to 2012 απο Θεσσαλονίκη κατέβηκα Αθήνα. Έμεινα 1,5 χρόνο και δούλευα κοντά στο μασατζίδικο..Παιδια μου ετυχε το καλυτερο ever σκηνικο που μου εχει τυχει.
ειμουνα 25 χρονων και πηγαινα 1-2 φορες το μηνα εκει...αφου πηγα μερικες φορες με θυμοτανε η τσατσα σε καποια φαση μου λεει ''μπες αλλα επειδη έχω κοσμο θα πας στην τουαλετα πρεπει να τους βγαλω εξω'' λεω οκ και μου απανταει ''πρωτα θα δεις τις κοπελες ομως'' περνανε ολες και ειναι μια παιδια....θεομουνα...μελαχρινη με κωλαρα με βυζαρες φυσικες και φατσα πορνοσταρ οταν την ειδα εχυσα.
''Η τσατσα καταλαβε και μου λεει ελα τουαλετα και ερχεται να σου κανει παρεα''
μια τουαλετα πολυ μικρη οποιος εχει παει ξερει και μπαινει μεσα και αυτη...σιελ κολλητο φορεμα δεν θα το ξεχασω ποτε, και την βαζω στην πορτα μιλαμε και αρχιζω να χουφτωνω και να φιλαω...2-3 λεπτα ειμασταν στο δωματιο και φασωνομασταν μεχρι που αυτη αρχισε να μου τον παιζει πανω απο το παντελονι, παω να το κατεβασω και μου λεει ''no, not here''
80 ευρω τα 45 λεπτα ητανε τοτε μπαινουμε μεσα και λεω στην τσατσα θελω 1 ωρα , μου λεει ''μπες 80 ευρω θελω''
γλωσσοφιλα, πιπες καρφωμα τρελο, μου το επαιξε με τα ποδια, γενικα απιστευτα πραγματα...Εφυγα ετρωγα παστελια και καρυδια ολη μερα για να ξαναπω την επομενη για διπλό.
Παω αφαντη..λεω την τσατσα που ειναι; μου ειπε ''αυτη ειναι μονιμα σε μια σκανδιναβικη χωρα δεν θυμαμαι σε ποια'' ηρθε εδω για καμια εβδομαδα και ξαναεφυγε...Τετοιο μουνι δεν ξαναειδα ποτε μου απο τοτε