ουτε υποχονδρια ουτε υπερβολικα. τα δε γλωσσοφιλα που τα βαζειs? ο ιδιοs ακριβωs κινδυνοs ειναι και για το ακαποτο και για τα γλωσσοφιλα.Μπορεί να φαίνονται υποχόνδρια και υπερβολικά όσα λέω, αλλά νομίζω ότι πάνω απ' όλα είναι η υγεία μας (και των κοριτσιών).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παιδια πριν τραβηξετε πηχτη χρησιμοποιειτε αντιβακτηριδιακο στα χερια.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
α)Η επισήμανση του Κωλό-γερου είναι αξιόπιστη (ασχέτως αν τελικά πράγματι ισχύει ή όχι), καθώς έχει ποστάρει πολλάκις στο σάιτ και είναι (συν)αγωνιστής.
β) Η επιβεβαίωση του panvox είναι αναξιόπιστη αφού ενώ παρακουλουθεί καιρό το σάιτ΄, βρήκε την ευκαιρία να ποστάρει για πρώτη φορά σε αυτό το θέμα.
Απλά θυμίζω ότι και στο παρελθόν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, συγκεκριμένα κατά της Ζάνας (όταν εκείνη ακόμα δούλευε στο Ζανόσπιτο), όταν και είχε κατηγορηθεί και πάλι από ουρανοκατέβατους στο σάιτ ως φορέας νοσημάτων. Δεν έχω κάνει βέβαια΄ποτέ ακάποτο, αλλά από τα γλωσσόφιλα με την συγκεκριμένη δεν έπαθα ποτέ κάτι.
Αλλά πάλι,ποιός ξέρει, μπορεί να κάνω και λάθος...
Άλλωστε εκείνη που έκανε ακάποτο στον Κωλόγερα (και κάθε Κωλόγερα) ενώ εκείνος είχε κολλήσει, τότε πιθαν'οτατα θα είναι και εκείνη φορέας πια.
Τεσπά, η αλήθεια σ' αυτές τις περιπτώσεις έίναι πολύ δύσκολο να εξακριβωθεί.
Οπότε:
1)Προσοχή όπως και να χει με τα ακάποτα.
2) Περιμένουμε NikoShell για περαιτέρω ενημέρωση.
β) Η επιβεβαίωση του panvox είναι αναξιόπιστη αφού ενώ παρακουλουθεί καιρό το σάιτ΄, βρήκε την ευκαιρία να ποστάρει για πρώτη φορά σε αυτό το θέμα.
Απλά θυμίζω ότι και στο παρελθόν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, συγκεκριμένα κατά της Ζάνας (όταν εκείνη ακόμα δούλευε στο Ζανόσπιτο), όταν και είχε κατηγορηθεί και πάλι από ουρανοκατέβατους στο σάιτ ως φορέας νοσημάτων. Δεν έχω κάνει βέβαια΄ποτέ ακάποτο, αλλά από τα γλωσσόφιλα με την συγκεκριμένη δεν έπαθα ποτέ κάτι.
Αλλά πάλι,ποιός ξέρει, μπορεί να κάνω και λάθος...
Άλλωστε εκείνη που έκανε ακάποτο στον Κωλόγερα (και κάθε Κωλόγερα) ενώ εκείνος είχε κολλήσει, τότε πιθαν'οτατα θα είναι και εκείνη φορέας πια.
Τεσπά, η αλήθεια σ' αυτές τις περιπτώσεις έίναι πολύ δύσκολο να εξακριβωθεί.
Οπότε:
1)Προσοχή όπως και να χει με τα ακάποτα.
2) Περιμένουμε NikoShell για περαιτέρω ενημέρωση.
Καβλιάρης_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έτσι Έτσι κολλητέ,μόνο που φεύγοντας ξέχασα το παπιόν....και τον χρόνο.Όσο για το πρόγραμμα της Ελενίτσας;...δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τα χαρτονομίσματα...τυφλώθηκα!!!!!!!!!!!!
Ετσι ενδεδυμένος επεσκέφθης το ίδρυμα σήμερα παλιόφιλε?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
παιδια πριν τραβηξετε πηχτη χρησιμοποιειτε αντιβακτηριδιακο στα χερια.
what is πηχτή?καινούριο αφροδισιακό?σαν την οστρακιά δηλ.?
Έτσι Έτσι κολλητέ,μόνο που φεύγοντας ξέχασα το παπιόν....και τον χρόνο.Όσο για το πρόγραμμα της Ελενίτσας;...δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τα χαρτονομίσματα...τυφλώθηκα!!!!!!!!!!!!
Η Ελένη σε κάνει να τυφλώνεσαι με το πρόγραμμά της.....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.091
- Πόντοι
- 22.785
Μαγκες προσεχτε τα ακαποτα τσιμπουκακια. Κυκλοφορουν μολυνσεις. Σας μιλαω απο προσφατη εμπειρια.
Άν και δεν έρχομαι σε άντιπαραθέσεις και δεν χρησιμοποιω ύβρεις...
αν δεν άναφέρης το όνομα της θεραπαινίδως..............
[size=25pt]ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!!!!!!!!![/size]
Καβλιάρης_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ο amjk μου φαίνεται τα έχει κάνει όλα και με όλες και έχει κλάσει πατάτες. Κουράγιο σύντροφε,πήγαινε βιοιατρική απο πάνω και κάνε εξετάσεις άμα σου βρούν τίποτα κατέβα κάτω και ξεκολλιασέ τις όλες(ακόμα κι αν δεν έχεις,πάλι κατέβα και ξεκολιασέ τις,για την ταλαιπωρία)και για τα λεφτά μην τρελαίνεσαι πάρε μαζί κ τον συναγωνιστή με το λουλουδικό στο avatar(τα έχετε ξανακάνει αυτά άλλωστε ).Και σύ ρε κωλόγερα σπέρνεις που σπέρνεις τον πανικό μίλα καθαρά,έχει σαλτάρει το μισό forum!!
Άν και δεν έρχομαι σε άντιπαραθέσεις και δεν χρησιμοποιω ύβρεις...
αν δεν άναφέρης το όνομα της θεραπαινίδως..............
[size=25pt]ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!!!!!!!!![/size]
Σκέψου να ερχόσουν σε αντιπαραθέσεις και να έβριζες κιόλας...
Αν και συμφωνώ με αυτό που γράφεις...ο καθένας πετάει απο μία μαλακία και εξαφανίζεται...
Ο amjk μου φαίνεται τα έχει κάνει όλα και με όλες και έχει κλάσει πατάτες. Κουράγιο σύντροφε,πήγαινε βιοιατρική απο πάνω και κάνε εξετάσεις άμα σου βρούν τίποτα κατέβα κάτω και ξεκολλιασέ τις όλες(ακόμα κι αν δεν έχεις,πάλι κατέβα και ξεκολιασέ τις,για την ταλαιπωρία)και για τα λεφτά μην τρελαίνεσαι πάρε μαζί κ τον συναγωνιστή με το λουλουδικό στο avatar(τα έχετε ξανακάνει αυτά άλλωστε ).Και σύ ρε κωλόγερα σπέρνεις που σπέρνεις τον πανικό μίλα καθαρά,έχει σαλτάρει το μισό forum!!
Γι αυτό η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιούμε πάντα το προφυλακτικό, ακόμα και στις πίπες (ξέρω μερικοί θα με πουν ξενέρωτο, αλλά προτιμώ -όσο είναι δυνατό- να έχω το κεφάλι μου ήσυχο).
