Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
η Σοφη ειναι εκει κανονικα,αν πας θα ζητησεις τη Σοφη την Ελληνιδα. Παρε πρωτα Σοφη και οταν ξαναρθεις παρε Λια ή και το αντιθετο,προσωπικα που ειχα περασει με Λια κανει φοβερο μασαζ και στο δευτερο μερος δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα,καυλα σκετη. Απλα προσεχε μην εχουν καμια ασχετη στην υποδοχη και δεν μπορει να διαχειριστει τον κοσμο και σε βαλουν σε κανα δωματιο με αλλον πελατη μαζι και κανεις προγραμμα με αυτον????
Αδερφε ευχαριστω για την ενημερωση ειχα μπερδευτει με την Σοφη την παλια την νεα τι γινεται.Εγω διαβαζω για την κλασσικη καυλιαρα μιλφ βυζαρου σοφη και @@βλωνω.Αρα παιρνω τηλ κλεινω ραντεβου κυριλε.Τι αξιζει να κανω σε προγραμμα? μπορεις να με βοηθησεις να ειμαι ενημερωμενος ηδη μην σκοτιζω στο τηλ.Θελω και φικι και μασαζακι βεβαια .Και ποσο θα παει το μαλλι ?ευχαριστω μυστη

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Αδερφε ευχαριστω για την ενημερωση ειχα μπερδευτει με την Σοφη την παλια την νεα τι γινεται.Εγω διαβαζω για την κλασσικη καυλιαρα μιλφ βυζαρου σοφη και @@βλωνω.Αρα παιρνω τηλ κλεινω ραντεβου κυριλε.Τι αξιζει να κανω σε προγραμμα? μπορεις να με βοηθησεις να ειμαι ενημερωμενος ηδη μην σκοτιζω στο τηλ.Θελω και φικι και μασαζακι βεβαια .Και ποσο θα παει το μαλλι ?ευχαριστω μυστη
Η σοφη που λενε ειχε παει στο λαγουμτζη ενα διαστημα σαν μαρια
Δεν ξερω αν λεμε την ιδια

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Η σοφη που λενε ειχε παει στο λαγουμτζη ενα διαστημα σαν μαρια
Δεν ξερω αν λεμε την ιδια
θελω να το γνωριζω απο πριν μην παρω κλεισω για σοφη και παω και βρω διαφορετικη και δεν μαρεσει εγω διαβαζω καιρο για την κλασσικη μιλφαρα βυζαρου housewife σοφη.Ελπιζω να ειναι εκει να κλεισω ραντεβου!

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Πο αυτα λεγε μου γιατι με αυτα που διαβαζω ειμαι αναμεσα σε Λια και Σοφη αλλα κατι μου λεει Σοφη μιας και 25ρης αλλα μερακλης και βυζολαγνος χαχα

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Πο αυτα λεγε μου γιατι με αυτα που διαβαζω ειμαι αναμεσα σε Λια και Σοφη αλλα κατι μου λεει Σοφη μιας και 25ρης αλλα μερακλης και βυζολαγνος χαχα
Αν είσαι 25 και βυζολαγνος να παρεις Σόφη και τη Λια να την έχεις στο μυαλό σου σαν το απόλυτο σέρβις που αν θες το παιρνεις για μια ολοκληρωμένη εμπειρία! Βέβαια μετα τα παιχνίδια να έχεις στο μυαλό σου επισης ότι όταν σου προτείνει μασαζ η Σόφη μπορει να φύγεις στο καροτσάκι όταν βαλει αγκώνες....άρα η απάντηση είναι «ναι αλλα μέτριας έντασης»......καλή τύχη!

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Συναγωνιστες καλησπερα. Μπορει καποιος να μου περιγραψει περιπου με καποια γνωστη την Σοφη και την Λία ?Ενα μυστης μου ειπε νατασα καλογριδη την Λια .Θελω να το κανω εικονα περιπου να κλεισω πιο σιγουρος μια απο τις 2 αν γινεται!!!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Φιλε δεν γίνεται ετσι.....και να έχεις υπ όψιν ότι για να βρεις τη Λια ελεύθερη θες και τύχη. Καλύτερα να πας νωρίς για να προλάβεις την παρέλαση....βέβαια μπορει να τις πετύχεις και αβαφες .......

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Γιατι δεν γράφει κανένας ρε παιδιά το Ρόστερ που βλέπει όταν πηγαίνει. Δεν είναι κακό.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Φιλε δεν γίνεται ετσι.....και να έχεις υπ όψιν ότι για να βρεις τη Λια ελεύθερη θες και τύχη. Καλύτερα να πας νωρίς για να προλάβεις την παρέλαση....βέβαια μπορει να τις πετύχεις και αβαφες .......
Θα κλεισω ραντεβου γιατι ειμαι απο επαρχια.Απλα μωρε ηθελα εναν συναγωνιστη να με βοηθησει λιγο να κανω εικονα την Λια ή την Σοφη να εχω μια ιδεα απο πριν περιπου.Πχ αν μοιαζει με καποια celebrity ή πορνσταρ.Αυτο δεν πειραζει παντως απο τα σχολια π διαβαζω ειναι φωτια και τα 2 μωρα!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Γιατι δεν γράφει κανένας ρε παιδιά το Ρόστερ που βλέπει όταν πηγαίνει. Δεν είναι κακό.
εχει και τηλεφωνο ρε μαν το μαγαζι και σου λυνονται ολες οι αποριες για το ροστερ.
εδω δεν γραφουν ουτε οι μισοι απο οσους πανε σε ολα τα μαγαζια.

Stmen211

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2018
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
300
Θα κλεισω ραντεβου γιατι ειμαι απο επαρχια.Απλα μωρε ηθελα εναν συναγωνιστη να με βοηθησει λιγο να κανω εικονα την Λια ή την Σοφη να εχω μια ιδεα απο πριν περιπου.Πχ αν μοιαζει με καποια celebrity ή πορνσταρ.Αυτο δεν πειραζει παντως απο τα σχολια π διαβαζω ειναι φωτια και τα 2 μωρα!!
Με την Λία έχω πάει πολλές φορές. Όπως λένε και οι προλαλησαντες είναι φωτιά!! Αν και το πρόγραμμα είναι κασέτα πάντα με καυλωνει. Από τις καλύτερες!!!

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
εχει και τηλεφωνο ρε μαν το μαγαζι και σου λυνονται ολες οι αποριες για το ροστερ.
εδω δεν γραφουν ουτε οι μισοι απο οσους πανε σε ολα τα μαγαζια.
Ρε το ξέρω. Αλλά όσοι λένε ότι πάνε και γράφουν εδώ,2 ονοματάκια αν θυμούνται δεν θα χαλούσε κανέναν πιστεύω. Ίσα ίσα που θα βοηθουσε

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Ρε το ξέρω. Αλλά όσοι λένε ότι πάνε και γράφουν εδώ,2 ονοματάκια αν θυμούνται δεν θα χαλούσε κανέναν πιστεύω. Ίσα ίσα που θα βοηθουσε

Για κάποιο λόγο έχει επιβληθεί σιγή ασυρμάτου για το συγκεκριμένο μαγαζί παρότι έληξε η καραντίνα.
Στη μοναδική πρόσφατη επίσκεψή μου σε μένα παρουσιάστηκαν οι:
Άννα, Μαρία, Μόνικα, Άσια, Άντζελα και η καινούρια Αλίνα.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
καλα ρε tenten εισαι και παλαιος.δεν βλεπεις οτι ο τυπος ειναι τριμαλακας με τις ερωτησεις που κανει ολη την ωρα?ψαχτο αυγο και κουρευτο ειναι.τι του απαντας?παρατατον να παει στο καλο.αμφιβαλω αν και θα γαμισει καν.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
καλα ρε tenten εισαι και παλαιος.δεν βλεπεις οτι ο τυπος ειναι τριμαλακας με τις ερωτησεις που κανει ολη την ωρα?ψαχτο αυγο και κουρευτο ειναι.τι του απαντας?παρατατον να παει στο καλο.αμφιβαλω αν και θα γαμισει καν.
τι θες ρε μπαγλαμα καραγκιοζη? Γ αυτο δεν ειναι τα θρεντ? Αλλιως κλειστε το να πα να @@μηθει.Επειδη δεν μενω αθηνα να μπορω να τσεκαρω συνεχεια και ρωταω σημαινει οτι δεν θα παω? Λοιπον μην κοιτας ρε βλακαμα τι γραφω προσπερασε τα δεν σου πεφτει λογος @@μιαρη

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Ειδα την καινουργια χθες , Αλινα νομιζω, εχει τεστάρει κανεις ; Ή θα τσεκάρω και να ενημερωσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom