Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
ρε μαγκες εγω πηγα πρωτη φορα σημερα σε μασατζιδικο σε αυτο εδω και αρχιδια ουτε μπριζολα ουτε καν φραπες τιποτα.

Ηταν πρωτη φορα που παω ημουν φουλ ψαρωμενος αλλα τιποτα ρε γαμωτο? τσαμπα λεφτα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Για πε λέπτομέρειε,...

Ποιές ήσαντε ?
Ποιά σε μασάζωσε ?
Πόσα έδωσες ?

Κ.λ.π. ενδιαφέροντα ,...! ;)

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Για πε λέπτομέρειε,...

Ποιές ήσαντε ?
Ποιά σε μασάζωσε ?
Πόσα έδωσες ?

Κ.λ.π. ενδιαφέροντα ,...! ;)

τιποτα ενδιαφερον. 2 ητανε. μια κλαουντια μια μαρια. πηρα τη μαρια πουταν πιο νταρντανοφαση. Στην υποδοχη ηταν ενα μιλφ καλο, μαλλον η περιβοητη ζανα, ισως να επρεπε να ειχα παρει αυτην αλλα δεν ηξερα. Απλα βρεθηκα στουρναρη για κατι δουλειες ειδα το 29 και μου κανε κλικ απο το σαιτ και μπηκα.

Μαλλον εφταιγα κι εγω γιατι ημουν τελειως ψαρωμενος αλλα τωρα ξενερωνω που δε πηγα σε κανα στουντιακι η ρδελο.
Τους ειπα οτι ειχα ξαναπαει και καλα αλλα ημουν αδιαβαστος και μετα στο δωματιο με εδεσε η Μαρια  :2funny:

Παρολα αυτα το μασαζ ηταν καλο. Δε μου χουν κανει και επαγγελματικο μασαζ ποτε  για να συγκρινο αλλα καλο ηταν. Τωρα αν ηταν για 60 ευρω δε ξερω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τιποτα ενδιαφερον. 2 ητανε. μια κλαουντια μια μαρια. πηρα τη μαρια πουταν πιο νταρντανοφαση. Στην υποδοχη ηταν ενα μιλφ καλο, μαλλον η περιβοητη ζανα, ισως να επρεπε να ειχα παρει αυτην αλλα δεν ηξερα. Απλα βρεθηκα στουρναρη για κατι δουλειες ειδα το 29 και μου κανε κλικ απο το σαιτ και μπηκα.

Μαλλον εφταιγα κι εγω γιατι ημουν τελειως ψαρωμενος αλλα τωρα ξενερωνω που δε πηγα σε κανα στουντιακι η ρδελο.
Τους ειπα οτι ειχα ξαναπαει και καλα αλλα ημουν αδιαβαστος και μετα στο δωματιο με εδεσε η Μαρια  :2funny:

Παρολα αυτα το μασαζ ηταν καλο. Δε μου χουν κανει και επαγγελματικο μασαζ ποτε  για να συγκρινο αλλα καλο ηταν. Τωρα αν ηταν για 60 ευρω δε ξερω.

Περιεργο......Συνενοηθηκεs  απο πριν μαζι τηs για τα προγραμματα????εκανεs  ντουζακι????Μιλησεs μαζι τηs η ολα εγιναν στα μουγγα??

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Περιεργο......Συνενοηθηκεs  απο πριν μαζι τηs για τα προγραμματα????εκανεs  ντουζακι????Μιλησεs μαζι τηs η ολα εγιναν στα μουγγα??

οχι δε συνεννοηθηκα απο πριν. μου πε το 60. δε ρωτησα για παραπανω. υπεθεσα στο δωματιο οτι θα γινοταν η συνεννοηση. Τη ρωτησα δυο τρεις φορες στο δωματιο αλλα μου πε οτι δε κανει τετοια και διαφορες μαλακιες. εκανα και ντουζακι πριν.

τεσπα μαλακια δικια μου ηταν μαλλον. στο επομενο που θα παω αν ξαναπαω θα μαι πιο προετοιμασμενος ψυχολογικα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι δε συνεννοηθηκα απο πριν. μου πε το 60. δε ρωτησα για παραπανω. υπεθεσα στο δωματιο οτι θα γινοταν η συνεννοηση. Τη ρωτησα δυο τρεις φορες στο δωματιο αλλα μου πε οτι δε κανει τετοια και διαφορες μαλακιες. εκανα και ντουζακι πριν.

τεσπα μαλακια δικια μου ηταν μαλλον. στο επομενο που θα παω αν ξαναπαω θα μαι πιο προετοιμασμενος ψυχολογικα.

Τα ρωτανε αυτα απο την αρχη, τα προγραμματα και ολα.....ΠΡΟΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Σε περιπτωση που κανει την....Κινεζα,  δωστηs χαιρετισματα απ τον πλατανο

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μαλακία φάση γμτ !

Αλλά η Μαρία ξηγιέται χαλαρά και όμορφα ,γενικώς ,...Αμα έει και κέφια πετάει και δεν ξεπετάει !!!

Τεσπά , γίνονται και στραβές .

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Τα ρωτανε αυτα απο την αρχη, τα προγραμματα και ολα.....ΠΡΟΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Σε περιπτωση που κανει την....Κινεζα,  δωστηs χαιρετισματα απ τον πλατανο

ναι αυτο επρεπε να κανω ρε γμτ. κι εγω αυτο σκεφτομουν τωρα. επρεπε να της ειχα πει απο πριν τι προγραμματα παιζουν και τετοια. την επομενη φορα αυτο θα κανω. κιαν μου πει δε παιζει φουλ μεταβολη.
αλλα ετσι ψαρωμενος πηγαινα και δε σκεφτομουνα.
τα λεφτα παντως τα δωσα μετα δε τα ζητησανε πριν.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι αυτο επρεπε να κανω ρε γμτ. κι εγω αυτο σκεφτομουν τωρα. επρεπε να της ειχα πει απο πριν τι προγραμματα παιζουν και τετοια. την επομενη φορα αυτο θα κανω. κιαν μου πει δε παιζει φουλ μεταβολη.
αλλα ετσι ψαρωμενος πηγαινα και δε σκεφτομουνα.
τα λεφτα παντως τα δωσα μετα δε τα ζητησανε πριν.
Την πρωτη φορα κι εγω πηγα ψαρωμενοs στο Θησεωs 128......Νομιζα οτι δεν επρεπε να μιλησω....οτι ηταν αυτονοητο
Παρ ολα αυτα ,  εκεινη ηταν πιο ανετη και ο αγωναs τελειωσε με δημοτικη μουσικη(φλογερα)
Απλα ετυχε και πετυχε....Εκτοτε σαν καλοs αγοραστηs  πρωτα ρωταω

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Την πρωτη φορα κι εγω πηγα ψαρωμενοs στο Θησεωs 128......Νομιζα οτι δεν επρεπε να μιλησω....οτι ηταν αυτονοητο
Παρ ολα αυτα ,  εκεινη ηταν πιο ανετη και ο αγωναs τελειωσε με δημοτικη μουσικη(φλογερα)
Απλα ετυχε και πετυχε....Εκτοτε σαν καλοs αγοραστηs  πρωτα ρωταω

εγω δεν τοχω με τις πρωτες φορες γενικα.

γιαβας γιαβας θελω.  :2funny:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
μου κανει εντυπωση πως την πατησες !!!! με 3 αστερια στο φορουμ και 400 μηνυματα υποτηθεται πως ηξερες

Το ξερω ειμαι απαραδεκτος! Για τιμωρια δε γαμησα σημερα. Βεβαια η νυχτα εχει ακομα!

fluffer68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

Γιατί το έχετε δεδομένο ότι θα φάτε με την πρώτη φορά , όταν δε σε ξέρουν τι περιμένετε να σας πουν , ελάτε εδώ γαμιόμαστε. Θα πας ξανά, και σιγά σιγά θα σε γνωρίσουν και θα φας ψητό .  ;)

Το ξερω ειμαι απαραδεκτος! Για τιμωρια δε γαμησα σημερα. Βεβαια η νυχτα εχει ακομα!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Γιατί το έχετε δεδομένο ότι θα φάτε με την πρώτη φορά , όταν δε σε ξέρουν τι περιμένετε να σας πουν , ελάτε εδώ γαμιόμαστε. Θα πας ξανά, και σιγά σιγά θα σε γνωρίσουν και θα φας ψητό .  ;)

Ρε ειστε σοβαροί? στη Ζάνα θα πας ξανα και ξανα και σιγα σιγα θα σε γνωρίσουν???? ήμαρτον.....

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γιατί το έχετε δεδομένο ότι θα φάτε με την πρώτη φορά , όταν δε σε ξέρουν τι περιμένετε να σας πουν , ελάτε εδώ γαμιόμαστε. Θα πας ξανά, και σιγά σιγά θα σε γνωρίσουν και θα φας ψητό .  ;)

Αυτά γίνονταν, κάποτε που τα χρήματα περίσσευαν. Τώρα, ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να μην κλαίς τα λεφτά σου (σε οποιοδήποτε λαδοτριβείο), είναι, να πας παρέα με κάποιον συναγωνιστή, που είναι γνωστός στο μαγαζί για να συστήσει κι εσένα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
5 ή ώρα σήμερα θά εύρισκομαι στό ίδρυμα .......

Χαρά μου νά βοηθήσω............

fluffer68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά γίνονταν, κάποτε που τα χρήματα περίσσευαν. Τώρα, ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να μην κλαίς τα λεφτά σου (σε οποιοδήποτε λαδοτριβείο), είναι, να πας παρέα με κάποιον συναγωνιστή, που είναι γνωστός στο μαγαζί για να συστήσει κι εσένα.

Συμφωνώ μαζί σου

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
5 ή ώρα σήμερα θά εύρισκομαι στό ίδρυμα .......

Χαρά μου νά βοηθήσω............
Ρε πούστη μου μέσο και στα μπουρδέλα για να γαμήσουμε σε αυτήν την χώρα
Εγώ θα φοράω ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο πέτο  :2funny: :2funny: :2funny:

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λεω να παω την πεμπτη η το σαββατο. εχω παει μονο με την ζανα , να προτιμισω καποια αλλη καλη υπαρχουν πληροφοριες η να παρω παλι ζανα για σιγουρια ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom