εκει ειναιΗ σοφη ειναι εκει η βυζαρου μιλφαρα? Ενημερωνει καποιος μυστης παρακαλω?
Πλυμένη και σε περιμένει
εκει ειναιΗ σοφη ειναι εκει η βυζαρου μιλφαρα? Ενημερωνει καποιος μυστης παρακαλω?
Αδερφέ κανένα αρνάκι γάλακτος έχεις να προτείνεις ...Όταν ακούω 25ετων παλικάρια να λένε ότι γουστάρουν 50αρες στεναχωριέμαι
ρε ‘σείς
πολύ σωστά τα λες στον 25αρη
για να καταλάβει τί του λες όμως , θα πρέπει να του βάλεις δίπλα δίπλα μια 30αρα και μια 50+ να τους γλείφει το μουνάκι εκ περιτροπής....
τότε θα καταλάβει τη διαφορά και το γιατί πρέπει μια 50+ να τον πληρώνει για την γαμήσει.
εκ κατακλείδι....καλή η βραστή γίδα...αλλά το αρνάκι του γάλακτος είναι άλλο πράγμα
LiaΞέρετε ποιες προσφέρουν γλυφοκωλι από το κατάστημα;
Ευχαριστώ συναγωνιστή για την πληροφορία
Είναι για λίγο ακόμη, θα φύγει διακοπέςΤο αλβανικό η Άννα είναι εκεί?
Τυπε τις πληρώνουμε για να μας γλύφουν. Όχι να τις γλύφουμε.. Και πίστεψε με, το γλύψιμο όσο περνάνε τα χρόνια βελτιώνεται στη γυναίκα.. Τσιμπουκι πενηντάρας μακράν καλύτερο από 25αρας..Όταν ακούω 25ετων παλικάρια να λένε ότι γουστάρουν 50αρες στεναχωριέμαι
ρε ‘σείς
πολύ σωστά τα λες στον 25αρη
για να καταλάβει τί του λες όμως , θα πρέπει να του βάλεις δίπλα δίπλα μια 30αρα και μια 50+ να τους γλείφει το μουνάκι εκ περιτροπής....
τότε θα καταλάβει τη διαφορά και το γιατί πρέπει μια 50+ να τον πληρώνει για την γαμήσει.
εκ κατακλείδι....καλή η βραστή γίδα...αλλά το αρνάκι του γάλακτος είναι άλλο πράγμα
δε θα συμφωνήσωΤυπε τις πληρώνουμε για να μας γλύφουν. Όχι να τις γλύφουμε.. Και πίστεψε με, το γλύψιμο όσο περνάνε τα χρόνια βελτιώνεται στη γυναίκα.. Τσιμπουκι πενηντάρας μακράν καλύτερο από 25αρας..
μόνο μην τύχει να έχει γλύψει κώλο συναγωνιστή όταν τησ δώσεις το δικό σου πουλί στο στόμα τηςΕυχαριστώ συναγωνιστή για την πληροφορία
Υποθέτω μπαίνει κανονικά αρκεί να είναι σε mood, έχω φάει άκυρα όταν δεν έχει όρεξηΔηλαδή οποίος πάρει την Λία μπορεί να πάρει και την Ζανα για διπλό;;;
Μπαίνει πάντα μέσα ή μόνο σε σένα;;;
Υποθέτω μπαίνει κανονικά αρκεί να είναι σε mood, έχω φάει άκυρα όταν δεν έχει όρεξη
Αρα δηλαδή πρέπει να έχει ορέξεις...Υποθέτω μπαίνει κανονικά αρκεί να είναι σε mood, έχω φάει άκυρα όταν δεν έχει όρεξη
Πλέον μπαίνει μόνο όταν έχει καβλες. Πολύ πρόστυχη, η πρώτη μου επιλογή απ όταν έφυγε η Ελένη.βλέπω ότι πολλοί κάνετε κέφι την Ζάνα στο δωμάτιο...
να πω τη γνώμη μου , και σημειώστε ότι δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της, μια και είμαι πελάτης στο μαγαζί το διάστημα στο οποίο είναι αφεντικό.
πρόκειται για γυναίκα 50+++ , με σώμα γάμησέ τα
πολλές φορές μου έχει προταθεί να περάσω μαζί της σε 2πλο και κατ ιδίαν (μια φορά συνέβη) αλλά ευγενικά αρνήθηκα.
και για να το κλείσω το θέμα, όταν είναι κανείς 55+, γιατί να θέλει να πάει με μια γυναίκα μ αυτά τα χαρακτηριστικά????!!!!!!!!!
στην ηλικία μου κοιτάζω σε ηλικίες πέριξ των 30, και για το συγκεκριμένο μαγαζί ν αναφέρω παραδείγματα, Αννα, Ιζαμπέλα, Αλίνα, μια αστεράτη αλβανικής που είχε περάσει πέρσι (όνομα δεν θυμάμαι)..., Βίκυ πιο παλιά !!!! ...
αυτή είναι η άποψή μου
Λόγω nick διάλεξες την έτσι κι αλλιώς εξαιρετική Άννα;
Μόλις βγήκα από το ίδρυμα της Στουρνάρη. Πέρασα υπέροχα με Αννούλα. Στο σαλόνι εκτός από την Άννα παρέλασαν Βερονικα, Λία, Ελένη, Μόνικα, Ιζαμπελα. Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια.
Η Λία μήπως ξέρεις αν είναι;Η Ελένη είναι εκεί. Επισης ενημερώνω ότι η Ζανα είναι διακοπές, άρα κάθε σχέδιο πρέπει να περιμένει......
Χαχα... Θα μπορούσε, απλά υπήρξε ταύτιση (το λες και κάρμα...)Λόγω nick διάλεξες την έτσι κι αλλιώς εξαιρετική Άννα;