Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Εγώ όλα τα κορίτσια Μαντάμ τα λεωυ...
Ξέρεις τώρα τελευταία πόσες Μαντάμ βρίσκονται στον οίκο ??
Εχω πανω απο ενα χρονο να παω, λογω κορονοιου, Τελευταια φορα πηγα με την μανδαμ Λια.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Συναγωνιστες στα 100 προγραμμα μασαζ και φικι φικι υπαρχει και χαμαμ αμεσως μετα? Επισης τζακουζι ειναι παραπανω η χρεωση στην 1 ωρα με οποια πας μαζι?

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
χτεσινο περασμα κοπελες πολλες αλλα επειδη ηθελα κατι kinky επιλογη δοκιμασμενη η λια ...η γυναικα βγαζει παντα κατι παραπανω ειναι πολυ εκφυλη γουσταρω!!!

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Συναγωνιστεσ καλησπερα.Μετα απο πολυ καιρο ελεω καραντινας και επαρχιας που μενω λεω να ανηφορισω προς Αθηνα μερια.Αυτητ τη φορα θελω οχι μονο μια ξεπετα τυπυ στουντιο αλλα μαζι με μασαζ και χαλαρωση και φικι φικι μετα μια καλυτερη εμπειρια.Λοιπον ειμαι μερακλης αν και 27 χρονων γουσταρω νταρντανες πιο ψηλες απο εμενα(1.75 εγω) και μεγαλα βυζια .Επισης γουσταρω μεγαλυτερες κατα πολυ δηλαδη 45 και πανω .ΜιλφοΓκιλφο κατασταση. Τι μου προτεινετε ρε μυστες ? θελω τη βοηθεια σας Ευχαριστω.
Διαβαζω Σοφι Ζανα για αυτο το στυλ περισσοτερο ισχυει?

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Σόφη και Λία θα σου πρότεινα εγώ γιατί η Ζάνα δεν μπενει εύκολα δωμάτιο τώρα πια!!

Stmen211

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2018
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
300
Μην πας απόγευμα παντως ..έχει την πιο πολυ κόσμο.. η Ζάνα δεν ξερω τι κανει αλλα δεν νομιζω να περναει, ιδιως εαν δεν σε ξερει απο παλλια...
Συνήθως πάω 11.30 και πετυχαίνω όλα τα κορίτσια σε παρέλαση.

drifter81

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
123
Πόντοι
0
Μυστες καλησπερα. Θα ανηφορησω επομενη βδομαδα στο ελαιοτριβειο λογω οτι ειμαι απο επαρχια.Τι ωρα μου προετεινετε να σκασω μυτη να μην γινεται της ταναςπου στο μαγαζι να ειμαι πιο χαλαρα? Και υπαρχει περιπτωση αν ειναι η Ζανα εκει ξερω δεν μπαινει δωματιο αλλα να την πεισω ισα να γλυψω πατουσες 5 λεπτα με αντιτιμο? Ξερω θα κραξετε μερικοι αλλα οκ χαχα
Ο μόνος τρόπος να γλύψεις Ζάνα είναι να πάρεις Λία και να της προτείνεις διπλό μαζί της, τουλάχιστον έτσι τα καταφέρνω εγώ τα χρόνια της απόσυρσης της Ζάνας...

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Κανενα νεο για το ιππικο της Στουρναρη εχουμε?Ξερουμε ποιες βρισκονται εκει τελευταια ?Αν ειδε καποιος Σοφη να μου πει γιατι θελω να κλεισω ραντεβου για δευτερα !

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Ο μόνος τρόπος να γλύψεις Ζάνα είναι να πάρεις Λία και να της προτείνεις διπλό μαζί της, τουλάχιστον έτσι τα καταφέρνω εγώ τα χρόνια της απόσυρσης της Ζάνας...
Πόσο πάει και οι δύο μαζί;

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
βλέπω ότι πολλοί κάνετε κέφι την Ζάνα στο δωμάτιο...

να πω τη γνώμη μου , και σημειώστε ότι δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της, μια και είμαι πελάτης στο μαγαζί το διάστημα στο οποίο είναι αφεντικό.

πρόκειται για γυναίκα 50+++ , με σώμα γάμησέ τα

πολλές φορές μου έχει προταθεί να περάσω μαζί της σε 2πλο και κατ ιδίαν (μια φορά συνέβη) αλλά ευγενικά αρνήθηκα.

και για να το κλείσω το θέμα, όταν είναι κανείς 55+, γιατί να θέλει να πάει με μια γυναίκα μ αυτά τα χαρακτηριστικά????!!!!!!!!!

στην ηλικία μου κοιτάζω σε ηλικίες πέριξ των 30, και για το συγκεκριμένο μαγαζί ν αναφέρω παραδείγματα, Αννα, Ιζαμπέλα, Αλίνα, μια αστεράτη αλβανικής που είχε περάσει πέρσι (όνομα δεν θυμάμαι)..., Βίκυ πιο παλιά !!!! ...

αυτή είναι η άποψή μου

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1

να πω τη γνώμη μου , και σημειώστε ότι δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της, μια και είμαι πελάτης στο μαγαζί το διάστημα στο οποίο είναι αφεντικό.

πολλές φορές μου έχει προταθεί να περάσω μαζί της σε 2πλο και κατ ιδίαν (μια φορά συνέβη) αλλά ευγενικά αρνήθηκα.

και για να το κλείσω το θέμα, όταν είναι κανείς 55+, γιατί να θέλει να πάει με μια γυναίκα μ αυτά τα χαρακτηριστικά????!!!!!!!!!

στην ηλικία μου κοιτάζω σε ηλικίες πέριξ των 30, και για το συγκεκριμένο μαγαζί ν αναφέρω παραδείγματα, Αννα, Ιζαμπέλα, Αλίνα, μια αστεράτη αλβανικής που είχε περάσει πέρσι (όνομα δεν θυμάμαι)..., Βίκυ πιο παλιά !!!! ...

αυτή είναι η άποψή μου
Περι ορεξεωσ κολοκυθοπιτα.Εγω που ειμαι 25 γουσταρω να παω με 55+++ μη σου πω και 60 αν ειναι στα θελω μου οχι με οποια ναναι.Αρα με Ζανα εμπαινα σαν δελφινι μεσα!!χαχα

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
μια κορινα ρε παιδια μελαχρινη για δωστε ινφο

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

αυτή είναι η άποψή μου
και ειναι η σωστη αποψη.
Περι ορεξεωσ κολοκυθοπιτα.Εγω που ειμαι 25 γουσταρω να παω με 55+++ μη σου πω και 60 αν ειναι στα θελω μου οχι με οποια ναναι.Αρα με Ζανα εμπαινα σαν δελφινι μεσα!!χαχα
ναι μονο που εσυ που εισαι 25 οπως λες ΔΕΝ θα επρεπε να την πληρωνεις,για να μην πω οτι πρεπει να σε πληρωνουν κιολας αυτες που εχουν την ιδια ηλικια που αναφερεις.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Όταν ακούω 25ετων παλικάρια να λένε ότι γουστάρουν 50αρες στεναχωριέμαι

ρε ‘σείς
και ειναι η σωστη αποψη.

ναι μονο που εσυ που εισαι 25 οπως λες ΔΕΝ θα επρεπε να την πληρωνεις,για να μην πω οτι πρεπει να σε πληρωνουν κιολας αυτες που εχουν την ιδια ηλικια που αναφερεις.
πολύ σωστά τα λες στον 25αρη

για να καταλάβει τί του λες όμως , θα πρέπει να του βάλεις δίπλα δίπλα μια 30αρα και μια 50+ να τους γλείφει το μουνάκι εκ περιτροπής....

τότε θα καταλάβει τη διαφορά και το γιατί πρέπει μια 50+ να τον πληρώνει για την γαμήσει.

εκ κατακλείδι....καλή η βραστή γίδα...αλλά το αρνάκι του γάλακτος είναι άλλο πράγμα

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Η σοφη ειναι εκει η βυζαρου μιλφαρα? Ενημερωνει καποιος μυστης παρακαλω?

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.620
Πόντοι
29.667
Δηλαδή οποίος πάρει την Λία μπορεί να πάρει και την Ζανα για διπλό;;;
Μπαίνει πάντα μέσα ή μόνο σε σένα;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom