Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Επισκεψη στο ζανοσπιτο.
Αρκετες θεραπευτριες....ελενη,μαρια,σονια,παολα,αλινα(ή αννιτα;)κινεζοειδες μετριοτατο,και δυο ακομα σε δωματια-το ενα ισα που προλαβα και το ειδα...πιπινι μελαχρινο ηταν.
Περασα με παολα που την ειχα στα υπ'οψην απο παλιοτερα.
Μασαζ σουπερ και β ημιχρονο αρκετα καλο.Για ψεκασμο ειχα σκοπο αλλα μου εφυγαν εντος και επι τα αυτα.Το κλου της υποθεσης,το χιλιοπαιγμενο cd με μπαλαντες santana και rambo.
Βεβαια αντι για catch τhe rambo που ελεγε ο dio,εγω επραξα catch the mountains :tits2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
3-4 πελάτες σαν εσένα αν έχουν, καθάρισαν...

Άγαπητέ anat.... έκ του σύνεγγυς !!! :o
Αν σηκωθoύν άπό τά κρεβατοπατώματα τά μωρούλια καί ΔΕΝ τρεκλίζουν, θεωρώ τήν συνουσία άποτυχημένη !!!!!

υ.γ Μαρούλι anat.... Μαρούλι, άριστες άμφότερες γιά ΚΑΘΑΡΑ G.F.E. καταστάσεις !!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
.Το κλου της υποθεσης,το χιλιοπαιγμενο cd με μπαλαντες santana και rambo.
Βεβαια αντι για catch τhe rambo που ελεγε ο dio,εγω επραξα catch the mountains :tits2:

Ο Dio μέχρι catch the rainbow μπορεί να έλεγε. Rambo δεν υπήρχε εκείνη την εποχή.  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Επισκεψη στο ζανοσπιτο.
Αρκετες θεραπευτριες....ελενη,μαρια,σονια,παολα,αλινα(ή αννιτα;)κινεζοειδες μετριοτατο,και δυο ακομα σε δωματια-το ενα ισα που προλαβα και το ειδα...πιπινι μελαχρινο ηταν.
Μασαζ σουπερ και β ημιχρονο αρκετα καλο.Για ψεκασμο ειχα σκοπο αλλα μου εφυγαν εντος και επι τα αυτα.Το κλου της υποθεσης,το χιλιοπαιγμενο cd με μπαλαντες santana και rambo.

:tooth: :2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δηλαδή να καταλάβω....αν πάω τωρα στη Ζάνα,και όταν με ρωτήσει ποια θέλω για συνεδρία,της απαντήσω "αυτή που πήρε χθές ο Padron"....θα καταλάβει τι εννοώ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Δηλαδή να καταλάβω....αν πάω τωρα στη Ζάνα,και όταν με ρωτήσει ποια θέλω για συνεδρία,της απαντήσω "αυτή που πήρε χθές ο Padron"....θα καταλάβει τι εννοώ?

Νά καταλάβω , σέ έμένα άπευθήνεσαι ??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Οχι απαραιτήτως αγαπητέ....απλά ήθελα να ξέρω,αν ο τίτλος του "padron" ισχύει μόνο στο πορνομέγαρο η έχει γενικότερη ισχύ.

Λοιπόόόόόν .
Επειδή τό πράγμα ξεστράτισε καί καλούμαι διά πολλοστήν να μεταφράσω
άπό τα άπλά Ελληνικά που γράφω ,σέ ακόμη πιό άπλά Ελληνικά ,
θα προσπαθήσω να έξηγήσω τί εννοούσα με αύτό το περιβόητο <ίδιαίτερο>

Ο,Κ .... δεν είναι τίποτε άλλο παρά η μετάφραση τού αύταρχικού, λυπάμαι
δέν μπορώ νά χρησιμοποiήσω πιό εύηχή προσδιορισμό καί λιγότερο προσβλητικό
γιά έμένα..........

Πάμε άπό την άρχή......

υ.γ Μήν άσχολείσται μαζί μου άγαπητέ ( είμαι μία ίδιαιτερότητα ) !!!!!!

Τά ΣΈΒΗ ΜΟΥ !!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεκτά τα σέβη σας....θα ήθελα να ξέρετε ότι,αν και δεν έχουμε γνωριστεί προσωπικά,μου είστε ιδιαίτερα συμπαθής,τόσο εσείς,όσο και ο ιδιαίτερος τρόπος εκφρασής σας....όταν λοιπόν ασχολούμαι μαζί σας,δεν το κάνω απο διάθεση αντιπαλότητος η αμφισβήτησης των λεγομένων σας,αλλά με φιλική και,αν θέλετε,χιουμοριστική διάθεση.Μου αρέσει τόσο ο αυτοσαρκασμός που επιδεικνύετε ενίοτε,όσο και η "μεγαλοπρέπεια" που σας καταλαμβάνει άλλες φορές.
Με λίγα λόγια,απολαμβάνω πάντοτε τα γραφόμενά σας,είτε πρόκειται για ενημερώσεις,είτε για διαλόγους με έτερους συναγωνιστές.
Δεχθείτε παρακαλώ και τα δικά μου σέβη...

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη στο ζανοσπιτο.

Με όλο το σεβασμό συναγωνιστή, ο συγχωρεμένος δεν έλεγε catch the rambo, αλλά catch the rainbow.
Anyway, καλύτερη πλέον η ροκιά στην μουσική επένδυση της υπερπαραγωγής από την celine dion.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Με όλο το σεβασμό συναγωνιστή, ο συγχωρεμένος δεν έλεγε catch the rambo, αλλά catch the rainbow.
Anyway, καλύτερη πλέον η ροκιά στην μουσική επένδυση της υπερπαραγωγής από την celine dion.
:)
Δεκτη η ενσταση συναγωνιστη....
Ασε...για μια στιγμη αφηρημαδας στο πληκτρολογιο ,τριζουν τα κοκκαλα του μακαριτη και η παολα σιγουρα θα γελαει για μερες :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:

Συν τις αλλοις,ο rambo δεν πιανεται....εδω δεν τον επιασε ολο το βιετναμ συσσωμο :cheesy:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε μπας και η Πάολα έχει λογαριασμό στο site???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232

Stories

Νέο!