Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Stmen211

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2018
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
300
Γνωρίζει κάποιος αν εργάζεται η Άννα;

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.544
Πόντοι
8.815
Ακυρουμπα τεραστια. Ειχε πολυ κοσμο και με βαλανε σε δωματιο να περιμενω. Αφου περασαν ολες,πηγε να μπει κ ενας αλλος μεσα,που περιμενε στο σαλονι. Μεγα φαουλ! Εννοειται εφυγα. Επισης να ξερετε οτι εχει της πουτανας στον κοσμο,ουτε στα μπουρδελα του μεταξουργειου ετσι.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.544
Πόντοι
8.815
Να βαζουν στην υποδοχη μια ικανη τοτε. Εγω μπορει να μη γουσταρω να με δει κανεις.

Τελευταία τροποποίηση:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.349
Πόντοι
4.130
Να βαζουν στην υποδοχη μια ικανη τοτε. Εγω μπορει να μη γουσταρω να με δει κανεις.
Δίκιο έχεις αλλα μου φαίνεται παράδοξο για το μαγαζι! Μαλλον τα χάσανε με τον κόσμο χωρίς να αποτελεί δικαιολογία.....

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.476
Πόντοι
5.595
..τι εγινε... ξαχασανε το παλιο συστημα που κανανε...?
Σε βαζανε μεσα στα βυζομπαλα τους... :tits:για να περασει ο αλλος χωρις να τον δεις....!!!:grin:

Τύπε τι μου θύμησες τώρα.. Έτσι γνώρισα τη Ζωή!

Πρώτα μου συστήθηκε η ρώγα και μετά η υπόλοιπη!

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.655
Πόντοι
3.427
Ακυρουμπα τεραστια. Ειχε πολυ κοσμο και με βαλανε σε δωματιο να περιμενω. Αφου περασαν ολες,πηγε να μπει κ ενας αλλος μεσα,που περιμενε στο σαλονι. Μεγα φαουλ! Εννοειται εφυγα. Επισης να ξερετε οτι εχει της πουτανας στον κοσμο,ουτε στα μπουρδελα του μεταξουργειου ετσι.
Έτσι μου έκανε και η Αννούλα στο Μακαρίου. Ενώ περίμενα, έβαλε σε δωμάτιο άλλον που ήρθε μετά από εμένα.
Από τότε δεν ξαναπάτησα στο μαγαζί της.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.544
Πόντοι
8.815
Έτσι μου έκανε και η Αννούλα στο Μακαρίου. Ενώ περίμενα, έβαλε σε δωμάτιο άλλον που ήρθε μετά από εμένα.
Από τότε δεν ξαναπάτησα στο μαγαζί της.
Αυτο φιλε ειναι μεγαλο φαουλ και τεραστια αχρηστοσυνη. Αν δεν μπορουν να διαχειριστούν τον πολυ κοσμο,να το κανουν με ραντεβου. Ημασταν 3 και αλλος ενας ανεβαινε. Ηταν η πρωτη φορα που πηγα Ζανα και δεν μπηκα επειδη ξενερωσα. 6-7 χρονια πελατης σου μιλαω τωρα ε.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
1
Συναγωνιστεσ καλησπερα.Μετα απο πολυ καιρο ελεω καραντινας και επαρχιας που μενω λεω να ανηφορισω προς Αθηνα μερια.Αυτητ τη φορα θελω οχι μονο μια ξεπετα τυπυ στουντιο αλλα μαζι με μασαζ και χαλαρωση και φικι φικι μετα μια καλυτερη εμπειρια.Λοιπον ειμαι μερακλης αν και 27 χρονων γουσταρω νταρντανες πιο ψηλες απο εμενα(1.75 εγω) και μεγαλα βυζια .Επισης γουσταρω μεγαλυτερες κατα πολυ δηλαδη 45 και πανω .ΜιλφοΓκιλφο κατασταση. Τι μου προτεινετε ρε μυστες ? θελω τη βοηθεια σας Ευχαριστω.
Διαβαζω Σοφι Ζανα για αυτο το στυλ περισσοτερο ισχυει?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.349
Πόντοι
4.130
Η Ζανα δεν μπαίνει δωματιο. Εάν εξαιρέσεις το νταρντανο κλπ. Θα σου έλεγα Λια. Εάν το θέλεις,... τσέκαρε αν δουλεύουν Μονικα και Ζωή.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
1
Η Ζανα δεν μπαίνει δωματιο. Εάν εξαιρέσεις το νταρντανο κλπ. Θα σου έλεγα Λια. Εάν το θέλεις,... τσέκαρε αν δουλεύουν Μονικα και Ζωή.
Ευχαριστω για την απαντηση . Λια Μονικα Ζωη δηλαδη περισσοτερο στο μιλφο γκιλφ δηλαδη? Και βυζοι μεγαλοι απο αυτες τις 3? ευχαρσιτω κ παλι

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.349
Πόντοι
4.130
Η Ζωή διαβάζω ότι δεν είναι εκεί. Η Λια τριάρια φτιαγμένα η Μονικα τριάρια φυσικά. Μεγαλύτερα εχει η Σοφια που έγραψες παραπάνω αλλα προσωπικα δεν συγκρίνω το service με τις άλλες δυο.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
1
Η Ζωή διαβάζω ότι δεν είναι εκεί. Η Λια τριάρια φτιαγμένα η Μονικα τριάρια φυσικά. Μεγαλύτερα εχει η Σοφια που έγραψες παραπάνω αλλα προσωπικα δεν συγκρίνω το service με τις άλλες δυο.
Ευχαριστωκ παλι μυστη.Εχω κολλησει με τις κριτικεσ για Σοφια δεν ξερω γιατι αλλα με εχουν @@βλωσει.Διαβαζω 45 plus μεγαλοι βυζοι και φτιαχνομαι.Τα θετικα της και τα αρνητικα της μπορεις να μ τα πεις εχεις παει?

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
245
Πόντοι
21
Μονικα είναι η σέρβα που ήταν και συγγρού 40-42?

Stmen211

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2018
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
300
Ευχαριστωκ παλι μυστη.Εχω κολλησει με τις κριτικεσ για Σοφια δεν ξερω γιατι αλλα με εχουν @@βλωσει.Διαβαζω 45 plus μεγαλοι βυζοι και φτιαχνομαι.Τα θετικα της και τα αρνητικα της μπορεις να μ τα πεις εχεις παει?
Λία και υγρό ψωμί!!

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.927
Πόντοι
1.191
Συναγωνιστεσ καλησπερα.Μετα απο πολυ καιρο ελεω καραντινας και επαρχιας που μενω λεω να ανηφορισω προς Αθηνα μερια.Αυτητ τη φορα θελω οχι μονο μια ξεπετα τυπυ στουντιο αλλα μαζι με μασαζ και χαλαρωση και φικι φικι μετα μια καλυτερη εμπειρια.Λοιπον ειμαι μερακλης αν και 27 χρονων γουσταρω νταρντανες πιο ψηλες απο εμενα(1.75 εγω) και μεγαλα βυζια .Επισης γουσταρω μεγαλυτερες κατα πολυ δηλαδη 45 και πανω .ΜιλφοΓκιλφο κατασταση. Τι μου προτεινετε ρε μυστες ? θελω τη βοηθεια σας Ευχαριστω.
Διαβαζω Σοφι Ζανα για αυτο το στυλ περισσοτερο ισχυει?
σοφι μεγαλα βυζια νταρντανα αλλα λια μεγαλη καυλα ειναι καλυτερη επιλογη

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom