ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μάγκες φιλαράκι μου σφύριξε ότι παίζει καινούργιο εργαλείο μελαχρινό στο κατάστημα.Πάω να βλεφαριάσω κ επανέρχομαι με review.
Μη σε ... χάσουμε (λόγω nickname...)!!! ;)
Μάγκες φιλαράκι μου σφύριξε ότι παίζει καινούργιο εργαλείο μελαχρινό στο κατάστημα.Πάω να βλεφαριάσω κ επανέρχομαι με review.
Νέα αξιόλογη μελαχροινή παρουσία στο ίδρυμα.
Κατερίνα, 21 ετών Ελληνίδα.
όχι και ξεροσφύρι, σερβίρουν και ουισκάκι, μπυριτσα, κοκακολιτσα κλπΔεν πάνε, ρε παιδιά, Ελληνίδες σε αυτά τα ιδρύματα (ξεροσφύρι μπριζολάδικα κέντρου).
Στης Καίτης είχε πάει μία, παλιότερα, και έφυγε την επόμενη ημέρα.
Μην είστε αφελείς.
Πολλοί θα χαρακτηρίσουν την παρέμβασή μου ενοχλητική και αναξιόπιστη. Μετά από αρκετή σκέψη θεώρησα πως είναι σωστό να ενημερώσω. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να προσέξει ή να μη δώσει καμία σημασία. Μπορεί να μην έχω συμμετέχει ποτέ ξανά στο forum ωστόσο επισκέπτομαι τα ιδρύματα εδώ και δύο χρόνια. Γνωρίζω τη Zana από τη Σολωμού 54 και αναμφίβολα είναι η καλύτερη θεραπεύτρια του χώρου. Απίστευτα δάχτυλα, επαγγελματικό μασάζ -από τις λίγες διπλωματούχους- και ένα κορμί και μια διάθεση που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός. Απλά ευχαριστιέται το πήδημα. Εξάλλου λόγω των συχνών μου επισκέψεων τους τελευταίους μήνες στο δεύτερο μαγαζί της, στη Στουρνάρη 29, είχα μπει στο κλαμπ των εκλεκτών πελατών λαμβάνοντας full services μέχρι και A-level χωρίς καμία προφύλαξη, στο δωμάτιο που μόνο η Zana χρησιμοποιεί. Πολλοί θα θεωρήσουν πως είναι τεράστιο το σφάλμα, όμως πάνω στην ηδονή του γαμησιού δε σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούμαι από μια σοβαρή ασθένεια και αναγκάζομαι να παίρνω μια ακριβή θεραπευτική αγωγή. Δε θέλω να πιστέψω πως η Zana γνωρίζει ότι φέρει τον ιό (ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί στο φορέα) αλλά γαμώ τη τρέλα μου υποτίθεται ότι οι κοπέλες σε αυτό το χώρο ελέγχονται τακτικά. Παραμύθια! Πιστεύω πως όπως και εγώ πριν κολλήσω τον ιό, έτσι και η Zana έχει μαύρα μεσάνυχτα από τους κινδύνους μετάδοσης των STD's και αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν έχω καμιά διάθεση να επεκταθώ αναλυτικότερα στην ασθένεια και ούτε με απασχολεί αν με χαρακτηρίσετε κακόβουλα. [size=30pt]Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας κρίνει μόνος του και παίρνει τα ρίσκα του.[/size]
μια με μπουκλες καστανοξανθη?Νέα αξιόλογη μελαχροινή παρουσία στο ίδρυμα.
Κατερίνα, 21 ετών Ελληνίδα. Μια και το καινούργιο με ...ελκύει, είπα να τη δοκιμάσω.
Μικροκαμωμένη, ωραία φατσούλα, ωραίo σωμα γενικά στο small.
Είχε μόλις λιγες μέρες στη δουλειά. Από μασάζ δεν κατέχει, άντε με το ζόρι2/10 (για να μη βάλλω 0).
Κατα τα άλλα με εμφανή απειρία αλλά πολύ δεκτική και ....πρόθυμη να μάθει τα πάντα.
Καλό καλαμωτό, όπου και κατέθεσα. Overall 7/10.
Πολλοί θα χαρακτηρίσουν την παρέμβασή μου ενοχλητική και αναξιόπιστη. Μετά από αρκετή σκέψη θεώρησα πως είναι σωστό να ενημερώσω. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να προσέξει ή να μη δώσει καμία σημασία. Μπορεί να μην έχω συμμετέχει ποτέ ξανά στο forum ωστόσο επισκέπτομαι τα ιδρύματα εδώ και δύο χρόνια. Γνωρίζω τη Zana από τη Σολωμού 54 και αναμφίβολα είναι η καλύτερη θεραπεύτρια του χώρου. Απίστευτα δάχτυλα, επαγγελματικό μασάζ -από τις λίγες διπλωματούχους- και ένα κορμί και μια διάθεση που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός. Απλά ευχαριστιέται το πήδημα. Εξάλλου λόγω των συχνών μου επισκέψεων τους τελευταίους μήνες στο δεύτερο μαγαζί της, στη Στουρνάρη 29, είχα μπει στο κλαμπ των εκλεκτών πελατών λαμβάνοντας full services μέχρι και A-level χωρίς καμία προφύλαξη, στο δωμάτιο που μόνο η Zana χρησιμοποιεί. Πολλοί θα θεωρήσουν πως είναι τεράστιο το σφάλμα, όμως πάνω στην ηδονή του γαμησιού δε σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούμαι από μια σοβαρή ασθένεια και αναγκάζομαι να παίρνω μια ακριβή θεραπευτική αγωγή. Δε θέλω να πιστέψω πως η Zana γνωρίζει ότι φέρει τον ιό (ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί στο φορέα) αλλά γαμώ τη τρέλα μου υποτίθεται ότι οι κοπέλες σε αυτό το χώρο ελέγχονται τακτικά. Παραμύθια! Πιστεύω πως όπως και εγώ πριν κολλήσω τον ιό, έτσι και η Zana έχει μαύρα μεσάνυχτα από τους κινδύνους μετάδοσης των STD's και αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν έχω καμιά διάθεση να επεκταθώ αναλυτικότερα στην ασθένεια και ούτε με απασχολεί αν με χαρακτηρίσετε κακόβουλα. Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας κρίνει μόνος του και παίρνει τα ρίσκα του.
@drantonisΣτα παραπάνω και ως επαγγελματίας υγείας έχω να κάνω κάποια σχόλια.Καταρχάς η θεραπεία για τον ιό HIV, όπως υπονοείται, γίνεται στα ειδικά κέντρα και είναι ΔΩΡΕΑΝ.Άρα προφανώς ο φίλος μας δεν μπορεί να ομιλεί περί ακριβής θεραπείας...
Εντύπωση μου κάνει πως κάποιοι <<ειδήμονες>> και σε ρόλο καθηγητή ομιλούν σχεδόν περιπαίζοντας τον άτυχο; φίλο.Όλοι μας πρέπει να ξέρουμε ότι με τις προφυλάξεις σαφώς μειώνονται οι κίνδυνοι αλλά ποτέ δεν μηδενίζονται.Όλοι μπορούν να την πατήσουν,τα ποσοστά αλλάζουν ανάλογα με την προσοχή μας.
...................
ενημερωνω πως οι γενικες αιματος στη συγκεκριμενη κλινικη
κοστιζουν περιπου 1000 ευρω.
Μονο για αφροδισια δεν ξερω το κοστος...
...............
ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ.[/color]
εννοω ολες οι εξετασεις αιματος , δια πασα νοσον...Ιβλι
Σαν μεγάλο μου φαίνεται το ποσό για γενική αίματος!!!! (3ευρώ την κοστολογεί το δημόσιο)
εννοω ολες οι εξετασεις αιματος , δια πασα νοσον...
700 ευρω κανουν, για να ειμαι ακριβης...
η διαφορα δημοσιου και ιδιωτικου τομεα ειναι χαωδης,
οπως ξερουμε, η ιατρικη δεν ειναι ο τομεας που
θα αποτελουσε εξαιρεση στον κανονα...
πες το ψεμματαΜε τέτοιες τιμές σε λίγο καιρό θα κόψουμε και το μασάζ και τα τσεκ απ κλπ. Θα μας μείνει μόνο η φασολάδα για φαγητό!!!
Εντύπωση μου κάνει πως κάποιοι <<ειδήμονες>> και σε ρόλο καθηγητή ομιλούν σχεδόν περιπαίζοντας τον άτυχο; φίλο.Όλοι μας πρέπει να ξέρουμε ότι με τις προφυλάξεις σαφώς μειώνονται οι κίνδυνοι αλλά ποτέ δεν μηδενίζονται.Όλοι μπορούν να την πατήσουν,τα ποσοστά αλλάζουν ανάλογα με την προσοχή μας.