Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
να μην ξεχασω:
θεωρω τη Ζανα απο τις κορυφαιες του χωρου... ηξερε να φροντιζει με τον καλυτερο τροπο τα μεγαλα μωρα (=αντρες)

και καποιες γενικες παρατηρησεις:
κοιτα καθαρα μπορει να ειναι πολλα μαγαζια.... εχω δει (πριν την καραντινα) καποιες δεκαδες μαγαζια ... καινουργια (που ειναι λιγα ) και παλια (τα περισσοτερα).
πώς κρινω εγω την καθαριοτητα;;; βασικα βλεποντας...δλδ εφοσον εχει καλο/δυνατο φωτισμο κρινω με βαση το τι φαινεται (υποκειμενικα)
κερακια και μασαζομουσικη εχουν καποια... αρκετα δεν εχουν ή δεν τα χρησιμοποιούν
καποια οπως το σ108, σ40-42, λ23, κτλ εχουν ΚΑΙ κανονικα κρεβατια...
λιγα εχουν μονιμα ανοιχτους καναπεδες που πρακτικα ειναι σαν κρεβατια

• Like
Αντιδράσεις: Nipper

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Επιχειρώντας ένα συγκριτικό τεστ με τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια θα έλεγα ότι στο Λ23 πας αν θέλεις μόνο σεξ. Μεγάλο πλεονέκτημά του το διπλό κρεββάτι. Επίσης οι συχνές αλλαγές στο ρόστερ μπορεί να σου βγάλουν απίθανες και ψιλοamateur καταστάσεις όπως αυτή που περιγράφει ο συναγωνιστής.

Στο Σ29 πας για μασάζ και σεξ. Οι περισσότερες ακόμα και οι πιο καινούριες το παλεύουν να κάνουν καλό μασάζ. Το σταθερό για μεγάλα διαστήματα ρόστερ δημιουργεί οικειότητα αφού αν πηγαίνεις συχνά αναγκαστικά θα περάσεις και δεύτερη και πιθανόν τρίτη φορά με την ίδια κοπέλα. Μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη κρεβατιού. Ιδίως από τη στιγμή που σχεδόν όλες προτείνουν διπλό.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Επιχειρώντας ένα συγκριτικό τεστ με τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια θα έλεγα ότι στο Λ23 πας αν θέλεις μόνο σεξ. Μεγάλο πλεονέκτημά του το διπλό κρεββάτι. Επίσης οι συχνές αλλαγές στο ρόστερ μπορεί να σου βγάλουν απίθανες και ψιλοamateur καταστάσεις όπως αυτή που περιγράφει ο συναγωνιστής.

Στο Σ29 πας για μασάζ και σεξ. Οι περισσότερες ακόμα και οι πιο καινούριες το παλεύουν να κάνουν καλό μασάζ. Το σταθερό για μεγάλα διαστήματα ρόστερ δημιουργεί οικειότητα αφού αν πηγαίνεις συχνά αναγκαστικά θα περάσεις και δεύτερη και πιθανόν τρίτη φορά με την ίδια κοπέλα. Μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη κρεβατιού. Ιδίως από τη στιγμή που σχεδόν όλες προτείνουν διπλό.
Βέβαια καποια δωμάτια έχουν καναπέ, μεγαλύτερο ή μικρότερο, κρεββάτι δεν έχουν...
Εμένα δεν μου πρότειναν ποτε διπλό, ίσως γιατί παω στοχευμένα έχοντας τηλεφωνήσει απο πριν και παίρνω μεγάλο προγραμμα, όποτε γιατί να το μοιραστεί καποια?
Μόνο τη Ζαννα δεν έχω καταφέρει να στριμώξω.....

Stasino

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
632
Πόντοι
81
Λια με κλειστά μάτια....προσωπικα πιστεύω ότι απο service είναι ότι καλυτερο υπαρχει στην πιάτσα. Η εμφανιση είναι θέμα γούστου του καθενός....
Εγινε αδερφε ευχατιστω θα παω να την τιμησω αυριο σε προγραμματακι με διπλη εκτονωση

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Εγινε αδερφε ευχατιστω θα παω να την τιμησω αυριο σε προγραμματακι με διπλη εκτονωση
θα περάσεις καλά με Λία

βέβαια για να πατάμε και στη γη όταν μιλάμε, η γυναίκα είναι κατηγορία "50ρες"...

δεν μιλάμε για μοσχομυριστό κατηγορίας 25-35

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
θα περάσεις καλά με Λία

βέβαια για να πατάμε και στη γη όταν μιλάμε, η γυναίκα είναι κατηγορία "50ρες"...

δεν μιλάμε για μοσχομυριστό κατηγορίας 25-35
Ναι αλλά μια κατηγορία μόνη της...Πολύ καλή.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Μυστες καλησπερα. Θα ανηφορησω επομενη βδομαδα στο ελαιοτριβειο λογω οτι ειμαι απο επαρχια.Τι ωρα μου προετεινετε να σκασω μυτη να μην γινεται της ταναςπου στο μαγαζι να ειμαι πιο χαλαρα? Και υπαρχει περιπτωση αν ειναι η Ζανα εκει ξερω δεν μπαινει δωματιο αλλα να την πεισω ισα να γλυψω πατουσες 5 λεπτα με αντιτιμο? Ξερω θα κραξετε μερικοι αλλα οκ χαχα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Αναμεσα σε λια και μονικα ποια προτεινετε?
Αν σ ενδιαφέρει περισσότερο νά γλύφεις, Μόνικα.
Αν σ ενδιαφέρει να σε γλείφουν, Λία.
Αν θες και τα δύο, παρτες και τις 2.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
  • Like
Αντιδράσεις: amjik

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Κακώς τσακώθηκε....δεν πειράζει

Θα τον βοηθήσουμε να γίνουν φίλοι

Στείλτε μήνυμα και υπολογίστε με...

• Like

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Αφού άλλαξε νικ, και μπορεί πλέον να πηγαίνει ελεύθερα. :grin:
Εγώ λέω να πάμε..,
Δεν θα μιλήσει κανένας...
Να κλείσουμε όλο το μαγαζί για δύο μέρες χαμός θα γίνει ....
Αχ να φάω καλά καλά το κωλαρακι τής Μαντάμ..

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Μυστες καλησπερα. Θα ανηφορησω επομενη βδομαδα στο ελαιοτριβειο λογω οτι ειμαι απο επαρχια.Τι ωρα μου προετεινετε να σκασω μυτη να μην γινεται της ταναςπου στο μαγαζι να ειμαι πιο χαλαρα? Και υπαρχει περιπτωση αν ειναι η Ζανα εκει ξερω δεν μπαινει δωματιο αλλα να την πεισω ισα να γλυψω πατουσες 5 λεπτα με αντιτιμο? Ξερω θα κραξετε μερικοι αλλα οκ χαχα
Μην πας απόγευμα παντως ..έχει την πιο πολυ κόσμο.. η Ζάνα δεν ξερω τι κανει αλλα δεν νομιζω να περναει, ιδιως εαν δεν σε ξερει απο παλλια...

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Εμ του τό λέω τόσον καιρό αλλά φωνή βοώντος τί να πω έχει τσακωθεί λέει με την Μαντάμ..
Ενταξει δεν σκοτωθηκαμε ..αλλα εχει φυγει πια απο εκει ...Μαλλον παντρευτηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ λέω να πάμε..,
Δεν θα μιλήσει κανένας...
Να κλείσουμε όλο το μαγαζί για δύο μέρες χαμός θα γίνει ....
Αχ να φάω καλά καλά το κωλαρακι τής Μαντάμ..
Αλλη μανδαμ εσυ αλλη εγω μη μπλεξουμε τα μπουτια μας ενταξει

• Like

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι