Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Η Λία μήπως ξέρεις αν είναι;
Λείπει διακοπές;Είναι κάθε μέρα;
Τώρα πια είναι όλες εκεί, η προηγουμενη συζήτηση ηταν της 10 Αυγούστου....
Επειδή όμως όλο και καποιος θα ρωτήσει, τη Σόφη δεν την έχω δει....εγω τουλάχιστον ....

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.762
Πόντοι
7.636
Τώρα πια είναι όλες εκεί, η προηγουμενη συζήτηση ηταν της 10 Αυγούστου....
Επειδή όμως όλο και καποιος θα ρωτήσει, τη Σόφη δεν την έχω δει....εγω τουλάχιστον ....
Σόφη πως είναι σε εμφάνιση;

mamoon

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
867
Πόντοι
81
Πρωινό πέρασμα από την "Οαση". Απαρτία στο μαγαζί σήμερα. Όλα τα γνωστά κορίτσια ετοιμοπόλεμα !!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Μάλλον τρολάρει ο φιλος για τη Σόφη. Εκτός αν ήμουν άτυχος. Είμαι παρα πολλά χρόνια πελάτης και θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα μαγαζια. Επειδή όμως ξέρω ότι θέλουν και την κριτική, ειδικά η Ζάνα, πρέπει να πω ότι εντός Αυγούοστου είχα άσχημη εμπειρία με Σόφη και με Ελενη (σε διαφορετικές συνεδρίες...). Ενώ και οι δύο ήταν πολύ καλες στο μασαζ, υπήρχε μια οσμή από την ευαίσθητη περιοχή τους στο πρόγραμμα που με ξενέρωσε απίστευτα... πρέπει να το προσέξουν. Αντίθετα η Άννα, σε άλλη συνεδρία αρχές Αυγούστου, ήταν άψογη σε όλα.

• Like
Αντιδράσεις: lavro

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.369
Πόντοι
5.646
Μάλλον τρολάρει ο φιλος για τη Σόφη. Εκτός αν ήμουν άτυχος. Είμαι παρα πολλά χρόνια πελάτης και θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα μαγαζια. Επειδή όμως ξέρω ότι θέλουν και την κριτική, ειδικά η Ζάνα, πρέπει να πω ότι εντός Αυγούοστου είχα άσχημη εμπειρία με Σόφη και με Ελενη (σε διαφορετικές συνεδρίες...). Ενώ και οι δύο ήταν πολύ καλες στο μασαζ, υπήρχε μια οσμή από την ευαίσθητη περιοχή τους στο πρόγραμμα που με ξενέρωσε απίστευτα... πρέπει να το προσέξουν. Αντίθετα η Άννα, σε άλλη συνεδρία αρχές Αυγούστου, ήταν άψογη σε όλα.
Η Ελένη πως είναι σε εμφάνιση;

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Για την Άννα συμφωνούμε απολύτως.
Για τη Σόφη θα κρατήσω επιφύλαξη γιατί έχω πάει μόνο μία φορά (χωρίς δυσάρεστες οσμές). Πρόσφατα τη σύστησα σε φίλο μου για την ακρίβεια μόνος του τη διάλεξε και δεν μου παραπονέθηκε για κάτι.
Όμως με την Ελένη έχω πάει πολλές φορές, όλες έχουμε κάνει 69, έχω κάνει και διπλό με την Ξένια και την Ελένη και ήταν πάντα πεντακάθαρη.

• Like
Αντιδράσεις: lavro

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Ίδια εμπειρία και εγώ με την πρώτη που αναφέρεις, ίσως έτυχε όπως λες και εσύ, σε άλλους δεν τυχαίνει.
Το θέμα είναι όμως ότι επειδή αρχίσαμε το δεύτερο μέρος πολύ αργά σε πρόγραμμα ώρας(καθυστερήσαμε πολύ), άντε να είχαμε 10-15' ακόμα (αν είχαμε και 15'), κοιτούσε κάθε τόσο το ρολόι για να βλέπει την ώρα, πράγμα που εμένα προσωπικά με ξενερώνει απίστευτα και μου αποσπά την συγκέντρωση, οπότε, μετά από μερικά ακόμη κοιτάγματα προς την μεριά του ρολογιού, διέκοψα μόνος μου και έφυγα άχυστος(δεν της είπα κάτι όμως).

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Όλες κοιτάνε το ρολόι συνάδελφε. Και οι καλύτερες εκεί. Γι' αυτό έχουν βάλει το ρολόι σε τέτοια θέση.
Κάνουν διαχείριση χρόνου. Πόση ώρα θα κάνουν μασάζ. Πόση θα μείνει για τα υπόλοιπα.
Όμως ποτέ σε αυτό το μαγαζί δεν με έχουν ενοχλήσει αν κάτσουμε παραπάνω και ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει παραπάνω χρήματα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Όλες κοιτάνε το ρολόι συνάδελφε. Και οι καλύτερες εκεί. Γι' αυτό έχουν βάλει το ρολόι σε τέτοια θέση.
Κάνουν διαχείριση χρόνου. Πόση ώρα θα κάνουν μασάζ. Πόση θα μείνει για τα υπόλοιπα.
Όμως ποτέ σε αυτό το μαγαζί δεν με έχουν ενοχλήσει αν κάτσουμε παραπάνω και ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει παραπάνω χρήματα.
Ναι, διαχείρηση χρόνου κάνουν όλες. Αν όμως, κοιτάει κάποια το ρολόι ανά λεπτό ή και ακόμα λιγότερο(όπως έτυχε σε εμένα), ενώ υπάρχει ακόμα χρόνος, είναι τελείως αντικαβλωτικό. Και εγώ το κοιτάω το ρολόι κάπου κάπου για να ξέρω τι γίνεται, σε όσα μαγαζιά έχουν ρολόγια(μόνο σε στούντιο δεν διέκρινα), να κανονίζω και να μην μου κλέβουν χρόνο, δεν το κάνουν μόνο οι εργαζόμενες.

Μάλλον δεν έκανε καλή διαχείρηση χρόνου, με εμένα τουλάχιστον, σε πρόγραμμα της ώρας, δεν είμαι τύπος που πληρώνει 100€ για 10' δεύτερο γύρο και αν, ούτε και πρέπει να υποθέτει η κοπέλα ότι κάποιος με 10' θα ευχαριστηθεί και θα πιάσουν τόπο τα χρήματά του, δεν είναι σοβαρή συμπεριφορά αυτή. Για την ιστορία, ΔΕΝ ξεπέρασα την ώρα που πλήρωσα, ξενέρωσα γρηγορότερα και έφυγα, έχοντας μερικά λεπτά ακόμα.

Τι να πω, εσύ είσαι τυχερός που δεν σε ενόχλησαν και μπράβο. Επίσης, σε κανένα μασατζίδικο δεν μου ζήτησαν ΠΟΤΕ παραπάνω χρήματα, για 5 ή 10' περισσότερο(ακόμα και 15', αν και είναι συγκεκριμένα μαγαζιά αυτά που ξεφεύγεις συχνότερα χωρίς καμία πίεση).

Δεν μου αρέσει να ρίχνω μαύρο σε ένα μαγαζί από μια και μόνο φορά, κρίνοντας μια μόνο συνάντηση με τυχαία κοπέλα, ίσως ξαναπάω κάποια στιγμή.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Δεν διαφωνούμε σε κάτι συνάδελφε.
Ούτε σε αμφισβήτησα.
Και μένα μου έχει τύχει ένα κορίτσι να κοιτάει εκνευριστικά το ρολόι (έχει σταματήσει).

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Οι τοπ καθαρές είναι η Λια, η Άννα, Ιζαμπέλα και η Βερονικα.
Συμφωνω απόλυτα, δεν είναι μαγαζι που τους ενδιαφέρει το δεκάλεπτο ή ακόμη και 15’ αν τύχει. Έχω κάνει περισσότερο χρόνο με δυο κοπέλες και στη μια ρωτησα αν πρέπει να δώσω περισσότερα χρήματα και εισέπραξα αρνητική απάντηση. Βέβαια ειμαι τακτικός πελάτης, δεν ξέρω αυτο ποσό μετράει....

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
σαφώς και τρολάρω για την Σόφη , αν κοιτάξεις πιο πίσω είχα αναφερθεί με ευγεια και ο windows είπε ότι το τακτοποίησε. Όπως όμως ακούω από σένα τώρα, δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Γενικά όμως την θεωρώ "φάλτσο" για το συγκεκριμένο μαγαζί. Είχα άσχημη εμπειρία μαζί της...δεν θα ήθελα όμως να αναφερθώ δημοσίως περισσότερο.

Αλλά και με την Ελένη είχα κάποια στιγμή ένα θέμα (όχι με την καθαριότητά της). Δεν την ξαναεπέλεξα φυσικά. Ήταν θέμα κάποιας πολύ περίεργης συμπεριφοράς από πλευράς της.

Όμως με όλες τις άλλες κυρίες και κοπέλες που έχω περάσει , δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα με την καθαριότητα ή την συμπεριφορά τους.

Το μαγαζί είναι πολύ πολύ καλό.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Ίδια εμπειρία και εγώ με την πρώτη που αναφέρεις, ίσως έτυχε όπως λες και εσύ, σε άλλους δεν τυχαίνει.
Το θέμα είναι όμως ότι επειδή αρχίσαμε το δεύτερο μέρος πολύ αργά σε πρόγραμμα ώρας(καθυστερήσαμε πολύ), άντε να είχαμε 10-15' ακόμα (αν είχαμε και 15'), κοιτούσε κάθε τόσο το ρολόι για να βλέπει την ώρα, πράγμα που εμένα προσωπικά με ξενερώνει απίστευτα και μου αποσπά την συγκέντρωση, οπότε, μετά από μερικά ακόμη κοιτάγματα προς την μεριά του ρολογιού, διέκοψα μόνος μου και έφυγα άχυστος(δεν της είπα κάτι όμως).
η Σ. μου έχει κάνει κι εμένα με το ρολόι...

και νομίζω ότι μόνο αυτή έχει πρόβλημα με την ώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom