You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύ καλή ήταν αυτήξέρει κανείς η Βίκυ η αλβανίδα πού βρίσκεται ή αν πρόκειται να επανακάμψει?
Όποιος είχε στήσει τη Βίκυ στα τέσσερα, είχε δει την καλύτερη θέα.ξέρει κανείς η Βίκυ η αλβανίδα πού βρίσκεται ή αν πρόκειται να επανακάμψει?
Ας είναι καλά το κορίτσι εκεί που βρίσκετε.
Δε νομίζω να επιστρέψει.
Απ' ότι είχα διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες, προτίμησε να κάνει οικογένεια...
εγώ δεν την πρόλαβα πολύ στο μαγαζί...Όποιος είχε στήσει τη Βίκυ στα τέσσερα, είχε δει την καλύτερη θέα.
Ας είναι καλά το κορίτσι εκεί που βρίσκετε.
Δε νομίζω να επιστρέψει.
Απ' ότι είχα διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες, προτίμησε να κάνει οικογένεια...
όμως την είχα πάρει 2 φορές, οι οποίες μου έμειναν αξέχαστες.
Μάλιστα την 1η φορά , με έφτιαξε τόσο πολύ που την πήρα 3 φορές στην ώρα.
Την 2η φορά παραλίγο να της ρίξω και 3ο μανίκι, απλά έπρεπε να επιστρέψω στο γραφείο...
Μιλάμε ότι το κορίτσι ήταν high class , σε εμφάνιση και συμπεριφορά.
Κρίμα για μας, ευτυχώς γι αυτήν που κατάφερε και ξέφυγε από τα σκατά.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.953
- Πόντοι
- 746
Η ζανα είναι πόρτα του μαγαζιού πάντα? Μέσα Μαΐου που είχα περάσει ήθελα να περάσω μαζί της και μου τα μασαγε. Οι 3 gilfares που δούλευαν εκείνη την μέρα δεν μου γέμιζαν το μάτι και έτσι έφυγα.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.347
- Πόντοι
- 4.130
Τρεις γκιλφ δεν νομίζω να εχει το μαγαζι αλλα ίσως είναι θέμα ορισμού. Η Ζαννα είναι το αφεντικό και είναι λογικό όταν εχει κοπέλες διαθέσιμες να σπρώχνει προς τα εκεί. Απο οσο ξέρω μόνο σε δίπλα συμμετέχει και όχι πάντα.
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 7.636
Οι gilfαρες ποιες ήταν;μήπως θυμάσαι ονόματα;Η ζανα είναι πόρτα του μαγαζιού πάντα? Μέσα Μαΐου που είχα περάσει ήθελα να περάσω μαζί της και μου τα μασαγε. Οι 3 gilfares που δούλευαν εκείνη την μέρα δεν μου γέμιζαν το μάτι και έτσι έφυγα.
Και σου γέμισε το μάτι η Ζανα ;;;;!!!!Οι gilfαρες ποιες ήταν;μήπως θυμάσαι ονόματα;
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 7.636
Έχω καιρό να περάσω πολύ καιρό.Αυτες οι gilfs ποιες είναι;Και σου γέμισε το μάτι η Ζανα ;;;;!!!!
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Λογικά Λία, Σοφη, Ελένη. Τουλ. Αυτές είδα εγώ το Σάββατο, οι άλλες ήταν η Βερονικα και η Ιζαμπελα με την οποία και πέρασα!
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.468
- Πόντοι
- 5.595
Η Λάουρα που γράφει ο συνάδελφος στην κριτική καινούρια είναι;
Γυρολόγος, αν και δεν θα την έλεγα παλιά καραβάνα. Γλυκύτατη, εύκολα επιλέξιμη, αλλά... πρόγραμμα φτωχό και ολίγον αρπακτικό, το προσπαθεί για εξτραδάκια
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.984
- Πόντοι
- 2.846
Μια περιγραφή;Εμφάνιση;Milf είναι;Γυρολόγος, αν και δεν θα την έλεγα παλιά καραβάνα. Γλυκύτατη, εύκολα επιλέξιμη, αλλά... πρόγραμμα φτωχό και ολίγον αρπακτικό, το προσπαθεί για εξτραδάκια
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.347
- Πόντοι
- 4.130
Θέλεις να γίνεις πιο σαφής όταν λες ότι προσπαθεί για εξτραδακια?Γυρολόγος, αν και δεν θα την έλεγα παλιά καραβάνα. Γλυκύτατη, εύκολα επιλέξιμη, αλλά... πρόγραμμα φτωχό και ολίγον αρπακτικό, το προσπαθεί για εξτραδάκια
Είναι το ελεύθερο? Πρωκτικό?
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 7.636
Ποια Λάουρα είναι;Που εργαζόταν πριν από εδώ;Θέλεις να γίνεις πιο σαφής όταν λες ότι προσπαθεί για εξτραδακια?
Είναι το ελεύθερο? Πρωκτικό?
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.984
- Πόντοι
- 2.846
Αν είναι milf με ενδιαφέρει πάντως.Είναι αυτή που είναι σε παλιότερες κριτικές;