You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
. ναι ρε commando , αλλα μερικεs ειναι προκλητικεs . εγω παντωs οταν ακουω τετοιο μισοs και χαρακτηρισμουs για τουs ελληνεs απο καποιεs , ουτε ζωγραφιστεs δεν γουσταρω να τιs βλεπω . οταν θα ειναι ο καταλληλοs χρονοs, θα ενημερωσω για τιs 2 συγκεκριμενεs . και μια ερωτηση για σταυρολεξο . τον βαντζικ τον θυμαστε ?
Ποιόν Βαντσικ; Αυτός δεν ήταν τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό; Ή μήπως εννοείς κάτι άλλο;
σωστα. θα σου πω.Ποιόν Βαντσικ; Αυτός δεν ήταν τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό; Ή μήπως εννοείς κάτι άλλο;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
πατησιων 160Μαρνης 60
Στουρναρη63 70
Συγγρου29 60
Συγγρου147 60
γαλατσιου 1,κατοπιν συννενοησης....
σωστα. θα σου πω.
Ε, λέγε λοιπόν!
σου εστειλα πμ.Ε, λέγε λοιπόν!
αυτο ειναι δικο μου κλεφτη. και γαμω τα βυζια εχει η ξανθια, αν ειναι real η foto. επιτελουs βρηκεs τα βυζια των ονειρων σου.γαλατσιου 1,κατοπιν συννενοησης....
σου εστειλα πμ.
Το είδα, ευχαριστώ!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.193
- Πόντοι
- 506
Μαρνης 60
Στουρναρη63 70
Συγγρου29 60
Συγγρου147 60
...Έχει εκπτώσεις made in ALBANIA...
μην κρατάτε την πληροφορία μυστική!!!!Το είδα, ευχαριστώ!
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Επισκεψη χθες στο ελαιοτριβειο. Ρε τι γινεται απ’ εξω; Μιλαμε για πολυ υπαιθριο μαστουροπαζαρι. Σταυρωσα την μηχανη και την παρκαρα αναμεσα στα ζακια...Μοιρασα και 3-4 τσιγαρα και ανεβηκα στον οροφο. Παρελαση απο ολες τις θεραπευτριες και επιλογη της σονιας (μετα απο μεγααααααλη αποχη απο το κοντοψωλο). Χαιρετουρες στο δωματιο, που χαθηκες κτλ κτλ και με ρωταγε για το μιχ99 αν πηγαινω ακομα και αλλα τετοια. Δεν εδωσα σημασια γιατι προφανως δεν πηγα για κουβεντα... Ξαπλωσα το δωματιο ζεστο και προς μεγαλη μου εκπληξη εχει πλεον μαθει να κανει μασαζ, το παλευει, μου ειπε οτι πηγε σε σχολη. Μασαζ απο τα ποδια μεχρι το κεφαλι αρκετη ωρα (μου εκανε εντυπωση κιολας) και μετα body2body (μου ειπε οτι ηθελε να μου κανει για να της πω τις εντυπωσεις μου), τα βυζακια της ακουμπαγανε απαλα το σωμα μου ανεβηκε στην πλατη γλειψιμο αυτιων και εκει γυρισα με το κονταρι ορθιο. ακαπελωτη πιπα αφου πρωτα ρωτησε ευγενικα αν ηθελα, γλειψιμο στις μπαλες και μετα στα 4 στον καναπε. Σφυροκοπημα δυνατο με κραυγουλες απο τη μερια της μετα την γυρισα εβγαλα σκουφο, κλαρινο παλι και πιτσιλισμα στους βυζους (και φυσικα και στον καναπε χα χα). Χρονος παραμονης στο δωματιο 50 λεπτα χωρις τα ντουζ!! 80 εωρυπαι(ε)οι η θεραπεια, απο μεριας μου το εβγαλε με τον λαδι της το μεροκαματο... Αν και πλεον εχω κοψει να γραφω που, ποιες και ποσο γραφω μονο και μονο γιατι μου εκανε εντυπωση η αρχιξεπετατζου οτι αλλαξε χαρακτηρα!!!
Αν και πλεον εχω κοψει να γραφω που, ποιες και ποσο γραφω μονο και μονο γιατι μου εκανε εντυπωση η αρχιξεπετατζου οτι αλλαξε χαρακτηρα!!!
Η διαμόρφωση της αγοράς (και το μαγαζί που εργάζεσαι) σε βελτιώνουν.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
...
απο μεριας μου το εβγαλε με τον λαδι της το μεροκαματο... Αν και πλεον εχω κοψει να γραφω που, ποιες και ποσο γραφω μονο και μονο γιατι μου εκανε εντυπωση η αρχιξεπετατζου οτι αλλαξε χαρακτηρα!!!
Άμα δουλεύει δίπλα στη Ζάνα, κάτι θα μάθει. Την τέχνη την κλέβεις δεν την μαθαίνεις
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Χρειάζεται και ταλέντο...αμα δεν βαριέσαι βελτιώνεσαι πάντωςΆμα δουλεύει δίπλα στη Ζάνα, κάτι θα μάθει. Την τέχνη την κλέβεις δεν την μαθαίνεις
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η σονια απο τοτε που ηρθε στην ζανα δεν κανει τιποτα αλλο παρα να ρωταει τον καθενα τι γινεται στην μιχ.99,και αν ειναι καλη και τετοια...μαλιστα εμενα τις προαλλες με επρηξε με τις μαλακειες της.....τεσπα....σονια,μην ξεχνας οτι τα χρονια περνανε και στην πιατσα βγαινουν καλυτερες.....Επισκεψη χθες στο ελαιοτριβειο. Ρε τι γινεται απ’ εξω; Μιλαμε για πολυ υπαιθριο μαστουροπαζαρι. Σταυρωσα την μηχανη και την παρκαρα αναμεσα στα ζακια...Μοιρασα και 3-4 τσιγαρα και ανεβηκα στον οροφο. Παρελαση απο ολες τις θεραπευτριες και επιλογη της σονιας (μετα απο μεγααααααλη αποχη απο το κοντοψωλο). Χαιρετουρες στο δωματιο, που χαθηκες κτλ κτλ και με ρωταγε για το μιχ99 αν πηγαινω ακομα και αλλα τετοια. Δεν εδωσα σημασια γιατι προφανως δεν πηγα για κουβεντα... Ξαπλωσα το δωματιο ζεστο και προς μεγαλη μου εκπληξη εχει πλεον μαθει να κανει μασαζ, το παλευει, μου ειπε οτι πηγε σε σχολη. Μασαζ απο τα ποδια μεχρι το κεφαλι αρκετη ωρα (μου εκανε εντυπωση κιολας) και μετα body2body (μου ειπε οτι ηθελε να μου κανει για να της πω τις εντυπωσεις μου), τα βυζακια της ακουμπαγανε απαλα το σωμα μου ανεβηκε στην πλατη γλειψιμο αυτιων και εκει γυρισα με το κονταρι ορθιο. ακαπελωτη πιπα αφου πρωτα ρωτησε ευγενικα αν ηθελα, γλειψιμο στις μπαλες και μετα στα 4 στον καναπε. Σφυροκοπημα δυνατο με κραυγουλες απο τη μερια της μετα την γυρισα εβγαλα σκουφο, κλαρινο παλι και πιτσιλισμα στους βυζους (και φυσικα και στον καναπε χα χα). Χρονος παραμονης στο δωματιο 50 λεπτα χωρις τα ντουζ!! 80 εωρυπαι(ε)οι η θεραπεια, απο μεριας μου το εβγαλε με τον λαδι της το μεροκαματο... Αν και πλεον εχω κοψει να γραφω που, ποιες και ποσο γραφω μονο και μονο γιατι μου εκανε εντυπωση η αρχιξεπετατζου οτι αλλαξε χαρακτηρα!!!
ωριμασε καπωs. δεν ειχα δικιο που στο ελεγα?Αν και πλεον εχω κοψει να γραφω που, ποιες και ποσο γραφω μονο και μονο γιατι μου εκανε εντυπωση η αρχιξεπετατζου οτι αλλαξε χαρακτηρα!!!
εγω παντα τηs λεω οτι δεν ειναι και τοσο καλη και οτι χρειαζεται βελτιωση και να προσπαθει περισσοτερο.η σονια απο τοτε που ηρθε στην ζανα δεν κανει τιποτα αλλο παρα να ρωταει τον καθενα τι γινεται στην μιχ.99,και αν ειναι καλη και τετοια...μαλιστα εμενα τις προαλλες με επρηξε με τις μαλακειες της.....τεσπα....σονια,μην ξεχνας οτι τα χρονια περνανε και στην πιατσα βγαινουν καλυτερες.....
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οσο και να το γραψεις ,και οσο να της το πεις απο κοντα ,αυτη εχει το χαβα της......αγαπητή σόνια, επειδή ρωτάς συνέχεια για την μιχαλακοπούλου...η απάντηση είναι... ότι έχεις αφήσει ενα μεγάλο κενό!!!
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
περασα απο το ιδρυμα την προηγουμενη εβδομαδα για να δοκιμασω ζανα (καθαρα απο περιεργεια).
τελικα ηταν απασχολημενη και πηρα την ελενη... μιλφαρα του κερατα... πολυ δυνατο τριψιμο, οταν λεω δυνατο νομιζα οτι θα μεινω στον τοπο...
υ.γ. οποιος δοκιμασει ελενη ας κοψει και τα νυχια των ποδιων την προηγουμενη γιατι θα πεσει τσιμπουκι και στο ποδι του...
τελικα ηταν απασχολημενη και πηρα την ελενη... μιλφαρα του κερατα... πολυ δυνατο τριψιμο, οταν λεω δυνατο νομιζα οτι θα μεινω στον τοπο...
υ.γ. οποιος δοκιμασει ελενη ας κοψει και τα νυχια των ποδιων την προηγουμενη γιατι θα πεσει τσιμπουκι και στο ποδι του...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K