Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
  ακομη πιο πολυ?  :2funny:   δλδ.  μεχρι  σε ποιο σημειο, μπορουμε να φθασουμε ?   

Είναι δύσκολο γιά έναν ύποτακτικό νά προσπαθήσει να σκιαγραφήσει τον έαυτό του μέσα
άπό λίγες γραμμές και νά πείσει τήν δυνητική Κυρία (ζάνα) για την αύθεντικότητά του ????????

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Με ποιό nick γράφει η Ζάνα ;

Με κάποιο άσχετο. Αλλά ΔΕΝ γράφει. Δεν έχει ούτε ένα post. Μόνο διαβάζει.

Υ.Γ. Δημοσίως ευχαριστώ τα μάλα την ήρεμη δύναμη των μαζαζερί (ξέρει αυτός) για την συμβολή του.

Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για ένα ταλαιπωρημένο στο παρελθόν, χρήστη μασαζερί. :smitten:

τουs αλλουs μαρτυραει.  για το πωs τα περασε ο ιδιοs, δεν εγραψε ακομη τιποτα.

Πέρασμα από το ίδρυμα, τις τελαυταίες ημέρες πριν εκπνεύσει το 2010. Συνεδρία με την αυτοκράτειρα του μασάζ Ζάνα. 'Ηταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν, μιάς και ήμουν πιασμένος (κυριολεκτικά) εξαιτίας κάποιας αναγκαίας αγροτικής ενασχόλησής μου στην ύπαιθρο..... Ακόμη κι αν δεν υπήρχε δεύτερο μέρος (το ζουμερό  ;)) στη συνεδρία, το μασάζ που μου έκανε, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν για να συνέλθω!!! Thanks Ζάνα!

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με κάποιο άσχετο. Αλλά ΔΕΝ γράφει. Δεν έχει ούτε ένα post. Μόνο διαβάζει.

Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για ένα ταλαιπωρημένο στο παρελθόν, χρήστη μασαζερί. :smitten:

Πέρασμα από το ίδρυμα, τις τελαυταίες ημέρες πριν εκπνεύσει το 2010. Συνεδρία με την αυτοκράτειρα του μασάζ Ζάνα. 'Ηταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν, μιάς και ήμουν πιασμένος (κυριολεκτικά) εξαιτίας κάποιας αναγκαίας αγροτικής ενασχόλησής μου στην ύπαιθρο..... Ακόμη κι αν δεν υπήρχε δεύτερο μέρος (το ζουμερό  ;)) στη συνεδρία, το μασάζ που μου έκανε, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν για να συνέλθω!!! Thanks Ζάνα!
χωρισ δευτερο μερος ////?????????      τραγωδια εισαι

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
χωρισ δευτερο μερος ////?????????       τραγωδια εισαι

[size=12pt]ΜΕ[/size] δεύτερο μέρος!!! Εξάλλου το γράφω και στο post μου.....

"Ακόμη κι αν δεν υπήρχε δεύτερο μέρος (το ζουμερό  ;)) στη συνεδρία,"

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κλαουντια μαααααααααααααααααααααυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μακριαααααααααααααααααααααααααααααααααα

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Για δώσε λεφτομέρειες για το έγκλημα,...!?!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506

"Ακόμη κι αν δεν υπήρχε δεύτερο μέρος (το ζουμερό  ;)) στη συνεδρία,"

...Είπα κι εγώ...νόμιζα ότι έγινες ανώμαλος...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

"Ακόμη κι αν δεν υπήρχε δεύτερο μέρος (το ζουμερό  ;)) στη συνεδρία,"
  αρα δεν εισαι τραγωδια.  ;)        ο κοσμοs  διψαει για  πιο αναλυτικη περιγραφη.      αφου σε ξεζουμισε για τα καλα,      δεν σε σκουπισε η ζανα στο τελοs ε ?        ποταμι ετρεχε ο ιδρωταs σου.   

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
  ρε παιδια(  δεν εχουν μπει δεσμευτικεs  συμπεριφορεs,  για τον καθε εναν εδω μεσα) ,   αλλα   ειναι απαραιτητο,  οτι γραφουμε και λεμε  για καποια(  πχ.   για  μερικα  πιο προσωπικα στοιχεια ),   να τα μαθαινει η ιδια μετα,  χαρτι και καλαμαρι  απο καποιουs ?        γιατι  μετα καταλαβαινουν , απο ποιον εχουν ειπωθει εδω μεσα.   
:thumbsup:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
κλαουντια μαααααααααααααααααααααυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μακριαααααααααααααααααααααααααααααααααα
+ 1000 Την τελευταία φορά που πήγα μαζίτης την είχα πισοκολλητό και κουλούρι και κοίταγε το μανικιούρ της φωνάζοντας μηχανικά αχ, αχ. Ξενερώνω αλλά ντούρος συνεχίζω για αρκετή ώρα ώσπου μου λέει, τι γίνεται? Της λέω, συνεχίζοντας, σκεφτόμουν κάτι άλλο και ξεχάστηκα. Σταματάει αρχίζει πίπα και της λέω βαρέθηκα, πές μου πότε θες να τελειώσω ? Σε λίγο της τα δίνω στο στόμα (χάλασε και το μακιγιάζ) και την κάνω για ντουσάκι, πληρώνω και έξοδος τυπική. Σιγά μην ξαναπεράσω μαζί της. Εκτός αν πάρω και εφημερίδα αυτή τη φορά ή κανά psp (street fighter) να κάνω και high score. Έτσι θα γαμάω και θα δέρνω.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
+ 1000 Την τελευταία φορά που πήγα μαζίτης την είχα πισοκολλητό και κουλούρι και κοίταγε το μανικιούρ της φωνάζοντας μηχανικά αχ, αχ. Ξενερώνω αλλά ντούρος συνεχίζω για αρκετή ώρα ώσπου μου λέει, τι γίνεται? Της λέω, συνεχίζοντας, σκεφτόμουν κάτι άλλο και ξεχάστηκα. Σταματάει αρχίζει πίπα και της λέω βαρέθηκα, πές μου πότε θες να τελειώσω ? Σε λίγο της τα δίνω στο στόμα (χάλασε και το μακιγιάζ) και την κάνω για ντουσάκι, πληρώνω και έξοδος τυπική. Σιγά μην ξαναπεράσω μαζί της. Εκτός αν πάρω και εφημερίδα αυτή τη φορά ή κανά psp (street fighter) να κάνω και high score. Έτσι θα γαμάω και θα δέρνω.

+10000000000000000000000000000000000000000000

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Είναι όμορφη, αλλά δεν αρκεί. Δυστυχώς βαριέται και το χειρότερο το δείχνει.

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
ειναι οντως ομορφη δεν εχω περασει μαζι της και μ αυτα που ακουω μαλλον δε προκειται !!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Σκέφτομαι για Σόνια σήμερα, αλλά κουλούρι δεν δίνει....τουλάχιστον σε μένα... Ισχύει και για άλλους??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Σκέφτομαι για Σόνια σήμερα, αλλά κουλούρι δεν δίνει....τουλάχιστον σε μένα... Ισχύει και για άλλους??

Γίά κουλούράκι πάντα νά είσαι .... όλίγον χουβαρντάς μέ τήν Σόνια !!!!!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Γίά κουλούράκι πάντα νά είσαι .... όλίγον χουβαρντάς μέ τήν Σόνια !!!!!!!!
εως πολυ....και να πω και κατι αλλο.....μην παρακαλατε...υπαρχουν καλυτερες στην πιατσα,και οικονομικοτερες......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom