Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
Ξέρετε ποιες προσφέρουν γλυφοκωλι από το κατάστημα;

fickdich

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Όταν ακούω 25ετων παλικάρια να λένε ότι γουστάρουν 50αρες στεναχωριέμαι

ρε ‘σείς

πολύ σωστά τα λες στον 25αρη

για να καταλάβει τί του λες όμως , θα πρέπει να του βάλεις δίπλα δίπλα μια 30αρα και μια 50+ να τους γλείφει το μουνάκι εκ περιτροπής....

τότε θα καταλάβει τη διαφορά και το γιατί πρέπει μια 50+ να τον πληρώνει για την γαμήσει.

εκ κατακλείδι....καλή η βραστή γίδα...αλλά το αρνάκι του γάλακτος είναι άλλο πράγμα
Αδερφέ κανένα αρνάκι γάλακτος έχεις να προτείνεις ...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Πέρασα σήμερα για Άννα αλλα ηταν απησχολημενη και ενεργοποιήθηκε η πολεμική μηχανή Λια. Το service αυτής της γυναίκας είναι στο 10’. Απλά δεν υπαρχει......
Ήρθα απο διακοπές αλλα πρέπει να ξαναφύγω με τελείωσε.....

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Όταν ακούω 25ετων παλικάρια να λένε ότι γουστάρουν 50αρες στεναχωριέμαι

ρε ‘σείς

πολύ σωστά τα λες στον 25αρη

για να καταλάβει τί του λες όμως , θα πρέπει να του βάλεις δίπλα δίπλα μια 30αρα και μια 50+ να τους γλείφει το μουνάκι εκ περιτροπής....

τότε θα καταλάβει τη διαφορά και το γιατί πρέπει μια 50+ να τον πληρώνει για την γαμήσει.

εκ κατακλείδι....καλή η βραστή γίδα...αλλά το αρνάκι του γάλακτος είναι άλλο πράγμα
Τυπε τις πληρώνουμε για να μας γλύφουν. Όχι να τις γλύφουμε.. Και πίστεψε με, το γλύψιμο όσο περνάνε τα χρόνια βελτιώνεται στη γυναίκα.. Τσιμπουκι πενηντάρας μακράν καλύτερο από 25αρας..

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Τυπε τις πληρώνουμε για να μας γλύφουν. Όχι να τις γλύφουμε.. Και πίστεψε με, το γλύψιμο όσο περνάνε τα χρόνια βελτιώνεται στη γυναίκα.. Τσιμπουκι πενηντάρας μακράν καλύτερο από 25αρας..
δε θα συμφωνήσω

έχω πολύ διαφορετική άποψη

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Ευχαριστώ συναγωνιστή για την πληροφορία
μόνο μην τύχει να έχει γλύψει κώλο συναγωνιστή όταν τησ δώσεις το δικό σου πουλί στο στόμα της

αν και κάνει πλύσεις ... καμιά φορά δεν ξέρεις τί μπορεί να ξεφύγει.

:wink:

drifter81

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
123
Πόντοι
0
Δηλαδή οποίος πάρει την Λία μπορεί να πάρει και την Ζανα για διπλό;;;
Μπαίνει πάντα μέσα ή μόνο σε σένα;;;
Υποθέτω μπαίνει κανονικά αρκεί να είναι σε mood, έχω φάει άκυρα όταν δεν έχει όρεξη

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.620
Πόντοι
29.667

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
81
βλέπω ότι πολλοί κάνετε κέφι την Ζάνα στο δωμάτιο...

να πω τη γνώμη μου , και σημειώστε ότι δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της, μια και είμαι πελάτης στο μαγαζί το διάστημα στο οποίο είναι αφεντικό.

πρόκειται για γυναίκα 50+++ , με σώμα γάμησέ τα

πολλές φορές μου έχει προταθεί να περάσω μαζί της σε 2πλο και κατ ιδίαν (μια φορά συνέβη) αλλά ευγενικά αρνήθηκα.

και για να το κλείσω το θέμα, όταν είναι κανείς 55+, γιατί να θέλει να πάει με μια γυναίκα μ αυτά τα χαρακτηριστικά????!!!!!!!!!

στην ηλικία μου κοιτάζω σε ηλικίες πέριξ των 30, και για το συγκεκριμένο μαγαζί ν αναφέρω παραδείγματα, Αννα, Ιζαμπέλα, Αλίνα, μια αστεράτη αλβανικής που είχε περάσει πέρσι (όνομα δεν θυμάμαι)..., Βίκυ πιο παλιά !!!! ...

αυτή είναι η άποψή μου
Πλέον μπαίνει μόνο όταν έχει καβλες. Πολύ πρόστυχη, η πρώτη μου επιλογή απ όταν έφυγε η Ελένη.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Η Ελένη είναι εκεί. Επισης ενημερώνω ότι η Ζανα είναι διακοπές, άρα κάθε σχέδιο πρέπει να περιμένει......

mamoon

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
867
Πόντοι
81

Μόλις βγήκα από το ίδρυμα της Στουρνάρη. Πέρασα υπέροχα με Αννούλα. Στο σαλόνι εκτός από την Άννα παρέλασαν Βερονικα, Λία, Ελένη, Μόνικα, Ιζαμπελα. Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456

Μόλις βγήκα από το ίδρυμα της Στουρνάρη. Πέρασα υπέροχα με Αννούλα. Στο σαλόνι εκτός από την Άννα παρέλασαν Βερονικα, Λία, Ελένη, Μόνικα, Ιζαμπελα. Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια.

Λόγω nick διάλεξες την έτσι κι αλλιώς εξαιρετική Άννα;

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.762
Πόντοι
7.636
Η Ελένη είναι εκεί. Επισης ενημερώνω ότι η Ζανα είναι διακοπές, άρα κάθε σχέδιο πρέπει να περιμένει......
Η Λία μήπως ξέρεις αν είναι;
Λείπει διακοπές;Είναι κάθε μέρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom