιοκτήτες...θα μείνει μόνο η γιούλη , η ζάνα και ο λυκαβηττός λόγω καλύτερου μπάτζετ πελατών.Όλα τα άλλα θα κλείσουν...για ποιά συγγρού 108 μιλάμε και για ποιά μπάζα της φραντζή και της θησέως? για ποιο μελινόσπιτο και ποιό καιτόσπιτο και ποιό τατιανόσπιτο?για ποιά αχιλλέως που έχουν την κωνσταντίνα να ζητάει 120 γιούρια γιατί θέλει να κάνει ρύθμιση στο ΤΕΒΕ και την εφορία και νομίζει ότι θα τα πάρει απο τον απλό μισθωτό?ρε άει σιχτήρ...30 ευρώ και κώλο αλλιώς λουκέτο!φινίτο τα όργανα που ξέρατε!!!

Επισκέπτης
οχι βέβαια...ούτε και πρόκειται...θα φύγουν πολλές πουτάνες από δω σε λίγο καιρό πάντως.Θα κλείσουν πολλά ιδρύματα...δεν μπορεί ο μισθωτός-συνταξιούχος-άνεργος να δίνει 80αρια και μάλιστα για υπηρεσίες ξεπέτες...και επειδή δεν συμ΄φέρει τα μαγαζιά να το πάνε στα 20 ευρώ που θα έπρεπε να πάνε οι τιμές,θα τα κλεισουν τα περισσότερα οι ιδιοκτήτες...θα μείνει μόνο η γιούλη , η ζάνα και ο λυκαβηττός λόγω καλύτερου μπάτζετ πελατών.Όλα τα άλλα θα κλείσουν...για ποιά συγγρού 108 μιλάμε και για ποιά μπάζα της φραντζή και της θησέως? για ποιο μελινόσπιτο και ποιό καιτόσπιτο και ποιό τατιανόσπιτο?για ποιά αχιλλέως που έχουν την κωνσταντίνα να ζητάει 120 γιούρια γιατί θέλει να κάνει ρύθμιση στο ΤΕΒΕ και την εφορία και νομίζει ότι θα τα πάρει απο τον απλό μισθωτό?ρε άει σιχτήρ...30 ευρώ και κώλο αλλιώς λουκέτο!φινίτο τα όργανα που ξέρατε!!!

νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο :rolleyes:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο :rolleyes:

άσε ρε ντάνιελ που υπερβάλλω κιόλας! Τις έχουμε χρυσώσει τόσα χρόνια τώρα και μας κουνιούνται κιόλας οι καριόλες! εσύ γιατί τις δικαιολογείς?μ'αρέσει που είπες κιολας ότι η μαριάννα δεν έχει τάσεις ξεπέτας! Αν είναι δυναμόν! μή με κάνεις φυτίλι σε παρακαλώ!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

στο Κ48 είναι 70 ευρώ...

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Έχουμε και λέμε.
.............................................

Ποιό το διττό νόημα της ανωτέρω κριτικής?

α) Όταν λείπει η Ζάνα, χορεύουν τα ποντίκια.
β) Η κορασίς δεν έχει "εκπαιδευθεί" όσο θα έπρεπε.

Τελικά, θα πρέπει οι συνεννοήσεις με την εκάστοτε υπεύθυνη θα πρέπει να γίνονται ΠΑΡΟΥΣΙΑ της θεραπεύτριας, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ποιό το διττό νόημα της ανωτέρω κριτικής?

α) Όταν λείπει η Ζάνα, χορεύουν τα ποντίκια.
β) Η κορασίς δεν έχει "εκπαιδευθεί" όσο θα έπρεπε.

Τελικά, θα πρέπει οι συνεννοήσεις με την εκάστοτε υπεύθυνη θα πρέπει να γίνονται ΠΑΡΟΥΣΙΑ της θεραπεύτριας, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις.

Καλημερα φιλε μου !!!
Εχεις δικιο, οι καλοι λογαριασμοι, κανουν τους καλους φιλους !!!  ;) ;) ;)

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημερα φιλε μου !!!
Εχεις δικιο, οι καλοι λογαριασμοι, κανουν τους καλους φιλους !!!  ;) ;) ;)

Καλημερούδια!

Βέβαια, το μαγαζί σκίζει από κόσμο...... και τις περισσότερες φορές, δίκαια. Η Ζάνα προσπαθεί πάντα να κάνει καλή επιλογή συνεργατών. Απλά, κάποιες (ελάχιστες) φορές υπάρχουν και αστοχίες.

Πάντως, μέχρι και το μέσα σαλόνι, το μετέτρεψαν σε δωμάτιο για να εξυπηρετούν. Άρα, μην περιμένετε με τέτοια κοσμοσυρροή να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική.

howard hughes

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
Καλημερούδια!

Βέβαια, το μαγαζί σκίζει από κόσμο...... και τις περισσότερες φορές, δίκαια. Η Ζάνα προσπαθεί πάντα να κάνει καλή επιλογή συνεργατών. Απλά, κάποιες (ελάχιστες) φορές υπάρχουν και αστοχίες.

Πάντως, μέχρι και το μέσα σαλόνι, το μετέτρεψαν σε δωμάτιο για να εξυπηρετούν. Άρα, μην περιμένετε με τέτοια κοσμοσυρροή να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική.
Σωστός...

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω με τον ''Μυστήριο'' για την Αλίνα γιατί και εμένα έκανε τα ίδια στην τελευταία μας συνάντηση ή μάλλον στην πρώτη και τελευταία μας συνάντηση.Υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις για κατάθεση.Άλλωστε δεν είναι και κάτι εξαιρετικό για τα γούστα πάντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom