Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Εγω την βλέπω εκεί δυο χρονια τώρα, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι παλαιότερα...
κάποια σχέση με την ωραία Βερόνικα που δούλευε παλαιότερα Φραντζή 7?
Kαμμια σχεση στο Μ.Π ηταν ....επισηs εχει κλεισει στην Ζανα 6 ισωs και 7 χρονακια ....πανω κατω !!!

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Νέα κοπέλα στο κατάστημα ! Την λένε Ροζα , ρωσιδα , ξανθιά αδύνατη , 35 ετών περίπου !

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Πέρασμα από το μαγαζί το μεσημεράκι. Παρέλασαν μόνο Μαρία και Σόφη. Λογικά οι άλλες θα ήταν δωμάτιο. Τη Σόφη την είχα διαλέξει παλαιοτερα, οποτε πήγα για 1η φορά με την Μαρία με πολύ καλές εντυπώσεις.

Αξίζει καλύτερης προσοχής η Μαρία. Το έχω αναφέρει και 2-3 σελίδες πριν. Δεν ακούγεται ιδιαίτερα..

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Να ρωτήσω κατι; Στουρνάρη εχει πιο ωραίες κοπέλες από Λαγουμιτζή ή ειναι ίδια φάση;

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
οτι και παραπονο αν εχω κανει η ζανα παντα ακουει,γι'αυτο και παντα θα ειμαι πελατης της. σημερα το προγραμμα ειχε ιζαμπελακι,εχουν γραφτει παρα πολλα στις κριτικες μιας και ειναι 9 χρονια στη ζανα. εγω απλα να προσθεσω οτι μ'εκανε μαγκα για αλλη μια φορα,μασαζακι τουμπανο,περιποιηση απιστευτη,δευτερο μερος δυνατο και μετα μ'εκανε και λιγο μπανακι για να με ισιωσει και να διωξει τα λαδια.
και ολα τα λαδομαγαζα της αθηνας να γυρισω,παντα θα καταληγω στουρναρη 29!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Να ρωτήσω κατι; Στουρνάρη εχει πιο ωραίες κοπέλες από Λαγουμιτζή ή ειναι ίδια φάση;
Δύσκολη ερώτηση με τη συχνότητα που απο οσο καταλαβαινω αλλάζουν στο Λαγουμιτζή...υπαρχει καποιος που τις εχει δει όλες?
Πιο μιλφ κατασταση το Στουρνάρη, αλλα και πιο κλασσάτο. Δεν μαζεύει κοπέλες απο αγγελίες στο Facebook.

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Παίδες σκεφτομαι να παω απο το εν λογω καταστημα. Μιας και δεν εχω ξαναπατησει σε μασαζομαγαζο, καποιες διαδικαστικες ερωτησεις:
1) στο σαλοναρισμα συνεννοεισαι με την τσατσα-υπευθυνη ευθεως σαν τα κανονικα καταστηματα ή παιζουν συνθηματικα;
2) στο δωματιο υπαρχει τιποτα να στρωσεις στο μασαζοκρεβατο - καμια μεγαλη πετσετα κλπ;
3) Μασαζ κανονικο προσφερουν ολες οι κοπελες ή και αυτο το συνεννοεισαι εκ των προτερων;
4) Τη χρονικη διαρκεια παραμονης την συνεννοεισαι απο πριν ή οπως σου κατσει; και
5) στο μισαωρο ή 45λεπτο (ή οσο να ναι) που συμφωνησεις περιλαμβανεται και ο χρονος που θες στο τελος για να κανεις το τελευταιο ντουζακι;

Λιγο μαλακιες ρωταω, το ξερω, αλλα απο το να παω ψαρωμενος και να πεταξω το πρωτο μου κανονακι, καλο ειναι να ρωταμε και κανεναν εμπειρο που εχει ορεξη να βοηθησει κανενα γατακι....

Μερσι κυριοι

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Παίδες σκεφτομαι να παω απο το εν λογω καταστημα. Μιας και δεν εχω ξαναπατησει σε μασαζομαγαζο, καποιες διαδικαστικες ερωτησεις:
1) στο σαλοναρισμα συνεννοεισαι με την τσατσα-υπευθυνη ευθεως σαν τα κανονικα καταστηματα ή παιζουν συνθηματικα;
2) στο δωματιο υπαρχει τιποτα να στρωσεις στο μασαζοκρεβατο - καμια μεγαλη πετσετα κλπ;
3) Μασαζ κανονικο προσφερουν ολες οι κοπελες ή και αυτο το συνεννοεισαι εκ των προτερων;
4) Τη χρονικη διαρκεια παραμονης την συνεννοεισαι απο πριν ή οπως σου κατσει; και
5) στο μισαωρο ή 45λεπτο (ή οσο να ναι) που συμφωνησεις περιλαμβανεται και ο χρονος που θες στο τελος για να κανεις το τελευταιο ντουζακι;

Λιγο μαλακιες ρωταω, το ξερω, αλλα απο το να παω ψαρωμενος και να πεταξω το πρωτο μου κανονακι, καλο ειναι να ρωταμε και κανεναν εμπειρο που εχει ορεξη να βοηθησει κανενα γατακι....

Μερσι κυριοι
Ρωτάς για το συγκεκριμένο μαγαζί ή γενικά, μάλλον σε άλλο νήμα πρέπει να ποστάρεις.

Πάντως για μασατζίδικα όπως αυτό γενικά η απάντηση είναι ναι στα 4 πρώτα και όχι στο 5

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Ρωτάς για το συγκεκριμένο μαγαζί ή γενικά, μάλλον σε άλλο νήμα πρέπει να ποστάρεις.

Πάντως για μασατζίδικα όπως αυτό γενικά η απάντηση είναι ναι στα 4 πρώτα και όχι στο 5
Για το συγκεκριμενο ρωταω, μιας και απο αυτο θα αρχισω...

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Για το συγκεκριμενο ρωταω, μιας και απο αυτο θα αρχισω...
Οκ ναι, δεν το διάβασα όπως είμαι τώρα... 1 εως 4 ΝΑΙ και το 5 ΟΧΙ.
Για το (4) φυσικά μπορείς να πάρεις παράτα εκτός αν έχει κλεισμένο ραντεβού η κοπέλα

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130

Μερσι κυριοι
1. Όπως στα κανονικά καταστηματα
2. Η καθαριοτης στο συγκεκριμένο μαγαζι είναι στην κορυφή.
3. Το τι θα κανεις το συννενοεισαι με την κοπελα που θα διαλέξεις όταν πας δωματιο. Χρόνο και υπηρεσιες (body2body, μασαζ, 2 φορές σεξ κλπ). Οι τιμές απο 60 έως 100.
4. Έχω απαντησει.
5. Ο χρόνος ξεκινάει απο όταν έρχεται η κοπελα μέχρι να φύγει. Ο αρχικός χρόνος του ντουζ είναι εξω.
Πρόταση: ξεκινά με Ανα, Λια ή Βερονικα
Καλο βόλι,

Stasino

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
632
Πόντοι
81
Καλημερα εχω διαβασει αρκετα κ θελω να επισκεφτω το καταστημα για μια ωρα..ειμαι φαν του 69 και ειμαι αναμεσα σε λια και μονικα.ποια μου προτεινετε?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Δύσκολη ερώτηση με τη συχνότητα που απο οσο καταλαβαινω αλλάζουν στο Λαγουμιτζή...υπαρχει καποιος που τις εχει δει όλες?
Πιο μιλφ κατασταση το Στουρνάρη, αλλα και πιο κλασσάτο. Δεν μαζεύει κοπέλες απο αγγελίες στο Facebook.
μετα την καραντινα δεν πηγα στο στ29 ... μιλαω λοιπον για πριν ην καραντινα

δεν θα το ελεγα και τοσο κλασσατο το στ29
αυτες που ειχα πετυχει ηταν ψιλομετριες, τοσο στην εμφανιση οσο και στο σερβις
μακαρι να εχει προστεθει νεο αιμα που να ειναι καλυτερο

τις ακομη (καπως) παλιοτερες εποχες ειχε καλυτερες εμφανισιακα και ηληκιακα, και καποιες ειχαν καλο σερβις

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
1. Όπως στα κανονικά καταστηματα
2. Η καθαριοτης στο συγκεκριμένο μαγαζι είναι στην κορυφή.
3. Το τι θα κανεις το συννενοεισαι με την κοπελα που θα διαλέξεις όταν πας δωματιο. Χρόνο και υπηρεσιες (body2body, μασαζ, 2 φορές σεξ κλπ). Οι τιμές απο 60 έως 100.
4. Έχω απαντησει.
5. Ο χρόνος ξεκινάει απο όταν έρχεται η κοπελα μέχρι να φύγει. Ο αρχικός χρόνος του ντουζ είναι εξω.
Πρόταση: ξεκινά με Ανα, Λια ή Βερονικα
Καλο βόλι,
ευχαριστω πολυ φιλε tenten...Καπως ετσι, ευχαριστιεσαι να εισαι μελος αυτου του μπουρδελοσαιτ - σκοτεινες φιγουρες αγνωστων συναγωνιστων σπευδουν να σε βοηθησουν σε καθε βρωμικη απορια σου που στην κανονικη ζωη δεν θα ελεγες σε κανεναν.
να στε καλα ρε αλανιαρικα μπουρδελοπαιδα - σας αγαπαω.

Stasino

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
632
Πόντοι
81
Αναμεσα σε λια και μονικα ποια προτεινετε?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Αναμεσα σε λια και μονικα ποια προτεινετε?
Λια με κλειστά μάτια....προσωπικα πιστεύω ότι απο service είναι ότι καλυτερο υπαρχει στην πιάτσα. Η εμφανιση είναι θέμα γούστου του καθενός....

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
μετα την καραντινα δεν πηγα στο στ29 ... μιλαω λοιπον για πριν ην καραντινα

δεν θα το ελεγα και τοσο κλασσατο το στ29
αυτες που ειχα πετυχει ηταν ψιλομετριες, τοσο στην εμφανιση οσο και στο σερβις
μακαρι να εχει προστεθει νεο αιμα που να ειναι καλυτερο

τις ακομη (καπως) παλιοτερες εποχες ειχε καλυτερες εμφανισιακα και ηληκιακα, και καποιες ειχαν καλο σερβις
Θα εξηγήσω τι εννοω: στο Στουρνάρη αισθάνεσαι πιο πολυ ατμόσφαιρα μασαζ. Τα δωμάτια πεντακάθαρα, με κεράκια με αναλογη μουσική, δεν υπαρχει κοπελα που δεν παρέχει στοιχειώδες καλο μασαζ έως πολυ καλο εκτος ίσως Ασια και Μαρίας (προσωπική εκτίμηση). Εάν χρειαστεί δέκα πετσετες γιατί θα κανεις 10 μπάνια (λέμε τώρα...) θα τις έχεις. Το ρόστερ είναι σχεδόν σταθερό και η Ζανα είναι απο πάνω. Για ολα τα θέματα....
Το Λαγουμιτζή φέρνει πιο πολυ σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης. Δεν υπαρχει ατμόσφαιρα μασαζ. Το ρόστερ αλλάζει συνέχεια, η κοπελα που έρχεται παίρνει πακέτο μια πετσέτα και ένα αναψυκτικό/ποτό και αυτο είναι. Αρκετες τις έχουν βρει κατα τα λεγόμενα των ίδιων απο το Facebook. Το μαγαζι το τρέχει υπάλληλος.
Δεν σημαίνει ότι το Λαγουμιτζή είναι κακό μαγαζι. Αντιθέτως είναι πολυ καλυτερο απο αλλα. Για μένα Στουρνάρη δεν είναι και δεν θα γίνει ποτε!
Ο καθένας ζητάει διαφορετικά πράγματα νομίζω έχω εξηγήσει τη θέση μου, η γνώμη καθενός σεβαστή!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Θα εξηγήσω τι εννοω: στο Στουρνάρη αισθάνεσαι πιο πολυ ατμόσφαιρα μασαζ. Τα δωμάτια πεντακάθαρα, με κεράκια με αναλογη μουσική, δεν υπαρχει κοπελα που δεν παρέχει στοιχειώδες καλο μασαζ έως πολυ καλο εκτος ίσως Ασια και Μαρίας (προσωπική εκτίμηση). Εάν χρειαστεί δέκα πετσετες γιατί θα κανεις 10 μπάνια (λέμε τώρα...) θα τις έχεις. Το ρόστερ είναι σχεδόν σταθερό και η Ζανα είναι απο πάνω. Για ολα τα θέματα....
Το Λαγουμιτζή φέρνει πιο πολυ σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης. Δεν υπαρχει ατμόσφαιρα μασαζ. Το ρόστερ αλλάζει συνέχεια, η κοπελα που έρχεται παίρνει πακέτο μια πετσέτα και ένα αναψυκτικό/ποτό και αυτο είναι. Αρκετες τις έχουν βρει κατα τα λεγόμενα των ίδιων απο το Facebook. Το μαγαζι το τρέχει υπάλληλος.
Δεν σημαίνει ότι το Λαγουμιτζή είναι κακό μαγαζι. Αντιθέτως είναι πολυ καλυτερο απο αλλα. Για μένα Στουρνάρη δεν είναι και δεν θα γίνει ποτε!
Ο καθένας ζητάει διαφορετικά πράγματα νομίζω έχω εξηγήσει τη θέση μου, η γνώμη καθενός σεβαστή!
θα περασω απο το στ29 να φρεσκαρω την αποψη μου... θα πω τα + και τα - του.

δεν μου πολυαρεσει στο φορουμ ενος μαγαζιου να γραφω για αλλο... ισως επανελθω ομως .... και κανω συγκρισεις με τα + και τα - τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom