οχι ρε φιλε,δεν ειδα κατι.εκτος και αν μου τις εκριψαν.μπουρουχες παλιες.Υπάρχουν τελικά νέες αφίξεις;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μην το αποκλείεις να στις έκρυψαν...οχι ρε φιλε,δεν ειδα κατι.εκτος και αν μου τις εκριψαν.μπουρουχες παλιες.
άντε μετά η καινούργια να καθίσει αν δεν κάνει σεφτέ ή φεύγει με 1 συνεδρία...
ας το ακούσουν και οι παλιές, ας τους το πει κάποιος, για να διατηρηθεί το μαγαζί θα πρέπει να βοηθήσουν και τις καινούργιες να μείνουν
ας βγάλουν λιγότερα
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Μια Μόνικα έχει το μαγαζί?
Συναγωνιστή, ποιά Ζωή εννοείς? μήπως τήν Ζωή από τό Λαγουμιτζή 23?Η πασίγνωστη.....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
Όχι καλέ...την ταντραζωη εννοείΣυναγωνιστή, ποιά Ζωή εννοείς? μήπως τήν Ζωή από τό Λαγουμιτζή 23?
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Επέστρεψε ξανάΗ πασίγνωστη.....
Είχε δουλέψει σόλο λίγο...
σαν call?Επέστρεψε ξανά
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Όχι μασάζ έκανε απ' ότι ξέρωσαν call?
DENIRO
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Δεν λεει να αποφασισει αυτο το κοριτσι!Μια το γυρνάει σε σολο και μια επιστρεφει σε ιδρυμα!Επέστρεψε ξανά
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Στο ίδιο ίδρυμα πάντα.....Δεν λεει να αποφασισει αυτο το κοριτσι!Μια το γυρνάει σε σολο και μια επιστρεφει σε ιδρυμα!
ελα ρε νικολα.που να βγαλεις ακρη εκει μεσα με το ποιες εχει και ποιες κανουν και τι δινουν.αμα πηγαινει καποιος τακτικα βγαζει ακρη.αμα οχι μπερδευονται μπουτια κωλοι και τα συναφη.παντως εμενα δεν μου αρεσει που δεν λενε τι κανει και τι δεν κανει η καθε κοπελα.γιατι δεν ψωνιζουμε ολοι μονο εμφανιση.παραμενει ομως για εμενα το ερωτημα.μπορω να την διωξω και να παρω αλλη εφοσον εχω επιλεξει καποια απο το δωματιο?αφου εξηγηθω μαζι της.πες μου ζανουλα,εστω με π.μ.γιατι ξερεις οτι σε συμπαθω και δεν λεει να μην ξαναπερασω απο σενα.Τελικά το ρόστερ ποιες έχει ?
Και ποιες κάνουν φουλ ?
Έχουμε μπερδευτεί...
καλα κανει ρε ζανουλα και επεστρεψε.αμα ερθω θα μου την εμφανισεται?η θα με φλομωσει στο ψεμα η καθε ακυρη που θα ειναι στην πορτα ,οταν εσυ απουσιαζεις?Καλημέρα στους φίλους !
Η Αλεξάνδρα η καλλονή επέστρεψε !!!
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Κατάλαβα Λογικό πάντωςΔεν λεει να αποφασισει αυτο το κοριτσι!Μια το γυρνάει σε σολο και μια επιστρεφει σε ιδρυμα!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.590
- Πόντοι
- 5.946
δηλαδή πόσο ωραία είναι η Αλεξάνδρα?Καλημέρα στους φίλους !
Η Αλεξάνδρα η καλλονή επέστρεψε !!!
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.670
- Πόντοι
- 6.495
Αν μιλήσεις πριν με Ζάννα θα σου πει πρόγραμμα της κοπέλας. Αν μπεις, δύσκολο να κάνεις αλλαγή.ελα ρε νικολα.που να βγαλεις ακρη εκει μεσα με το ποιες εχει και ποιες κανουν και τι δινουν.αμα πηγαινει καποιος τακτικα βγαζει ακρη.αμα οχι μπερδευονται μπουτια κωλοι και τα συναφη.παντως εμενα δεν μου αρεσει που δεν λενε τι κανει και τι δεν κανει η καθε κοπελα.γιατι δεν ψωνιζουμε ολοι μονο εμφανιση.παραμενει ομως για εμενα το ερωτημα.μπορω να την διωξω και να παρω αλλη εφοσον εχω επιλεξει καποια απο το δωματιο?αφου εξηγηθω μαζι της.πες μου ζανουλα,εστω με π.μ.γιατι ξερεις οτι σε συμπαθω και δεν λεει να μην ξαναπερασω απο σενα.
Πάντως η Ζανα, όπως λες και εσύ είναι εγγύηση, αλλά έχουν πέσει πολλά τα μαγαζιά και τα κορίτσια πηγαινοέρχονται....
Που να προλάβουμε....
Θα τα πούμε φίλε μου....
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Δεν βγαίνουν να τις δούμε;καλα κανει ρε ζανουλα και επεστρεψε.αμα ερθω θα μου την εμφανισεται?η θα με φλομωσει στο ψεμα η καθε ακυρη που θα ειναι στην πορτα ,οταν εσυ απουσιαζεις?
Έχω λίγο καιρό να περάσω στην πόρτα η Λία ήταν όταν είχα περάσει
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Όλες βγαίνουν μια χαρα, δεν καταλαβαινω το σχόλιο του φίλου ότι καποια θα κρύψει μια αλλη....πως να την κρύψει?Δεν βγαίνουν να τις δούμε;
Έχω λίγο καιρό να περάσω στην πόρτα η Λία ήταν όταν είχα περάσει
Αν μπεις και ρωτήσεις μπορει να μην σου πει αλλα στο σαλόνι δεν μπορει να μην βγει...συνήθως βγαίνουν ακόμη και αν έχουν ραντεβου και στο λενε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K