Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Νέα αξιόλογη μελαχροινή παρουσία στο ίδρυμα.
Κατερίνα, 21 ετών Ελληνίδα. Μια και το καινούργιο με ...ελκύει, είπα να τη δοκιμάσω.
Μικροκαμωμένη, ωραία φατσούλα, ωραίo σωμα γενικά στο small.
Είχε μόλις λιγες μέρες στη δουλειά. Από μασάζ δεν κατέχει, άντε με το ζόρι2/10 (για να μη βάλλω 0).
Κατα τα άλλα με εμφανή απειρία αλλά πολύ δεκτική και ....πρόθυμη να μάθει τα πάντα.
Καλό καλαμωτό, όπου και κατέθεσα. Overall 7/10.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν πάνε, ρε παιδιά, Ελληνίδες σε αυτά τα ιδρύματα (ξεροσφύρι μπριζολάδικα κέντρου).

Στης Καίτης είχε πάει μία, παλιότερα, και έφυγε την επόμενη ημέρα.

Μην είστε αφελείς.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Δεν πάνε, ρε παιδιά, Ελληνίδες σε αυτά τα ιδρύματα (ξεροσφύρι μπριζολάδικα κέντρου).
Στης Καίτης είχε πάει μία, παλιότερα, και έφυγε την επόμενη ημέρα.
Μην είστε αφελείς.
όχι και ξεροσφύρι, σερβίρουν και ουισκάκι, μπυριτσα, κοκακολιτσα κλπ

πάντως καποιες νεαρές Αλβανικής καταγωγής, ευκολα πλασαρονται ως ελληνιδες, τα ελληνικά τους είναι αψογα, κάποιες είναι εδώ από πολύ μικρές, εχουνε παει σχολειο κλπ. Αλλα τι σημασια εχει??

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Σόρρυ μάγκες για την καθυστερηση....στο θέμα μας...ανέφερα και τις προάλες,μελαχροινό milfάκι αδύνατο μικρό στήθος,λίγο σπασμένο,ξέρετε σείς..τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια...στο πρώτο πρόγραμμα 7/10 χωρίς τρελό ζούληγμα και μετά τρελό ξεζούμισμα.Καταλαμβάνει επάξια την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλιο.

Jochua

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πολλοί θα χαρακτηρίσουν την παρέμβασή μου ενοχλητική και αναξιόπιστη. Μετά από αρκετή σκέψη θεώρησα πως είναι σωστό να ενημερώσω. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να προσέξει ή να μη δώσει καμία σημασία. Μπορεί να μην έχω συμμετέχει ποτέ ξανά στο forum ωστόσο επισκέπτομαι τα ιδρύματα εδώ και δύο χρόνια. Γνωρίζω τη Zana από τη Σολωμού 54 και αναμφίβολα είναι η καλύτερη θεραπεύτρια του χώρου. Απίστευτα δάχτυλα, επαγγελματικό μασάζ -από τις λίγες διπλωματούχους- και ένα κορμί και μια διάθεση που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός. Απλά ευχαριστιέται το πήδημα. Εξάλλου λόγω των συχνών μου επισκέψεων τους τελευταίους μήνες στο δεύτερο μαγαζί της, στη Στουρνάρη 29, είχα μπει στο κλαμπ των εκλεκτών πελατών λαμβάνοντας full services μέχρι και A-level χωρίς καμία προφύλαξη, στο δωμάτιο που μόνο η Zana χρησιμοποιεί. Πολλοί θα θεωρήσουν πως είναι τεράστιο το σφάλμα, όμως πάνω στην ηδονή του γαμησιού δε σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούμαι από μια σοβαρή ασθένεια και αναγκάζομαι να παίρνω μια ακριβή θεραπευτική αγωγή. Δε θέλω να πιστέψω πως η Zana γνωρίζει ότι φέρει τον ιό (ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί στο φορέα) αλλά γαμώ τη τρέλα μου υποτίθεται ότι οι κοπέλες σε αυτό το χώρο ελέγχονται τακτικά. Παραμύθια! Πιστεύω πως όπως και εγώ πριν κολλήσω τον ιό, έτσι και η Zana έχει μαύρα μεσάνυχτα από τους κινδύνους μετάδοσης των STD's και αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν έχω καμιά διάθεση να επεκταθώ αναλυτικότερα στην ασθένεια και ούτε με απασχολεί αν με χαρακτηρίσετε κακόβουλα. Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας κρίνει μόνος του και παίρνει τα ρίσκα του.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.056
Πόντοι
12.056
Πολλοί θα χαρακτηρίσουν την παρέμβασή μου ενοχλητική και αναξιόπιστη. Μετά από αρκετή σκέψη θεώρησα πως είναι σωστό να ενημερώσω. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να προσέξει ή να μη δώσει καμία σημασία. Μπορεί να μην έχω συμμετέχει ποτέ ξανά στο forum ωστόσο επισκέπτομαι τα ιδρύματα εδώ και δύο χρόνια. Γνωρίζω τη Zana από τη Σολωμού 54 και αναμφίβολα είναι η καλύτερη θεραπεύτρια του χώρου. Απίστευτα δάχτυλα, επαγγελματικό μασάζ -από τις λίγες διπλωματούχους- και ένα κορμί και μια διάθεση που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός. Απλά ευχαριστιέται το πήδημα. Εξάλλου λόγω των συχνών μου επισκέψεων τους τελευταίους μήνες στο δεύτερο μαγαζί της, στη Στουρνάρη 29, είχα μπει στο κλαμπ των εκλεκτών πελατών λαμβάνοντας full services μέχρι και A-level χωρίς καμία προφύλαξη, στο δωμάτιο που μόνο η Zana χρησιμοποιεί. Πολλοί θα θεωρήσουν πως είναι τεράστιο το σφάλμα, όμως πάνω στην ηδονή του γαμησιού δε σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούμαι από μια σοβαρή ασθένεια και αναγκάζομαι να παίρνω μια ακριβή θεραπευτική αγωγή. Δε θέλω να πιστέψω πως η Zana γνωρίζει ότι φέρει τον ιό (ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί στο φορέα) αλλά γαμώ τη τρέλα μου υποτίθεται ότι οι κοπέλες σε αυτό το χώρο ελέγχονται τακτικά. Παραμύθια! Πιστεύω πως όπως και εγώ πριν κολλήσω τον ιό, έτσι και η Zana έχει μαύρα μεσάνυχτα από τους κινδύνους μετάδοσης των STD's και αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν έχω καμιά διάθεση να επεκταθώ αναλυτικότερα στην ασθένεια και ούτε με απασχολεί αν με χαρακτηρίσετε κακόβουλα. [size=30pt]Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας κρίνει μόνος του και παίρνει τα ρίσκα του.[/size]

