Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.052
Πόντοι
12.056
New entry στο μαγαζί η Εύα, ένα λιπόσαρκο πλασματάκι, με όμορφα εσώρουχα.

-15 κιλά από την άλλη Εύα που υπήρχε εδώ, πριν λίγες εβδομάδες.

Εφυγε η μελαχροινη ρουμανα??

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εφυγε η μελαχροινη ρουμανα??

Η αφρατούλα Εύα δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της πλέον εδώ. Κάνοντας πλάκα (όταν μου συστήθηκε) τη ρώτησα αν αδυνάτισε απότομα..... :grin: :grin: :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.052
Πόντοι
12.056
Η αφρατούλα Εύα δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της πλέον εδώ. Κάνοντας πλάκα (όταν μου συστήθηκε) τη ρώτησα αν αδυνάτισε απότομα..... :grin: :grin: :grin:

Το εχεις καψει...το new entry στο μαγαζι ειναι η Αφρατη Τζουλια..ειμαι μια σειρα μετα την αδυνατη Ευα!!!

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
μολις αφηχθει απο το θεραπευτηριο.Συνεδρια με ποια αλλη ΕΛΕΝΗ , τι να πω , τα λογια ειναι περιτα και παντα οποτε πηγενω αν ειναι ελευθερη ,οποια μα οποια και αν δω παντα καταληγω στην Ελενη . Σημηωτεων ειδα και την προαναφερθησα Ευα , μελαχρινο στεγνο και με εβαλε σε ειδεες .Κανεις συναθλητης να μας πει ριβιουι απο Ευα???Μην εισται μονοφαγαδες...

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
μολις αφηχθει απο το θεραπευτηριο.Συνεδρια με ποια αλλη ΕΛΕΝΗ , τι να πω , τα λογια ειναι περιτα και παντα οποτε πηγενω αν ειναι ελευθερη ,οποια μα οποια και αν δω παντα καταληγω στην Ελενη . Σημηωτεων ειδα και την προαναφερθησα Ευα , μελαχρινο στεγνο και με εβαλε σε ειδεες .Κανεις συναθλητης να μας πει ριβιουι απο Ευα???Μην εισται μονοφαγαδες...

Ναι φίλε, η Ελένη είναι σταθερή αξία -ειδικά όταν δεν έχω όρεξη για πειραματισμούς και δοκιμές.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες προσεχτε τα ακαποτα τσιμπουκακια. Κυκλοφορουν μολυνσεις. Σας μιλαω απο προσφατη εμπειρια.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

η Ελένη είναι μια σχετικά νεαρή, μελαχρινή και αδύνατη?

panvox

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες προσεχτε τα ακαποτα τσιμπουκακια. Κυκλοφορουν μολυνσεις. Σας μιλαω απο προσφατη εμπειρια.
Παρακολουθώ το site περιστασιακα αν και λόγω χρόνου δε συμμετεχω στο forum. Επισκεπτομαι τακτικα το εν λογω ιδρυμα και επι την ευκαιρια της ανωτερω παραθεσης θα ηθελα και εγω να σας συστησω να προσεχετε τα ακαποτα. Καποια ή καποιες κοπελες εχουν μολυνσεις.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Για πείτε λεπτομερειες ρε παιδιά όχι γενικολογίες. Ονοματα υπάρχουν αν βέβαια μπορεί να γνωρίζει κάποιος από που κόλησε κάτι. Επίσης για τί μόλυνση μιλάμε?
Φίλε Κωλόγερε μιλάς για το συγκεκριμένο κατάστημα ή και για κάπου αλλού.
Νομίζω ότι είναι προς το γενικό συμφέρον να μάθουμε λεπτομέρεις. Είναι θέμα υγείας.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Παρακολουθώ το site περιστασιακα αν και λόγω χρόνου δε συμμετεχω στο forum. Επισκεπτομαι τακτικα το εν λογω ιδρυμα και επι την ευκαιρια της ανωτερω παραθεσης θα ηθελα και εγω να σας συστησω να προσεχετε τα ακαποτα. Καποια ή καποιες κοπελες εχουν μολυνσεις.

Το συγκεκριμένο ίδρυμα το έχω τιμήσει κάμποσες φορές. Μιλώντας για μένα και μόνο, δεν έχω πάθει τίποτα -χαίρω άκρας υγείας. Βέβαια, πάντα με προφυλακτικό! Και όταν λέω πάντα εννοώ πάντα και παντού. 

