Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
υ.γ. οποιος δοκιμασει ελενη ας κοψει και τα νυχια των ποδιων την προηγουμενη γιατι θα πεσει τσιμπουκι και στο ποδι του...
:grin: :grin: :grin:
Πράγματι. Στάνταρ παροχή από την Ελεναρα το βυζαγμα του μεγαλου δαχτύλου  :humpleg:

σε έλοιωσε στο μασαζ ε?? Ειδικα αμα αρχισουν οι αγκωνες και οι βραχιονες, τρως σιδερωμα κανονικο  :grin:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
:grin: :grin: :grin:
Πράγματι. Στάνταρ παροχή από την Ελεναρα το βυζαγμα του μεγαλου δαχτύλου  :humpleg:

σε έλοιωσε στο μασαζ ε?? Ειδικα αμα αρχισουν οι αγκωνες και οι βραχιονες, τρως σιδερωμα κανονικο  :grin:
αφου σου εδωσα τον λογο μου οτι θα παω....  ;)

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306
περασα απο το ιδρυμα την προηγουμενη εβδομαδα για να δοκιμασω ζανα (καθαρα απο περιεργεια).
τελικα ηταν απασχολημενη και πηρα την ελενη... μιλφαρα του κερατα... πολυ δυνατο τριψιμο, οταν λεω δυνατο νομιζα οτι θα μεινω στον τοπο...

:2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
περασα απο το ιδρυμα την προηγουμενη εβδομαδα για να δοκιμασω ζανα (καθαρα απο περιεργεια).
τελικα ηταν απασχολημενη και πηρα την ελενη... μιλφαρα του κερατα... πολυ δυνατο τριψιμο, οταν λεω δυνατο νομιζα οτι θα μεινω στον τοπο...
υ.γ. οποιος δοκιμασει ελενη ας κοψει και τα νυχια των ποδιων την προηγουμενη γιατι θα πεσει τσιμπουκι και στο ποδι του...

...Είδες οι συστάσεις του παλιού?? Τι περισσότερο θα σουκανε ένα πιπίνι? Ξεπέτα θαταν κατά 80%...Ρωσοmilfάρες και πάσης Ελλάδος...

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
...Είδες οι συστάσεις του παλιού?? Τι περισσότερο θα σουκανε ένα πιπίνι? Ξεπέτα θαταν κατά 80%...Ρωσοmilfάρες και πάσης Ελλάδος...

αχ..."στερνή μου γνώση...να σε είχα πρώτα" :tooth:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ζανα τι λες να περασω σημερα εχεισ ορεξη ????

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ζανα τι λες να περασω σημερα εχεισ ορεξη ????

Ακόμα εδώ είσαι;  :)

ΥΓ1: Τα Σάββατα ποτέ δεν πηγαίνω σε μασατζίδικο μετά τις 6 μ.μ. γιατί οι κοπέλες είναι ήδη στο mood του επικείμενου σχολάσματος και της Κυριακάτικης αργίας με αποτέλεσμα οι πιθανότητες ξεπέτας να αυξάνονται.

ΥΓ2: Δεν είμαι η Ζάνα!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Επίσκεψη την Παρασκευή και όλες οι κοπέλες παρούσες. Μετά από την σχετική παρέλαση διάλεξα μία καινούργια, τη Σάντρα. Ξανθιά, αρκετά αδύνατη με 2-2,5άρι πλαστικό - πέτρα :boobies:. Χαμογελαστή και πρόσχαρη (πολύ σημαντικό για μένα) πέρασε στο δωμάτιο. Βγάζει όλα τα ρούχα (μην τα λερώσει με τα λάδια όπως είπε) και κάνει ντουσάκι. Και αυτό θετικό. Της ζητάω μασάζ αθλητικό και μου λέει αν αντέχω. Της είπα ναι, μια και έχουν περάσει αρκετά μασαζόχερα από το κορμί μου. Και εκεί τα είδα όλα. Μου κάνει 45 λεπτά μασάζ δυνατό με παλάμες, αγκώνες χέρια και μπρούμητα και ανάσκελα, που τα είδα όλα :s&m_3:. Άντεξα αλλά και τώρα που γράφω πονάει η πλάτη μου. Η κοπέλα σίγουρα ξέρει μασάζ από ότι μπορώ να καταλάβω και από την πολυετή εμπειρία μου στο χώρο αλλά παραείναι φιλότιμη. Όσο για το δεύτερο μέρος κάνει το πλήρες με τοπική περιποίηση (deepthroat :pipa1:, φτύσιμο, περιποίηση σε μπάλες κλπ), διάφορες στάσεις και όσο αντέξει κανείς.Στο τέλος κάνει ξανά ντουσάκι. Αρνητική η χαμηλή συμμετοχή στο δεύτερο μέρος. Γενικά συστήνεται και για άλλες φορές αλλά ΟΧΙ το αθλητικό  :headbang:....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
για milf να ξαναπεράσεις ....και να την δοκιμάσεις την Ζάνα ....και αν ειναι απασχολημένη πάλι πήγαινε λίγο παρακάτω στο 47 ...Χριστίνα ....΄

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
για milf να ξαναπεράσεις ....και να την δοκιμάσεις την Ζάνα ....και αν ειναι απασχολημένη πάλι πήγαινε λίγο παρακάτω στο 47 ...Χριστίνα ....΄

Συμφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά και η Ελένη που πήρε ο συνάδελφος είναι πολύ καλή περίπτωση μιλφ.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά και η Ελένη που πήρε ο συνάδελφος είναι πολύ καλή περίπτωση μιλφ.
Βεβαίως , βεβαίως ....αλλά επειδή πήρε δοκιμή από εκεί ο φίλος xpapad ....

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Συνεδρία με την Λία, μιλφ εκ Μολδαβίας.Από μασάζ πάραπολύ καλή,αλλά η μπριτζόλα ήταν πολύ φεικ ρε παιδί μου.Το βυζί σαν ξεφουσκωμένο μπαλόνι :S, παρόλο που έχει συμπαθητικό προσωπάκι.Πάντως δεν βιαζόταν, αλλά οι κραυγές  "σπαρταράω, χύνω κ.λ.π" με ξενέρωσαν..

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Συνεδρία με την Λία, μιλφ εκ Μολδαβίας.Από μασάζ πάραπολύ καλή,αλλά η μπριτζόλα ήταν πολύ φεικ ρε παιδί μου.Το βυζί σαν ξεφουσκωμένο μπαλόνι :S, παρόλο που έχει συμπαθητικό προσωπάκι.Πάντως δεν βιαζόταν, αλλά οι κραυγές  "σπαρταράω, χύνω κ.λ.π" με ξενέρωσαν..

Περίεργο.... Έτερος, έμπειρος συναγωνιστής που την προτίμησε, έμεινε καθ'όλα ικανοποιημένος. :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Περίεργο.... Έτερος, έμπειρος συναγωνιστής που την προτίμησε, έμεινε καθ'όλα ικανοποιημένος. :think:

εσύ έχεις ιδία άποψη?
την έχεις πάρει?
αν οχι τότε γιατί κάνεις το δικηγορο της Λιας (και κάθε Λιας)????
ασε τον "εμπειρο συναγωνιστη" που την πηρε να μας τα γράψει ο ίδιος (αν την πηρε και αν θελει να τα γράψει..)
γιατι στην συγκεκριμένη περιπτωση και ο perineo δεν ειναι ενας τυχαιος χρηστης...ειναι αξιοπιστος και γράφει αρκετό καιρό στα μασάζ,.... :sunglasses:
τουτεστιν ΜΗΝ εκτίθεσαι... ;)

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ασε τον "εμπειρο συναγωνιστη" που την πηρε να μας τα γράψει ο ίδιος (αν την πηρε και αν θελει να τα γράψει..)

Τα έχει γράψει στο παρών νήμα! Λίγο πριν την εκπνοή του περασμένου έτους. (Είναι και "Άγιος" ο άνθρωπος! Θου Κύριε.....) :cheesy:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΙΧΘΕΙΣ

Αμα η ψωλή είναι καμάκι
και έχει γέυση τέπι-γιάκι
κι άμα η δουλειά σου είναι ψαράς
κι είσαι και λίγο ψωλαράς,

τότε σαν ψάρι σπαρταράει
σαν ατμομηχανή φυσάει
λέει πως χύνει απανωτά
και πως γουστάρει τον ψαρά !

Τώρα άμα θέλεις την πιστεύεις
την ώρα που τηνε ιππέυεις
ψαράς εσύ, αλόγα αυτή
δένει το σκηνικό κουτί !

Σουρίαλ λέμε καταστάσεις
μόνο εκεί θα δοκιμάσεις
κι άν σου αρέσει και γουστάρεις
ξανά εκεί πας και καλάρεις !

:grin:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Νομίζω πρέπει να φτιάξουμε ενα thread για τον tsiboukio,με την ποιητική συλλογή του,με τίτλο "TSIBOUKIOS άπαντα" ή καλύτερα "TSIBOUKIOS τα πάντα όλα".Μες στην μαυρίλα της δουλειάς,σκάμε και κανα χαμόγελο ρε παιδί μου,γειά σου ρε τσιμπούκιε με της ποιηματάρες σου!!! :thumbsup:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
εσύ έχεις ιδία άποψη?
την έχεις πάρει?
αν οχι τότε γιατί κάνεις το δικηγορο της Λιας (και κάθε Λιας)????
γιατι στην συγκεκριμένη περιπτωση και ο perineo δεν ειναι ενας τυχαιος χρηστης...ειναι αξιοπιστος και γράφει αρκετό καιρό στα μασάζ,.... :sunglasses:
τουτεστιν ΜΗΝ εκτίθεσαι... ;)
Ευχαριστώ για τα διαπιστευτήρια φιλε zero, όντως έχω αναλώσει πλήθος ωρών στα μασάζ , αλλά και στο συγκεκριμένο είμαι τακτικός χωρίς να σημαίνει ότι είμαι και απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά , τι να κάνουμε, δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές.Αποκει, η Ζάνα και η Σουζάνα είναι αξιόμαχες περιπτώσεις και κάθε φορά που παίρνω κάτι άλλο ρισκάρω μήπως φάω φόλα και μετανιώνω που δεν πήρα μια εξ αυτών.Βαριέμαι, βέβαια , και εύκολα το  :fuck1: με την ίδια...

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
για εμενα στο μαγαζι αυτο ειναι ολες λιγο πανω απο το μετριο.πρεπει να φερει καινουρια τεμαχια.η λια οντως εχει παρα πολυ πεσμενα βυζια και ολο επανω ραγαδες.Η ζανα ειναι καλη περιπτωση αλλα τα ιδια και τα ιδια .Η ελενη τιμαει τα λεφτα που παιρνει και προσπαθει αλλα παλιωσε και αυτη την εφαγε ο χρονος εκει μεσα.Η σονια ειναι κολητη της ζανας και ψιλοαδιαφορει.Πρεπει να σεβονται περισοτερο τους πελατες και να προσπαθουν για το καλυτερο.

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
για εμενα στο μαγαζι αυτο ειναι ολες λιγο πανω απο το μετριο.πρεπει να φερει καινουρια τεμαχια.η λια οντως εχει παρα πολυ πεσμενα βυζια και ολο επανω ραγαδες.Η ζανα ειναι καλη περιπτωση αλλα τα ιδια και τα ιδια .Η ελενη τιμαει τα λεφτα που παιρνει και προσπαθει αλλα παλιωσε και αυτη την εφαγε ο χρονος εκει μεσα.Η σονια ειναι κολητη της ζανας και ψιλοαδιαφορει.Πρεπει να σεβονται περισοτερο τους πελατες και να προσπαθουν για το καλυτερο.
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom