Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
λεω να περασω μια βολτα την Πεμπτη να δω αν οντως υπαρχει νεο αιμα! αν και λογικα σε παλιο θα καταληξω παλι!!!
Ενημέρωσε συνάδελφε γιατί το έχω κι εγώ στο πρόγραμμα για την άλλη βδομάδα.λεω να περασω μια βολτα την Πεμπτη να δω αν οντως υπαρχει νεο αιμα! αν και λογικα σε παλιο θα καταληξω παλι!!!
εννοειται!!!Ενημέρωσε συνάδελφε γιατί το έχω κι εγώ στο πρόγραμμα για την άλλη βδομάδα.
Ενημέρωσε ότι δεις.....λεω να περασω μια βολτα την Πεμπτη να δω αν οντως υπαρχει νεο αιμα! αν και λογικα σε παλιο θα καταληξω παλι!!!
Αλήθεια έχουμε κάποια νέα παρουσία..;Ενημέρωσε ότι δεις.....
Αναστασία, Άντζελα και Λαουρα. Οι δυο πρώτες παιζει να είναι η ίδια κοπελα και να μην άκουσα καλά το ονομαΑλήθεια έχουμε κάποια νέα παρουσία..;
Οκ θα κάνω καμιά επίσκεψη...Αναστασία, Άντζελα και Λαουρα. Οι δυο πρώτες παιζει να είναι η ίδια κοπελα και να μην άκουσα καλά το ονομα
οντως στο φυλης 104, στα παλια δωματια είχε τουαλετα μεσα στο δωματιο, και συγκεκριμενα στο 1 απο τα 3 παλια δωματια.Αυτο που ζητάς δεν υπαρχει πουθενα σε μασαζ και απο studio ξέρω μόνο ένα το Φυλής 104
Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή της κοπέλας φίλε? Ηλικία σωματότυπο?Δεν την έχω πετύχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΌσες φορές έχω πάει εκεί ειναι
Αλήθεια έχει τουαλέτα μέσα στο δωμάτιο;Αυτο που ζητάς δεν υπαρχει πουθενα σε μασαζ και απο studio ξέρω μόνο ένα το Φυλής 104
ανεβηκε κριτικη για αυτην...αρα ναιH Monika- Asia δουλεύει ακόμα εκεί?
αν δεν ξάνω λάθος υπάρχει και άλλη Μόνικα εκεί. Εγώ αναφέρομαι στην Ασιάτισαανεβηκε κριτικη για αυτην...αρα ναι
Το Μονικα το έχουν κόψει μαλλον, ίσως και για να μην υπαρχει σύγχυση, όποτε σκέτο Ασια. Φιλιππινέζα που δούλεψε στον Λατση και καπου βρήκε αλλη διέξοδο. Και βέβαια δεν εχει καμμία σχέση σε προσφορά πακέτου (μασαζ&σεξ) με την αλλη Μονικα.αν δεν ξάνω λάθος υπάρχει και άλλη Μόνικα εκεί. Εγώ αναφέρομαι στην Ασιάτισα
ευχαριστώΤο Μονικα το έχουν κόψει μαλλον, ίσως και για να μην υπαρχει σύγχυση, όποτε σκέτο Ασια. Φιλιππινέζα που δούλεψε στον Λατση και καπου βρήκε αλλη διέξοδο. Και βέβαια δεν εχει καμμία σχέση σε προσφορά πακέτου (μασαζ&σεξ) με την αλλη Μονικα.
ναι...από τις τούρκικες...Αλήθεια έχει τουαλέτα μέσα στο δωμάτιο;
Λάτσης;Το Μονικα το έχουν κόψει μαλλον, ίσως και για να μην υπαρχει σύγχυση, όποτε σκέτο Ασια. Φιλιππινέζα που δούλεψε στον Λατση και καπου βρήκε αλλη διέξοδο. Και βέβαια δεν εχει καμμία σχέση σε προσφορά πακέτου (μασαζ&σεξ) με την αλλη Μονικα.
στο φ104 εχειΑλήθεια έχει τουαλέτα μέσα στο δωμάτιο;
Καλινκα; Παλια, ξανθια, που επρεπε οπωσδηποτε να την πηδηξεις και απο τον κωλο, αλλιως εχωνε δονητη στον κωλο της;Μελαχρινό εκφυλο με μπουταρες αλλα την ειδα καθιστή όπως περνούσα για το δωματιο....καποιος έγραψε για παλιά Καλίνκα αλλα δεν έχω αποψη....
Εγώ την είχα πετύχει ως Αντριανα όταν ξεκίνησε, αν θυμάμαι καλά...Καλινκα; Παλια, ξανθια, που επρεπε οπωσδηποτε να την πηδηξεις και απο τον κωλο, αλλιως εχωνε δονητη στον κωλο της;