επειδη την τελευταια φορα τηs εκανεs απιστια και μαλλον θα πληγωθηκε..το μονο που αλλαξε ηταν οτι αυτη την φορα δεν με αφησε να τελειωσω στο στοματακι της αλλα στα βυζια της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
επειδη την τελευταια φορα τηs εκανεs απιστια και μαλλον θα πληγωθηκε.
πληγωμένη πόρνη!
:-*πληγωμένη πόρνη!
τελικα το ιδρυμα εχει μαζεψει ολεσ τισ καυλιτσεσ!!!περασμα παλι σημερα και διαλεξα μαρια αν και η αλινα με το μπλε φορεματακι και ισιωμενο μαλλι ηταν πολυ καυλα!!!η μαρια κανει και αυτη τελειο μαλλον ειναι η σμεσιαλιτε το μαγαζιου!!
την εβαλα να φορεσει καλσον μιασ και εχω αδυναμια!!εχει πολυ ωραιο πατουρι το οποιο αρνηθηκε να δωσει
παντωσ η σονια ειναι καλυτερη στην αλλα για μενα συνολικα η αλινα μου εβγαλε κατι αλλο οποτε και θα γινει στανταρακι
εχει μεινει η νικολ για δοκιμη δωστε τα φωτα σασ τι λεει???
την εβαλα να φορεσει καλσον μιασ και εχω αδυναμια!!εχει πολυ ωραιο πατουρι το οποιο αρνηθηκε να δωσει
παντωσ η σονια ειναι καλυτερη στην αλλα για μενα συνολικα η αλινα μου εβγαλε κατι αλλο οποτε και θα γινει στανταρακι
διάβασε την δύο τρεις σελίδες πιο πίσω να δεις μαντάτατελικα το ιδρυμα εχει μαζεψει ολεσ τισ καυλιτσεσ!!!περασμα παλι σημερα και διαλεξα μαρια αν και η αλινα με το μπλε φορεματακι και ισιωμενο μαλλι ηταν πολυ καυλα!!!η μαρια κανει και αυτη τελειο μαλλον ειναι η σμεσιαλιτε το μαγαζιου!!
master1964
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αλινα είναι μια ψηλη,μελαχροινη που δουλευε Θησεως παλιο 31?τελικα το ιδρυμα εχει μαζεψει ολεσ τισ καυλιτσεσ!!!περασμα παλι σημερα και διαλεξα μαρια αν και η αλινα με το μπλε φορεματακι και ισιωμενο μαλλι ηταν πολυ καυλα!!!η μαρια κανει και αυτη τελειο μαλλον ειναι η σμεσιαλιτε το μαγαζιου!!
Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, το κινεζάκι είναι ακόμα εκεί ή έφυγε??
Την ιδια ερωτηση εχω κανει εγω μια σελιδα πισω....εφυγε δηστυχως..
Την ιδια ερωτηση εχω κανει εγω μια σελιδα πισω....εφυγε δηστυχως..
Γραψε λαθος....σε αλλο thread ειχα ρωτησει εγω...εχουμε γεμισει κινεζακια μαλλον...
Καλημέρα !
Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω (και) δημόσια, το φίλο Jerry, για την υπόδειξη, του που θα βρω τη Νικόλ. Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ, τη γνώμη μου για τη Νικόλ. Ξεκαθαρίζω, όμως, πως αποτελώ μεγάλο θαυμαστή της και, ως εκ τούτου, λίγοτερο αντικειμενικό.
Ισχύουν στο ακέραιο, τα όσα έχουν γραφτεί για αυτήν. Ήταν λίγο μουντρούχα, ζητούσε παραπάνω χρήματα για το κάθε τι (πχ, 20€ επιπλέον για εκσπερμάτωση στο στήθος της) και κρατούσε τα πόδια της, όσο πιο κλειστά, γίνοταν.
Τώρα, την είδα χαμογελαστή, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αλλάζει στάσεις και να κρατάει τα πόδια της ανοιχτά, έκανε και λίγο μασάζ, παρ' όλο που της είπα πως δε με απασχολεί και δε ζήτησε επιπλέον χρήματα για να τελειώσω στο στήθος της. Μου είπε πως είναι καλά και αυτό αποτυπώνεται στη δουλειά της. Μακάρι να παραμείνει, έτσι.
Όσον αφορά την απόδοσή της, δεν είναι αξιομνημόνευτη. Προσπαθεί, αλλά νομίζω, πως έχει φτάσει στο ταβάνι της. Αν πληρωνόταν βάσει απόδοσης, νομίζω πως έπρεπε να κοστολογεί τις υπηρεσίες της στα 60 Ευρώ.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σταθώ στο στήθος της. Είναι λίγο πιο μεγάλο, σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και λίγο πιο πεσμένο. Αν και στο συγκεκριμένο ζήτημα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το μέγεθος (μπορεί και να' μαι ο μοναδικός που έχει παέι δύο φορές με τη Ντόρα, από την πιάτσα της Χαλκοκονδύλη), το δικό της, το καταάσω στα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ. Τη διαφορά, την κάνει το λεγόμενο CUP, σε συνδυασμό με το αδύνατο κορμί και το "αψηφώ το νόμο της βαρύτητας" στήσιμό του.
Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω (και) δημόσια, το φίλο Jerry, για την υπόδειξη, του που θα βρω τη Νικόλ. Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ, τη γνώμη μου για τη Νικόλ. Ξεκαθαρίζω, όμως, πως αποτελώ μεγάλο θαυμαστή της και, ως εκ τούτου, λίγοτερο αντικειμενικό.
Ισχύουν στο ακέραιο, τα όσα έχουν γραφτεί για αυτήν. Ήταν λίγο μουντρούχα, ζητούσε παραπάνω χρήματα για το κάθε τι (πχ, 20€ επιπλέον για εκσπερμάτωση στο στήθος της) και κρατούσε τα πόδια της, όσο πιο κλειστά, γίνοταν.
Τώρα, την είδα χαμογελαστή, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αλλάζει στάσεις και να κρατάει τα πόδια της ανοιχτά, έκανε και λίγο μασάζ, παρ' όλο που της είπα πως δε με απασχολεί και δε ζήτησε επιπλέον χρήματα για να τελειώσω στο στήθος της. Μου είπε πως είναι καλά και αυτό αποτυπώνεται στη δουλειά της. Μακάρι να παραμείνει, έτσι.
Όσον αφορά την απόδοσή της, δεν είναι αξιομνημόνευτη. Προσπαθεί, αλλά νομίζω, πως έχει φτάσει στο ταβάνι της. Αν πληρωνόταν βάσει απόδοσης, νομίζω πως έπρεπε να κοστολογεί τις υπηρεσίες της στα 60 Ευρώ.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σταθώ στο στήθος της. Είναι λίγο πιο μεγάλο, σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και λίγο πιο πεσμένο. Αν και στο συγκεκριμένο ζήτημα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το μέγεθος (μπορεί και να' μαι ο μοναδικός που έχει παέι δύο φορές με τη Ντόρα, από την πιάτσα της Χαλκοκονδύλη), το δικό της, το καταάσω στα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ. Τη διαφορά, την κάνει το λεγόμενο CUP, σε συνδυασμό με το αδύνατο κορμί και το "αψηφώ το νόμο της βαρύτητας" στήσιμό του.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...για λόγους υγιεινής το καλσόν να αποφεύγεται ...εκτός αν το εντάξουν στα "..μιας χρήσης..)τελικα το ιδρυμα εχει μαζεψει ολεσ τισ καυλιτσεσ!!!περασμα παλι σημερα και διαλεξα μαρια αν και η αλινα με το μπλε φορεματακι και ισιωμενο μαλλι ηταν πολυ καυλα!!!η μαρια κανει και αυτη τελειο μαλλον ειναι η σμεσιαλιτε το μαγαζιου!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
φιλε μου το καλσον τησ το εφερα εγω!!!
λές σε κάμποσο διάστημα να τους φέρνουμε και ελληνίδες γνωστές μας εν μέσω κρίσης?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
παντου γινεται αυτο μην κολλας.....εμενα με ενοχλει σ αυτο το μαγαζι που καποια που την παιρνεις συνεχεια, αν μια φορα δεν την παρεις, σου κανει μουτρα.
για να τα διαβασουν μπαs και την στρωσουν, γραφτηκε οτι γραφτηκε για την νικολ. τα οποια ηταν και αληθινα. επιασε τοπο λοιπον και μακαρι να συνεχισει ετσι.Συμπέρασμα: εκτός της κοπέλας τελικά σπουδαίο ρόλο παίζει και το μαγαζί. Όπως φαίνεται όμως η κυρία Ζάνα την έστρωσε για τα καλά
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ισχυει αυτο που λες...η ζανα η στρωνει τις κοπελες η τις διωχνει...στανταρ...αν θελει λοιπον να συνεχιζει να βγαζει το ψωμι της ΤΙΜΙΑ σ αυτο που κανει,και οχι με εξυπναδες και κουτοπονηριες,καλα θα κανει να αλλαξει γραμμη πλευσης για να μην παει στα αζητητα...περιπτωσεις απο το παρελθον υπαρχουν πολλες,που ενω ηταν ωραια παιδια εξαφανιστηκαν ξαφνικα.....για να τα διαβασουν μπαs και την στρωσουν, γραφτηκε οτι γραφτηκε για την νικολ. τα οποια ηταν και αληθινα. επιασε τοπο λοιπον και μακαρι να συνεχισει ετσι.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
;) ;) ;)ισχυει αυτο που λες...η ζανα η στρωνει τις κοπελες η τις διωχνει...στανταρ...αν θελει λοιπον να συνεχιζει να βγαζει το ψωμι της ΤΙΜΙΑ σ αυτο που κανει,και οχι με εξυπναδες και κουτοπονηριες,καλα θα κανει να αλλαξει γραμμη πλευσης για να μην παει στα αζητητα...περιπτωσεις απο το παρελθον υπαρχουν πολλες,που ενω ηταν ωραια παιδια εξαφανιστηκαν ξαφνικα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K