Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Εντάξει η Βερόνικα είναι μια καλή σταθερή αξία, αλλα μην την κάνουμε και τη σταρ του μαγαζιού...έλεος!!
Τουλάχιστον στο μασαζ, όταν υπάρχουν Λια και Μονικα .....

αποψη σου. πολλοι εχουμε διαφορετικη αποψη

δεν λέμε ότι η Βερόνικα είναι αξεπέραστη στο μασάζ και στο αγωνιστικό....είναι καλύτερη όμως από Μόνικα και Λία και ας μην της έχει δοθεί η "δημοσιότητα" που της αξίζει.

Δεν είναι πιο κάτω από τις συγκεκριμένες....μάλλον πιο πάνω.

Δεν είναι τόσο αστέρι στην επικοινωνία όπως οι προαναφερόμενες...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
επίσης εκτός από τις παλιές καραβάνες του μαγαζιού , υπάρχουν και άλλα αστέρια....

έκανα πρόσφατα δοκιμή με ένα από αυτά και έμεινα ικανοποιημένος.

Θα ξαναδοκιμάσω να βεβαιωθώ για την αξία της και θα ενημερώσω...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Εντάξει η Βερόνικα είναι μια καλή σταθερή αξία, αλλα μην την κάνουμε και τη σταρ του μαγαζιού...έλεος!!
Τουλάχιστον στο μασαζ, όταν υπάρχουν Λια και Μονικα .....

αποψη σου. πολλοι εχουμε διαφορετικη αποψη

δεν λέμε ότι η Βερόνικα είναι αξεπέραστη στο μασάζ και στο αγωνιστικό....είναι καλύτερη όμως από Μόνικα και Λία και ας μην της έχει δοθεί η "δημοσιότητα" που της αξίζει.

Δεν είναι πιο κάτω από τις συγκεκριμένες....μάλλον πιο πάνω.

Δεν είναι τόσο αστέρι στην επικοινωνία όπως οι προαναφερόμενες...
Για τη Βερόνικα έχω πολυ θετική αποψη, την έχω πάρει τρεις φορές και έχω γραψει και κριτικη. Δεν αντιλέγω για το επίπεδο. Προφανώς η κάθε μια βγάζει διαφορετική ενέργεια με τον κάθε πελάτη οσο επαγγελματίας και αν είναι. Η Λια χάνει σε εμφανιση πια αλλα εχει τρομερή ενέργεια (μαζί μου...) στο σεξ και πολυ καλο μασαζ. Η Μονικα το σεξ το εχει λίγο βαρεθεί αλλα στο μασαζ παραμένει τοπ. Προσωπικα θα έβαζα την Βερόνικα στην ίδια κατηγορία με Ελένη. Τώρα υπαρχει και η Ζωή που πρέπει να επαναξιολογηθεί......

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.262
Πόντοι
4.365
Τώρα υπαρχει και η Ζωή που πρέπει να επαναξιολογηθεί......

H Ζωή όποιος την πρόλαβε στις αρχές στο Κολωνάκι ήταν στα καλύτερα της. Και σωματικά και από όρεξη..

Εύχομαι να επαναφέρει τα υψηλά στάνταρ που είχε.. :glasses:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
η Σόφη επέστρεψε στο μαγαζί?

έχει κανείς πληροφόρηση?

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Ενημερώνω τους φίλους , ότι στο κατάστημα γίνετε και θεραπευτικό μασάζ με ζεστές πέτρες !

Συνημμένα

• 6F617E44-4474-4E14-88AE-8060838742AA.jpeg
    6F617E44-4474-4E14-88AE-8060838742AA.jpeg
    14,1 KB · Εμφανίσεις: 32

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Το μαθαν οι κοπελες στην καραντινα κι αυτο.... Βλεπεις το lockdown βοηθησε την μετεκπαιδευση....

Αντε να κανει το ιδρυμα και βεντουζες να βρισκουμε καθε γιατρεια εκει μεσα....

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130

έχει κανείς πληροφόρηση?
Το Σάββατο που πηγα για τη Ζωή, γνώρισα τη ΝΕΑ Σοφη. Είναι μια κοπελα πάνω απο τα τριάντα σχετικά αδύνατη με κοντο καρέ κόκκινο μαλι. Περισσότερα δεν μπορω να πω γιατί την ειδα καθιστή όταν έβγαινα να μιλάει με τη Ζανα. Μου την συστήσαμε και ρώτησα: η Νέα Σόφη? Και απάντησε η Ζανα Ναι.....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

έχει κανείς πληροφόρηση?
Το Σάββατο που πηγα για τη Ζωή, γνώρισα τη ΝΕΑ Σοφη. Είναι μια κοπελα πάνω απο τα τριάντα σχετικά αδύνατη με κοντο καρέ κόκκινο μαλι. Περισσότερα δεν μπορω να πω γιατί την ειδα καθιστή όταν έβγαινα να μιλάει με τη Ζανα. Μου την συστήσαμε και ρώτησα: η Νέα Σόφη? Και απάντησε η Ζανα Ναι.....
Απο βυζιά η Νέα Σόφη τι λέει?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130

έχει κανείς πληροφόρηση?
Απο βυζιά η Νέα Σόφη τι λέει?
Δεν έχω αποψη ρε φιλε....ηταν καθιστή με ένα ριχτο απο πάνω και εγω μόνο ρώτησα ποια είναι η κοπελα και μου απάντησε η Ζανα η Σόφη. Άρα στην ερώτηση είναι η παλιά που γύρισε ή νέα η απάντηση είναι νέα. Λεπτομέρειες άλλες σε νέα επίσκεψη ή απο άλλον που θα παει νωρίτερα....

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
έκανα την ερώτηση για τον αν επέστρεψε η Σόφη γιατί σε επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα , αν δεν κάνω λάθος την πήρε το μάτι μου στους κοινόχρηστους χώρους του μαγαζιού.

Δε νομίζω να κάνω τόσο λάθος , μάλιστα φορούσε και μαύρο γυαλί...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Τα κουτσομπολιά λενε ότι έχουν στοχοποιηθεί δυο Ρωσίδες πιτσιρίκες (22...) για να εμπλουτίσουν το ρόστερ με νέο αίμα ...
Για την Σόφη ξαναλέω, η ερώτηση στη Ζανα ηταν σαφής (η νέα Σόφη?) και η απάντηση εξ ίσου ((Ναι)....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
η Λια για αυτούς που δεν γνωρίζουν ....πολύ ψηλό επίπεδο υπηρεσιών ....πρόγραμμα που ελάχιστες μπορούν ...

asterix1987

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Like
15
Πόντοι
0
Την πρωτη φορα που πηγα στο μαγαζι πριν πολλα χρονια μου ανοιξε η Λια... Ετσι αγαθιαρης οπως ημουν νομιζα οτι εκεινη δεν κανει ραντεβου κι απλα παρουσιαζει τις κοπελες και διαλεξα καποια αλλη... Οσες φορες πηγα μετα απο αυτο δεν την ξαναειδα... Μια τελευταια φορα εκλεισα ραντεβου τηλεφωνικα και μολις παω μου ειπαν οτι εγινε λαθος και περασε με αλλον... Τελικα μ αυτα και μ αυτα δεν εχω συναντησει ακομα τη Λια ενω εχω ακουσει τοσα γι αυτην...

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Επειδή έχω να πάω στο συγκεκριμένο μαγαζί από από αρχές με μέσα Ιουνίου (κάπου εκεί είχα πάει δεν θυμάμαι ακριβώς ) θέλω να ρωτήσω επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει εκεί αυτήν την στιγμή αν συνεχίζουν να δουλεύουν ακόμα η Μονικα την Σερβα και η Λια . Για την Λια είχα πει όταν πρώτο έγραψα εδώ μέσα ότι ναι μεν διατηρείτε και ότι είναι πολύ καλή στην και ότι δεν είναι η πρώτη μου επιλογή ωστόσο θα ήθελα να την ξαναδώ (χωρίς πλάκα )διότι επειδή είναι έμπειρη και επειδή είναι πολύ καλή στην δουλειά της ξέρω ότι θα περάσω καλά (Ειδικά από την στιγμή που μου γεννήθηκε η επιθυμία να την ξαναδώ ) . Εξακολουθεί να εργάζεται ?
Επίσης για την Μονικα την Σερβα επίσης έχω πει ότι την θεωρώ (και εξακολουθώ να το πιστεύω ) μια σίγουρη επιλογή. Δουλεύει ακόμα η Μονικα ?
Επίσης θα ήθελα (αν γίνεται) να ρωτήσω αν τόσο καιρό ξέρει κανένας αν έχει έρθει κάποια νέα άφιξη στο μαγαζί (η οποία εννοείται ότι αξίζει και στο μασάζ και στην παροχή υπηρεσιών ) ? Η το μαγαζί βασίζεται ακόμα στο προηγούμενο έμψυχο δυναμικό του ?
Ευχαριστώ !!!

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.072
Πόντοι
2.846
Επειδή έχω να πάω στο συγκεκριμένο μαγαζί από από αρχές με μέσα Ιουνίου (κάπου εκεί είχα πάει δεν θυμάμαι ακριβώς ) θέλω να ρωτήσω επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει εκεί αυτήν την στιγμή αν συνεχίζουν να δουλεύουν ακόμα η Μονικα την Σερβα και η Λια . Για την Λια είχα πει όταν πρώτο έγραψα εδώ μέσα ότι ναι μεν διατηρείτε και ότι είναι πολύ καλή στην και ότι δεν είναι η πρώτη μου επιλογή ωστόσο θα ήθελα να την ξαναδώ (χωρίς πλάκα )διότι επειδή είναι έμπειρη και επειδή είναι πολύ καλή στην δουλειά της ξέρω ότι θα περάσω καλά (Ειδικά από την στιγμή που μου γεννήθηκε η επιθυμία να την ξαναδώ ) . Εξακολουθεί να εργάζεται ?
Επίσης για την Μονικα την Σερβα επίσης έχω πει ότι την θεωρώ (και εξακολουθώ να το πιστεύω ) μια σίγουρη επιλογή. Δουλεύει ακόμα η Μονικα ?
Επίσης θα ήθελα (αν γίνεται) να ρωτήσω αν τόσο καιρό ξέρει κανένας αν έχει έρθει κάποια νέα άφιξη στο μαγαζί (η οποία εννοείται ότι αξίζει και στο μασάζ και στην παροχή υπηρεσιών ) ? Η το μαγαζί βασίζεται ακόμα στο προηγούμενο έμψυχο δυναμικό του ?
Ευχαριστώ !!!

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Ευχαριστώ !!!
:2funny::2funny: Ναι προφανώς και θα το κάνω και αυτό αλλά είπα μήπως θα μπορούσα να έχω και μια διευκόλυνση άλλωστε δεν είναι και δύσκολο να ακούσω ένα ναι η ένα όχι στις ερωτήσεις που έκανα.. Τέλος πάντων...

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Η νέα Σόφη είναι η παλιά Σόφη και επέστρεψε.
Εκτός αν εννοούμε την παλιά παλιά Σόφη.
Η Μόνικα και η Λία είναι εκεί.
Καινούρια είναι η Ζωή (παλιά είναι κι αυτή).
Κι έχουν φύγει οι μικρές Ειρήνη και Αλεξάνδρα.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
να πω στον φίλο που παραπάνω ρωτά τί αλλαγές έχουν γίνει στο μαγαζί από τον Ιούνιο

ότι αλλαγές δεν γίνονται συχνά στο μαγαζί και όταν συμβαίνουν είναι και δύσκολο να τις εντοπίσεις.

βλέπεις υπάρχουν οι παλιές που δεν δίνουν (λογικο...μιλάμε για χρήματα και επιβίωση) χώρο στις νέες.

αυτό θα έπρεπε να το κάνει η Ζάνα ....αλλά θα έρθει σε κόντρα με τις παλιες , τα σίγουρα χαρτιά και στις οποίες μπορει να βασίζεται.

μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

πάντως για να είμαστε τίμιοι , το μαγαζί εξακολουθεί να κρατιέται ψηλά και είναι δύσκολο να πληρώσεις και να μην περάσεις καλά.

εγω προσωπικά έχω κάνει πάνω από 30 συνεδρίες και μόνο 2 φορές δεν πέρασα καλά, την μια μάλιστα πρόσφατα.

δεν θέλω να θίξω πρόσωπα γιατί άλλοι περνούν καλά μαζί με την κυρία στην οποια αναφέρομαι.

εγώ όμως δεν θα ξαναπάρω....:)

ΥΓ το έχω αναφέρει και παλίοτερα , ίσως θα πρέπει να δουν την καθιέρωση των 2 σμπάρων στα 80 ευρώ.

Johnyrotten

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Κριτικές
17
Like
521
Πόντοι
290
Επίσκεψη στις 18/9 με στόχευση Ζωή, βρήκα ακόμη τα άλλα 2 στανταράκια μου (Βερόνικα-Ξένια) και ακόμη Λία, Άσια (τούμπανο) και 2-3 ακόμη που ας με συγχωρέσουν δεν θυμάμαι! Στην υποδοχή πάντα η Ζάνα και ομολογώ μου μπήκαν ιδέες γιατί έχουν περάσει 5 χρόνια από την τελευταία φορά που της ζήτησα και πέρασε στο δωμάτιο! Αναμείνατε για κριτική της συνεύρεσης με Ζωή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom