Δεν μπορω να παρω την ευθυνη για να καρφωσω κοπελα γιατι η δραστηριοτητα μου οπως και των περισσοτερων νομιζω απο εδω δεν ειναι με μονο μια κοπελα.Ειμαι κατα 99% σιγουρος αλλα για το 1% και μονο δεν αναφερω ονομα.Παντως ευτυχως ηταν ελαφριας μορφης μολυνση που αντιμετωπιζεται με καποια αλοιφη.Προσεχουμε λοιπον την ευκολια που κανουν ακαποτο οι κοπελες και ειδικα οι παντρεμενοι που εχουμε και ευθυνη απεναντι στις οικογενειες μας.
Πιθανόν να αναφέρεσαι σε κάποια μηκυτίαση ;
Είδες τώρα, αρχίζει να λειτουργεί ο μηχανισμός των υποθέσεων.
Και βέβαια, κάνοντας την αναφορά σου στο συγκεκριμένο νήμα (και καλά έκανες αν αφορά το εν λόγω κατάστημα) αλλά χωρίς αναφορά της ταυτότητας της δράστιδος, στοχοποιούνται πλεον όλες και δεν ξέρω ποιός θα το διακινδυνεύσει στο εξής.
Τώρα, όσον αφορά τα ακάποτα, εδώ λένε (με το συμπάθειο) "ήθελες τα κι έπαθες τα". Ποιός είπε ότι με την ακάποτη πίπα δεν κινδυνεύει.
Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα όταν άρχισα να παρακολουθώ το site, το καλοκαίρι του 2008 και ανακάλυψα ότι οι περισσότεροι θεωρούν προσόν της εκδιδομένης την ακάποτη πίπα. Ήθελα νά ξερα, ξέρουν σε τι κινδύνους εκθέτουν τους εαυτούς τους και, κυρίως τους υπόλοιπους ;
Κάποτε μία milf cg, ελληνίδα παρακαλώ, πάνω στην καύλα μας, πρόλαβε και το έβαλε στο στόμα της για δευτερόλεπτα πριν την σταματήσω. Για καιρό είχα την αγωνία τι μπορεί να κόλλησα.
Και δεν αρκεί ούτε το προφυλακτικό. Θέλει προσοχή και πώς θα το βγάλεις, να μην έρθεις σε επαφή με την εξωτερική του πλευρά. Μάγκες να μην τις αφήνετε να σας το βγαζουν οι ίδιες γιατί δεν προσέχουν πάντα.
Μπορεί να φαίνονται υποχόνδρια και υπερβολικά όσα λέω, αλλά νομίζω ότι πάνω απ' όλα είναι η υγεία μας (και των κοριτσιών).