Καλησπέρα παιδια. σήμερα ήμουν πρωτος κ καλυτερος.
Επίσκεψη κατά τις 2. Παρούσες Ζάνα (πόρτα) Μαρία (σε δομάτιο), Ελένη, Πάολα, και μιά ολοκαίνουργια η Άννα αν καταλαβα καλά (Κινεζούλα).
Επέλεξα να κάνω τεστ ντράιβ το νέο αίμα του μαγαζιού και αποδείχτηκε άξιά του.
Με την Ζάνα για δασκάλα από μασάζ δε χρειάζεται να πω τίποτα.
Στο κύριο μέρος πολλή καλή, υπομονετική και με τις δικές μου υποδείξεις (καμιά φορα) βελτιονόταν συνεχώς.
πολύ καβλα είναι το Κινεζάκι.
προσπαθούσε να μηλίσει, να κάνει κουβέντα αλλά ξέρει πολύ λίγα ελληνικά με αποτέλεσμα καμιά φορα να μη οδηγεί πουθενά η κουβέντα λόγο ασυνενοησιας. Έκανε φιλότιμες προσπάθειε πάντος.
Στο τέλος μου είπε η Ζάνα ότι είναι η πρώτη της μέρα στο μαγαζί και ότι ήμουν ο πρώτος της πελάτης.
Το αστείο είναι ότι αυτό φάνηκε από το γεγονός οτι η κακοοίρα στο τέλος του ραντεβού πήγε να κάνει ντους και δεν ήξερε να το χρησημοποιεί, με αποτέλεσμα να καίγεται η να παγώνει με τις εναλαγές ζεστού κρύου που έκανε. τη βοήθησα λίγο γιατι είχε μεν πλάκα αλλα την λυπόμουν..
Πάντος το μαγαζί ανεβαίνει συνεχώς καθώς με αυτη την προσθήκη τραβάει και τους ασιατόφιλους. Εύγε
Υ.Γ. ξέχασα να περιγράψω την κοπέλα.
Ψηλή για κινεζούλα (γύρο στο 1.70) κανονική ως προς τα κιλά (ούτε κοκαλιάρα ούτε εχει πιασήματα), κανονικού μεγέθους φυσικό στήθος (1-2 μέγεθος, νομιζω) πολύ γλυκειά φατσούλα.