steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Βρε συ νεε μου ....κοιτα ακριβωs απο πανω τι γραφει ο ανθρωποs ....Η Λία μήπως ξέρεις αν είναι;
Λείπει διακοπές;Είναι κάθε μέρα;
Βρε συ νεε μου ....κοιτα ακριβωs απο πανω τι γραφει ο ανθρωποs ....Η Λία μήπως ξέρεις αν είναι;
Τώρα πια είναι όλες εκεί, η προηγουμενη συζήτηση ηταν της 10 Αυγούστου....Η Λία μήπως ξέρεις αν είναι;
Σόφη πως είναι σε εμφάνιση;Τώρα πια είναι όλες εκεί, η προηγουμενη συζήτηση ηταν της 10 Αυγούστου....
Επειδή όμως όλο και καποιος θα ρωτήσει, τη Σόφη δεν την έχω δει....εγω τουλάχιστον ....
Ελληνίδα ωραίο busty milfΣόφη πως είναι σε εμφάνιση;
Ελληνίδα ωραίο busty milf
Το σπεσιαλ της η καθαριοτης !!!!Ελληνίδα ωραίο busty milf
Οκ θα περάσω κάποια καθημερινή που θα είναι εκείΕλληνίδα ωραίο busty milf
δηλαδή να την φωνάξω για ένα μαγαζί που χω κυριακή πρωί να καθαρίσει??? να της έχω και τα σύνεργα ή τα φέρνει η ίδια?Το σπεσιαλ της η καθαριοτης !!!!
Η Ελένη πως είναι σε εμφάνιση;Μάλλον τρολάρει ο φιλος για τη Σόφη. Εκτός αν ήμουν άτυχος. Είμαι παρα πολλά χρόνια πελάτης και θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα μαγαζια. Επειδή όμως ξέρω ότι θέλουν και την κριτική, ειδικά η Ζάνα, πρέπει να πω ότι εντός Αυγούοστου είχα άσχημη εμπειρία με Σόφη και με Ελενη (σε διαφορετικές συνεδρίες...). Ενώ και οι δύο ήταν πολύ καλες στο μασαζ, υπήρχε μια οσμή από την ευαίσθητη περιοχή τους στο πρόγραμμα που με ξενέρωσε απίστευτα... πρέπει να το προσέξουν. Αντίθετα η Άννα, σε άλλη συνεδρία αρχές Αυγούστου, ήταν άψογη σε όλα.
Για την Άννα συμφωνούμε απολύτως.Μάλλον τρολάρει ο φιλος για τη Σόφη. Εκτός αν ήμουν άτυχος. Είμαι παρα πολλά χρόνια πελάτης και θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα μαγαζια. Επειδή όμως ξέρω ότι θέλουν και την κριτική, ειδικά η Ζάνα, πρέπει να πω ότι εντός Αυγούοστου είχα άσχημη εμπειρία με Σόφη και με Ελενη (σε διαφορετικές συνεδρίες...). Ενώ και οι δύο ήταν πολύ καλες στο μασαζ, υπήρχε μια οσμή από την ευαίσθητη περιοχή τους στο πρόγραμμα που με ξενέρωσε απίστευτα... πρέπει να το προσέξουν. Αντίθετα η Άννα, σε άλλη συνεδρία αρχές Αυγούστου, ήταν άψογη σε όλα.
Κοντό μαλλάκι μελαχρινή κανονικό σώμα αρκετά τατουάζ (όχι κάτι αντιαισθητικό).Η Ελένη πως είναι σε εμφάνιση;
ΕυχαριστώΚο
Κοντό μαλλάκι μελαχρινή κανονικό σώμα αρκετά τατουάζ (όχι κάτι αντιαισθητικό).
Ίδια εμπειρία και εγώ με την πρώτη που αναφέρεις, ίσως έτυχε όπως λες και εσύ, σε άλλους δεν τυχαίνει.Μάλλον τρολάρει ο φιλος για τη Σόφη. Εκτός αν ήμουν άτυχος. Είμαι παρα πολλά χρόνια πελάτης και θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα μαγαζια. Επειδή όμως ξέρω ότι θέλουν και την κριτική, ειδικά η Ζάνα, πρέπει να πω ότι εντός Αυγούοστου είχα άσχημη εμπειρία με Σόφη και με Ελενη (σε διαφορετικές συνεδρίες...). Ενώ και οι δύο ήταν πολύ καλες στο μασαζ, υπήρχε μια οσμή από την ευαίσθητη περιοχή τους στο πρόγραμμα που με ξενέρωσε απίστευτα... πρέπει να το προσέξουν. Αντίθετα η Άννα, σε άλλη συνεδρία αρχές Αυγούστου, ήταν άψογη σε όλα.
