Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
Πήγα με την Σόνια πριν από μέρες. Καλό μασαζ και στο μετά ικανοποιητική. Της αρέσει το κωλοδάχτυλο, η πίπα, τα βρωμόλογα και το cim. Βέβαια δεν είναι και το πρώτο μπόϊ.
Πιό ωραία είναιι η Μαρία. Αλλά θέλει λίγο ακόμη εκπαίδευση από τη Ζάνα για να γίνει πιό ενεργητική και καυλωτική. Το μασσάζ της ικανοποιητικό αλλά όχι πολύ καλό.

Αλήθεια η Αλίνα τι στυλ είναι?

η Μαρία έιναι ενα μελανούρι πολύ ομορφο και γλυκό. Η πιο ωραια παρουσια εκεί μεσα. Αλβανιδα 2ης γενιάς...ηπιων τόνων κορίτσι.
Η Σόνια και αυτή Αλβανίδα. Αμφότερες δηλώνουν "Ελληνιδες"...Η Σόνια παλιοτερα εμφανισιακά ηταν πολύ καλύτερη. Τώρα έχει παχύνει και επειδή είναι τάπα δεν της πάει καθόλου.

Αλίνα εστί Αλβανίδα πρώτης γενιάς...Σχετικά όμορφή, νεαρή, άδύνατη, αλλά προσποιητά "φιλική" και μέγας ταληροφονιάς...ψαρέυει πελάτες απο το μάγαζι και τους πάιρνει με ταρίφα 200 γιουρια (!!!!) σε ξενοδοχεία.....
Αφού υπάρχουν χαιβάνια και τα σκάνε σε τέτοιου επιπεδου (επαγγελματικού) κοπέλες πάω πάσο!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η σονια δηλωνει ρωσιδα...

και εγώ ιταλός από το αμμάν της ιορδανίας(λόγω του ότι ειμαι μελαψός με μουστάκι) είχα πεί σε μιά στριπτητζού και το πίστεψε η αλβανίδα από τη κοζάνη.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΣΟΝΙΑ

Η Σόνια είναι Ρωσίδα
κι όταν την πρωτοείδα
με έπεισε η ματιά της
και η κορμοστασιά της !

Γιατί ετσι είναι οι Ρωσίδες
ζεστές, ωραίες κορασίδες !
Ψηλές, ξανθές, γαλανομάτες
κωλάρες, γκόμενες σπαθάτες !

Κι αν δεν ταιριάζει εντελώς
μην το μετράτε ακριβώς
"Ρωσίδα" είναι στο κρεβάτι
κι ας φαίνεται μικρή στο μάτι !
:grin:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
και εγώ ιταλός από το αμμάν της ιορδανίας(λόγω του ότι ειμαι μελαψός με μουστάκι) είχα πεί σε μιά στριπτητζού και το πίστεψε η αλβανίδα από τη κοζάνη.
=========
:cheesy: ;)
Aν η Αλίνα  του Σ 29  δεν λέει,
ας προστρτεξωμεν στην  γνωστη των στουντιο  ή την  παλιά Αλίνα στην Ματζαγριωτάκη στις αρχες-- αρχες ... :rolleyes: :think: :o

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
η Μαρία έιναι ενα μελανούρι πολύ ομορφο και γλυκό. ...
Αλίνα εστί Αλβανίδα πρώτης γενιάς...Σχετικά όμορφή, νεαρή, άδύνατη, αλλά προσποιητά "φιλική" και μέγας ταληροφονιάς...ψαρέυει πελάτες απο το μάγαζι και τους πάιρνει με ταρίφα 200 γιουρια (!!!!) σε ξενοδοχεία.....
Αφού υπάρχουν χαιβάνια και τα σκάνε σε τέτοιου επιπεδου (επαγγελματικού) κοπέλες πάω πάσο!!!
Πάντως η Αλίνα πιστεύω ότι δεν ταιριάζει εκεί και λόγω του παραπάνω και λόγω συμπεριφοράς στο χώρο. Φίλος που πέρασε μου επαλήθευσε τα ανωτέρω αν και την προμοτάρουν. Πάντως εγώ που πέρασα με Σόνια τη μία μέρα και Νικόλ την επόμενη έμεινα ευχαριστημένος όπως πάντα (σταθερές δυνάμεις που αποδίδουν τα μέγιστα στη παρούσα περίοδο). Δεν ρισκάρω Αλίνα. Στα προσεχώς για μένα (και το φίλο μου) Μαρία.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
jack pot ήταν γιατί έβγαλε ένα 30άρι ακριβώς στο τέλος του ωραρίου...
Έτσι ακριβώς......δεν γαμιέται όμως,δεν φαγαμε ποτέ πετσέτα σε αυτο το μαγαζί και τα χρειαζόταν το κορίτσι για την προίκα της ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
και επειδή δηλώνει σημαίνει πως είναι?

οτι σε ταίζουν τρώς?
οχι εγω κανω διαιτα  :grin: :grin: οχι ρε αρχηγε συμφωνουμε.....το κερω οτι ειναι αλβανο ,ειπες οτι λεει οτι ειναι ελληνιδα  εγω προσθεσα οτι σε αλλους λεει οτι ειναι ρωσιδα...

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Χθές η Ζάνα ζήτησε 2χ80€=160 'αντε τελικά 150€!!!!  :huh:

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τον ειδαν καυλωμενο τον φιλο και τον ψυρισανε.δεν ημουν μαζι του σημερα.θατοθιξω στην ζαναστην επομενη επισκεψη.ξερω οτι διαβαζουν τωρα.......

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
..Τον έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ...Για λίγο αποχή μήπως και στρώσουν...ΔΕΝ πρέπει να δίνουμε πάνω από 60 σε ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί...

Επισκέπτης
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, μπορείς και με 140.

Ας τοποθετηθούν επ' αυτού και οι υπόλοιποι γνώστες.... ;)

εγώ στο συγκεκριμένο κατάστημα δίδυμο έπαιρνα με 140 ευρώ, βέβαια πρέπει να ρίξει την τιμή η Ζάνα στα 120 ευρώ το διπλό και να υπάρχει και η δυνατότητα για μισάωρο πρόγραμμα με 60 ευρώ...πλέον σχεδόν όλοι έχουν καταργήσει το 80ρι καιρός να το πράξει και η Ζάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom