Αδερφε ευχαριστω για την ενημερωση ειχα μπερδευτει με την Σοφη την παλια την νεα τι γινεται.Εγω διαβαζω για την κλασσικη καυλιαρα μιλφ βυζαρου σοφη και @@βλωνω.Αρα παιρνω τηλ κλεινω ραντεβου κυριλε.Τι αξιζει να κανω σε προγραμμα? μπορεις να με βοηθησεις να ειμαι ενημερωμενος ηδη μην σκοτιζω στο τηλ.Θελω και φικι και μασαζακι βεβαια .Και ποσο θα παει το μαλλι ?ευχαριστω μυστηη Σοφη ειναι εκει κανονικα,αν πας θα ζητησεις τη Σοφη την Ελληνιδα. Παρε πρωτα Σοφη και οταν ξαναρθεις παρε Λια ή και το αντιθετο,προσωπικα που ειχα περασει με Λια κανει φοβερο μασαζ και στο δευτερο μερος δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα,καυλα σκετη. Απλα προσεχε μην εχουν καμια ασχετη στην υποδοχη και δεν μπορει να διαχειριστει τον κοσμο και σε βαλουν σε κανα δωματιο με αλλον πελατη μαζι και κανεις προγραμμα με αυτον????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Η σοφη που λενε ειχε παει στο λαγουμτζη ενα διαστημα σαν μαριαΑδερφε ευχαριστω για την ενημερωση ειχα μπερδευτει με την Σοφη την παλια την νεα τι γινεται.Εγω διαβαζω για την κλασσικη καυλιαρα μιλφ βυζαρου σοφη και @@βλωνω.Αρα παιρνω τηλ κλεινω ραντεβου κυριλε.Τι αξιζει να κανω σε προγραμμα? μπορεις να με βοηθησεις να ειμαι ενημερωμενος ηδη μην σκοτιζω στο τηλ.Θελω και φικι και μασαζακι βεβαια .Και ποσο θα παει το μαλλι ?ευχαριστω μυστη
Δεν ξερω αν λεμε την ιδια
θελω να το γνωριζω απο πριν μην παρω κλεισω για σοφη και παω και βρω διαφορετικη και δεν μαρεσει εγω διαβαζω καιρο για την κλασσικη μιλφαρα βυζαρου housewife σοφη.Ελπιζω να ειναι εκει να κλεισω ραντεβου!Η σοφη που λενε ειχε παει στο λαγουμτζη ενα διαστημα σαν μαρια
Δεν ξερω αν λεμε την ιδια
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Σοφη κ υγρό ψώμί
Πο αυτα λεγε μου γιατι με αυτα που διαβαζω ειμαι αναμεσα σε Λια και Σοφη αλλα κατι μου λεει Σοφη μιας και 25ρης αλλα μερακλης και βυζολαγνος χαχαΣοφη κ υγρό ψώμί
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Αν είσαι 25 και βυζολαγνος να παρεις Σόφη και τη Λια να την έχεις στο μυαλό σου σαν το απόλυτο σέρβις που αν θες το παιρνεις για μια ολοκληρωμένη εμπειρία! Βέβαια μετα τα παιχνίδια να έχεις στο μυαλό σου επισης ότι όταν σου προτείνει μασαζ η Σόφη μπορει να φύγεις στο καροτσάκι όταν βαλει αγκώνες....άρα η απάντηση είναι «ναι αλλα μέτριας έντασης»......καλή τύχη!Πο αυτα λεγε μου γιατι με αυτα που διαβαζω ειμαι αναμεσα σε Λια και Σοφη αλλα κατι μου λεει Σοφη μιας και 25ρης αλλα μερακλης και βυζολαγνος χαχα
lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
H Μόνικα Σέρβα είναι στο μαγαζί;
Την Παρασκεύη που πέρασα εκεί ήτανε.H Μόνικα Σέρβα είναι στο μαγαζί;
Συναγωνιστες καλησπερα. Μπορει καποιος να μου περιγραψει περιπου με καποια γνωστη την Σοφη και την Λία ?Ενα μυστης μου ειπε νατασα καλογριδη την Λια .Θελω να το κανω εικονα περιπου να κλεισω πιο σιγουρος μια απο τις 2 αν γινεται!!!
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Γιατι δεν γράφει κανένας ρε παιδιά το Ρόστερ που βλέπει όταν πηγαίνει. Δεν είναι κακό.
Θα κλεισω ραντεβου γιατι ειμαι απο επαρχια.Απλα μωρε ηθελα εναν συναγωνιστη να με βοηθησει λιγο να κανω εικονα την Λια ή την Σοφη να εχω μια ιδεα απο πριν περιπου.Πχ αν μοιαζει με καποια celebrity ή πορνσταρ.Αυτο δεν πειραζει παντως απο τα σχολια π διαβαζω ειναι φωτια και τα 2 μωρα!!Φιλε δεν γίνεται ετσι.....και να έχεις υπ όψιν ότι για να βρεις τη Λια ελεύθερη θες και τύχη. Καλύτερα να πας νωρίς για να προλάβεις την παρέλαση....βέβαια μπορει να τις πετύχεις και αβαφες .......
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
εχει και τηλεφωνο ρε μαν το μαγαζι και σου λυνονται ολες οι αποριες για το ροστερ.Γιατι δεν γράφει κανένας ρε παιδιά το Ρόστερ που βλέπει όταν πηγαίνει. Δεν είναι κακό.
εδω δεν γραφουν ουτε οι μισοι απο οσους πανε σε ολα τα μαγαζια.
Ναι μόνο που δεν είναι Σερβα...
Αληθεύει ότι είναι Αλβανίδα?Ναι μόνο που δεν είναι Σερβα....
Stmen211
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 398
- Πόντοι
- 300
Με την Λία έχω πάει πολλές φορές. Όπως λένε και οι προλαλησαντες είναι φωτιά!! Αν και το πρόγραμμα είναι κασέτα πάντα με καυλωνει. Από τις καλύτερες!!!Θα κλεισω ραντεβου γιατι ειμαι απο επαρχια.Απλα μωρε ηθελα εναν συναγωνιστη να με βοηθησει λιγο να κανω εικονα την Λια ή την Σοφη να εχω μια ιδεα απο πριν περιπου.Πχ αν μοιαζει με καποια celebrity ή πορνσταρ.Αυτο δεν πειραζει παντως απο τα σχολια π διαβαζω ειναι φωτια και τα 2 μωρα!!
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Ρε το ξέρω. Αλλά όσοι λένε ότι πάνε και γράφουν εδώ,2 ονοματάκια αν θυμούνται δεν θα χαλούσε κανέναν πιστεύω. Ίσα ίσα που θα βοηθουσεεχει και τηλεφωνο ρε μαν το μαγαζι και σου λυνονται ολες οι αποριες για το ροστερ.
εδω δεν γραφουν ουτε οι μισοι απο οσους πανε σε ολα τα μαγαζια.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Ρε το ξέρω. Αλλά όσοι λένε ότι πάνε και γράφουν εδώ,2 ονοματάκια αν θυμούνται δεν θα χαλούσε κανέναν πιστεύω. Ίσα ίσα που θα βοηθουσε
Για κάποιο λόγο έχει επιβληθεί σιγή ασυρμάτου για το συγκεκριμένο μαγαζί παρότι έληξε η καραντίνα.
Στη μοναδική πρόσφατη επίσκεψή μου σε μένα παρουσιάστηκαν οι:
Άννα, Μαρία, Μόνικα, Άσια, Άντζελα και η καινούρια Αλίνα.
καλα ρε tenten εισαι και παλαιος.δεν βλεπεις οτι ο τυπος ειναι τριμαλακας με τις ερωτησεις που κανει ολη την ωρα?ψαχτο αυγο και κουρευτο ειναι.τι του απαντας?παρατατον να παει στο καλο.αμφιβαλω αν και θα γαμισει καν.Φιλε δεν γίνεται ετσι.....και να έχεις υπ όψιν ότι για να βρεις τη Λια ελεύθερη θες και τύχη. Καλύτερα να πας νωρίς για να προλάβεις την παρέλαση....βέβαια μπορει να τις πετύχεις και αβαφες .......
τι θες ρε μπαγλαμα καραγκιοζη? Γ αυτο δεν ειναι τα θρεντ? Αλλιως κλειστε το να πα να @@μηθει.Επειδη δεν μενω αθηνα να μπορω να τσεκαρω συνεχεια και ρωταω σημαινει οτι δεν θα παω? Λοιπον μην κοιτας ρε βλακαμα τι γραφω προσπερασε τα δεν σου πεφτει λογος @@μιαρηκαλα ρε tenten εισαι και παλαιος.δεν βλεπεις οτι ο τυπος ειναι τριμαλακας με τις ερωτησεις που κανει ολη την ωρα?ψαχτο αυγο και κουρευτο ειναι.τι του απαντας?παρατατον να παει στο καλο.αμφιβαλω αν και θα γαμισει καν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K