You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
και ασ φερει και κανα καινουργιο μικρο πιπινακι !!!!
Μα... και να φέρει, εσείς πάτε και τα σκίζετε με τα νύχια σας, και τα μωρά σαλτάρουν και στραβώνουν.... (δεν ομιλώ ειδικώς για σένα, αλλά γενικώς).
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.089
- Πόντοι
- 22.785
δυστυχώς δεν έχω το τηλέφωνο
Δές π/μ !!!!
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
αλλοι τα καναν δυστηχως . αλλα ασ φερει και κανα καινουργιο !!!!Μα... και να φέρει, εσείς πάτε και τα σκίζετε με τα νύχια σας, και τα μωρά σαλτάρουν και στραβώνουν.... (δεν ομιλώ ειδικώς για σένα, αλλά γενικώς).
janno
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δές π/μ !!!!
Ευχαριστώ πολύ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.089
- Πόντοι
- 22.785
;)Ευχαριστώ πολύ
janno
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη την προηγούμενη βδομάδα - Βασικά πήγα για Ζάνα
Εκτός από Ζάνα ηταν παρούσες Μαρία, Σόνια, Σουζανα, Κλαούντια και Ελενάρα.
Για όσους γνωρίζουν τη Ζάνα και την έχουν επιλέξει, ότι και να γράψω πάει χαμένο, επειδή ήδη τα γνωρίζουν.
Για όσους δεν την ξέρουν, πιστεύω ότι αξίζει να τη δοκιμάσουν.
Αν και δεν μπορώ να είμαι πλήρως αντικειμενικός επειδή από τα διάφορα μασατζίδικα που πήγαινα παλιά έχω επιλέξει για συγκεκριμένους λόγους 2 και επισκέπτομαι μόνο αυτά,
ωστόσο νομίζω ότι η Ζάνα είναι μία από τις καλύτερες περιπτώσεις που κυκλοφορούν στο χώρο. Και μετά απορεί γιατί έχει τόσο μεγάλη ζήτηση!!!!
Tο μασαζ που κάνει είναι επαγγελματικού επιπέδου (κατά δήλωση της κάνει μαθήματα φυσιοθερεπείας) και επειδή έχω κάνει και με επαγγελματίες γνωρίζω πολύ καλά τι σας λέω. Αν είσαι πιασμένος επιμένει στα συγκεκριμένα σημεία και παρόλο τον πόνο, όταν ολοκληρώνει είσαι πραγματικά χαλαρός.
Αν εξαιρεσουμε το μασαζ, μιλάμε για μια ευχάριστη παρουσία, πρόσχαρη και γλυκομίλητη.
Η Ζανούλα μοσχομύριζε και ήταν πεντακάθαρη. Ξεκινήσαμε με χαϊδεματάκια και περάσαμε σε γλυψιματάκι βαθύ χωρίς χέρια με περιποίηση και στα μαξιλαράκια. Η γυναίκα το ξέρει καλά το αγώνισμα και το εφαρμόζει.
Αφού με ρούφηξε, όπως ήμουν ξαπλωμένος με καβάλησε και κάναμε ροντέο όπου και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα κατέθεσα.
Αυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση είναι η υπομονή που δείχνει σε όλη τη διαδικασία, χωρίς βιασύνες και ξεπέτες.
Όσο ήμουν μέσα, και παρόλο που την περίμενε συναγωνιστής, δεν βιάστηκε καθόλου ούτε μου ζήτησε να βιαστώ εγώ.
Γενικά η Ζανούλα είναι και θα είναι πάντα μια πολύ καλή παρουσία στο χώρο και πάντα περνάς μαζί της πολύ ευχάριστα.
Εκτός από Ζάνα ηταν παρούσες Μαρία, Σόνια, Σουζανα, Κλαούντια και Ελενάρα.
Για όσους γνωρίζουν τη Ζάνα και την έχουν επιλέξει, ότι και να γράψω πάει χαμένο, επειδή ήδη τα γνωρίζουν.
Για όσους δεν την ξέρουν, πιστεύω ότι αξίζει να τη δοκιμάσουν.
Αν και δεν μπορώ να είμαι πλήρως αντικειμενικός επειδή από τα διάφορα μασατζίδικα που πήγαινα παλιά έχω επιλέξει για συγκεκριμένους λόγους 2 και επισκέπτομαι μόνο αυτά,
ωστόσο νομίζω ότι η Ζάνα είναι μία από τις καλύτερες περιπτώσεις που κυκλοφορούν στο χώρο. Και μετά απορεί γιατί έχει τόσο μεγάλη ζήτηση!!!!
Tο μασαζ που κάνει είναι επαγγελματικού επιπέδου (κατά δήλωση της κάνει μαθήματα φυσιοθερεπείας) και επειδή έχω κάνει και με επαγγελματίες γνωρίζω πολύ καλά τι σας λέω. Αν είσαι πιασμένος επιμένει στα συγκεκριμένα σημεία και παρόλο τον πόνο, όταν ολοκληρώνει είσαι πραγματικά χαλαρός.
Αν εξαιρεσουμε το μασαζ, μιλάμε για μια ευχάριστη παρουσία, πρόσχαρη και γλυκομίλητη.
Η Ζανούλα μοσχομύριζε και ήταν πεντακάθαρη. Ξεκινήσαμε με χαϊδεματάκια και περάσαμε σε γλυψιματάκι βαθύ χωρίς χέρια με περιποίηση και στα μαξιλαράκια. Η γυναίκα το ξέρει καλά το αγώνισμα και το εφαρμόζει.
Αφού με ρούφηξε, όπως ήμουν ξαπλωμένος με καβάλησε και κάναμε ροντέο όπου και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα κατέθεσα.
Αυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση είναι η υπομονή που δείχνει σε όλη τη διαδικασία, χωρίς βιασύνες και ξεπέτες.
Όσο ήμουν μέσα, και παρόλο που την περίμενε συναγωνιστής, δεν βιάστηκε καθόλου ούτε μου ζήτησε να βιαστώ εγώ.
Γενικά η Ζανούλα είναι και θα είναι πάντα μια πολύ καλή παρουσία στο χώρο και πάντα περνάς μαζί της πολύ ευχάριστα.
Έτσι όπως τα λές είναι. Είπες την πάσα αλήθεια. (Και μετά μας αποκαλούν προμότορες, γιατί οι υπόλοιπες λειτουργούν απλά διεκπεραιωτικά).
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
συμφωνω ζανα !!!! διδαξε ομως και καμοια καινουργια ρε ζανα !!!!Έτσι όπως τα λές είναι. Είπες την πάσα αλήθεια. (Και μετά μας αποκαλούν προμότορες, γιατί οι υπόλοιπες λειτουργούν απλά διεκπεραιωτικά).
συμφωνω ζανα !!!! διδαξε ομως και καμοια καινουργια ρε ζανα !!!!
Λία: Κάνε Stress test και πές μου! ;)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
...Ελενάρα και πάσης Ελλάδος, ρε....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.089
- Πόντοι
- 22.785
...Ελενάρα και πάσης Ελλάδος, ρε....
Ξέρη πάντα πώς ....... νά σού τό δ[size=23pt]Ω[/size]ση !!!!!!! ;) ;) ;) ;)
+1...Ελενάρα και πάσης Ελλάδος, ρε....
ένα κλικ παραπάνω από Ζάνα (προσωπικο κρας τεστ , αλλοι πιθανον διαφωνουν)
Η ωρα ειναι 11, και εχω 888 μυνηματα... Τυχαίο ??
να λεμε και καμια μαλακια ...
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ποια ειναι αυτη ?? που την βρισκω ??Λία: Κάνε Stress test και πές μου! ;)
ποια ειναι αυτη ?? που την βρισκω ??
Στο αυτό ίδρυμα. Πάρε τους τηλ. να ρωτήσεις πότε δουλεύει. ;)
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
καινουργια εχω να περασω απο εκει κανα 2 μηνες ??? μικρη ?? για περιεγραψε λιγοΣτο αυτό ίδρυμα. Πάρε τους τηλ. να ρωτήσεις πότε δουλεύει. ;)
καινουργια εχω να περασω απο εκει κανα 2 μηνες ??? μικρη ?? για περιεγραψε λιγο
Όχι πιπίνι, αλλά πιπινοειδές σώμα, λεπτός σωματότυπος, μαλλάκια μέχρι τους ώμους, και πολύ γλυκό πρόσωπο. Αν εκείνη την ημέρα (29/12) δεν είχα πάει για τη Ζάνα, αυτή θα ήταν η επιλογή μου. Βέβαια, εκείνη την ημέρα, την τίμησε έταιρος συναγωνιστής που με συνόδευε. Δες πιό πίσω σελίδες για τις εντυπώσεις του.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.469
- Πόντοι
- 25.467
Όχι πιπίνι, αλλά πιπινοειδές σώμα, λεπτός σωματότυπος, μαλλάκια μέχρι τους ώμους, και πολύ γλυκό πρόσωπο. Αν εκείνη την ημέρα (29/12) δεν είχα πάει για τη Ζάνα, αυτή θα ήταν η επιλογή μου. Βέβαια, εκείνη την ημέρα, την τίμησε έταιρος συναγωνιστής που με συνόδευε. Δες πιό πίσω σελίδες για τις εντυπώσεις του.
Ακολουθεί Ακριβές Αντίγραφον. (Για να μήν κουράζουμε τον νέο συναγωνιστή)
Σχετικά πρόσφατη άφιξη η Λία. Μιλφάκι εκ Μολδαβίας, πολύ ευγενική. Άν και χαμηλών τόνων, εκτός από εξαιρετικό μαζάζ μου προσέφερε φραπέ με καλαμάκι και αξιόλογη ποσότητα καραμέλας, όπως και μπριζόλα καλοψημένη.
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ΜΠΟΡΩ να πω ενα μεγαλο ευχαριστω !! και στουσ δυο συναθλητές !!! αν και δεν είμαι φαν των milf θα το δοκιμάσω και θα γράψω τις εντυπώσεις μουΑκολουθεί Ακριβές Αντίγραφον. (Για να μήν κουράζουμε τον νέο συναγωνιστή)
Σχετικά πρόσφατη άφιξη η Λία. Μιλφάκι εκ Μολδαβίας, πολύ ευγενική. Άν και χαμηλών τόνων, εκτός από εξαιρετικό μαζάζ μου προσέφερε φραπέ με καλαμάκι και αξιόλογη ποσότητα καραμέλας, όπως και μπριζόλα καλοψημένη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K