Πολύ καλή η ανάλυση σου και ομολογώ πως αισθάνομαι ένα κενό που δεν δοκίμασα την Ζάνα τόσο καιρό. Εγώ από την μεριά μου είχα ένα κόλλημα με την Μαρία με την οποία είχα περάσει μεγάλες στιγμές τόσο από άποψη μασάζ αλλά και σε όλα τα άλλα. Έβγαινε ένα πάθος μεταξύ μας και λόγω σωματοδομής (είμαι πάνω από 1,90) έβγαινε κάτι δυνατό. Η Μαρία έχει όμορφο πρόσωπο και αυτό με έφτιαχνε σαν διάθεση, το μόνο κακό ήταν πως η ζωή στο διαμέρισμα φέρνει λίγα κιλά τα οποία ευτυχώς δεν επηρέαζαν την δραστηριότητα της.
Την τελυταία φορά δοκίμασα την Κλαούντια, η οποία είναι πολύ όμορφη κοπέλα αλλά έχει μέλλον ακόμα. Απλά να παραθέσω ένα περιστατικό που δείχνει την δύναμη ενός πελάτη... Πάνω που θα άρχιζε το κλαρίνο η μικρή (δεν ξέρω ηλικία) μου λέει κάνω μόνο με προφυλακτικό... ΟΚ λέω προχώρα... πάνω που πάει να το βάλει κάνει μια απρόσεκτη κίνηση και με πόνεσε, κάναμε 5λεπτο break και της λέω πως αν το ξανακάνει έχει φύγει με τη μια... στην επόμενη προσπάθεια ακριβώς το ίδιο... χωρίς άλλη κουβέντα βγάζει το σκουφί και ξηγιέται καλάμακι άνευ... Είδες της λέω στο τέλος? όλα γίνονται!!!
Για κάποιο χρονικό διάστημα αποφάσισα να απομακρυνθώ από το σπορ οπότε η τελευταία εντύπωση από το μαγαζί ήταν μαλλον κακή.
Λες η Ζάνα να γίνει το αποθημένο μου???
ΥΓ. το site είναι πολύ δημοφιλές στα μαγαζιά αυτά, το laptop πάει σύννεφο!!!
Την τελυταία φορά δοκίμασα την Κλαούντια, η οποία είναι πολύ όμορφη κοπέλα αλλά έχει μέλλον ακόμα. Απλά να παραθέσω ένα περιστατικό που δείχνει την δύναμη ενός πελάτη... Πάνω που θα άρχιζε το κλαρίνο η μικρή (δεν ξέρω ηλικία) μου λέει κάνω μόνο με προφυλακτικό... ΟΚ λέω προχώρα... πάνω που πάει να το βάλει κάνει μια απρόσεκτη κίνηση και με πόνεσε, κάναμε 5λεπτο break και της λέω πως αν το ξανακάνει έχει φύγει με τη μια... στην επόμενη προσπάθεια ακριβώς το ίδιο... χωρίς άλλη κουβέντα βγάζει το σκουφί και ξηγιέται καλάμακι άνευ... Είδες της λέω στο τέλος? όλα γίνονται!!!
Για κάποιο χρονικό διάστημα αποφάσισα να απομακρυνθώ από το σπορ οπότε η τελευταία εντύπωση από το μαγαζί ήταν μαλλον κακή.
Λες η Ζάνα να γίνει το αποθημένο μου???
ΥΓ. το site είναι πολύ δημοφιλές στα μαγαζιά αυτά, το laptop πάει σύννεφο!!!