Καβλιάρης_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγκες ξαναπήγα στο μαγαζάκι του τρόμου(α ρε πούστη κωλόγερα τι μας έχεις κάνει!!!)και βρήκα εκεί την μαρία και μια άλλη μελαχροινούλα ξένη,η οποία μου έδειξε λίγο το προσωπάκι της απο το τειχάκι και εξαφανίστηκε,η ζάνα μίλαγε στο τηλέφωνο(γι' αυτήν είχα πάει)οπότε πήρα μαρία.Δεν χρειάζονται πολλά λογια...ξεπέτα,μπήκα δωμάτιο και δέκα τελείωσα ντούς και τέταρτο πριν δείξει παρα εικοσι πέντε το ρολόι είχε τελειώσει το μασάζ,στις 7 η ώρα είχα κάνει το δεύτερο μπάνιο είχα ντυθεί και με χαιρέταγε στην εξώπορτα >(και δεν είμαι και ο πιο γρήγορος άνθρωπος στο "μπάνιο",αλλά είχα ξενερώσει)με 60 ευρουλάκια με φτιάχνει καλύτερα η καρολίνα στην ιππόνακτος(στούντιο) που είναι και μούναρος και πηδάς σε κανονικό κρεβάτι.Ευτυχώς που το μαγαζί διαθέτει και φοβερές επαγγελματίες όπως η ελένη,με άριστα το δέκα είκοσι.Θα δοκιμάσω και άλλες βέβαια,διάβασα καλές κρητικές για την Δέσποινα,μήπως ξέρει κανείς πότε εργάζεται;
Καβλιάρης_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ έστιλα και πμ στον κωλόγερα αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα.Επιφυλάσομαι
Μάγκες ξαναπήγα στο μαγαζάκι του τρόμου(α ρε πούστη κωλόγερα τι μας έχεις κάνει!!!)και βρήκα εκεί την μαρία και μια άλλη μελαχροινούλα ξένη,η οποία μου έδειξε λίγο το προσωπάκι της απο το τειχάκι και εξαφανίστηκε,η ζάνα μίλαγε στο τηλέφωνο(γι' αυτήν είχα πάει)οπότε πήρα μαρία.Δεν χρειάζονται πολλά λογια...ξεπέτα,μπήκα δωμάτιο και δέκα τελείωσα ντούς και τέταρτο πριν δείξει παρα εικοσι πέντε το ρολόι είχε τελειώσει το μασάζ,στις 7 η ώρα είχα κάνει το δεύτερο μπάνιο είχα ντυθεί και με χαιρέταγε στην εξώπορτα >(και δεν είμαι και ο πιο γρήγορος άνθρωπος στο "μπάνιο",αλλά είχα ξενερώσει)με 60 ευρουλάκια με φτιάχνει καλύτερα η καρολίνα στην ιππόνακτος(στούντιο) που είναι και μούναρος και πηδάς σε κανονικό κρεβάτι.Ευτυχώς που το μαγαζί διαθέτει και φοβερές επαγγελματίες όπως η ελένη,με άριστα το δέκα είκοσι.Θα δοκιμάσω και άλλες βέβαια,διάβασα καλές κρητικές για την Δέσποινα,μήπως ξέρει κανείς πότε εργάζεται;
ΟΚ, συμβαίνουν αυτά σε όλους. Ομως το παράδειγμα με την Καρολάιν που ανέφερες δεν είναι και το πιο πετυχημένο γιατί και αυτή προς την ξεπέτα ρέπει (υποθέτω αναφέρεσαι στην Καρολάιν την "Ουγγαρέζα πορνοσταρ").
Καβλιάρης_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αμ το άλλο που θέλει αυτή να σου βγάλει το σκούφο όπως όπως,κάτσε καλά κυρά μου εγώ κουλός είμαι;Άσε να τον βγάλω με το χαρτάκι,σωστά με προσοχή .Έτσι δεν είναι ρε μάγκες;Γι αυτό η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιούμε πάντα το προφυλακτικό, ακόμα και στις πίπες (ξέρω μερικοί θα με πουν ξενέρωτο, αλλά προτιμώ -όσο είναι δυνατό- να έχω το κεφάλι μου ήσυχο).
Αμ το άλλο που θέλει αυτή να σου βγάλει το σκούφο όπως όπως,κάτσε καλά κυρά μου εγώ κουλός είμαι;Άσε να τον βγάλω με το χαρτάκι,σωστά με προσοχή .Έτσι δεν είναι ρε μάγκες;
Ετσι είναι. Βέβαια χρειάζεται προσοχή μην πέσουμε και στο άλλο άκρο, δηλ. να γίνουμε υποχόνδριοι -κι αυτό εξίσου κακό είναι.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ετσι ακριβως ειναι σπυρο. δεν καταλαβα δηλαδη.. εμεις οταν τα παιρνεις στο στομα σου λεμε κυρα μου ''κατσε να στα κανω μεταγγιση'' ????Αμ το άλλο που θέλει αυτή να σου βγάλει το σκούφο όπως όπως,κάτσε καλά κυρά μου εγώ κουλός είμαι;Άσε να τον βγάλω με το χαρτάκι,σωστά με προσοχή .Έτσι δεν είναι ρε μάγκες;
Καβλιάρης_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όχι όχι φίλε μπερδεύτηκα.Η καρολάϊν η ουγγαρέζα άμα δεν πάρει κατοστάρικο στο εικοσάλεπτο άντε βία μισάωρο είσαι έξω.Την κορίνα την Γερμανίδα είχα στο μυαλό μου στην Ιππόνακτος κάθε τετάρτη και πέμπτη βράδυ.ΟΚ, συμβαίνουν αυτά σε όλους. Ομως το παράδειγμα με την Καρολάιν που ανέφερες δεν είναι και το πιο πετυχημένο γιατί και αυτή προς την ξεπέτα ρέπει (υποθέτω αναφέρεσαι στην Καρολάιν την "Ουγγαρέζα πορνοσταρ").
Όχι όχι φίλε μπερδεύτηκα.Η καρολάϊν η ουγγαρέζα άμα δεν πάρει κατοστάρικο στο εικοσάλεπτο άντε βία μισάωρο είσαι έξω.Την κορίνα την Γερμανίδα είχα στο μυαλό μου στην Ιππόνακτος κάθε τετάρτη και πέμπτη βράδυ.
ΟΚ, είπα κι εγώ...
Καβλιάρης_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω ποιός είναι ο σπύρος αλλά εγώ φιλαράκι δεν έχω ραντήσει καμμία στο στόμα.Αφενός σέβομαι την ίδια(ως προς το ότι είναι extreme sport)όσο και τον επόμενο που θα του κάνει γλωσσόφιλα(γιατί είναι καργιόλες και τα κάνουν αυτά!!!).Άμα πάρω πρέφα ότι η γκόμενα ενδίδει σε τέτοια κόλπα,τρώει μαύρο forever τύφλα να 'χει ο batman.ετσι ακριβως ειναι σπυρο. δεν καταλαβα δηλαδη.. εμεις οταν τα παιρνεις στο στομα σου λεμε κυρα μου ''κατσε να στα κανω μεταγγιση'' ????
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.058
- Πόντοι
- 12.056
Δεν ξέρω ποιός είναι ο σπύρος αλλά εγώ φιλαράκι δεν έχω ραντήσει καμμία στο στόμα.Αφενός σέβομαι την ίδια(ως προς το ότι είναι extreme sport)όσο και τον επόμενο που θα του κάνει γλωσσόφιλα(γιατί είναι καργιόλες και τα κάνουν αυτά!!!).Άμα πάρω πρέφα ότι η γκόμενα ενδίδει σε τέτοια κόλπα,τρώει μαύρο forever τύφλα να 'χει ο batman.
Με φωναξε κανεις??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K