Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
λεω να παω την πεμπτη η το σαββατο. εχω παει μονο με την ζανα , να προτιμισω καποια αλλη καλη υπαρχουν πληροφοριες η να παρω παλι ζανα για σιγουρια ?
σονια...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
, να πας παρέα με κάποιον συναγωνιστή, που είναι γνωστός στο μαγαζί για να συστήσει κι εσένα.
  θεs να ειμαι ο κηδεμοναs σου και να  παμε χερακι-χερακι στο σεμιτελουs  που δεν εχειs παει ? 

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
  θεs να ειμαι ο κηδεμοναs σου και να  παμε χερακι-χερακι στο σεμιτελουs  που δεν εχειs παει ? 
.....γιά πες καμμία λεπτομέρια για το ιδρυμα ρε συναγωνιστή.Εισαι τακτικός εκει διότι εμένα μου είπαν ΟΧΙ τις πρωτες φορές.Ποια κατα τη γνώμη σου αξίζει να ρισκάρει κανεις το 100ρικο που ζητούν?  

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
.....γιά πες καμμία λεπτομέρια για το ιδρυμα ρε συναγωνιστή.Εισαι τακτικός εκει διότι εμένα μου είπαν ΟΧΙ τις πρωτες φορές.Ποια κατα τη γνώμη σου αξίζει να ρισκάρει κανεις το 100ρικο που ζητούν?  
80 συναγωνιστη οχι 100 μην τρελαθουμε κιολασ !!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  με ποια μιλησεs?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Το λοιπόν,

θα πάς στο γαμαζί και θα πεις :

Μ΄έστειλε ο τσιμπούσιος και μου΄πε να σας πώ

80 για φούλ της τρύπας ! Αλλιώς δεν θα ξανάρθει (ο τσιμπούσιος) ! ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ποια κατα τη γνώμη σου αξίζει να ρισκάρει κανεις το 100ρικο που ζητούν?  
  με καμμια δεν αξιζει να ρισκαρειs ,  σε οποιο μαγαζι και να δουλευει.  την συννενοηση την κανειs παντα με την υπευθυνη.

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το λοιπόν,

θα πάς στο γαμαζί και θα πεις :

Μ΄έστειλε ο τσιμπούσιος και μου΄πε να σας πώ

80 για φούλ της τρύπας ! Αλλιώς δεν θα ξανάρθει (ο τσιμπούσιος) ! ;)
....θα πάω εκ μέρους σου σήμερα γιατι μου άρεσε το δωμάτιο με το τσακουζι.Ποια μου προτείνεις?

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
....θα πάω εκ μέρους σου σήμερα γιατι μου άρεσε το δωμάτιο με το τσακουζι.Ποια μου προτείνεις?

80 είναι το κανονικό συνάδελφε

100 είναι με κολούρι :fuck1:

αρκετές κάνουν κολούρι.......

αν σου αρέσουν τα πουρά πάρε κυρα λένη,

πολύ καλό δυνατό λαδοτρίψιμο, μπριζόλα μετά κολουρίου ΖΑΝΑ

σόνια πιπινι πετίτ , άνευ κολουρίου όμως.....

διαλέγεις και παιρνεις....και καλό βόλι :grin:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Αυτά γίνονταν, κάποτε που τα χρήματα περίσσευαν. Τώρα, ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να μην κλαίς τα λεφτά σου (σε οποιοδήποτε λαδοτριβείο), είναι, να πας παρέα με κάποιον συναγωνιστή, που είναι γνωστός στο μαγαζί για να συστήσει κι εσένα.

Προσφερεσαι?

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
80 είναι το κανονικό συνάδελφε

100 είναι με κολούρι :fuck1:

αρκετές κάνουν κολούρι.......

αν σου αρέσουν τα πουρά πάρε κυρα λένη,

πολύ καλό δυνατό λαδοτρίψιμο, μπριζόλα μετά κολουρίου ΖΑΝΑ

σόνια πιπινι πετίτ , άνευ κολουρίου όμως.....

διαλέγεις και παιρνεις....και καλό βόλι :grin:

80....και με κουλουρι.....
δεν χρειαζονται κουβαρταλικια

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
περασα το σαββατο μετα απο μια μπαζοθυελα που δεχτηκα στα της σολομου και σ47 σ63 . και εδω σχεδον η ιδια κατασταση ξεχωρισα ελαχιστα την σονια. περασα μαζι της . ηταν καλη στο μασαζ πολυ καλη στο ακαποτο και καλη στο κρεβατι με αληθοφανης φωνουλες. τιμια και καλη επιλογη

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
περασα το σαββατο μετα απο μια μπαζοθυελα που δεχτηκα στα της σολομου και σ47 σ63 . και εδω σχεδον η ιδια κατασταση ξεχωρισα ελαχιστα την σονια. περασα μαζι της . ηταν καλη στο μασαζ πολυ καλη στο ακαποτο και καλη στο κρεβατι με αληθοφανης φωνουλες. τιμια και καλη επιλογη

Φίλε,επειδή έχεις αρχίσει να μας εκνευρίζεις,με 60 και 80 ευρώ ποιά περιμένεις να πηδήξεις? δωσε 100-150 ευρώ,πάρε ενα cg πήγαινε και πλήρωσε και 20-30 ευρώ ξενοδοχείο και σταμάτα επιτέλους την παρλαπίπα...σε ολα τα threads γραφεις τα ίδια...αμαν!

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε,επειδή έχεις αρχίσει να μας εκνευρίζεις,με 60 και 80 ευρώ ποιά περιμένεις να πηδήξεις? δωσε 100-150 ευρώ,πάρε ενα cg πήγαινε και πλήρωσε και 20-30 ευρώ ξενοδοχείο και σταμάτα επιτέλους την παρλαπίπα...σε ολα τα threads γραφεις τα ίδια...αμαν!
1ον) γραφω σε ολα γιατι δεν τα κοιτανε ολοι ολα και δευτερον ειμαστε εδω για να ξεχωρισουμε τις καλες περιπτωσεις των 80 ευρω αλλιως δεν χρειαζοτανε να γραφαμε . τα 60 θα ηταν για 60
τα 80 για 80
και τα 100 για 100

και ολοι εσεις θα λεγατε ιστοριουλες με την κοκκινοσκουφιτσα αλλα δεν ειναι ετσι καταλαβες μαγκα

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε παιδες ποιος θα μου κανει μια περιγραφη της ζανας??? ηλικια- κορμοστασια-εθνικοτητα.... υπηρεσιες εχω διαβασει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom