Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ποιές παρελαύνουν αυτηήν την στιγμή; σκεφτομαι να πάω να κάνω σκάουτινγκ γιατί έχω uber γκαύλες

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Σημερινή επίσκεψις στο "Κέντρο Φυσικής Ευεξίας" Στουρνάρη 29!
Στον ρόλο της σερίφισσας η εξέχουσα δεσποινίς Μαρία!!!! με την άσπρη ρομπίτσα της μας υποδέχτηκε χαμογελαστή! Το μαλλί της έχει πλέον αποχρώσεις καστανού ανοιχτού... καμπυλάτη και γεμάτο πατούρι!!!!

Η μανδάμ Ελένη εκ Ρωσίας ήταν εκεί... Στήθος που βγάζει μάτι και πεταχτό κωλαράκι... συμπαθητική για τα γούστα μου, για τους λάτρεις των milf ίσως να είναι λουκουμάκι!!!!  :grin: :grin: :grin:

Προτίμησα το μελαχρινό μασαζοπορνίδιο με το όνομα Χριστίνα από την Ρουμανία... συμπαθητική νεανική παρουσία... καλό πατουράκι και στήθος! Μασαζάκι αρκετά καλό... στα υπόλοιπα ...  :knockinb::grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Στον ρόλο της σερίφισσας η εξέχουσα δεσποινίς Μαρία!!!! με την άσπρη ρομπίτσα της μας υποδέχτηκε χαμογελαστή! Το μαλλί της έχει πλέον αποχρώσεις καστανού ανοιχτού... καμπυλάτη και γεμάτο πατούρι!!!!

Η μανδάμ Ελένη εκ Ρωσίας ήταν εκεί... Στήθος που βγάζει μάτι και πεταχτό κωλαράκι... συμπαθητική για τα γούστα μου, για τους λάτρεις των milf ίσως να είναι λουκουμάκι!!!!  :grin: :grin: :grin:

Προτίμησα το μελαχρινό μασαζοπορνίδιο με το όνομα Χριστίνα από την Ρουμανία... συμπαθητική νεανική παρουσία... καλό πατουράκι και στήθος! Μασαζάκι αρκετά καλό... στα υπόλοιπα ...  :knockinb::grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Σε είδε μικρό και σε έφτιαξε καλά το Χριστινάκη  :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

πήρε προαγωγή η Μαρία αλλά δουλεύει κιόλας (ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!!!). Μάλλον λείπει η Ζάνα και αναλαμβάνει αντ'αυτού

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.313
Πόντοι
4.365
Όσω πληρώνης καί στή Μεσογειων 208 !!! ;)

Ενημερωση γιατο καταστημα....Ζανα κ Χριστινα από Δευτερα.....σήμερα υπήρχαν η χηλή η ξανθιά...(με την κολαρα) το πουρό Ελενα και ένα μπαζο από τη ρουμανια που κανει και κολουρι!!! αυτά τα ολίγα

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
σημερα συνεδρια με μελαχρινη πολυ φρεσκια (καινουρια 8 ημερον αφιξη) λιγο BBW οπου στην υποδοχη-σαλονη τα κριβει καλα τα κιλα της .Για τους λατρεις αυτου του ειδους πολυ εως ακετα καλη .Και ερωτο τον προλαλισαν συναγωνιστη , μηπως ενοουμε την ιδια ρουμανα (γιατι εκανα :jerking:που δεν ζητισα  κουλουρακι)

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Ενημερωση γιατο καταστημα....Ζανα κ Χριστινα από Δευτερα.....σήμερα υπήρχαν η χηλή η ξανθιά...(με την κολαρα) το πουρό Ελενα και ένα μπαζο από τη ρουμανια που κανει και κολουρι!!! αυτά τα ολίγα

Χρήσιμη η ενημέρωσή σου, φίλε. Μπορεί να περάσω από εκεί τη Δευτέρα για να πάρω τη Ζάνα.

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η ενημέρωση αφορά παλαιότερη συνεδρία.
Δίστασα γιατί όταν γράφω, πάντα πετάγεται κάποιος και απαντά με κάτι άσχετο και με τσαντίζει.
Τέλος πάντων, η ενημέρωση θα γίνει σε δύο εκδοχές, σύντομη για όσους βαριούνται να διαβάζουν και πιο αναλυτική για τους λάτρεις των λεπτομερειών.

Σύντομη ενημέρωση :
Πριν τα Χριστούγεννα, επίσκεψη στο ίδρυμα.
Διάλεξα την Ζάνα και απόλαυσα το μασάζ της.
Ακολούθησε :boobies: και  :pipa1: και  :tits: και  :knockinb:.
Πάντα με προφυλάξεις.
Στο ίδρυμα κανένα άλλο πρόσωπο που να μου αρέσει.
Ο χώρος πολύ καλύτερος από το παλιό Ζανόσπιτο.
Στο δωμάτιο καμπίνα υδρομασάζ, που δεν κατάφερα να χρησιμοποιήσω.
60 € + φιλοδώρημα για τα έξτρα.

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αναλυτική ενημέρωση :
Όταν πριν από πολύ καιρό, στην πρώτη μου επίσκεψη στην Σ54 (που ήταν και η πρώτη μου επίσκεψη σε ίδρυμα μαλάξεων), διάλεξα την μικρόσωμη πρασινομάτα με τα σλάβικα χαρακτηριστικά και την άσπρη ιατρική ζακέτα, δεν γνώριζα ότι επρόκειτο για την φίρμα του καταστήματος, που είχε δώσει και το όνομα της σε αυτό.
Μου έκανε δυνατό μασάζ, αλλά παρά το, ευγενικά διατυπωμένο, αίτημα μου, δεν ενέδωσε σε κάτι περισσότερο (κοινώς έμεινα με το πουλί στο –δικό μου- χέρι).
Συμβιβάστηκα με την τύχη μου, επειδή ήταν η πρώτη φορά και οι καιροί περίεργοι τότε (φόβος πλανιόταν στον αέρα, μόλις είχαν κλείσει το bou).
Ξαναπήγα και ξαναπήγα, συνολικά έξι φορές, άλλες καλές και άλλες κακές, χωρίς να τύχει να μου κάτσει η συγκεκριμένη.
Αλλά πάντα είχα απωθημένο να την δοκιμάσω, σκεπτόμενος ότι, αν το επιδόρπιο είναι ανάλογο του μασάζ της, πραγματικά θα αξίζει τον κόπο.

Πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν, βρέθηκα στην Αθήνα, επί διήμερο. Το πρώτο βράδυ το πέρασα με cg (έχω ήδη γράψει ενημέρωση) και το επόμενο μεσημέρι αποφάσισα να επισκεφθώ το νέο Ζανόσπιτο, αποφασισμένος να φύγω αν δεν μου κάτσει η Ζάνα.
Αμέσως μετά την παρέλαση, όπου δεν μου άρεσε καμία, της κατέστησα σαφές ότι ή μαζί ή φεύγω.
Το δωμάτιο πολύ καλύτερο από το παλιό Ζανόσπιτο, με ατομική ντουζιέρα (καμπίνα υδρομασάζ), που με δυσκόλεψε στον χειρισμό.
Ακολούθησε το γνωστό μασάζ, χωρίς βιασύνες, κατά την διάρκεια του οποίου είχα πραγματικά την εντύπωση ότι ξεχώρισε ένα προς ένα τα κόκκαλα μου και τους μυς και τα ξανάφερε στην θέση τους. Συνοδεύτηκε με ευχάριστη κουβεντούλα.
Κάποια στιγμή ανάσκελα, και ενώ είχε ελαφρώσει την περιβολή της, βούτηξε το ανορθούμενο εργαλείο και ακολούθησε ισπανική, και πραγματικά λυπάμαι που δεν ολοκλήρωσα έτσι.
Πίτα καλή (μου έχουν πάρει και καλύτερη) και στην συνέχεια ίππευσε καλπάζοντας.
Έχω πάει με πολλά cg, αλλά αυτό το πράγμα δεν μου έχει ξανατύχει. Δεν με ενδιαφέρει αν υποκρινόταν ή όχι. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι δούλεψε τα λεφτά της.
Κάποια στιγμή μου ζήτησε να ανέβω από πάνω και μετ’ ολίγον ακολούθησε η ολοκλήρωση.
Στο τέλος μου έκανε και παρατήρηση για την συμμετοχή μου (είμαι λίγο ντροπαλός τι να κάνουμε).

Καλύτερα σημεία της συνεύρεσης, όταν τοποθέτησε το εργαλείο ανάμεσα στα στήθη της (και εγώ ο βλαξ δεν την κράτησα έτσι μέχρι να ολοκληρώσω) και μετά το τέλος, όταν έσκυψε να μου φτιάξει το νερό στην ντουζιέρα, η ωραία θέα των γλουτών της με το τατουάζ χαμηλά στην πλάτη.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.812
Πόντοι
12.056
σημερα συνεδρια με μελαχρινη πολυ φρεσκια (καινουρια 8 ημερον αφιξη) λιγο BBW οπου στην υποδοχη-σαλονη τα κριβει καλα τα κιλα της .Για τους λατρεις αυτου του ειδους πολυ εως ακετα καλη .Και ερωτο τον προλαλισαν συναγωνιστη , μηπως ενοουμε την ιδια ρουμανα (γιατι εκανα :jerking:που δεν ζητισα  κουλουρακι)

Tην Τζουλια πρεπει να πηρες...αυτη ειναι το νεο αιμα!!

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
αυτη ητουνε  , απο εμφανιση ειπαμενε , γυρο(με πιτα και τιγκα γεμιση απο ολλα) στο ενα και εβδομηντουνε , μελαχρινονε μαλινε και BBW .Τελικος θα με πει κανεις αν δινει κουλουριονε???

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.812
Πόντοι
12.056
και πως είναι η Τζούλια από εμφάνιση???

Μετρια και ρουμανοφατσα.Ψιλοχαλια μασαζ.Εχει καμπυλες και βυζαρες.
Προσωπικη αποψη οτι κανει εξαιρετικο τρομπονι  :pipa2: :pipa2:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
κακως , μπορει εσενα φιλε συναγωνιστη να μην σε αρεσει ο κωλορας αλλα υπαρχουν πολυ συναδελφοι που τους ενδιαφερει (υπαρχουν πολοι σκατοσμπροχτες) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom