κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.759
- Πόντοι
- 19.795
Νομιζω οτι εβγαινε και ετσι, αλλα σε αλλη μασαζερι, δεν θυμαμαι καλα.Εγώ την είχα πετύχει ως Αντριανα όταν ξεκίνησε, αν θυμάμαι καλά...
Νομιζω οτι εβγαινε και ετσι, αλλα σε αλλη μασαζερι, δεν θυμαμαι καλα.Εγώ την είχα πετύχει ως Αντριανα όταν ξεκίνησε, αν θυμάμαι καλά...
Αυτά είναι..Σαν το στρατό.ναι...από τις τούρκικες...
Ναι ναι έκανα τσεκστο φ104 εχει
δες ποστ μου πιο πανω
Στα βαπόρια....Λάτσης;
Εμένα σε μονοσωλήνιο μου είχε πει ότι δούλευε πριν.Στα βαπόρια....
Αναφέρομαι στο πως ξεκινησε να έρθει στην Ελλάδα. Οσο για το σωλήνα δεν νομίζω ότι εχει τα προσόντα......εκεί εχει τοπ σώματα....Εμένα σε μονοσωλήνιο μου είχε πει ότι δούλευε πριν.
Πάει και καιρός βέβαια αλλά σωματάκι καλό είχε θυμάμαι.Αναφέρομαι στο πως ξεκινησε να έρθει στην Ελλάδα. Οσο για το σωλήνα δεν νομίζω ότι εχει τα προσόντα......εκεί εχει τοπ σώματα....
Αν αποχώρησαν οι καινούργιες είναι γιατί δεν παίρνουν πελατεςΧτεσινές πληροφορίες: και οι δυο καινούργιες Λαουρα και η αλλη που τελικά δεν ξέρω αν ηταν Αλινα ή Αναστασία αποχώρησαν μετα απο δυο εβδομάδες «αγροτικό»....
Άρα πίσω στα γνωστά!
Είναι δύσκολο μαγαζι για μια νέα, όπως ακριβώς τα λες. Θέλει χρόνο να χτίσει πελατεία και δεν τον εχει και υπάρχουν και λυκοφιλίες......Αν αποχώρησαν οι καινούργιες είναι γιατί δεν παίρνουν πελατες
οι παλιές δεν αφήνουν χώρο
η αφεντικίνα δε τις προωθεί
η άλλη πρέπει να φύγει με κάποιο αξιοπρεπές ποσό το βραδυ
αν δε συμβεί αυτό , μετά κάποιο χρονικό διάστημα την κάνει για αλλα
στο τέλος όμως αυτό θα γυρίσει σε βάρος της επιχείρησης
Βασικά νέες θεραπευτριες σπανίζουν στο χώρο με καλές υπηρεσίεςΕίναι δύσκολο μαγαζι για μια νέα, όπως ακριβώς τα λες. Θέλει χρόνο να χτίσει πελατεία και δεν τον εχει και υπάρχουν και λυκοφιλίες......
Ακόμη και αν έρθει γνωστή (βλέπε Ζωή) που εχει τον κόσμο της ....κατι δεν τσουλάει....
Επισης εδώ δεν είναι Λαγουμιτζή, μαγαζι με ανοικτές πόρτες.....εχει συγκεκριμένο σταθερό κόσμο με σταθερά γούστα (κρίνοντας και απο εμένα...)!!
Αυτές οι 7-8 είναι και παει λέγοντας....
Αν τελικα δεν ανανεώνεται ο στολοςΕίναι δύσκολο μαγαζι για μια νέα, όπως ακριβώς τα λες. Θέλει χρόνο να χτίσει πελατεία και δεν τον εχει και υπάρχουν και λυκοφιλίες......
Ακόμη και αν έρθει γνωστή (βλέπε Ζωή) που εχει τον κόσμο της ....κατι δεν τσουλάει....
Επισης εδώ δεν είναι Λαγουμιτζή, μαγαζι με ανοικτές πόρτες.....εχει συγκεκριμένο σταθερό κόσμο με σταθερά γούστα (κρίνοντας και απο εμένα...)!!
Αυτές οι 7-8 είναι και παει λέγοντας...
υπάρχει στο εξωτερικό σχολή "πουτάνας"?Για εκπαίδευση όμως, ούτε λόγος !
Λες και όποια αναλαμβάνει να κάνει αυτή τη δουλειά τα ξέρει όλα από μπριχου....
Κ μην σας φαίνεται αστείο γιατί στην Ελλάδα τα ξέρουμε όλα αλλά και τα θάβουμε και όλα.
Άλλον αέρα έχει ένα μαγαζί όταν το προσωπικό του έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα και άλλη τύχη έχει η καθεμία που αποφάσισε να κάνει τη δουλειά αυτή απλά επειδή την προικησε η φύση, χωρίς να ξέρει ούτε να δουλέψει το
" εργαλείο "....
Τότε μόνο θα γινόταν λόγος για τι μάτια μαλλί ύψος κ εθνικότητα που απλά μας διεγείρει στιγμιαία....
Έτσι είναι. Οι απλές παροχές υπηρεσιών πρέπει να έχουν μια ποικιλία, και όχι φόβο του τί θα προκύψει.
Ναναι καλά οι θειτσες και κάτι μιλφαρες που ξέρουν....
Τι να το κάνεις το θεομουνο άμα είναι κωμωδινο....
Το ίδιο ισχύει και για τα εσκορτ φυσικά....
Γενικώς μιλάμε.... στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω μπει ποτέ. Αλλά δεν ακούω και κάτι να με παρακινεί....
Με εκτίμηση....
Δεν έχω ακούσει ποτέ περί αυτού του θέματος...Με ενδιαφέρει...υπάρχει στο εξωτερικό σχολή "πουτάνας"?
μόνο εδώ δηλαδή δεν έχουμε?
αναρωτήθηκα γιατί ο "φίλος" μας σε αυτή τη βάση το έθεσε....Δεν έχω ακούσει ποτέ περί αυτού του θέματος...Με ενδιαφέρει...
Είναι και αυτό μια πολύ σωστή άποψη...Δεν έχεις άδικο.αναρωτήθηκα γιατί ο "φίλος" μας σε αυτή τη βάση το έθεσε....
εγώ νομίζω ότι η πουτάνα γεννιέται....δεν γίνεται