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Ένα βασικό αφροδίσιο νόσημα που μπορεί να κολήσει κάποιος από ακάποτη πίπα είναι τα κονδυλώματα. Αν η κοπέλα έχει κάνει στοματικό σε κάποιον που έχει κονδυλώματα (υπάρχουν περίπου 100 είδη κονδυλωμάτων και κάποια είναι πολύ μικρά και δε διακρίνονται γιατί μοιάζουν με κρεατοελιές κλπ), τότε τα κολάει στη γλώσσα της, στον οισοφάγο και όπου ακουμπήσει η μολυσμένη περιοχή του πέους. Αν ψάξετε στο google με όρους "κονδυλώνατα φωτογραφίες" θα δείτε αρκετά τέτοια περιστατικά. Καλή η πίπα ανευ καπότας, αλλά καλό είναι να προσέχουμε. Ο καθένας μας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και παίρνει τα ρίσκα του.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορω να παρω την ευθυνη για να καρφωσω κοπελα γιατι η δραστηριοτητα μου οπως και των περισσοτερων νομιζω απο εδω δεν ειναι με μονο μια κοπελα.Ειμαι κατα 99% σιγουρος αλλα για το 1% και μονο δεν αναφερω ονομα.Παντως ευτυχως ηταν ελαφριας μορφης μολυνση που αντιμετωπιζεται με καποια αλοιφη.Προσεχουμε λοιπον την ευκολια που κανουν ακαποτο οι κοπελες και ειδικα οι παντρεμενοι που εχουμε και ευθυνη απεναντι στις οικογενειες μας.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για πείτε λεπτομερειες ρε παιδιά όχι γενικολογίες. Ονοματα υπάρχουν αν βέβαια μπορεί να γνωρίζει κάποιος από που κόλησε κάτι. Επίσης για τί μόλυνση μιλάμε?
Φίλε Κωλόγερε μιλάς για το συγκεκριμένο κατάστημα ή και για κάπου αλλού.
Νομίζω ότι είναι προς το γενικό συμφέρον να μάθουμε λεπτομέρεις. Είναι θέμα υγείας.

Συμφωνώ.

Αν είναι να ανταλλάσσουμε μόνο π.μ., δεν έχουν κανένα νόημα αυτά τα θρεντ.

Δηλαδή θα ενημερώνουμε όποιους θέλουμε και οι υπόλοιποι ας πάρουν τον πούλο;

Λίγη περισσότερη ευσυνειδησία δεν βλάπτει. Ειδικά από τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Επίσης, κάποιος, παλιότερα, δεν αναφέρω το νικ αν θέλει ας το επιβεβαιώσει ο ίδιος, είχε γράψει κάτι αντίστοιχο για το άλλο μαγαζί της Ζάνας.

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορω να παρω την ευθυνη για να καρφωσω κοπελα γιατι η δραστηριοτητα μου οπως και των περισσοτερων νομιζω απο εδω δεν ειναι με μονο μια κοπελα.Ειμαι κατα 99% σιγουρος αλλα για το 1% και μονο δεν αναφερω ονομα.Παντως ευτυχως ηταν ελαφριας μορφης μολυνση που αντιμετωπιζεται με καποια αλοιφη.Προσεχουμε λοιπον την ευκολια που κανουν ακαποτο οι κοπελες και ειδικα οι παντρεμενοι που εχουμε και ευθυνη απεναντι στις οικογενειες μας.

Πιθανόν να αναφέρεσαι σε κάποια μηκυτίαση ;
Είδες τώρα, αρχίζει να λειτουργεί ο μηχανισμός των υποθέσεων.
Και βέβαια, κάνοντας την αναφορά σου στο συγκεκριμένο νήμα (και καλά έκανες αν αφορά το εν λόγω κατάστημα) αλλά χωρίς αναφορά της ταυτότητας της δράστιδος, στοχοποιούνται πλεον όλες και δεν ξέρω ποιός θα το διακινδυνεύσει στο εξής.
Τώρα, όσον αφορά τα ακάποτα, εδώ λένε (με το συμπάθειο) "ήθελες τα κι έπαθες τα". Ποιός είπε ότι με την ακάποτη πίπα δεν κινδυνεύει.
Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα όταν άρχισα να παρακολουθώ το site, το καλοκαίρι του 2008 και ανακάλυψα ότι οι περισσότεροι θεωρούν προσόν της εκδιδομένης την ακάποτη πίπα. Ήθελα νά ξερα, ξέρουν σε τι κινδύνους εκθέτουν τους εαυτούς τους και, κυρίως τους υπόλοιπους ;
Κάποτε μία milf cg, ελληνίδα παρακαλώ, πάνω στην καύλα μας, πρόλαβε και το έβαλε στο στόμα της για δευτερόλεπτα πριν την σταματήσω. Για καιρό είχα την αγωνία τι μπορεί να κόλλησα.
Και δεν αρκεί ούτε το προφυλακτικό. Θέλει προσοχή και πώς θα το βγάλεις, να μην έρθεις σε επαφή με την εξωτερική του πλευρά. Μάγκες να μην τις αφήνετε να σας το βγαζουν οι ίδιες γιατί δεν προσέχουν πάντα.
Μπορεί να φαίνονται υποχόνδρια και υπερβολικά όσα λέω, αλλά νομίζω ότι πάνω απ' όλα είναι η υγεία μας (και των κοριτσιών).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom