Αναλυτική ενημέρωση :
Όταν πριν από πολύ καιρό, στην πρώτη μου επίσκεψη στην Σ54 (που ήταν και η πρώτη μου επίσκεψη σε ίδρυμα μαλάξεων), διάλεξα την μικρόσωμη πρασινομάτα με τα σλάβικα χαρακτηριστικά και την άσπρη ιατρική ζακέτα, δεν γνώριζα ότι επρόκειτο για την φίρμα του καταστήματος, που είχε δώσει και το όνομα της σε αυτό.
Μου έκανε δυνατό μασάζ, αλλά παρά το, ευγενικά διατυπωμένο, αίτημα μου, δεν ενέδωσε σε κάτι περισσότερο (κοινώς έμεινα με το πουλί στο –δικό μου- χέρι).
Συμβιβάστηκα με την τύχη μου, επειδή ήταν η πρώτη φορά και οι καιροί περίεργοι τότε (φόβος πλανιόταν στον αέρα, μόλις είχαν κλείσει το bou).
Ξαναπήγα και ξαναπήγα, συνολικά έξι φορές, άλλες καλές και άλλες κακές, χωρίς να τύχει να μου κάτσει η συγκεκριμένη.
Αλλά πάντα είχα απωθημένο να την δοκιμάσω, σκεπτόμενος ότι, αν το επιδόρπιο είναι ανάλογο του μασάζ της, πραγματικά θα αξίζει τον κόπο.
Πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν, βρέθηκα στην Αθήνα, επί διήμερο. Το πρώτο βράδυ το πέρασα με cg (έχω ήδη γράψει ενημέρωση) και το επόμενο μεσημέρι αποφάσισα να επισκεφθώ το νέο Ζανόσπιτο, αποφασισμένος να φύγω αν δεν μου κάτσει η Ζάνα.
Αμέσως μετά την παρέλαση, όπου δεν μου άρεσε καμία, της κατέστησα σαφές ότι ή μαζί ή φεύγω.
Το δωμάτιο πολύ καλύτερο από το παλιό Ζανόσπιτο, με ατομική ντουζιέρα (καμπίνα υδρομασάζ), που με δυσκόλεψε στον χειρισμό.
Ακολούθησε το γνωστό μασάζ, χωρίς βιασύνες, κατά την διάρκεια του οποίου είχα πραγματικά την εντύπωση ότι ξεχώρισε ένα προς ένα τα κόκκαλα μου και τους μυς και τα ξανάφερε στην θέση τους. Συνοδεύτηκε με ευχάριστη κουβεντούλα.
Κάποια στιγμή ανάσκελα, και ενώ είχε ελαφρώσει την περιβολή της, βούτηξε το ανορθούμενο εργαλείο και ακολούθησε ισπανική, και πραγματικά λυπάμαι που δεν ολοκλήρωσα έτσι.
Πίτα καλή (μου έχουν πάρει και καλύτερη) και στην συνέχεια ίππευσε καλπάζοντας.
Έχω πάει με πολλά cg, αλλά αυτό το πράγμα δεν μου έχει ξανατύχει. Δεν με ενδιαφέρει αν υποκρινόταν ή όχι. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι δούλεψε τα λεφτά της.
Κάποια στιγμή μου ζήτησε να ανέβω από πάνω και μετ’ ολίγον ακολούθησε η ολοκλήρωση.
Στο τέλος μου έκανε και παρατήρηση για την συμμετοχή μου (είμαι λίγο ντροπαλός τι να κάνουμε).
Καλύτερα σημεία της συνεύρεσης, όταν τοποθέτησε το εργαλείο ανάμεσα στα στήθη της (και εγώ ο βλαξ δεν την κράτησα έτσι μέχρι να ολοκληρώσω) και μετά το τέλος, όταν έσκυψε να μου φτιάξει το νερό στην ντουζιέρα, η ωραία θέα των γλουτών της με το τατουάζ χαμηλά στην πλάτη.