amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
...ποια σουβαζε το strapon από πίσω?
Καί οί τρείς κυρίες ........
...ποια σουβαζε το strapon από πίσω?
Καί οί τρείς κυρίες ........
3-4 πελάτες σαν εσένα αν έχουν, καθάρισαν...
.Το κλου της υποθεσης,το χιλιοπαιγμενο cd με μπαλαντες santana και rambo.
Βεβαια αντι για catch τhe rambo που ελεγε ο dio,εγω επραξα catch the mountains
Ο Dio μέχρι catch the rainbow μπορεί να έλεγε. Rambo δεν υπήρχε εκείνη την εποχή. ;)
Ο προβληματισμός του Ζίνγκμουντ παραμένει.....
Μα τί θέλουν , έπιτέλους , αύτές οί γυναίκες ????
Επισκεψη στο ζανοσπιτο.
Αρκετες θεραπευτριες....ελενη,μαρια,σονια,παολα,αλινα(ή αννιτα;)κινεζοειδες μετριοτατο,και δυο ακομα σε δωματια-το ενα ισα που προλαβα και το ειδα...πιπινι μελαχρινο ηταν.
Περασα με παολα που την ειχα στα υπ'οψην απο παλιοτερα.
Μασαζ σουπερ και β ημιχρονο αρκετα καλο.Για ψεκασμο ειχα σκοπο αλλα μου εφυγαν εντος και επι τα αυτα.Το κλου της υποθεσης,το χιλιοπαιγμενο cd με μπαλαντες santana και rambo.
Δηλαδή να καταλάβω....αν πάω τωρα στη Ζάνα,και όταν με ρωτήσει ποια θέλω για συνεδρία,της απαντήσω "αυτή που πήρε χθές ο Padron"....θα καταλάβει τι εννοώ?
Νά καταλάβω , σέ έμένα άπευθήνεσαι ??
Οχι απαραιτήτως αγαπητέ....απλά ήθελα να ξέρω,αν ο τίτλος του "padron" ισχύει μόνο στο πορνομέγαρο η έχει γενικότερη ισχύ.
Επισκεψη στο ζανοσπιτο.
Αρκετες θεραπευτριες....ελενη,μαρια,σονια,παολα,αλινα(ή αννιτα;)κινεζοειδες μετριοτατο,και δυο ακομα σε δωματια-το ενα ισα που προλαβα και το ειδα...πιπινι μελαχρινο ηταν.
Περασα με παολα που την ειχα στα υπ'οψην απο παλιοτερα.
Μασαζ σουπερ και β ημιχρονο αρκετα καλο.Για ψεκασμο ειχα σκοπο αλλα μου εφυγαν εντος και επι τα αυτα.Το κλου της υποθεσης,το χιλιοπαιγμενο cd με μπαλαντες santana και rambo.
Με όλο το σεβασμό συναγωνιστή, ο συγχωρεμένος δεν έλεγε catch the rambo, αλλά catch the rainbow.
Anyway, καλύτερη πλέον η ροκιά στην μουσική επένδυση της υπερπαραγωγής από την celine dion.
γιατι θα σου προκαλουσε εντυπωση αν εχει, πολλες εχουν οπως κ πολλες δεν εχουν αλλα ενυμερωνονται...Ρε μπας και η Πάολα έχει λογαριασμό στο site???
η θεια ελενη παντως μου χει εκμηστηρευτει...ποια σουβαζε το strapon από πίσω?