κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Eγω με π.....τσαραδες δεν κανω παρτουζαΠαρτουζίτσα ????
Eγω με π.....τσαραδες δεν κανω παρτουζαΠαρτουζίτσα ????
Εγώ όλα τα κορίτσια Μαντάμ τα λεωυ...Eγω με π.....τσαραδες δεν κανω παρτουζα
Εχω πανω απο ενα χρονο να παω, λογω κορονοιου, Τελευταια φορα πηγα με την μανδαμ Λια.Εγώ όλα τα κορίτσια Μαντάμ τα λεωυ...
Ξέρεις τώρα τελευταία πόσες Μαντάμ βρίσκονται στον οίκο ??
Συναγωνιστεσ καλησπερα.Μετα απο πολυ καιρο ελεω καραντινας και επαρχιας που μενω λεω να ανηφορισω προς Αθηνα μερια.Αυτητ τη φορα θελω οχι μονο μια ξεπετα τυπυ στουντιο αλλα μαζι με μασαζ και χαλαρωση και φικι φικι μετα μια καλυτερη εμπειρια.Λοιπον ειμαι μερακλης αν και 27 χρονων γουσταρω νταρντανες πιο ψηλες απο εμενα(1.75 εγω) και μεγαλα βυζια .Επισης γουσταρω μεγαλυτερες κατα πολυ δηλαδη 45 και πανω .ΜιλφοΓκιλφο κατασταση. Τι μου προτεινετε ρε μυστες ? θελω τη βοηθεια σας Ευχαριστω.
Διαβαζω Σοφι Ζανα για αυτο το στυλ περισσοτερο ισχυει?
Συνήθως πάω 11.30 και πετυχαίνω όλα τα κορίτσια σε παρέλαση.Μην πας απόγευμα παντως ..έχει την πιο πολυ κόσμο.. η Ζάνα δεν ξερω τι κανει αλλα δεν νομιζω να περναει, ιδιως εαν δεν σε ξερει απο παλλια...
Ο μόνος τρόπος να γλύψεις Ζάνα είναι να πάρεις Λία και να της προτείνεις διπλό μαζί της, τουλάχιστον έτσι τα καταφέρνω εγώ τα χρόνια της απόσυρσης της Ζάνας...Μυστες καλησπερα. Θα ανηφορησω επομενη βδομαδα στο ελαιοτριβειο λογω οτι ειμαι απο επαρχια.Τι ωρα μου προετεινετε να σκασω μυτη να μην γινεται της ταναςπου στο μαγαζι να ειμαι πιο χαλαρα? Και υπαρχει περιπτωση αν ειναι η Ζανα εκει ξερω δεν μπαινει δωματιο αλλα να την πεισω ισα να γλυψω πατουσες 5 λεπτα με αντιτιμο? Ξερω θα κραξετε μερικοι αλλα οκ χαχα
Πόσο πάει και οι δύο μαζί;Ο μόνος τρόπος να γλύψεις Ζάνα είναι να πάρεις Λία και να της προτείνεις διπλό μαζί της, τουλάχιστον έτσι τα καταφέρνω εγώ τα χρόνια της απόσυρσης της Ζάνας...
120Πόσο πάει και οι δύο μαζί;
Περι ορεξεωσ κολοκυθοπιτα.Εγω που ειμαι 25 γουσταρω να παω με 55+++ μη σου πω και 60 αν ειναι στα θελω μου οχι με οποια ναναι.Αρα με Ζανα εμπαινα σαν δελφινι μεσα!!χαχαβλέπω ότι πολλοί κάνετε κέφι την Ζάνα στο δωμάτιο...
να πω τη γνώμη μου , και σημειώστε ότι δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της, μια και είμαι πελάτης στο μαγαζί το διάστημα στο οποίο είναι αφεντικό.
πρόκειται για γυναίκα 50+++ , με σώμα γάμησέ τα
πολλές φορές μου έχει προταθεί να περάσω μαζί της σε 2πλο και κατ ιδίαν (μια φορά συνέβη) αλλά ευγενικά αρνήθηκα.
και για να το κλείσω το θέμα, όταν είναι κανείς 55+, γιατί να θέλει να πάει με μια γυναίκα μ αυτά τα χαρακτηριστικά????!!!!!!!!!
στην ηλικία μου κοιτάζω σε ηλικίες πέριξ των 30, και για το συγκεκριμένο μαγαζί ν αναφέρω παραδείγματα, Αννα, Ιζαμπέλα, Αλίνα, μια αστεράτη αλβανικής που είχε περάσει πέρσι (όνομα δεν θυμάμαι)..., Βίκυ πιο παλιά !!!! ...
αυτή είναι η άποψή μου
και ειναι η σωστη αποψη.βλέπω ότι πολλοί κάνετε κέφι την Ζάνα στο δωμάτιο...
να πω τη γνώμη μου , και σημειώστε ότι δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της, μια και είμαι πελάτης στο μαγαζί το διάστημα στο οποίο είναι αφεντικό.
πρόκειται για γυναίκα 50+++ , με σώμα γάμησέ τα
πολλές φορές μου έχει προταθεί να περάσω μαζί της σε 2πλο και κατ ιδίαν (μια φορά συνέβη) αλλά ευγενικά αρνήθηκα.
και για να το κλείσω το θέμα, όταν είναι κανείς 55+, γιατί να θέλει να πάει με μια γυναίκα μ αυτά τα χαρακτηριστικά????!!!!!!!!!
στην ηλικία μου κοιτάζω σε ηλικίες πέριξ των 30, και για το συγκεκριμένο μαγαζί ν αναφέρω παραδείγματα, Αννα, Ιζαμπέλα, Αλίνα, μια αστεράτη αλβανικής που είχε περάσει πέρσι (όνομα δεν θυμάμαι)..., Βίκυ πιο παλιά !!!! ...
αυτή είναι η άποψή μου
ναι μονο που εσυ που εισαι 25 οπως λες ΔΕΝ θα επρεπε να την πληρωνεις,για να μην πω οτι πρεπει να σε πληρωνουν κιολας αυτες που εχουν την ιδια ηλικια που αναφερεις.Περι ορεξεωσ κολοκυθοπιτα.Εγω που ειμαι 25 γουσταρω να παω με 55+++ μη σου πω και 60 αν ειναι στα θελω μου οχι με οποια ναναι.Αρα με Ζανα εμπαινα σαν δελφινι μεσα!!χαχα
πολύ σωστά τα λες στον 25αρηκαι ειναι η σωστη αποψη.
ναι μονο που εσυ που εισαι 25 οπως λες ΔΕΝ θα επρεπε να την πληρωνεις,για να μην πω οτι πρεπει να σε πληρωνουν κιολας αυτες που εχουν την ιδια ηλικια που αναφερεις.
Αν είναι καλο το μασάζ συν τη συνέχεια τότε καλή η τιμη
Δηλαδή οποίος πάρει την Λία μπορεί να πάρει και την Ζανα για διπλό;;;Ο μόνος τρόπος να γλύψεις Ζάνα είναι να πάρεις Λία και να της προτείνεις διπλό μαζί της, τουλάχιστον έτσι τα καταφέρνω εγώ τα χρόνια της απόσυρσης της Ζάνας...