Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
.Η σονια ειναι κολητη της ζανας και ψιλοαδιαφορει.
      πωs τα  σχεδιαζει και τα καταφερνει αυτο το κοριτσι.    οπου και να πηγαινει κολλητη τηs αφεντικιναs, παντα γινεται. 

bandito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
5
Like
352
Πόντοι
280
Καλησπέρα πέρασμα απο το εν λόγω ίδρυμα και Απλα με απογειωσε η ελεναρα
Απίστευτο μασάζ , διαστημική πιπα με γλυψημο παντού. τίμια επιλογή
Για μετα Milf

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
Καλησπέρα πέρασμα απο το εν λόγω ίδρυμα και Απλα με απογειωσε η ελεναρα
Απίστευτο μασάζ , διαστημική πιπα με γλυψημο παντού. τίμια επιλογή
Για μετα Milf

...Η καλύτερη και με διαφορά εκεί μέσα...

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ερωτηση απλη ΔΙΛΗΜΜΑ μεγαλο: ΖΑΝΑ 'Η ΕΛΕΝΗ ???? ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ !!!

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δεν θα μεινει κοκκαλο για κοκκαλο , αν παω διπλο !!!! δεν εχεις να προτεινεις ??

Αν εκτός των άλλων, είσαι και fan του θηλασμού των ποδοδάκτυλων, ξεκίνα με Ελένη, αλλέως, πάρε Ζάνα και συνεχίζεις με την Ελενάρα.

Δεν λέω περισσότερα, γιατί πάλι θα κατηγορηθώ από ευγενικούς και καθ'όλα λατρεμένους mods ως αγαπούλης κλπ, (παρ'όλο που οι επισκέψεις μου στον οίκο είναι αραιές: βλέπε διμηνιαίες).

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Αν εκτός των άλλων, είσαι και fan του θηλασμού των ποδοδάκτυλων, ξεκίνα με Ελένη, αλλέως, πάρε Ζάνα και συνεχίζεις με την Ελενάρα.

Δεν λέω περισσότερα, γιατί πάλι θα κατηγορηθώ από ευγενικούς και καθ'όλα λατρεμένους mods ως αγαπούλης κλπ, (παρ'όλο που οι επισκέψεις μου στον οίκο είναι αραιές: βλέπε διμηνιαίες).
περισσοτερο ειμαι φαν του βυζοθηλασμου

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Ξεκίνα με Ζάνα (έχε υπ'όψη σου και τη Σουζάννα) και συνεχίσεις με την ετέρα θεραπεύτρια! ;)
ζανα εχω περασει οπως και με σουζανα . ελεγα μιπως η ελενη διαθετει κατι το ξεχωριστω

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
ζανα εχω περασει οπως και με σουζανα . ελεγα μιπως η ελενη διαθετει κατι το ξεχωριστω

...θα σε σιδερώσει στο μασάζ...θα σου τσιμπουκώσει και το δαχτυλάκι...θα σε λιώσει στο γαμήσι...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
...θα σε σιδερώσει στο μασάζ...θα σου τσιμπουκώσει και το δαχτυλάκι...θα σε λιώσει στο γαμήσι...
Ρε παίδες η Ζάνα, η Σουζάνα και η Ελένη προσφέρουν πολύ καλό σέρβις, πληνομως όλες τους ξεπερνάνε τα 40, η δε Ελένη τα 50.Θα σας πω το εξής:πως θα σας φαινόταν ένα μέρος, όπου οι κοπέλες είναι νέες και όμορφες (χωρίς να είναι οι Θεές) και να προσφέρουν 30 λεπτά πραγματικού σεξ(ήτοι, από τη στιγμή που θα πέσουμε στο κρεβάτι, με γλωσσόφιλα  και γλυψίματα παντού μέχρι την κατάθεση) με υπηρεσίες των ανωτέρω σε τιμή 50 ευρώ; Στην Φρανκφούρτη!!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
Ρε παίδες η Ζάνα, η Σουζάνα και η Ελένη προσφέρουν πολύ καλό σέρβις, πληνομως όλες τους ξεπερνάνε τα 40, η δε Ελένη τα 50.Θα σας πω το εξής:πως θα σας φαινόταν ένα μέρος, όπου οι κοπέλες είναι νέες και όμορφες (χωρίς να είναι οι Θεές) και να προσφέρουν 30 λεπτά πραγματικού σεξ(ήτοι, από τη στιγμή που θα πέσουμε στο κρεβάτι, με γλωσσόφιλα  και γλυψίματα παντού μέχρι την κατάθεση) με υπηρεσίες των ανωτέρω σε τιμή 50 ευρώ; Στην Φρανκφούρτη!!!!

...Εγώ βασικά είμαι milf-fan...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Δίπλα μας είναι!!!

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Αμνεζια μηπως????

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
Επίσκεψη την Παρασκευή και όλες οι κοπέλες παρούσες. Μετά από την σχετική παρέλαση διάλεξα μία καινούργια, τη Σάντρα. Ξανθιά, αρκετά αδύνατη με 2-2,5άρι πλαστικό - πέτρα :boobies:. Χαμογελαστή και πρόσχαρη (πολύ σημαντικό για μένα) πέρασε στο δωμάτιο. Βγάζει όλα τα ρούχα (μην τα λερώσει με τα λάδια όπως είπε) και κάνει ντουσάκι. Και αυτό θετικό. Της ζητάω μασάζ αθλητικό και μου λέει αν αντέχω. Της είπα ναι, μια και έχουν περάσει αρκετά μασαζόχερα από το κορμί μου. Και εκεί τα είδα όλα. Μου κάνει 45 λεπτά μασάζ δυνατό με παλάμες, αγκώνες χέρια και μπρούμητα και ανάσκελα, που τα είδα όλα :s&m_3:. Άντεξα αλλά και τώρα που γράφω πονάει η πλάτη μου. Η κοπέλα σίγουρα ξέρει μασάζ από ότι μπορώ να καταλάβω και από την πολυετή εμπειρία μου στο χώρο αλλά παραείναι φιλότιμη. Όσο για το δεύτερο μέρος κάνει το πλήρες με τοπική περιποίηση (deepthroat :pipa1:, φτύσιμο, περιποίηση σε μπάλες κλπ), διάφορες στάσεις και όσο αντέξει κανείς.Στο τέλος κάνει ξανά ντουσάκι. Αρνητική η χαμηλή συμμετοχή στο δεύτερο μέρος. Γενικά συστήνεται και για άλλες φορές αλλά ΟΧΙ το αθλητικό  :headbang:....
Καλη ειναι αυτη τουλαχιστον μασαζ και καθαριοτητα τα κατεχει.Πριν δουλευε αχιλλεως με το ονομα Ανια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom