Έχεις δίκιο φίλε, δεν είχα καταλάβει πότε είχε αναρτηθεί το μήνυμα στο οποίο απάντησα.Τύπε πόσα θες να μας τρελάνεις! Απάντησες στο πρώτο μήνυμα του θρεντ μετά από 12 χρόνια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gamikos_Papatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα η αντριαννα η ξανθια το 1,20 το τούμπανο δουλευει ακόμα ???
θέλω να κάνω μια καταδρομική εαν είναι να τη κλείσω κάνα δίωρο να θυμηθώ τα παλιά.
θέλω να κάνω μια καταδρομική εαν είναι να τη κλείσω κάνα δίωρο να θυμηθώ τα παλιά.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 746
Παραμένει ακόμα κλειστό, στο τηλέφωνο έχουν κάνει '' ιεκτρουπί '' και για λίγο νομίζεις ότι δουλεύουν κανονικά.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 456
Αν τη βρεις πες της ότι την ψάχνω.Καλησπέρα η αντριαννα η ξανθια το 1,20 το τούμπανο δουλευει ακόμα ???
Κι αυτήν και τη Μαρία Φουρέιρα και τη Νικόλ Μαρί Κυριακού και τη Βικάρα.
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Ξέρει κανείς αν άνοιξε το μαγαζί;;;
jorje_morente
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Όχι ακόμα. Λογικά θα το καταλάβουμε από την ουρά που θα σχηματίζεται έξω από την πόρτα όταν ανοίξει...Ξέρει κανείς αν άνοιξε το μαγαζί;;;
Ειχε κλείσει ;;;Ξέρει κανείς αν άνοιξε το μαγαζί;;;
Καλησπέρα! Πήρα τηλ και απάντησε μάλλον η Ζανα και μου είπε ότι είναι κλειστά μέχρι τις 31/05! Πιθανολογώ ότι φοβήθηκε να μου πει ότι λειτουργεί! Έτσι υπέθεσα από τον τρόπο που μίλησε! Εγώ έχω περάσει μέσα 3-4 φορές όποτε δε μπορούσα να αποδείξω ότι είμαι πελάτης! Μου είπε ότι θα είναι και Σοφία και Λια τέλος του μήνα! Αν έχει κάποιος τηλ πιο προσωπικό μπας και τους πείσω και θέλει ας μου στειλει!
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 456
Είναι κλειστό φίλε. Πέρασα εγώ χθες και χτύπησα κουδούνι. Αν ήταν κάποια μέσα και έβλεπε κάμερα λογικά θα μου άνοιγε. Τις καλές εποχές μου άνοιγαν πριν χτυπήσω.Καλησπέρα! Πήρα τηλ και απάντησε μάλλον η Ζανα και μου είπε ότι είναι κλειστά μέχρι τις 31/05! Πιθανολογώ ότι φοβήθηκε να μου πει ότι λειτουργεί! Έτσι υπέθεσα από τον τρόπο που μίλησε! Εγώ έχω περάσει μέσα 3-4 φορές όποτε δε μπορούσα να αποδείξω ότι είμαι πελάτης! Μου είπε ότι θα είναι και Σοφία και Λια τέλος του μήνα! Αν έχει κάποιος τηλ πιο προσωπικό μπας και τους πείσω και θέλει ας μου στειλει!
Αν κάποιος είχε φροντίσει πριν το lockdown να βρει εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας με τις κοπέλες πιθανόν να έγιναν κάποιες συναντήσεις.
Johnmastr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2019
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε μήπως το ρόστερ από τις κοπέλες ;Μετά από πολύμηνη μη λειτουργία , το κατάστημα επιτέλους γυρίζει στην κανονικότητα !
Από αύριο Δευτέρα 31/05 , το κατάστημα υποδέχεται το κόσμο του !!!
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Άντε ρε Ζάνα να μαζευόμαστε..Μετά από πολύμηνη μη λειτουργία , το κατάστημα επιτέλους γυρίζει στην κανονικότητα !
Από αύριο Δευτέρα 31/05 , το κατάστημα υποδέχεται το κόσμο του !!!
ΝIKOLAOS7676
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μια χαρά!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9