Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Συναγωνιστεσ καλησπερα.Μετα απο πολυ καιρο ελεω καραντινας και επαρχιας που μενω λεω να ανηφορισω προς Αθηνα μερια.Αυτητ τη φορα θελω οχι μονο μια ξεπετα τυπυ στουντιο αλλα μαζι με μασαζ και χαλαρωση και φικι φικι μετα μια καλυτερη εμπειρια.Λοιπον ειμαι μερακλης αν και 27 χρονων γουσταρω νταρντανες πιο ψηλες απο εμενα(1.75 εγω) και μεγαλα βυζια .Επισης γουσταρω μεγαλυτερες κατα πολυ δηλαδη 45 και πανω .ΜιλφοΓκιλφο κατασταση. Τι μου προτεινετε ρε μυστες ? θελω τη βοηθεια σας Ευχαριστω.
Διαβαζω Σοφι Ζανα για αυτο το στυλ περισσοτερο ισχυει?
Αν είσαι μερακλής να πάρεις την Σόφη...:)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Η Ζανα δεν μπαίνει δωματιο. Εάν εξαιρέσεις το νταρντανο κλπ. Θα σου έλεγα Λια. Εάν το θέλεις,... τσέκαρε αν δουλεύουν Μονικα και Ζωή.
η Ζάνα δεν μπαίνει στο δωμάτιο????

δεν θέλω να εκθέσω καταστάσεις...

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Αν είσαι μερακλής να πάρεις την Σόφη...:)
Ευχαριστω συναγωνιστη για την απαντηση.Σοφη και Σοφια ειναι ιδια κοπελα ετσι? Περιπου σε γρηγορη να μου την περιγραψεις και εσυ παιζει? 45αρα μεγαλα μασταρια footjob κανει? Ευχαριστω :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σοφι μεγαλα βυζια νταρντανα αλλα λια μεγαλη καυλα ειναι καλυτερη επιλογη
Αρα εγω που ειμαι πιο μερακλης και γουσταρω νταρντανα μεγαλους βυζους και πιο καλτ φαση Σοφι ή Λια? Ευχαριστω μυστη μου!!

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Μυστες μπορειτε αν καποιος ειναι τσακαλι να μου πει περιπου χοντρικα σε ποια πορνοσταρ μοιαζει η Σοφη ? και σε ποια η Λια? Να το κανω εικονα μα @@βλωσω περισσοτερο.Ευχαριστω συναγωνιστες!!!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Ευχαριστω συναγωνιστη για την απαντηση.Σοφη και Σοφια ειναι ιδια κοπελα ετσι? Περιπου σε γρηγορη να μου την περιγραψεις και εσυ παιζει? 45αρα μεγαλα μασταρια footjob κανει? Ευχαριστω :)

Αρα εγω που ειμαι πιο μερακλης και γουσταρω νταρντανα μεγαλους βυζους και πιο καλτ φαση Σοφι ή Λια? Ευχαριστω μυστη μου!!
Με τη Σόφη θα φας και κανένα Ελληνικό μπινελίκι και ειναι διαφορετική φαση απο ότι η Λια που πιστεύω ότι προσφέρει συνολικά καλυτερο σέρβις, πιο δωτικο, πιο πλήρες αλλα και ίσως πιο κασσετα!

Korax22

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
178
Πόντοι
0
Ευχαριστωκ παλι μυστη.Εχω κολλησει με τις κριτικεσ για Σοφια δεν ξερω γιατι αλλα με εχουν @@βλωσει.Διαβαζω 45 plus μεγαλοι βυζοι και φτιαχνομαι.Τα θετικα της και τα αρνητικα της μπορεις να μ τα πεις εχεις παει?

Σοφη, όντως xl βυζοι. Πολύ καλό μασαζ και αρκετά καλή στο επόμενο μέρος. Τις τελευταίες φορές που πήγα (φθινόπωρο 20) , όταν τον έβγαζα από μέσα μύριζε άσχημα, κάτι σαν απλυσια. Ελπίζω αυτό να έχει αλλάξει γιατί κατά τα άλλα είναι καλή περίπτωση

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
Μυστες μπορειτε αν καποιος ειναι τσακαλι να μου πει περιπου χοντρικα σε ποια πορνοσταρ μοιαζει η Σοφη ? και σε ποια η Λια? Να το κανω εικονα μα @@βλωσω περισσοτερο.Ευχαριστω συναγωνιστες!!!
η λια φαιρνει στην νατασα καλογριδη

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Σοφη, όντως xl βυζοι. Πολύ καλό μασαζ και αρκετά καλή στο επόμενο μέρος. Τις τελευταίες φορές που πήγα (φθινόπωρο 20) , όταν τον έβγαζα από μέσα μύριζε άσχημα, κάτι σαν απλυσια. Ελπίζω αυτό να έχει αλλάξει γιατί κατά τα άλλα είναι καλή περίπτωση
ευχαριστω συναγωνιστη.Για καποιο λογο με φτιαχνει αυτο μεγαλα βυζια νοικοκυρα της διπλανης πορτας ελληνιδα και βρισιες που διαβασα οτι ριχνει..ΧΑΧΑ

Λια και τα μυαλα στα καγκελα
Τοσο πολυ?? Εχω διαβασει παρα πολλα σχολια καλα.Γενικα Σοφη ή Λια γουσταρει πιο πολυ νεους σε ηλικια 25-27 χρονων, τι πιστευεις?

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Με τη Σόφη θα φας και κανένα Ελληνικό μπινελίκι και ειναι διαφορετική φαση απο ότι η Λια που πιστεύω ότι προσφέρει συνολικά καλυτερο σέρβις, πιο δωτικο, πιο πλήρες αλλα και ίσως πιο κασσετα!
Ευχαριστω αλανι μου παντως για καποιο λογο φτιαχνομαι με Σοφη αυτα π διαβαζω και με το μπινελικι που λες τωρα ακομα περισσοτερο με τη @@βλιαρα.Footjob κανει η Σοφη?

Λια και τα μυαλα στα καγκελα
Γκιλφετο τυπου νατασα καλογριδη ειπε ενας μυστης.Ισχυει εχει κοντο μαλλι δηλαδη η καβλιαρα?

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Με το χαμάμ που φαίνεται στις φωτό το μαγαζιού τι παίζει?
Έχει δοκιμάσει κανείς να μας δώσει τα φώτα του ?
Πρόγραμμα τιμή ?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Νομίζω ότι είναι ξεχασμένο είδος......

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425

μόνο να την βάλεις να κάνει μπροστά σου καλό ντουζ....εκτός κι αν είσαι ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΛΗΣ

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Μαρία από Αλβανία περίπου 30. Πολύ decent επιλογή.

Σε όλα καλή, οπότε το πρόσημο θετικό.

Για όσους έχουν βαρεθεί τα ιερά τοτέμ του μαγαζιού και δεν θέλουν gilf

Κι ένα μπόνους το στήσιμο στα 4. Υπέροχη θέα :cum:

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Παιδια αλλη μια ερωτηση.Γλωσοφιλα και ακα τσιμπουκι παιζει η να φοβαμαι γενικα γιατι θελω να το νιωσω λιγο αν ειναι να παω με στολη δυτη και μια τρυπα μπροστα τι να λεει?Ρωταω σε ποια ειναι πιο safe επιλογη η GFE PSE ? Λια ή Σοφη?

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Ξυνη δεν ειναι φιλε. Οταν ομως το μαγαζι εχει Λια και Σοφι(αυτες τις τρεις εχω δοκιμασει, καποια στιγμη αν βρω χρονο, θ ανεβασω μια συνολικη κριτικη) , ε.....
Οπως και να το κανουμε.... Δεν συγκρινεται
Συναγωνιστη? Με το χερι στη καρδια επειδη θ ερθω απο επαρχια .Σοφη η Λια? Ειμαι πιο καλτ φαση οχι τοσο μπεμπεκα στη πενα κυριλε.Βυζους κανα φτυσιματακι και τρελες.Θα με βοηθησει η συμβουλη σου

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Νέα κοπέλα στο κατάστημα !
την λένε Αλινα . Από Μολδαβια , ξανθιά , στο ύψος της Ιζαμπέλας . Πολύ ωραίο κορίτσι !
καλησπερα να ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει.Η σοφη που λενε ολοι η νησιωτισα με τις βυζαρες η μιλφαρα ειναι ακομα στο μαγαζι? γιατι θελω να ερθω απο επαρχια για παρτυ της ή λεμε για αλλη σοφη διαφορετικη? Ευχαριστω

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Συναγωνιστη? Με το χερι στη καρδια επειδη θ ερθω απο επαρχια .Σοφη η Λια? Ειμαι πιο καλτ φαση οχι τοσο μπεμπεκα στη πενα κυριλε.Βυζους κανα φτυσιματακι και τρελες.Θα με βοηθησει η συμβουλη σου
Λια. Διαβασε και κριτικη που εχω γραψει αδελφε.

καλησπερα να ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει.Η σοφη που λενε ολοι η νησιωτισα με τις βυζαρες η μιλφαρα ειναι ακομα στο μαγαζι? γιατι θελω να ερθω απο επαρχια για παρτυ της ή λεμε για αλλη σοφη διαφορετικη? Ευχαριστω
Η Σοφι πρεπει να χει παει αλλου.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
η Σοφη ειναι εκει κανονικα,αν πας θα ζητησεις τη Σοφη την Ελληνιδα. Παρε πρωτα Σοφη και οταν ξαναρθεις παρε Λια ή και το αντιθετο,προσωπικα που ειχα περασει με Λια κανει φοβερο μασαζ και στο δευτερο μερος δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα,καυλα σκετη. Απλα προσεχε μην εχουν καμια ασχετη στην υποδοχη και δεν μπορει να διαχειριστει τον κοσμο και σε βαλουν σε κανα δωματιο με αλλον πελατη μαζι και κανεις προγραμμα με αυτον????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom