Επίσκεψη την Παρασκευή και όλες οι κοπέλες παρούσες. Μετά από την σχετική παρέλαση διάλεξα μία καινούργια, τη Σάντρα. Ξανθιά, αρκετά αδύνατη με 2-2,5άρι πλαστικό - πέτρα
. Χαμογελαστή και πρόσχαρη (πολύ σημαντικό για μένα) πέρασε στο δωμάτιο. Βγάζει όλα τα ρούχα (μην τα λερώσει με τα λάδια όπως είπε) και κάνει ντουσάκι. Και αυτό θετικό. Της ζητάω μασάζ αθλητικό και μου λέει αν αντέχω. Της είπα ναι, μια και έχουν περάσει αρκετά μασαζόχερα από το κορμί μου. Και εκεί τα είδα όλα. Μου κάνει 45 λεπτά μασάζ δυνατό με παλάμες, αγκώνες χέρια και μπρούμητα και ανάσκελα, που τα είδα όλα
. Άντεξα αλλά και τώρα που γράφω πονάει η πλάτη μου. Η κοπέλα σίγουρα ξέρει μασάζ από ότι μπορώ να καταλάβω και από την πολυετή εμπειρία μου στο χώρο αλλά παραείναι φιλότιμη. Όσο για το δεύτερο μέρος κάνει το πλήρες με τοπική περιποίηση (deepthroat
, φτύσιμο, περιποίηση σε μπάλες κλπ), διάφορες στάσεις και όσο αντέξει κανείς.Στο τέλος κάνει ξανά ντουσάκι. Αρνητική η χαμηλή συμμετοχή στο δεύτερο μέρος. Γενικά συστήνεται και για άλλες φορές αλλά ΟΧΙ το αθλητικό
....