kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Η Λία είναι το αφεντικο;
Ωραίος!Όχι είναι μοιρασμένοι οι ρόλοι γιατί έχουν αρκετες ώρες μαζί.....η Βερονικα είναι λίγο πιο ερωτική, η Λια πιο σκληρή παιχτρια. Το άλλο δίδυμο που ειχα προτείνει εγω Βερονικα-Μελίνα δεν παιζει αφου η Μελίνα σταμάτησε.....γενικά υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί αλλα ο παραπάνω είναι χωρίς ρίσκο απο την ώρα που μπορει καποιος να τις ....μανουβράρει.....
Αλλιως κάτσε πιες το ουισκάκι σου παρακολούθησε το σόου και ολα καλά ....και αυτο παιζει....
Αν σου δημιουργήθηκε η εντυπωση ότι θα δεις μοντέλα .....ξέχασε το! Για το σερβις μιλάμε. ...η Λια είναι πολυ προσεγμένη μιλφ με σωμα τριαντάρας χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και η Βερονικα ακολουθεί. Καλύτερα δες και μεμονωμένες κριτικές για κάθε μια.....Ωραίος!
Είναι κρίμα που δεν έχει πουθενά φωτογραφίες των κοριτσιών αν και με τόσο καλά λόγια που λέγονται θα αξίζουν τον κόπο.
Είσαι ωραίος!Αν σου δημιουργήθηκε η εντυπωση ότι θα δεις μοντέλα .....ξέχασε το! Για το σερβις μιλάμε. ...η Λια είναι πολυ προσεγμένη μιλφ με σωμα τριαντάρας χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και η Βερονικα ακολουθεί. Καλύτερα δες και μεμονωμένες κριτικές για κάθε μια.....
Θα δεις πιο μοντελε στο μαγαζι π.χ. Παολα αλλα γι αυτο που ρωτάς αυτη είναι η δίκη μου πρόταση....Λια-Βερονικα. Πάρε ένα τηλ πρώτα μην λείπει καμμία διακοπές....για την Λια λεω...η Βερονικα εκεί είναι...
Αξίζει η δοκιμή δηλαδή???Η Λία δίνει πόνο σε μασάζ σε σώμα, ενώ Βερόνικα θα αναλάβει πόδια. Υπέροχο διπλό στοματικό, με κάθε μία εκατέρωθεν να βλέπεις τα στόματά τους να πηγαίνουν ταυτόχρονα πάνω κάτω. Και εναλλαγές, μία η μία κορμό μία η άλλη μπάλες. Γλωσσόφιλα μεταξύ τους, αιδοιολειχίες η μία στην άλλη. Σεξ δεν κατάφερα να φτάσω, έφυγαν στο κωλαράκι της Βερόνικας.
Yes.Αξίζει η δοκιμή δηλαδή???
Δεν μπορώ να του κάνω τηλεφωνικά???Yes.
Αν είναι στα κέφια τους θα δεις και θα ζήσεις τσόντα.
Υπ' όψιν ότι τις βρίσκεις δύσκολα ελεύθερες και τις δύο.
Με την επιφύλαξη ότι έχω να πάω δυο τρία χρόνια.
Ναι καλύτερα να κλείσεις τηλεφωνικό ραντεβού.Δεν μπορώ να του κάνω τηλεφωνικά???
Το καλύτερο αυτό είναι, να κλείσεις ραντεβού με τηλέφωνο γιατί, εγώ τουλάχιστον, δύσκολα πετύχαινα ελεύθερη τη Βερόνικα.Δεν μπορώ να του κάνω τηλεφωνικά???
Μπαίνει η ζανα ακόμη;Πρέπει να δοκιμάσεις Βερονικα με Ζαννα πιστεύω ταιριάζουν καλύτερα σε σχέση με Λια.
Απ' όσο γνωρίζω δεν μπαίνει..και είναι πολύ κρίμαΜπαίνει η ζανα ακόμη;
Καλησπέρα φίλε. Στην προ δωδεκαμηνου επίσκεψη μου στο ίδρυμα, η Βερόνικα με πληροφόρησε ότι η Ζάνα έχει σταματήσει. Τώρα, αν έχει μεσολαβήσει κάποια νεότερη εξέλιξη... ίδωμεν.Μπαίνει η ζανα ακόμη;
Πολύ περίεργο αυτό που γράφεις. Όσες φορές έχω πάει στο συγκεκριμένο ελαιοτριβείο, τις περισσότερες, αν όχι όλες, πέρασα με τη Μόνικα. Όταν έφευγα ήμουν "άλλος άνθρωπος"! Το μασάζ αλλά και το σεξ ήταν υπέροχα. Τι να άλλαξε άραγε; Μου κάνει εντύπωση...Μονικα τελοs εποχηs. Μεσα στη καταθλιψη, δε γουσταρει να κανει σεξ, μονο μασαζ, το αποφευγει φουλ για 2η φορα και την 1 με αγγαρεια το βλεπειs στο προσωπο τηs. Τελοs για μενα. Οποιοs ειναι εμπειροs μπορει να το καταλαβει πολυ ανετα
Καποτε φιλε,τωρα ειναι οπως τα λεει το παλικαρι,καλυτερα ας βγει στην συνταξηΠολύ περίεργο αυτό που γράφεις. Όσες φορές έχω πάει στο συγκεκριμένο ελαιοτριβείο, τις περισσότερες, αν όχι όλες, πέρασα με τη Μόνικα. Όταν έφευγα ήμουν "άλλος άνθρωπος"! Το μασάζ αλλά και το σεξ ήταν υπέροχα. Τι να άλλαξε άραγε; Μου κάνει εντύπωση...
Η κάθε μια εχει το κοινό της. Η συγκεκριμένη είναι επιλογή όταν το μασαζ εχει βάρος στην επιλογή της κοπέλας. Κατα την αποψη μου παραμένει στο τοπ αυτής της αγοράς. Αν θέλεις κυρίως σεξ και μασαζ μόνο για να ξανά φορτώσεις στο ενδιάμεσο ......πας αλλου......Καποτε φιλε,τωρα ειναι οπως τα λεει το παλικαρι,καλυτερα ας βγει στην συνταξη