The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.471
- Πόντοι
- 25.467
ακομη πιο πολυ? δλδ. μεχρι σε ποιο σημειο, μπορουμε να φθασουμε ?
Δεν θέλω ούτε να φανταστώ αγαπητέ Λίε.
Με ποιό nick γράφει η Ζάνα ;
Υ.Γ. Δημοσίως ευχαριστώ τα μάλα την ήρεμη δύναμη των μαζαζερί (ξέρει αυτός) για την συμβολή του.
τουs αλλουs μαρτυραει. για το πωs τα περασε ο ιδιοs, δεν εγραψε ακομη τιποτα.
χωρισ δευτερο μερος ////????????? τραγωδια εισαιΜε κάποιο άσχετο. Αλλά ΔΕΝ γράφει. Δεν έχει ούτε ένα post. Μόνο διαβάζει.
Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για ένα ταλαιπωρημένο στο παρελθόν, χρήστη μασαζερί.
Πέρασμα από το ίδρυμα, τις τελαυταίες ημέρες πριν εκπνεύσει το 2010. Συνεδρία με την αυτοκράτειρα του μασάζ Ζάνα. 'Ηταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν, μιάς και ήμουν πιασμένος (κυριολεκτικά) εξαιτίας κάποιας αναγκαίας αγροτικής ενασχόλησής μου στην ύπαιθρο..... Ακόμη κι αν δεν υπήρχε δεύτερο μέρος (το ζουμερό ;)) στη συνεδρία, το μασάζ που μου έκανε, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν για να συνέλθω!!! Thanks Ζάνα!
χωρισ δευτερο μερος ////????????? τραγωδια εισαι
[size=12pt]ΜΕ[/size] δεύτερο μέρος!!! Εξάλλου το γράφω και στο post μου.....
"Ακόμη κι αν δεν υπήρχε δεύτερο μέρος (το ζουμερό ;)) στη συνεδρία,"
αρα δεν εισαι τραγωδια. ;) ο κοσμοs διψαει για πιο αναλυτικη περιγραφη. αφου σε ξεζουμισε για τα καλα, δεν σε σκουπισε η ζανα στο τελοs ε ? ποταμι ετρεχε ο ιδρωταs σου.[size=12pt]ΜΕ[/size] δεύτερο μέρος!!! Εξάλλου το γράφω και στο post μου.....
"Ακόμη κι αν δεν υπήρχε δεύτερο μέρος (το ζουμερό ;)) στη συνεδρία,"
ρε παιδια( δεν εχουν μπει δεσμευτικεs συμπεριφορεs, για τον καθε εναν εδω μεσα) , αλλα ειναι απαραιτητο, οτι γραφουμε και λεμε για καποια( πχ. για μερικα πιο προσωπικα στοιχεια ), να τα μαθαινει η ιδια μετα, χαρτι και καλαμαρι απο καποιουs ? γιατι μετα καταλαβαινουν , απο ποιον εχουν ειπωθει εδω μεσα.
δεν σε σκουπισε η ζανα στο τελοs ε ? ποταμι ετρεχε ο ιδρωταs σου.
+ 1000 Την τελευταία φορά που πήγα μαζίτης την είχα πισοκολλητό και κουλούρι και κοίταγε το μανικιούρ της φωνάζοντας μηχανικά αχ, αχ. Ξενερώνω αλλά ντούρος συνεχίζω για αρκετή ώρα ώσπου μου λέει, τι γίνεται? Της λέω, συνεχίζοντας, σκεφτόμουν κάτι άλλο και ξεχάστηκα. Σταματάει αρχίζει πίπα και της λέω βαρέθηκα, πές μου πότε θες να τελειώσω ? Σε λίγο της τα δίνω στο στόμα (χάλασε και το μακιγιάζ) και την κάνω για ντουσάκι, πληρώνω και έξοδος τυπική. Σιγά μην ξαναπεράσω μαζί της. Εκτός αν πάρω και εφημερίδα αυτή τη φορά ή κανά psp (street fighter) να κάνω και high score. Έτσι θα γαμάω και θα δέρνω.κλαουντια μαααααααααααααααααααααυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μακριαααααααααααααααααααααααααααααααααα
+ 1000 Την τελευταία φορά που πήγα μαζίτης την είχα πισοκολλητό και κουλούρι και κοίταγε το μανικιούρ της φωνάζοντας μηχανικά αχ, αχ. Ξενερώνω αλλά ντούρος συνεχίζω για αρκετή ώρα ώσπου μου λέει, τι γίνεται? Της λέω, συνεχίζοντας, σκεφτόμουν κάτι άλλο και ξεχάστηκα. Σταματάει αρχίζει πίπα και της λέω βαρέθηκα, πές μου πότε θες να τελειώσω ? Σε λίγο της τα δίνω στο στόμα (χάλασε και το μακιγιάζ) και την κάνω για ντουσάκι, πληρώνω και έξοδος τυπική. Σιγά μην ξαναπεράσω μαζί της. Εκτός αν πάρω και εφημερίδα αυτή τη φορά ή κανά psp (street fighter) να κάνω και high score. Έτσι θα γαμάω και θα δέρνω.
+10000000000000000000000000000000000000000000
+ 1000 Την τελευταία φορά που πήγα μαζίτης την είχα πισοκολλητό και κουλούρι και κοίταγε το μανικιούρ της φωνάζοντας μηχανικά αχ, αχ. Ξενερώνω αλλά ντούρος συνεχίζω για αρκετή ώρα ώσπου μου λέει, τι γίνεται? Της λέω, συνεχίζοντας, σκεφτόμουν κάτι άλλο και ξεχάστηκα. Σταματάει αρχίζει πίπα και της λέω βαρέθηκα, πές μου πότε θες να τελειώσω ? Σε λίγο της τα δίνω στο στόμα (χάλασε και το μακιγιάζ) και την κάνω για ντουσάκι, πληρώνω και έξοδος τυπική. Σιγά μην ξαναπεράσω μαζί της. Εκτός αν πάρω και εφημερίδα αυτή τη φορά ή κανά psp (street fighter) να κάνω και high score. Έτσι θα γαμάω και θα δέρνω.
Σκέφτομαι για Σόνια σήμερα, αλλά κουλούρι δεν δίνει....τουλάχιστον σε μένα... Ισχύει και για άλλους??
εως πολυ....και να πω και κατι αλλο.....μην παρακαλατε...υπαρχουν καλυτερες στην πιατσα,και οικονομικοτερες......Γίά κουλούράκι πάντα νά είσαι .... όλίγον χουβαρντάς μέ τήν Σόνια !!!!!!!!