Ακούστε μάγκες εικάζουμε οτι είναι βαλανοποσθίτιδα,η κοκκινίλα στο πουτσοκέφαλο μπορεί να είναι απο έρπης μέχρι σταφυλόκκοκος μέχρι αλλεργία απο την καπότα(γιατί της έχουνε στην τσέπη και δεν ξέρω τι προέλευσης είναι).Εγώ πιστεύω ότι η πούτσα του πορνόγερου πρήστηκε και κοκκίνησε απο το πολύ γαμίση.χαχα
,και κάτι για τον σύντροφο λουλουδάκι, αν δείτε έχω γράψει στις κριτικές μου για ένα μπουρδέλο στο Ηράκλειο της κρήτης(είναι πάνω στον παραλιακό λίγο μετά τα κλαμπάκια προς το λιμάνι)που χρησιμοποιούσε καπότες που ερχόντουσαν απο κίνα,χύμα μέσα σε αμπάρια πλοίων,και όταν ερχόντουσαν ελλάδα απλά τα συσκευάζανε(no name φυσικά)χωρίς να τα αποστειρώσουνε με ακτινοβολία και άλλους τρόπους,έτσι άρπαξα σταφυλόκοκο στο πουτσοκέφαλο και με ταλαιπώρισε 3 χρόνια,κάθε φορά που έπεφτε το ανοσοποιητικό ξανάβγαινε και φτού κι απ την αρχή αντιβιώσεις(και πάλι καλά,υπάρχουν και χειρότερα).Η δικιά μου κόλλησε μύκητες στις διακοπές το καλοκαίρι και με κόλλησε και μένα,κάναμε αγωγή και οι δύο και πέρασε,πρίν κανα δίμηνο κρύωσε και της ξαναεμφανίστηκαν αλλά εγώ το κατάλαβα πρώτος γιατί το πουτσοκέφαλο έγινε πουά(φαγούρα και τα ρέστα).3 μέρες χεσμένος μέχρι να βρώ ραντεβού στο Συγγρός,είχε αρχίσει κι αυτηνής η φαγούρα και λέω τώρα την γαμίσαμε,κάτι άρπαξα και τις το κόλλησα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ανακούφιση ένοιωσα όταν μου είπε ο γιατρός την γνωμάτευση.Το ηθικό δίδαγμα...άν είναι να 'ρθει θε να 'ρθεί,αλλιώς θα προσπεράσει.Άντε και καλά γαμίσια