Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467
ρε παιδες ποιος θα μου κανει μια περιγραφη της ζανας??? ηλικια- κορμοστασια-εθνικοτητα.... υπηρεσιες εχω διαβασει....

Ηλικιά : Μιλφ
Κορμοστασιά : Καλή
Εθνικότητα : Δεν ζήτησα διαβατήριο
Εμφάνιση προσώπου : Ουδέν σχόλιον

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ηλικιά : Μιλφ
Κορμοστασιά : Καλή
Εθνικότητα : Δεν ζήτησα διαβατήριο
Εμφάνιση προσώπου : Ουδέν σχόλιον

:2funny: :2funny: :2funny: νταξ...είναι λίγο μαϊμουδόφατσα :rolleyes: προκλητική μαϊμουδόφατσα πάντως :P

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
και γιατι στελνεται τον κοσμακι στην μαιμου???? επειδη δινει κουλουρι???
αμα η μαιμου σου κανει ακροβατικα με σκοινι την ψωλη σου θα καταλαβεις  :grin: :grin: :grin:
URL]]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και γιατι στελνεται τον κοσμακι στην μαιμου???? επειδη δινει κουλουρι???

υπερβολές μωρέ...μια χαρά είναι η γυναίκα ;)

εγώ πάντως την συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα :sunglasses: (αν και έχω πάνω από χρόνο να πάω εκεί :P )

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
αμα η μαιμου σου κανει ακροβατικα με σκοινι την ψωλη σου θα καταλαβεις  :grin: :grin: :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.indiadaily.org/images/r_tarzan_cartoon.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
και ο λιλας κανει ακροβατικα στην ψωλη.... τι σημαινει αυτο??? να παω να μου κανει μασαζ ο λιλας??????????????

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
και ο λιλας κανει ακροβατικα στην ψωλη.... τι σημαινει αυτο??? να παω να μου κανει μασαζ ο λιλας??????????????
Δεν τον ξερω τον κύριο και απο αυτα που λες δε θελω και να τον μαθω.

Τι το ψειριζεις σαν το γουμανχολικ κι εσυ? Εχεις διαβασει ενα σκασμο καλες κριτικες, πας, τη βλεπεις - και επειδη ειναι ιδιαιτερη περιπτωση - ή σ΄αρεσει και καθεσαι και θα περασεις καλα, ή δε σ'αρεσει και πας παρακάτω.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Δεν τον ξερω τον κύριο και απο αυτα που λες δε θελω και να τον μαθω.

Τι το ψειριζεις σαν το γουμανχολικ κι εσυ? Εχεις διαβασει ενα σκασμο καλες κριτικες, πας, τη βλεπεις - και επειδη ειναι ιδιαιτερη περιπτωση - ή σ΄αρεσει και καθεσαι και θα περασεις καλα, ή δε σ'αρεσει και πας παρακάτω.
θα παω ρε συ.... αλλα αμα μεχρι το 2013 συνεχιζω να ρωταω για την ζανα τοτε θα πεις οτι κατι δεν παει καλα με μενα... αρα μην με συγκρινεις με τον αλλο.... και αμα με διαβασεις καλυτερα θα δεις οτι εχω δωσει πληροφοριες και οτι δεν λεω μαλακιες....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
θα παω ρε συ.... αλλα αμα μεχρι το 2013 συνεχιζω να ρωταω για την ζανα τοτε θα πεις οτι κατι δεν παει καλα με μενα... αρα μην με συγκρινεις με τον αλλο.... και αμα με διαβασεις καλυτερα θα δεις οτι εχω δωσει πληροφοριες και οτι δεν λεω μαλακιες....
:grin:
σε ξερω, γιαυτο και ηξερα οτι θα τσιμπησεις  :grin: :grin:

αν χτυπας και μιλφ, θα περασεις καλα. Ιδιο (και ελαφρως καλυτερο) προγραμμα εκει κανει και η μιλφ Ελενη, εχε υποψη, τζαστ ιν κέις.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
αν χτυπας και μιλφ, θα περασεις καλα.
συνηθως δεν χτυπαω μιλφ οταν πληρωνω... μιλφ για μενα ειναι η 25αρα.... αλλα τωρα θα κανω μια εξαιρεση.... απλα για την περιεργεια

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.473
Πόντοι
506
συνηθως δεν χτυπαω μιλφ οταν πληρωνω... μιλφ για μενα ειναι η 25αρα.... αλλα τωρα θα κανω μια εξαιρεση.... απλα για την περιεργεια

...Ρε παλικάρι...εδώ πήγες με 62άρα...Η Ελενάρα πάντως θα σε ΛΙΩΣΕΙ (στο μασάζ ΚΑΙ στο ΓΑΜΗΣΙ)...

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
...Ρε παλικάρι...εδώ πήγες με 62άρα...Η Ελενάρα πάντως θα σε ΛΙΩΣΕΙ (στο μασάζ ΚΑΙ στο ΓΑΜΗΣΙ)...
πηγα με 62αρα στο τζαμπε....απλα δεν πληρωνω για να παω με μιλφ.... στο τζαμπε τον δινω....

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
676
Πόντοι
3.015

Πάντως σεβαστοί συναγωνιστές πήγα το προηγούμενο Σάββατο στην Ζάνα και μου άλλαξε τα φώτα. Με τρέλανε στο τσιμπούκι και τρίψιμο με τις λαδωμένες βυζάρες της παντού. Πηγαίναμε πάνω κάτω στο μασαζοκρέβατο, και αφού δεν κρατήθηκα άλλο και τέλειωσα, προς τιμήν της η Ζάνα συνέχισε τσιτσίδι να μου κάνει μασάζ (πολύ δυνατό ,  ακόμα με πονάνε οι πατούσες μου από το ζούληγμα). Αυτό ήταν Η ΚΑΥΛΑ. Μου έσερνε τις βυζάρες της στη μούρη και με καύλωνε ακόμα περισσότερο.  Είχε φαίνεται ανάψει από τις γυμναστικές που προηγήθηκαν, και δεν κρύωνε με τίποτα.  Και δεν βιαζόταν καθόλου να με διώξει. Εγώ δεν τόλμησα να της ζητήσω δεύτερη φορά (παρότι μου τον ξανασήκωσε αμέσως)  διότι δεν είχα άλλα λεφτά να της δώσω, εαν μου ζητούσε κάτι παραπάνω σε ενδεχόμενη απάντησή της (πολύ ζόρια στα οικονομικά τώρα τελευταία γαρ-περιορισμός και στο μασάζ υποχρεωτικά).

Οι εμπειρίες που έχουμε από τις ιδιωτικές του στιγμές ο καθένας μας με το λαδοκόριτσο της προτίμησής του ξεπερνούν κατά πολύ τα τετριμμένα που επαναλαμβάνονται στα στούντιο ή στις ξεπέτες των μπουρδέλων,  δυστυχώς όμως με μεγάλο κόστος ,  που σύντομα νομίζω οτι δεν θα έχω την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσω (με τις μειώσεις μισθών-ατομικών συμβάσεων κλπ.)

Τι θα γίνει στο τέλος ???  Θα μας αναγκάσουνε οι κυβερνώντες, με το ζόρι να φάμε στη μάπα τις ελλεεϊνίδες ?  (ελεεϊνές-Ελληνίδες)  Υπάρχει προδιαγεγραμμένο σχέδιο να μην έχουμε εναλλακτικές , για να μας χώνουν αναγκαστικά στην σκλαβιά της συζύγου με κουτσούβελα και να σκίζεσαι όλη μέρα για να προλάβεις τα έξοδα της οικογένειας  ????

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.473
Πόντοι
506
πηγα με 62αρα στο τζαμπε....απλα δεν πληρωνω για να παω με μιλφ.... στο τζαμπε τον δινω....

...Γούστα είναι αυτά...δε μ ενδιαφέρει να επηρεάσω κανέναν...αλλά οι Ρωσοmilfάρες κάνουν φοβερά γαμήσια...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Μαϊμουδόφατσα ρε μ****κες,το καλύτερο τσιμπούκι της πόλης;(εντάξει υπερβάλω,αλλά ένα απο τα καλύτερα σίγουρα)υπάρχει άντρας εντάξει στα μυαλά του που δεν πέρασε καλά με την Ζάνα;που δεν σηκώθηκε απο το μασαζοκρέβατο σαν άλλος λάζαρος αναστημένος;που δεν τον έκανε τούρμπο με το έκφυλο γαμίση της,που δεν του σηκώθηκε σε 5 nanosecond ξανά,πόσοι απο σας φάγανε και δεύτερη μερίδα όταν ήταν ξαναμένη.Μιλάτε ρε,που κλαίγατε τις 60άρες για χαϊδέματα και ξεπέτες απο ρουμάνοτσιγγανάκια στα στούντιο.Πείτε ρε σεις,θα μου βγεί το όνομα του προμότορα...

Υ.Γ:ο συναγωνιστής που πήγε και έφαγε πόρτα απο την Μαρία,δεν έχει διαβάσει το thread αυτό,σαν το πρόβατο πήγε.Εδώ έχει εκδοθεί ολόκληρο σύγγραμα-οδηγός ρε πατριώτη.
Υ.Γ2:Η Ζάνα είναι απο μολδαβία,ξανθιά,μετρίου αναστήματος,κλέβοντας με τα δωδεκαποντα,συστήνεται ανεπιφύλακτα αλλά οχι για καινούργιους πελάτες.Πρέπει να σε έχει δει 2-3 φορές και τις αρέσουν τα παρακάλια και τα κοπλιμέντα
Υ.Γ3:Η ελενάρα συστήνεται για άγριες φάσεις,αν δεν σας ενοχλεί οτι είναι μεγάλη.
Υ.Γ4:Μακριά απο την νταρντανοξεπέτα,ακούς εκει δεν κάνει τέτοια....το πηγάδι...πφφφφφφ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.029
Πόντοι
22.785
masonry άγαπητέ είχα δίκιο ????????

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φιλοτιμες κοπελες προσπαθουν οσο μπορουν να σε ηρεμησουν...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom