Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άν και δεν έρχομαι σε άντιπαραθέσεις  και δεν χρησιμοποιω ύβρεις...
αν δεν άναφέρης το όνομα της θεραπαινίδως..............

[size=25pt]ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!!!!!!!!![/size]
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με βριζεις. Εγω απλως ενημερωσα τους συναγωνιστες για τις μολυνσεις που μπορουν να παθουν απο τα ακαποτα. Απο εκει και περα νομιζω οτι εκανα το σωστο για να προστατευσω καποιους συναγωνιστες.Το οτι με βριζεις απλως επαληθευει οτι εκανα το σωστο.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...Ευτυχώς που το μαγαζί διαθέτει και φοβερές επαγγελματίες όπως η ελένη,με άριστα το δέκα είκοσι.Θα δοκιμάσω και άλλες βέβαια,διάβασα καλές κρητικές για την Δέσποινα,μήπως ξέρει κανείς πότε εργάζεται;

Αν λες τη Δέσποινα που ήταν παλιότερα στο άλλο της Ζάνας, στη Σολωμού, είναι ξεπέτα και φραγκοφόνισσα.

Πάντως, είναι καλή στα πνευστά.

Δεν ξέρω ποιός είναι ο σπύρος αλλά εγώ φιλαράκι δεν έχω ραντήσει καμμία στο στόμα.Αφενός σέβομαι την ίδια(ως προς το ότι είναι extreme sport)όσο και τον επόμενο που θα του κάνει γλωσσόφιλα(γιατί είναι καργιόλες και τα κάνουν αυτά!!!).Άμα πάρω πρέφα ότι η γκόμενα ενδίδει σε τέτοια κόλπα,τρώει μαύρο forever τύφλα να 'χει ο batman.
Ρε φίλε, ο Παπάς είναι "λαρτζ".

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει μάγκες ο κωλό-γερος εξηγήθηκε.Μην τρελαίνεστε,δεν είναι κάτι φοβερό,εγώ έχω κολλήσει χειρότερα απο την γκόμενα μου....απλά λίγο προσοχή...όπως την καταλαβαίνει ο καθένας :s&m_2:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει μάγκες ο κωλό-γερος εξηγήθηκε.Μην τρελαίνεστε,δεν είναι κάτι φοβερό,εγώ έχω κολλήσει χειρότερα απο την γκόμενα μου....απλά λίγο προσοχή...όπως την καταλαβαίνει ο καθένας :s&m_2:

Εγώ δεν κατάλαβα τι κόλλησε.

Αφού κατάλαβες, πες και σε μας να μην πάμε αδιάβαστοι.

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εντάξει μάγκες ο κωλό-γερος εξηγήθηκε.[size=12pt]Μην τρελαίνεστε,δεν είναι κάτι φοβερό[/size],εγώ έχω κολλήσει χειρότερα απο την γκόμενα μου....[size=12pt]απλά λίγο προσοχή...όπως την καταλαβαίνει ο καθένας [/size]

Αυτό είναι το ζουμί!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα το γαματε παμε σε μασαζ 20 χρονια και δεν εχουμε παθει τιποτα εγω πιο πολλες φορες εχω κολησει απο γκομενες που ειχα.τα θεματα αυτα να τα βαζετε στην υγεια..

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Βαλανοπoσθιτιδα λεγεται η μολυνση.Αυτα και τελειωσα για το περιστατικο.
Μάλλον μύκητας έκανε τη φλεγμονή. Candida albicans ή ωίδιον το λευκάζον. Προσβάλλει και το στόμα και τον κόλπο.
Πού ΄σαι ρε ντόκτορ Gianevan?