To λαθος ηταν δικο σου,ας προσεχες,αφου ηθελες να εισαι εκλεκτος πελατης  :uglystupid: :uglystupid:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Νέα αξιόλογη μελαχροινή παρουσία στο ίδρυμα.
Κατερίνα, 21 ετών Ελληνίδα. Μια και το καινούργιο με ...ελκύει, είπα να τη δοκιμάσω.
Μικροκαμωμένη, ωραία φατσούλα, ωραίo σωμα γενικά στο small.
Είχε μόλις λιγες μέρες στη δουλειά. Από μασάζ δεν κατέχει, άντε με το ζόρι2/10 (για να μη βάλλω 0).
Κατα τα άλλα με εμφανή απειρία αλλά πολύ δεκτική και ....πρόθυμη να μάθει τα πάντα.
Καλό καλαμωτό, όπου και κατέθεσα. Overall 7/10.
μια με μπουκλες καστανοξανθη?
παπα-γιωργη, ετοιμασε ενα ταμα στους Αγιους - Σαραντα !!! :2funny: :2funny:
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Πολλοί θα χαρακτηρίσουν την παρέμβασή μου ενοχλητική και αναξιόπιστη. Μετά από αρκετή σκέψη θεώρησα πως είναι σωστό να ενημερώσω. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να προσέξει ή να μη δώσει καμία σημασία. Μπορεί να μην έχω συμμετέχει ποτέ ξανά στο forum ωστόσο επισκέπτομαι τα ιδρύματα εδώ και δύο χρόνια. Γνωρίζω τη Zana από τη Σολωμού 54 και αναμφίβολα είναι η καλύτερη θεραπεύτρια του χώρου. Απίστευτα δάχτυλα, επαγγελματικό μασάζ -από τις λίγες διπλωματούχους- και ένα κορμί και μια διάθεση που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός. Απλά ευχαριστιέται το πήδημα. Εξάλλου λόγω των συχνών μου επισκέψεων τους τελευταίους μήνες στο δεύτερο μαγαζί της, στη Στουρνάρη 29, είχα μπει στο κλαμπ των εκλεκτών πελατών λαμβάνοντας full services μέχρι και A-level χωρίς καμία προφύλαξη, στο δωμάτιο που μόνο η Zana χρησιμοποιεί. Πολλοί θα θεωρήσουν πως είναι τεράστιο το σφάλμα, όμως πάνω στην ηδονή του γαμησιού δε σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούμαι από μια σοβαρή ασθένεια και αναγκάζομαι να παίρνω μια ακριβή θεραπευτική αγωγή. Δε θέλω να πιστέψω πως η Zana γνωρίζει ότι φέρει τον ιό (ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί στο φορέα) αλλά γαμώ τη τρέλα μου υποτίθεται ότι οι κοπέλες σε αυτό το χώρο ελέγχονται τακτικά. Παραμύθια! Πιστεύω πως όπως και εγώ πριν κολλήσω τον ιό, έτσι και η Zana έχει μαύρα μεσάνυχτα από τους κινδύνους μετάδοσης των STD's και αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν έχω καμιά διάθεση να επεκταθώ αναλυτικότερα στην ασθένεια και ούτε με απασχολεί αν με χαρακτηρίσετε κακόβουλα. Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας κρίνει μόνος του και παίρνει τα ρίσκα του.

Ειναι λυπηρο που μας λες οτι κολλησες κατι ενω δεν λαμβανεις εστω τις ελαχιστες προφυλαξεις, το λαθος ειναι καθαρα δικο σου και οτι αναφερεσαι ονομαστικα σε εργατρια του σεξ ειναι και αυτο λαθος... ειμαι σιγουρος οτι το 85 με 90 τοις % των εργατριων του σεξ κατι κουβαλανε... και οτι κατι καποια στιγμη οι πελατες θα το κολλησουνε... ελαφρυ η βαρυ αναλογα με το μυαλο που κουβαλανε... εαν κανουν και κολπικο ή πρωκτικο σεξ χωρις προφυλαξεις τοτε πανε για το βαρυ... με εντυπωσιαζει η ανεση με την οποια αναφερεις πως πανω στην ηδονη του γαμησιου δεν σκεφτεσαι τετοια πραγματα... δεν φταιει η Ζανα ουτε κανενα αλλο εργαζομενο κοριτσι που σχεδον ολες πιθανοτατα κουβαλανε ερπη, και κονδυλωματα... το λιγοτερο... σιγουρα εισαι κακοβουλος ως προς τον εαυτο σου και την υγεια σου...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αγαπητοι συναγωνιστες,
δεν ειναι λιγο μαλακια να λεμε οτι κολλησαμε αφροδισιο παντα απο το μαγαζι που δουλευει η Ζανα?
Τοσα χρονια εαν ειχε αφροδισια θα ειχε σταματησει τη δουλεια.

Η πλακα ειναι οτι στην πολυκατοικια με το 29 στεγαζεται και γνωστη κλινικη,
σε υποκαταστημα της οποιας εκανα τις καθιερωμενες εξαμηνιαιες εξετασεις μου.
Οπως παντα δεν ειχα τπτ.
Για οποιον ενδιαφερεται για εξετασεις,
εφοσον ειναι η ιδια πολυκατοικια,
ενημερωνω πως οι γενικες αιματος στη συγκεκριμενη κλινικη
κοστιζουν περιπου 1000 ευρω.
Μονο για αφροδισια δεν ξερω το κοστος...

Θα τελειωσω γραφοντας με κεφαλαια , και ας με συγχωρεσουν οι τυπολατρεις,
αλλα θα πρεπει να ακουστει και να γινει κατανοητο απο ολους ανεξαιρετως.

ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.
ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ - ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ -
ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ.

drantonis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Στα παραπάνω και ως επαγγελματίας υγείας έχω να κάνω κάποια σχόλια.Καταρχάς η θεραπεία για τον ιό HIV, όπως υπονοείται, γίνεται στα ειδικά κέντρα και είναι ΔΩΡΕΑΝ.Άρα  προφανώς ο φίλος μας δεν μπορεί να ομιλεί περί ακριβής θεραπείας...
Εντύπωση μου κάνει πως κάποιοι <<ειδήμονες>> και σε ρόλο καθηγητή ομιλούν σχεδόν περιπαίζοντας τον άτυχο; φίλο.Όλοι μας πρέπει να ξέρουμε ότι με τις προφυλάξεις σαφώς μειώνονται οι κίνδυνοι αλλά ποτέ δεν μηδενίζονται.Όλοι μπορούν να την πατήσουν,τα ποσοστά αλλάζουν ανάλογα με την προσοχή μας.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Στα παραπάνω και ως επαγγελματίας υγείας έχω να κάνω κάποια σχόλια.Καταρχάς η θεραπεία για τον ιό HIV, όπως υπονοείται, γίνεται στα ειδικά κέντρα και είναι ΔΩΡΕΑΝ.Άρα  προφανώς ο φίλος μας δεν μπορεί να ομιλεί περί ακριβής θεραπείας...
Εντύπωση μου κάνει πως κάποιοι <<ειδήμονες>> και σε ρόλο καθηγητή ομιλούν σχεδόν περιπαίζοντας τον άτυχο; φίλο.Όλοι μας πρέπει να ξέρουμε ότι με τις προφυλάξεις σαφώς μειώνονται οι κίνδυνοι αλλά ποτέ δεν μηδενίζονται.Όλοι μπορούν να την πατήσουν,τα ποσοστά αλλάζουν ανάλογα με την προσοχή μας.
@drantonis
γιατρε μου πεστα εσυ,
σιγουρα τα ξερεις καλυτερα ως ειδικος...
καθαρη λασπολογια και τρομολογια τοσα χρονια για την ιδια κοπελα...
νισαφι!!! ελεος!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
...................
ενημερωνω πως οι γενικες αιματος στη συγκεκριμενη κλινικη
κοστιζουν περιπου 1000 ευρω.
Μονο για αφροδισια δεν ξερω το κοστος...
...............

ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ.[/color]

Ιβλι

Σαν μεγάλο μου φαίνεται το ποσό για γενική αίματος!!!! (3ευρώ την κοστολογεί το δημόσιο)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ιβλι

Σαν μεγάλο μου φαίνεται το ποσό για γενική αίματος!!!! (3ευρώ την κοστολογεί το δημόσιο)
εννοω ολες οι εξετασεις αιματος , δια πασα νοσον...
700 ευρω κανουν, για να ειμαι ακριβης...
η διαφορα δημοσιου και ιδιωτικου τομεα ειναι χαωδης,
οπως ξερουμε, η ιατρικη δεν ειναι ο τομεας που
θα αποτελουσε εξαιρεση στον κανονα...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τις προηγουμενες τις ειχα κανει σε δημοσιο νοσοκομειο,
αλλα η ουρα δεν αντεχεται , οποτε χαλαλι το 700αρι ;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
εννοω ολες οι εξετασεις αιματος , δια πασα νοσον...
700 ευρω κανουν, για να ειμαι ακριβης...
η διαφορα δημοσιου και ιδιωτικου τομεα ειναι χαωδης,
οπως ξερουμε, η ιατρικη δεν ειναι ο τομεας που
θα αποτελουσε εξαιρεση στον κανονα...

Με τέτοιες τιμές σε λίγο καιρό θα κόψουμε και το μασάζ και τα τσεκ απ κλπ. Θα μας μείνει μόνο η φασολάδα για φαγητό!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.056
Πόντοι
12.056

Καλα του κανουμε...
Γαμουσε κωλο ακαποτα εκδιδομενη γυναικα και τωρα ερχετε εδω να κανει τι?? Τον προστατη μας??
Μαθηματα να κανει στον εαυτο του που οταν καυλωνε παθαινε αναιμια στο πανω κεφαλι  :uglystupid: :uglystupid:

Ασε που ειναι και μελος με ενα ποστ μονο  :rolleyes:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
παιδια σοβαρευτειτε,