Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Ναι !Μιλαει ελληνικά;
Ναι !Μιλαει ελληνικά;
ναι το Λιζάκι το "κοντό " τι ωραία περνούσαμε.Μήπως ξέρει κάποιος η παλιά Λίζα πού δραστηριοποιείται.
Αν ξέρει ας απαντήσει με pm.
πως το ξερεις?την εχεις παρει?χα χα χα.παντως ,περα απο την πλακα,θα ειναι καλη,αν κρινω απο τα στανταρ του μαγαζιου.ομως οχι και τοσο νεα ,στον στιβο εννοω,γιατι ηληκιακα,νεα ειναι,αν ειναι 30.Είναι πολύ καλή αδερφέ ! Αξίζει να τιμηθεί !
εφυγε καμία ή εξτρα προσθηκες? ξερεις χαρακτηριστικα μηπως? αληθεια ξερει κανενας το πληρες ροστερ αυτων των ημερων?Καλημέρα στους φίλους !
Η Ζανα πήρε ακόμα δυο ρωσιδες στο κατάστημα . Βαλέρια και Αλεξια .
εύγε στην Ζανα!!!!Καλημέρα στους φίλους !
Η Ζανα πήρε ακόμα δυο ρωσιδες στο κατάστημα . Βαλέρια και Αλεξια .
μαλιστα...ειχα διαβασει και για την επιστροφη της Ειρηνης. Τεσπα...αν δεν γαμηθει η κινηση αυριο και προλαβω λεω να περασω μια βολταΛια, Βερονικα, Άννα, Ζωή, Μαρία, Μονικα, Λιζα ηταν σιγουρα εκεί το Σάββατο. Άλλες ειδα, άλλες άκουσα. Δεν ξέρω για Ιζαμπέλα και Ελένη. Εεε βαλε και τις καινούργιες και είσαι μέσα....
Η γνωστή Ζωή;Λια, Βερονικα, Άννα, Ζωή, Μαρία, Μονικα, Λιζα ηταν σιγουρα εκεί το Σάββατο. Άλλες ειδα, άλλες άκουσα. Δεν ξέρω για Ιζαμπέλα και Ελένη. Εεε βαλε και τις καινούργιες και είσαι μέσα....
Η πασίγνωστη.....Η γνωστή Ζωή;
Ναι αυτός είναι ο κανόνας στο συγκεκριμένο μαγαζί. Βέβαια όλοι οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους.Aπο τα καλυτερα μαγαζια στο χωρο.......κοριτσια οπως η Λία και η Μαρία για φίλημα........(σε κανουν να αναθεωρήσεις τα πάντα ) και φυσικά σεβασμός στα λεφτά του πελάτη το προτιμώ από city tours που είναι ακριβοτερα και studio ..........θα μπορουσα αν άντεχα οικονομικά να ημουν καθε μέρα εκεί
Άρα μόνη νέα η Λίζα;Λια, Βερονικα, Άννα, Ζωή, Μαρία, Μονικα, Λιζα ηταν σιγουρα εκεί το Σάββατο. Άλλες ειδα, άλλες άκουσα. Δεν ξέρω για Ιζαμπέλα και Ελένη. Εεε βαλε και τις καινούργιες και είσαι μέσα....
ΟΧΙ φίλτατε!!!!!!!! plus valeria and alexiaΝαι αυτός είναι ο κανόνας στο συγκεκριμένο μαγαζί. Βέβαια όλοι οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άρα μόνη νέα η Λίζα;
Έχει έρθει καινουργια προσθήκη;Έχει περάσει κάποιος πρόσφατα να μας πει τι παίζει;
Γράψανε για τρεις και η Ειρήνη τέσσερις αλλά μετά σιγή.Έχει έρθει καινουργια προσθήκη;
Έχει περάσει κάποιος πρόσφατα να μας πει τι παίζει;
περασα εγω τωρα κοντα.απογοητευση σκετη,αλλα καλα να παθω.καινουργια κοπελα δεν ειδα.αυτες που ηταν ,ειναι παλιες,δεν εμφανιστηκε κατι νεο και σε ηλικια εννοω.κανα δυο δεν τις ειχα ξαναδει και περασα με μια ,δεν θυμαμαι καν το ονομα και ξενερωσα.μασαζ σχετικα καλο να το πω αυτο αλλα στο υπολοιπο μερος ηταν χαλια.δεν θα πω περισοτερα γιατι σεβομαι την ζανα.αλλα θα πω τουτο.πρεπει να λενε στους πελατες,η ζανα ειδικα η οποια κοπελα ειναι στην υποδοχη,τι κανει και τι δεν κανει η καθε κοπελα και οχι να περνανε και να λενε μονο το ονομα τους.και ουτε να παραπλανουν σε ερωτηση που θα θεσεις.ρωτησα εγω αν ειναι ολες εμβολιασμενες και μου ειπε η χαζη αλβανεζα στην υποδοχη οτι ειναι ολες.αλλιως μωρο μου δεν θα ηταν εδω.ε λοιπον η γκομενα που πειρα δεν εχει κανει κανενα εμβολιο.μαλιστα ειναι και αρνητης με περιεργες αποψεις.τελος παντων τις εριξα εναν γιατι ημουν φορτωμενος κακειν κακως και λακισα.ρε παιδες οταν δεν σου λενε τι κανει η καθε μια ,μπορεις να την αλλαξεις ενω εισαι στο δωματιο?Έχει έρθει καινουργια προσθήκη;
Υπάρχουν τελικά νέες αφίξεις;σε χαλεπούς καιρούς συμβαίνουν αυτα