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ακούστε μάγκες εικάζουμε οτι είναι βαλανοποσθίτιδα,η κοκκινίλα στο πουτσοκέφαλο μπορεί να είναι απο έρπης μέχρι σταφυλόκκοκος μέχρι αλλεργία απο την καπότα(γιατί της έχουνε στην τσέπη και δεν ξέρω τι προέλευσης είναι).Εγώ πιστεύω ότι η πούτσα του πορνόγερου πρήστηκε και κοκκίνησε απο το πολύ γαμίση.χαχα :2funny:,και κάτι για τον σύντροφο λουλουδάκι, αν δείτε έχω γράψει στις κριτικές μου για ένα μπουρδέλο στο Ηράκλειο της κρήτης(είναι πάνω στον παραλιακό λίγο μετά τα κλαμπάκια προς το λιμάνι)που χρησιμοποιούσε καπότες που ερχόντουσαν απο κίνα,χύμα μέσα σε αμπάρια πλοίων,και όταν ερχόντουσαν ελλάδα απλά τα συσκευάζανε(no name φυσικά)χωρίς να τα αποστειρώσουνε με ακτινοβολία και άλλους τρόπους,έτσι άρπαξα σταφυλόκοκο στο πουτσοκέφαλο και με ταλαιπώρισε 3 χρόνια,κάθε φορά που έπεφτε το ανοσοποιητικό ξανάβγαινε και φτού κι απ την αρχή αντιβιώσεις(και πάλι καλά,υπάρχουν και χειρότερα).Η δικιά μου κόλλησε μύκητες στις διακοπές το καλοκαίρι και με κόλλησε και μένα,κάναμε αγωγή και οι δύο και πέρασε,πρίν κανα δίμηνο κρύωσε και της ξαναεμφανίστηκαν αλλά εγώ το κατάλαβα πρώτος γιατί το πουτσοκέφαλο έγινε πουά(φαγούρα και τα ρέστα).3 μέρες χεσμένος μέχρι να βρώ ραντεβού στο Συγγρός,είχε αρχίσει κι αυτηνής η φαγούρα και λέω τώρα την γαμίσαμε,κάτι άρπαξα και τις το κόλλησα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ανακούφιση ένοιωσα όταν μου είπε ο γιατρός την γνωμάτευση.Το ηθικό δίδαγμα...άν είναι να 'ρθει θε να 'ρθεί,αλλιώς θα προσπεράσει.Άντε και καλά γαμίσια

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Οι καπότες είναι απο τις καλές το έλεγξα σήμερα,η σερίφισα είναι όλα τα λεφτά.Μου φαίνετα οτι η γυναίκες του ανατολικού μπλόκ είναι σαν το κρασί,όταν παλιώνει γίνεται καλύτερο.:thumbsup: :dancing:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα γραψει οτι δεν θα ξαναασχοληθω με το θεμα αλλα νομιζω οτι οφειλω μια εξηγηση (τελευταια) Τελικα σε σημερινη εξεταση της καταστασης απο εξειδικευμενο αφροδισιολογο ηταν βαλανοποσθητιδα ελαφριας μορφης που τελικα με την καταληλη αλοιφη θα εξαφανισθη μεσα σε δυο τρεις μερες. Το βασικοτερο που μου ειπε ο γιατρος ειναι οτι μπορει να μην φταιει η συγκεκριμενη κοπελα αλλα ο τροπος που καναμε σεξ η αυτο το πραγμα να προυπηρχε εν μερει και η συγκεκριμενη κοπελα να προσθεσε κατι ακομα και να εκδηλωθηκε συγκεντρωτικα την συγκεκριμενη στιγμη. Προσπαθησα να μαθω απο τον γιατρο σημερα οσα το δυνατον περισσοτερα γιατι πολλοι συναγωνιστες μου ειχαν στειλει πμ και με ρωτουσαν λεπτομερειες. Σημειωτεον οτι λογω του οτι ειμαι παντρεμενος οταν εκδηλωθηκαν πριν 25 μερες τα πρωτα συμπτωματα δεν μπορουσα να παω σε δερματολογο αλλα ειχα επικοινωνησει με φιλο μου παθολογο ο οποιος μου ειχε πει οτι πιθανον ηταν βαλανοποσθιτιδα και οτι επρεπε να παω οπωσδηποτε σε αφροδισιολογο. Επρεπε λοιπον να τα γραψω ολα αυτα και να απενοχοποιηθει στο βαθμο που της αναλογει και η κοπελα. Παντως το συμπερασμα που βγαινει απο ολα αυτα ειναι καθαριοτητα και οχι ευκολα ακαποτα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα γραψει οτι δεν θα ξαναασχοληθω με το θεμα αλλα νομιζω οτι οφειλω μια εξηγηση (τελευταια) Τελικα σε σημερινη εξεταση της καταστασης απο εξειδικευμενο αφροδισιολογο ηταν βαλανοποσθητιδα ελαφριας μορφης που τελικα με την καταληλη αλοιφη θα εξαφανισθη μεσα σε δυο τρεις μερες. Το βασικοτερο που μου ειπε ο γιατρος ειναι οτι μπορει να μην φταιει η συγκεκριμενη κοπελα αλλα ο τροπος που καναμε σεξ η αυτο το πραγμα να προυπηρχε εν μερει και η συγκεκριμενη κοπελα να προσθεσε κατι ακομα και να εκδηλωθηκε συγκεντρωτικα την συγκεκριμενη στιγμη. Προσπαθησα να μαθω απο τον γιατρο σημερα οσα το δυνατον περισσοτερα γιατι πολλοι συναγωνιστες μου ειχαν στειλει πμ και με ρωτουσαν λεπτομερειες. Σημειωτεον οτι λογω του οτι ειμαι παντρεμενος οταν εκδηλωθηκαν πριν 25 μερες τα πρωτα συμπτωματα δεν μπορουσα να παω σε δερματολογο αλλα ειχα επικοινωνησει με φιλο μου παθολογο ο οποιος μου ειχε πει οτι πιθανον ηταν βαλανοποσθιτιδα και οτι επρεπε να παω οπωσδηποτε σε αφροδισιολογο. Επρεπε λοιπον να τα γραψω ολα αυτα και να απενοχοποιηθει στο βαθμο που της αναλογει και η κοπελα. Παντως το συμπερασμα που βγαινει απο ολα αυτα ειναι καθαριοτητα και οχι ευκολα ακαποτα.
οκ περαστικά αδερφε(ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα,που λέει και το ανέκδοτο)αλλά τελικά δεν μας είπες για ποια κοπέλα είχες υποψία και έχω και άλλη μια απορία,πως κατάφερες και δεν σε πήρε χαμπάρι η γυναίκα σου;αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη πληροφορία :bounce-glasses: :bounce-glasses:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
οκ περαστικά αδερφε(ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα,που λέει και το ανέκδοτο)αλλά τελικά δεν μας είπες για ποια κοπέλα είχες υποψία και έχω και άλλη μια απορία,πως κατάφερες και δεν σε πήρε χαμπάρι η γυναίκα σου;αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη πληροφορία :bounce-glasses: :bounce-glasses:
απο την στιγμή που δεν ειναι σιγουρο πως ο κωλογερος  κολησε 100% απο κάποια συγκεκριμενη κοπελα. καλα κανει και δεν βγαζει το όνομα της, γιατι θα είναι άδικο για την κοπέλα,
το συμπερασμα ειναι να προσεχουμε γενικότερα.

αρκετα το κουράσαμε το θέμα

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
,πως κατάφερες και δεν σε πήρε χαμπάρι η γυναίκα σου;αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη πληροφορία :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Κατ αρχας οταν εχουμε και την παραμικρη υποψια οτι μας συμβαινει κατι απο αποψης υγειας αποφευγουμε για καποιες μερες να ερθουμε σε επαφη με την γυναικα μας για να μην την κολλησουμε και αυτη. Τωρα για οτι κανω και δεν με εχει παρει χαμπαρι εδω και τριαντα χρονια που ειμαι παντρεμενος (φτου-φτου-φτου) μην το γκαντεμιασω το πραγμα ειναι θεμα εξασκησης ωστε να ξεχνας εντελως οτι εχεις κανει πριν απο δεκα λεπτα και το αφηνεις εξω απο το σπιτι σου.Βεβαια τηρεις τα βασικα (δεν πας με γυναικα που φοραει αρωματα, δεν εχεις σημαδια στο λαιμο, δεν εχεις σημαδια απο κραγιον κλπ. Πιστευω οτι αν ανοιγε ενα καινουργιο θρεντ (θα το ανοιγα εγω αλλα δεν ξερω πως) με τιτλο πχ."και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη" οπου θα μπορουσαμε εμεις οι παντρεμενοι να ανταλλασουμε πληροφοριες για καποια κολπα η οπου θα μπορουσαμε να γραφουμε τις πονεμενες μας ιστοριες θα βοηθαγε πολυ.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
απο την στιγμή που δεν ειναι σιγουρο πως ο κωλογερος  κολησε 100% απο κάποια συγκεκριμενη κοπελα. καλα κανει και δεν βγαζει το όνομα της, γιατι θα είναι άδικο για την κοπέλα,
το συμπερασμα ειναι να προσεχουμε γενικότερα.

αρκετα το κουράσαμε το θέμα
Συμφωνω απολυτα με τον Zero

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες φιλαράκι μου σφύριξε ότι παίζει καινούργιο εργαλείο μελαχρινό στο κατάστημα.Πάω να βλεφαριάσω κ επανέρχομαι με review.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom