Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Τα δικά μου συμπεράσματα από τις συναντήσεις μου στο εν λόγω μαζί είναι ότι η κορυφαία τριάδα του μαγαζιού είναι όντως οι 3 παλιές δηλαδή η Λια, η Μονικα(Σερβα) και η Σοφη. Αν με ρωτούσε κανείς ποια είναι καλύτερη στο μασάζ και ποια στο σεξ θα τις ταξινομούσα ως εξής: Στο μασάζ: 1)Λια (με διαφορά) ,2)Μονικα ,3)Σοφη . Την Σοφη την βάζω στην Τρίτη θέση γιατί έχει βαρη χέρι. Παλαιότερα είχα πει ότι το ποιο βαρη χέρι το έχει η Λια . Έκανα λάθος, διότι ναι μεν η Λια (και η Μονικα έχει επίσης) έχει βαρη χέρι ωστόσο όταν ζήτησα από την Σοφη να μου κάνει δυνατό μασάζ απλά ένιωσα τη σημαίνει δυνατό μασάζ !!!!
2) Στο σεξ: 1) Μονικα, 2) Σοφη και Λια . Και οι τρεις του για μένα προσωπικά είναι εξαιρετικές ωστόσο προσωπικά στον τομέα αυτό ποιο πολύ φτιάχνομαι με Μονικα!!! Από εκεί και πέρα μου αρέσουν και οι δυο εξίσου !!!
Έχω συναντήσει και άλλες κοπέλες από το εν λόγω μαγαζί οι οποίες αντικειμενικά πιστεύω ότι είναι ποιο όμορφες και ποιο εμφανισημες ωστόσο στους τομείς που προανέφερα μέχρι τώρα καμια τους δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε Μονικα, ούτε με την Λια ούτε με την Σοφη (σε κανέναν τομέα ).
Θα αφήσω το σεξ εξω μιας και εδώ μπαίνει έντονα το προσωπικό στοιχείο δηλ ποςο γουστάρεις την κοπελα αλλα και ποσο σε παει αυτη και αφήνεται ή «παιζει μπάλα» κατα τη Σόφη....
Στο μασαζ λοιπόν όπου έχουμε πολλα διαφορετικά στυλ, θα έλεγα ότι Μονικα, Έλενα και Βερονικα είναι της ίδιας σχολής. Πολυ κοντα σε τεχνοτροπία. Καλο δεν είναι χάιδεμα είναι μασαζ. Η Λια μια κλάση απο μόνη της και αν βάλεις και το body2body που χρησιμοποιεί δύσκολα παίζεται και η Σόφη επισης μια κλάση με διαφορετικό όμως στυλ πιο προς το σπα στυλ.
Η Άννα προσπαθεί να κάνει και παραδοσιακό μασαζ με στοιχεία body2body που μαλλον εχει πάρει απο τη Λια και η Ζωή κάνει τα δικά της με τα ποδια δυνατά.
Γενικώς για ολα τα γούστα. Εξαρτάται αν καποιος ψάχνει πιο επαγγελματικό η πιο ερωτικο στυλ όπως και αν έχεις παει ποτε σε σπα η όχι και συγκρίνεις....η αν θέλεις να συγκρίνεις!
Εκανα τη δίκη μου ανασκόπηση και δεν θα βάλω βαθμολογία η σειρα ....

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.411
Πόντοι
456
Για την Άντζελα έχει κάποιος συνάδελφος άποψη. Από τις κριτικές δεν έβγαλα άκρη.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εσείς ξεχωρίζετε κάποια κορίτσια ...εγώ θα πώ (υπ όψη τις εχω δοκιμάσει όλες ) οτι το μαγαζί είναι πολύ καλό ....και εκεί είναι το μυστικό που οι κοπέλες σέβονται όλους τους πελάτες ....
ΥΓ : Τελευταία δοκίμασα την Αντριάνα .....νεα απο τα παλιά ....επίσης πολύ καλή ...μια ομορφιά στην πασαρέλα της Ζάνας

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.411
Πόντοι
456
εσείς ξεχωρίζετε κάποια κορίτσια ...εγώ θα πώ (υπ όψη τις εχω δοκιμάσει όλες ) οτι το μαγαζί είναι πολύ καλό ....και εκεί είναι το μυστικό που οι κοπέλες σέβονται όλους τους πελάτες ....
ΥΓ : Τελευταία δοκίμασα την Αντριάνα .....νεα απο τα παλιά ....επίσης πολύ καλή ...μια ομορφιά στην πασαρέλα της Ζάνας

Όταν λέμε Αντριάννα από τα παλιά εννοούμε την τελευταία ή την προτελευταία.

Johnyrotten

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Κριτικές
17
Like
521
Πόντοι
290
Για να μη μπερδευόμαστε με "παλιά" και "καινούργια" Αντριάννα: Η Αντριάννα που είναι τώρα είναι η βυζαρού με τα πιασίματα που σου έβαζε το κεφάλι ανάμεσα στις βυζάρες της για να μη φαίνεσαι όταν διασταυρωνόσουν με άλλον πελάτη στην αναμονή (παλιά στον 2ο όροφο-στον 1ο όροφο που είναι το Ζανόσπιτο τώρα δεν έχει τέτοια...τυχερά!) ή μία σχετικά πετίτ με πονηρό βλέμμα που έχω περιγράψει και σε εμπειρία μου σε duo με Σόνια? Ή μήπως υπάρχει και ΤΡΙΤΗ Αντριάννα?

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
696
Πόντοι
81
Για να μη μπερδευόμαστε με "παλιά" και "καινούργια" Αντριάννα: Η Αντριάννα που είναι τώρα είναι η βυζαρού με τα πιασίματα που σου έβαζε το κεφάλι ανάμεσα στις βυζάρες της για να μη φαίνεσαι όταν διασταυρωνόσουν με άλλον πελάτη στην αναμονή (παλιά στον 2ο όροφο-στον 1ο όροφο που είναι το Ζανόσπιτο τώρα δεν έχει τέτοια...τυχερά!) ή μία σχετικά πετίτ με πονηρό βλέμμα που έχω περιγράψει και σε εμπειρία μου σε duo με Σόνια? Ή μήπως υπάρχει και ΤΡΙΤΗ Αντριάννα?

Για την Καλίνκα λέμε τώρα;

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
για να μην μπερδευόμαστε με τις παλιές και καινούργιες κάθε φορά

windows

πες στην αφεντικιά όταν τις βαφτίζει να μην δίνει τα ίδια ονόματα με παλαιότερες...

τα ονόματα να χρησιμοποιούνται άπαξ

να τελειώνουμε μ αυτή την υπόθεση

:wink:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.209
Πόντοι
4.365
Οι σκέψεις να ανοίξει το μαγαζί από αύριο υπάρχουν ή με παραπληροφόρησαν. Απάντηση έστω και σε πμ θα την εκτιμούσα

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Η Tantra Ζωή δουλεύει ακόμα στο Ζαννοσπιτο ή σταμάτησε;;;

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
η κριτικη για την Άννα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο σαν συνολικό πακέτο. Είναι η καλύτερη σε εμφανιση και δεν χαλάει χατίρια. Μόνο που αν δεν την κατευθύνεις θα παιρνεις προγραμμα κασέτα. Πάντως είναι στο χέρι σου!

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
εννοείται...δεν πας με την γκόμενα ή με την καψούρα σου...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
696
Πόντοι
81
Παιδιά έχει ιδέα κανεις που θα βρούμε Ζανα Σοφή;

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Μεσημεριανό πέρασμα από το ίδρυμα που βρίσκεται Στουρνάρη 29.

Φρεσκομπογιατισμένο το μαγαζί. "Κέντρο Φυσικής Ευεξίας" λέει το κουδούνι αλλά και η χάλκινη ταμπέλα στην πόρτα ασφαλείας στον 2ο όροφο (με τρείς κλειδαριές παρακαλώ!!!) χωρίς κάμερα ή "ματάκι". Μόνο κουδούνι δίπλα στην πόρτα.

Χτυπάω κουδούνι και ανοίγει η σερίφισσα, μία καστανή όμορφη γυναίκα λεπτή, με μαύρο φόρεμα μέχρι λίγο πιό πάνω από το γόνατο. Το μακρόστενο σαλονάκι λιτό, με γραφείο και κουτί γλυκάκια (μπουκίτσες) για το καλοσώρισμα. Με ρώτησε αν θέλω κάτι να μου προσφέρει. Μου είπε ότι το πρόγραμμα ανανέωσης που προσφέρεται είναι στα 45 λεπτά και κοστίζει 60 ευρώ. Ρώτησα αν είναι το full πρόγραμμα και μου απάντησε ότι ΑΥΤΟ είναι το full πρόγραμμα. Μου είπε ότι υπάρχουν δύο κοπέλλες στο μαγαζί, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήταν διαθέσιμες (πάντως στην απόλυτη ησυχία που επικρατούσε μέσα στο ίδρυμα, κατά την ολιγόλεπτη παρουσία μου εκεί, δεν άκουσα "περίεργους :fuck1: ήχους"). Μετά από αυτή την ενημέρωση, ευχαρίστησα και ανεχώρησα.

Για πείτε κι εσείς γνώμες συναγωνιστές..... Είναι στα "δεν"? Θα φας αν είσαι γνωστός?

Οποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο, ας το καταθέσει.

Υ.Γ. Θετικό στην όλη υπόθεση η ύπαρξη της Βιοϊατρικής στον 5ο όροφο! Κάνεις τις εξετάσεις σου εκεί, και μετά πάς για αναζωογόνηση στο 2ο όροφο...... :grin:
Είχα πάει μια φορά και έναν καιρό εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο και γάμησα παίρνοντας το πρόγραμμα των 80€ για 45 λεπτά.
Αν από τότε έχει αλλάξει κάτι, δεν το ξέρω.
Αλλά εγώ στη θέση σου δεν θα δίσταζα να ρωτήσω τη σερίφισσα : "Περιλαμβάνεται και σεξ και ελεύθερο στοματικό;".

theScientist

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
1
Λειτουργεί το κατάστημα; H Σόφη η μιφλάρα βυζαρού εδώ είναι ακόμα;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.209
Πόντοι
4.365
Είχα πάει μια φορά και έναν καιρό εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο και γάμησα παίρνοντας το πρόγραμμα των 80€ για 45 λεπτά.
Αν από τότε έχει αλλάξει κάτι, δεν το ξέρω.
Αλλά εγώ στη θέση σου δεν θα δίσταζα να ρωτήσω τη σερίφισσα : "Περιλαμβάνεται και σεξ και ελεύθερο στοματικό;".

Τύπε πόσα θες να μας τρελάνεις! Απάντησες στο πρώτο μήνυμα του θρεντ μετά από 12 χρόνια :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom