Mike111athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καμία κριτική μπορείς να ανεβάσεις φίλε να δούμε τι παίζει;Μικρή (ίσως η πιο μικρή εκεί), ομορφούλα, μέτριο ύψος, κανονικό σώμα και με μένα έβγαλε καλές υπηρεσίες.
Καμία κριτική μπορείς να ανεβάσεις φίλε να δούμε τι παίζει;Μικρή (ίσως η πιο μικρή εκεί), ομορφούλα, μέτριο ύψος, κανονικό σώμα και με μένα έβγαλε καλές υπηρεσίες.
Φίλος ηθελα να πάω εκείνη την ημέρα για συνάντηση κ επειδή ήμουν έξω κ δν μπορούσα να πάω τουαλέτα απλά ρώτησα εδώ.
Τι υπηρεσίες ακριβώς κάνει φίλε μου;Εγώ καλά πέρασα με την Αλίνα φίλε.
Ρε συνάδελφε κάντα 5 τα post να σου στείλω ένα pm.Τι υπηρεσίες ακριβώς κάνει φίλε μου;
Ναι συνάδελφε ρώτησα μόνο όπως και όλοι εδώ πέρα φίλε μου νασαι καλά φίλε μουΜε 60 € σου κάνει ένα τέταρτο μασάζ κι ένα τέταρτο σεξ. Καλή φάση είναι γενικά.
Είσαι και νέος δεν ξέρω τι ψάχνεις;
Γι' αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε νέους συναδέλφους. Πες τι ψάχνεις και εννοείται θα σου απαντήσω.Ναι συνάδελφε ρώτησα μόνο όπως και όλοι εδώ πέρα φίλε μου νασαι καλά φίλε μου
Ναι φίλε μου πολύ σπάνια φίλε πιο πολύ δεν είμαι του μασάζ είμαι πιο πολύ για στούντιο και για αυτό ρώτησαΓι' αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε νέους συναδέλφους. Πες τι ψάχνεις και εννοείται θα σου απαντήσω.
Έχεις ξαναπάει σε μασατζίδικο;
Απο στούντιο πάντως θα περάσεις καλύτερα σε μασάζ.Δηλαδη οι πιθανότητες θετικής συνεύρεσης τείνουν προς το μασάζΝαι φίλε μου πολύ σπάνια φίλε πιο πολύ δεν είμαι του μασάζ είμαι πιο πολύ για στούντιο και για αυτό ρώτησα
Ναι φίλε μου πολύ σπάνια φίλε πιο πολύ δεν είμαι
Ναι φίλε μου πολύ σπάνια φίλε πιο πολύ δεν είμαι του μασάζ είμαι πιο πολύ για στούντιο και για αυτό ρώτησα
Όσες φορές έχω πάει εκεί ειναιΠαίδες η Λία δουλεύει;Είναι εκεί καθημερινά;
ΕυχαριστώΌσες φορές έχω πάει εκεί ειναι
Πάντα εκεί είναι αλλά καλού κακού κλείσε ραντεβού γιατί έχει ζήτηση.Ευχαριστώ
Οκ θα το κοιτάξω πριν πάω να κάνω κλήση.Να την πετύχω σε κενόΠάντα εκεί είναι αλλά καλού κακού κλείσε ραντεβού γιατί έχει ζήτηση.
Υπάρχει και Αναστασία στο ρόστερ;Εχει δει κανεις τις καινούργιες Λαουρα και Αναστασία? Κανένα σχόλιο?
Μελαχρινό εκφυλο με μπουταρες αλλα την ειδα καθιστή όπως περνούσα για το δωματιο....καποιος έγραψε για παλιά Καλίνκα αλλα δεν έχω αποψη....Υπάρχει και Αναστασία στο ρόστερ;
Εγώ σου είχα πει κάτι τέτοιο αλλά για την Άντζελα. Χωρίς να είμαι σίγουρος όμως.Μελαχρινό εκφυλο με μπουταρες αλλα την ειδα καθιστή όπως περνούσα για το δωματιο....καποιος έγραψε για παλιά Καλίνκα αλλα δεν έχω αποψη....