Ναι, διαχείρηση χρόνου κάνουν όλες. Αν όμως, κοιτάει κάποια το ρολόι ανά λεπτό ή και ακόμα λιγότερο(όπως έτυχε σε εμένα), ενώ υπάρχει ακόμα χρόνος, είναι τελείως αντικαβλωτικό. Και εγώ το κοιτάω το ρολόι κάπου κάπου για να ξέρω τι γίνεται, σε όσα μαγαζιά έχουν ρολόγια(μόνο σε στούντιο δεν διέκρινα), να κανονίζω και να μην μου κλέβουν χρόνο, δεν το κάνουν μόνο οι εργαζόμενες.Όλες κοιτάνε το ρολόι συνάδελφε. Και οι καλύτερες εκεί. Γι' αυτό έχουν βάλει το ρολόι σε τέτοια θέση.
Κάνουν διαχείριση χρόνου. Πόση ώρα θα κάνουν μασάζ. Πόση θα μείνει για τα υπόλοιπα.
Όμως ποτέ σε αυτό το μαγαζί δεν με έχουν ενοχλήσει αν κάτσουμε παραπάνω και ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει παραπάνω χρήματα.
Συμφωνω απόλυτα, δεν είναι μαγαζι που τους ενδιαφέρει το δεκάλεπτο ή ακόμη και 15’ αν τύχει. Έχω κάνει περισσότερο χρόνο με δυο κοπέλες και στη μια ρωτησα αν πρέπει να δώσω περισσότερα χρήματα και εισέπραξα αρνητική απάντηση. Βέβαια ειμαι τακτικός πελάτης, δεν ξέρω αυτο ποσό μετράει....Όλες κοιτάνε το ρολόι συνάδελφε. Και οι καλύτερες εκεί. Γι' αυτό έχουν βάλει το ρολόι σε τέτοια θέση.
Κάνουν διαχείριση χρόνου. Πόση ώρα θα κάνουν μασάζ. Πόση θα μείνει για τα υπόλοιπα.
Όμως ποτέ σε αυτό το μαγαζί δεν με έχουν ενοχλήσει αν κάτσουμε παραπάνω και ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει παραπάνω χρήματα.
σαφώς και τρολάρω για την Σόφη , αν κοιτάξεις πιο πίσω είχα αναφερθεί με ευγεια και ο windows είπε ότι το τακτοποίησε. Όπως όμως ακούω από σένα τώρα, δεν έχει αλλάξει τίποτα.Μάλλον τρολάρει ο φιλος για τη Σόφη. Εκτός αν ήμουν άτυχος. Είμαι παρα πολλά χρόνια πελάτης και θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα μαγαζια. Επειδή όμως ξέρω ότι θέλουν και την κριτική, ειδικά η Ζάνα, πρέπει να πω ότι εντός Αυγούοστου είχα άσχημη εμπειρία με Σόφη και με Ελενη (σε διαφορετικές συνεδρίες...). Ενώ και οι δύο ήταν πολύ καλες στο μασαζ, υπήρχε μια οσμή από την ευαίσθητη περιοχή τους στο πρόγραμμα που με ξενέρωσε απίστευτα... πρέπει να το προσέξουν. Αντίθετα η Άννα, σε άλλη συνεδρία αρχές Αυγούστου, ήταν άψογη σε όλα.
η Σ. μου έχει κάνει κι εμένα με το ρολόι...Ίδια εμπειρία και εγώ με την πρώτη που αναφέρεις, ίσως έτυχε όπως λες και εσύ, σε άλλους δεν τυχαίνει.
Το θέμα είναι όμως ότι επειδή αρχίσαμε το δεύτερο μέρος πολύ αργά σε πρόγραμμα ώρας(καθυστερήσαμε πολύ), άντε να είχαμε 10-15' ακόμα (αν είχαμε και 15'), κοιτούσε κάθε τόσο το ρολόι για να βλέπει την ώρα, πράγμα που εμένα προσωπικά με ξενερώνει απίστευτα και μου αποσπά την συγκέντρωση, οπότε, μετά από μερικά ακόμη κοιτάγματα προς την μεριά του ρολογιού, διέκοψα μόνος μου και έφυγα άχυστος(δεν της είπα κάτι όμως).