Δυνατη στο cowgirl με τις βυζαρες να σε πνίγουν.θεσμος η Σοφη καλυτερη εμπειρια σε ελληνιδα milf με την βυζαρες της ...πρεπει να περασω συντομα
Να μην ηταν τσακωμένη και με το νερο...καλη θα ηταν
Δυνατη στο cowgirl με τις βυζαρες να σε πνίγουν.θεσμος η Σοφη καλυτερη εμπειρια σε ελληνιδα milf με την βυζαρες της ...πρεπει να περασω συντομα
Ναι αγαπητέ ! Η Ζανα είναι πάνω από 10 χρόνια Στουρνάρη !Το Στουρνάρη είναι της Ζάνας ?
Την ξέρω από παλιά στη Μάρνης , μετά άνοιξε δικό της μασατζιδικο Σολωμου 54
Καλησπέρα στους φίλους !
Σήμερα στο κατάστημα προσφέρουν της άριστες υπηρεσίες τους οι !
Λια από την Μολδαβια , Μονικα η Σερβα , Βερόνικα Ρωσιδα , Μαρία η Αλβανίδα , Ξενια Ελληνίδα , η Ασιάτισσα , Άντζελα Ρωσιδα , Ζωή η Ελληνίδα , και η Άννα !
Τα κορίτσια αυτά είναι γνωστές στους παλιούς για το πολύ καλό μασάζ και της πολύ καλές υπηρεσίες !
Καλά να περάσετε φίλοι μου !!!
Σωστά αγαπητέ ! Έλειπε η Σοφή , και η Ιζαμπέλα έλειπε .εγώ εχθές εκτος από αυτές είδα και την ISABELLA και την Σόφη , η τις ξέχασες η σήμερα απουσίαζαν
πραγματι οι κοπέλες κάνουν οτι καλύτερο και τελικά βγαίνει κάτι θαυμάσιο ...Μου έχει κάνει εντύπωση οτι με όσες έχω δοκιμάσει , όλες έχουν ψηλά την ποιότητα .Λια , Ξένια ,Βερόνικα ,Μόνικα , Ασια , Μαρία Ισαμπέλα για τις υπόλοιπες δεν έχω προσωπική άποψη !!!!Σωστά αγαπητέ ! Έλειπε η Σοφή , και η Ιζαμπέλα έλειπε .εγώ εχθές εκτος από αυτές είδα και την ISABELLA και την Σόφη , η τις ξέχασες η σήμερα απουσίαζαν
Τελευταίο καιρό δεν έχουμε γράψει για τα κορίτσια που εργάζονται η αυτές που λείπουν , για νέα κοπέλα η για κάποια που φεύγει . Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πιο συχνά .
Έπεισες για πελάτες που δυσκολεύονται για να ανεβάσουν κάποια κριτική για κάποια κοπέλα , να μου το αναφέρουν σε προσωπικό μυνημα .
Υπενθυμίζω ότι οι κριτικές σας είναι πολύ σημαντικές για τα κορίτσια που προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για το πελάτη !
Ζανα σας ευχαριστεί !!!
Ναι , πάει καιρός τώρα , περίπου χρόνο !Η Μόνικα έφυγε τελικά ? (όχι η Σέρβα)...
Πριν περίπου 12 χρόνια έχω περάσει μαζί της πολλές φορές στη Μάρνης , ακόμα και διπλό με την Μελινα . Μετά από αυτό είχε ανοίξει δικό της κατάστημα Σολωμου 54 , ήμουν τακτικός πελάτης κι εκεί . Από το ίδρυμα αυτό κολλημένος ήμουν με την Ναταλί . Δεν ξέρω αν κάποιος παλιός την θυμάται ακόμα .Ναι αγαπητέ ! Η Ζανα είναι πάνω από 10 χρόνια Στουρνάρη !Το Στουρνάρη είναι της Ζάνας ?
Την ξέρω από παλιά στη Μάρνης , μετά άνοιξε δικό της μασατζιδικο Σολωμου 54
Τι θυμάσαι από το κατάστημα της Σολωμου 54 ?
Άστο αγαπητέ δεν παίζει !Δυνατη στο cowgirl με τις βυζαρες να σε πνίγουν.θεσμος η Σοφη καλυτερη εμπειρια σε ελληνιδα milf με την βυζαρες της ...πρεπει να περασω συντομα
Πριν μερικούς μήνες την επέλεξα, κυρίως για τις βυζάρες. Δεν σταματά λεπτό να μιλάει αλλά αυτό που μου έκανε πολύ κακή εντύπωση ήταν ότι όταν της ζήτησα να την γλύψω, με ένα υγρό μαντηλάκι σκουπίστηκε γρήγοαρα από κάτω. Όταν πλησίασα, βρωμούσε τόσο που απείχα και γενικά μου κόπηκε η όρεξη για τα παρακάτω. Πρώτη πήγα με γυναίκα που μύριζε τόσο άσχημα.
Έχει επισημανθεί αρκετές φορές ότι η κάθε καλοπροαίρετα κριτική είναι πολύ σημαντική για το κατάστημα . Αν το κατάστημα είναι σε ψιλό επίπεδο αυτό οφείλετε και στο το κόσμο του .Πριν μερικούς μήνες την επέλεξα, κυρίως για τις βυζάρες. Δεν σταματά λεπτό να μιλάει αλλά αυτό που μου έκανε πολύ κακή εντύπωση ήταν ότι όταν της ζήτησα να την γλύψω, με ένα υγρό μαντηλάκι σκουπίστηκε γρήγοαρα από κάτω. Όταν πλησίασα, βρωμούσε τόσο που απείχα και γενικά μου κόπηκε η όρεξη για τα παρακάτω. Πρώτη πήγα με γυναίκα που μύριζε τόσο άσχημα.
Ευτυχώς που βρέθηκε καποιος να επιβεβαιώσει την αναφορά μου για την συγκεκριμένη...
Ειναι τραγική στο θεμα αυτο η κυρία . Το αφεντικό να το δει γιατι το μαγαζί θίγεται απο τέτοιες συμπεριφορές
Δεν είναι αυτό , καθένας με το γούστο του !παντως οσο και μερακλής να εισαι δεν είναι πολύ σοφο να βαζεις τη γλωσσα σου καπου που περναει πολυς κοσμος .λογω πολυς χρησης ολο και κατι θα μυριζει
παντως οσο και μερακλής να εισαι δεν είναι πολύ σοφο να βαζεις τη γλωσσα σου καπου που περναει πολυς κοσμος .λογω πολυς χρησης ολο και κατι θα μυριζει