Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Μαϊμουδόφατσα ρε μ****κες,το καλύτερο τσιμπούκι της πόλης;(εντάξει υπερβάλω,αλλά ένα απο τα καλύτερα σίγουρα)υπάρχει άντρας εντάξει στα μυαλά του που δεν πέρασε καλά με την Ζάνα;που δεν σηκώθηκε απο το μασαζοκρέβατο σαν άλλος λάζαρος αναστημένος;που δεν τον έκανε τούρμπο με το έκφυλο γαμίση της,που δεν του σηκώθηκε σε 5 nanosecond ξανά,πόσοι απο σας φάγανε και δεύτερη μερίδα όταν ήταν ξαναμένη.

Ναι, εγώ: Σόρρυ, Ζάννα...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
υπάρχει άντρας εντάξει στα μυαλά του που δεν πέρασε καλά με την Ζάνα;

Αδερφέ αυτο το κομμάτι δεν μπήκε τυχαία στο σχολιό μου,απλά δεν ήθελα να το κάνω προσωπικό.Αλλά αφού μυγιάστικες απο μόνος σου
ναι..ναι,θα το παραδεχτώ,για σένα πήγαινε.Ο μόνος άντρας που δεν μπορεί να καταλάβει την έννοια του milf και της έκφρασης "η γριά κότα έχει το ζουμί".Αν και δεν "πάει" τόσο στην ζάνα το γριά,γιατί "κρατάει" ακόμα το σώμα της(για μένα τουλάχιστον)και σίγουρα οχι το κοτα,γενικά για την συνολική παρουσία της την φυσική κ επαγγελματική.
Το milf hunting ή το έχεις ή δεν το έχεις αδερφέ.Αν ενδιαφέρεσαι για άλλο ηλικιακό γκρούπ,παίζει πιο κάτω,αλλα σε ίδιες υπηρεσίες,ξέχασε το.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506

Αδερφέ αυτο το κομμάτι δεν μπήκε τυχαία στο σχολιό μου,απλά δεν ήθελα να το κάνω προσωπικό.Αλλά αφού μυγιάστικες απο μόνος σου
ναι..ναι,θα το παραδεχτώ,για σένα πήγαινε.Ο μόνος άντρας που δεν μπορεί να καταλάβει την έννοια του milf και της έκφρασης "η γριά κότα έχει το ζουμί".Αν και δεν "πάει" τόσο στην ζάνα το γριά,γιατί "κρατάει" ακόμα το σώμα της(για μένα τουλάχιστον)και σίγουρα οχι το κοτα,γενικά για την συνολική παρουσία της την φυσική κ επαγγελματική.
Το milf hunting ή το έχεις ή δεν το έχεις αδερφέ.Αν ενδιαφέρεσαι για άλλο ηλικιακό γκρούπ,παίζει πιο κάτω,αλλα σε ίδιες υπηρεσίες,ξέχασε το.....

...Έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα ότι - κατά κανόνα- οι milfάρες (και δη οι Ρωσίδες) προσφέρουν τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ υπηρεσίες στα μασατζίδικα...

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Αδελφέ, σεβαστή η άποψή σου, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Σε σένα (και σε πολλούς άλλους προφανώς) αρέσει η συγκεκριμένη, εγώ (και κάποιοι άλλοι πιθανόν εδώ μέσα) θεωρώ ότι δεν αρκεί μόνο να είναι μια γυναίκα έμπειρη και δεκτική στο σεξ για να περάσεις καλά, θα πρέπει και το "περιτύλιγμά" της να σε ελκύει. Και η συγκεκριμένη απέχει αρκετά απ' αυτό, για τα δικά μου standards τουλάχιστον, ειδικά άμα τη δεις εντελώς γυμνή.
Απ' αυτό το σημείο όμως, μέχρι το σημείο να φθάνεις να λες ότι σε μένα αναφερόσουν, ότι δηλ. δεν είμαι καλά στα μυαλά μου επειδή δεν πέρασα καλά με τη Ζάννα, ε, νομίζω ότι το παρακάνεις.
Γιατί με τον ίδιο τρόπο που το θέτεις κι εσύ, θα μπορούσα κι εγώ να γράψω ότι "δεν πέρασα καλά μαζί της γιατί δεν είμαι σαβουρογάμης", αλλά δεν το έκανα γιατί σε αντίθεση με σένα δεν θέλησα να προσβάλω κανέναν εδώ μέσα. Είπαμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Όσο για το τάργκετ γκρουπ της Ζάννας, όντως με ενδιαφέρουν οι πιο νέες απ' αυτήν ηλικιακά, δηλ. οι 30 (συν ή πλην) που συνδυάζουν την εμπειρία με μια σχετική φρεσκάδα στην εμφάνιση. Βέβαια η συγκεκριμένη πρέπει να έχει αγγίξει τα 40, αν δεν τα έχει προσπεράσει κιόλας, όμως πιστεύω ότι τελικά δεν είναι θέμα ηλικίας μόνο, αλλά αν μια κοπέλα, έστω και στην ηλικία της Ζάννας, "κρατιέται" για την ηλικία της καλά. Δύσκολο αλλά όχι και σπάνιο. Και η συγκεκριμένη για τα γούστα μου τουλάχιστον δεν... Τώρα, αν εσύ καλύπτεσαι, με γειά σου και χαρά σου. Εγώ την γνώμη μου απλά ήθελα να διατυπώσω, χωρίς ειλικρινά να θέλω να προσβάλω ούτε την ίδια αλλά ούτε και όσους διαφωνούν μαζί μου.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

νταξει ρε πολυμετοχικε της ζανα ηρεμησε

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Αδελφέ, σεβαστή η άποψή σου, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Σε σένα (και σε πολλούς άλλους προφανώς) αρέσει η συγκεκριμένη, εγώ (και κάποιοι άλλοι πιθανόν εδώ μέσα) θεωρώ ότι δεν αρκεί μόνο να είναι μια γυναίκα έμπειρη και δεκτική στο σεξ για να περάσεις καλά, θα πρέπει και το "περιτύλιγμά" της να σε ελκύει. Και η συγκεκριμένη απέχει αρκετά απ' αυτό, για τα δικά μου standards τουλάχιστον, ειδικά άμα τη δεις εντελώς γυμνή.
Απ' αυτό το σημείο όμως, μέχρι το σημείο να φθάνεις να λες ότι σε μένα αναφερόσουν, ότι δηλ. δεν είμαι καλά στα μυαλά μου επειδή δεν πέρασα καλά με τη Ζάννα, ε, νομίζω ότι το παρακάνεις.
Γιατί με τον ίδιο τρόπο που το θέτεις κι εσύ, θα μπορούσα κι εγώ να γράψω ότι "δεν πέρασα καλά μαζί της γιατί δεν είμαι σαβουρογάμης", αλλά δεν το έκανα γιατί σε αντίθεση με σένα δεν θέλησα να προσβάλω κανέναν εδώ μέσα. Είπαμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Όσο για το τάργκετ γκρουπ της Ζάννας, όντως με ενδιαφέρουν οι πιο νέες απ' αυτήν ηλικιακά, δηλ. οι 30 (συν ή πλην) που συνδυάζουν την εμπειρία με μια σχετική φρεσκάδα στην εμφάνιση. Βέβαια η συγκεκριμένη πρέπει να έχει αγγίξει τα 40, αν δεν τα έχει προσπεράσει κιόλας, όμως πιστεύω ότι τελικά δεν είναι θέμα ηλικίας μόνο, αλλά αν μια κοπέλα, έστω και στην ηλικία της Ζάννας, "κρατιέται" για την ηλικία της καλά. Δύσκολο αλλά όχι και σπάνιο. Και η συγκεκριμένη για τα γούστα μου τουλάχιστον δεν... Τώρα, αν εσύ καλύπτεσαι, με γειά σου και χαρά σου. Εγώ την γνώμη μου απλά ήθελα να διατυπώσω, χωρίς ειλικρινά να θέλω να προσβάλω ούτε την ίδια αλλά ούτε και όσους διαφωνούν μαζί μου.
ισοπαλια εληξε το παιχνιδι

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ευτυχως που υπάρχουν στο φόρουμ κάποια ατομα με καλά Ελληνικά και ευπρέπεια στην συμπεριφορά τους και μπορεί να γίνεται εποικοδομητικός διάλογος,προς ωφελος ολων μας....δεν εχουμε να χωρίσουμε τίποτα,αλληλοενημέρωση κάνουμε...Δεν έχουμε ούτε την ίδια ηλικία,ούτε την ίδια τσέπη,ούτε τα ιδια γούστα...φυσικο ειναι να διαφωνούμε που και που.....

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
νταξει ρε πολυμετοχικε της ζανα ηρεμησε
Εγω και ο Βγενόπουλος χαχχχχα  :2funny: :2funny: :2funny:
Κοίτα είπαμε οταν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά της σαραντάρας+ με την 20άρα υπάρχει θέμα και ξαναλέω πιο κάτω(κυριολεκτικά)έχει αυτό που ψάχνεις (ηλικιακά,όχι σε υπηρεσίες επαναλαμβάνω) ,δες τα threads,κάνε μια βόλτα,ας μην πλατυάζουμε με χαρακτηρισμούς,είναι σπατάλη ενέργειας....ότι τον καυλώνει τον καθένα ρε παιδιά

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
...Σαραντάρες και πάσης Ελλάδος...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ζανόφιλοι - ΠΙπινοφιλοι : 1-1

Πάμ΄παρακά-

Προσωπική άποψη : ΝΑ πω ρε, οτι έχετε κι οι δύο δίκιο ? Θα το πω ρε ! Γιατί κι εγώ, ενώ τη μιά φτιαχνόμουν (με τα καλά που λέει ο masonry), απο την άλλη χαλιόμουν (μ΄αυτά που λέει ο Kon.air)
...
γκράντε μαέστρα καλαμπόρτζο
ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία
...
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγουρα,  πάρτα όλα

...που΄λεγε κι ο Μηλιώκας !  :grin:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ζανόφιλοι - ΠΙπινοφιλοι : 1-1

Πάμ΄παρακά-

Προσωπική άποψη : ΝΑ πω ρε, οτι έχετε κι οι δύο δίκιο ? Θα το πω ρε ! Γιατί κι εγώ, ενώ τη μιά φτιαχνόμουν (με τα καλά που λέει ο masonry), απο την άλλη χαλιόμουν (μ΄αυτά που λέει ο Kon.air)
...
γκράντε μαέστρα καλαμπόρτζο
ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία
...
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγουρα,  πάρτα όλα

...που΄λεγε κι ο Μηλιώκας !  :grin:
Όπα κολλητέ,milf-lover το δέχομαι,οχι Ζανόφιλος μη μας βγεί και η ρετσινιά :o

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Κακά τα ψέμματα το συνολικό πακετο που προσφέρει η Ζάνα είναι από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις σε μασαζερι ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ότι δεν έχεις πρόβλημα με τα μιλφ (και συνεπώς μπορείς να συγχωρέσεις ορισμένες σωματικές ατέλειες).

BTW, η Ζάνα διαβάζει το σάιτ συστηματικά (δεν είναι κακό αυτό)...

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Κακά τα ψέμματα το συνολικό πακετο που προσφέρει η Ζάνα είναι από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις σε μασαζερι ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ότι δεν έχεις πρόβλημα με τα μιλφ (και συνεπώς μπορείς να συγχωρέσεις ορισμένες σωματικές ατέλειες).

καλο ειναι !!!!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εννοείτε,στους καλούς επαγγελματίες πρέπει να λέμε ένα μπράβο,στους όχι και τόσο καλούς να τους τσιγκλάμε λίγο μπας και γίνουν καλύτεροι.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΝΕ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ(γενικά μιλάω,δεν φωτογραφίζω κάποια...)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Το ότι διαβάζει η Ζάννα το site συστηματικά το ξέρω από πρώτο χέρι: 1-2 μέρες μετά τη "κριτική" μου μου έστειλε ένα pm, χωρίς όμως άσχημο περιεχόμενο, μάλλον πειρακτικό ή παραπονιάρικο θα το χαρακτήριζα.
Όσο για τα μιλφ και τις σωματικές ατέλειές τους, σωστά το θέτεις. Γεγονός είναι ότι μια καλοδιατηρημένη γαμιόλα 40άρα μπορεί να σου βγάλει τρελλά γούστα, το ξέρω. Αρκεί όμως να είναι καλοδιατηρημένη, σύμφωνα με τα γούστα του καθενός φυσικά.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παρακολουθώ προσεκτικά και οι περισσότεροι μιλάτε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ζάνα μετά το μασάζ.
Υπενθυμίζω ότι οι συναθλητές που επισκέπτονται μασαζομάγαζα δεν πηγαίνουν μόνο για γαμήσι (αλλιώς θα πήγαιναν σε στουντιο που είναι φθηνότερο) αλλά για το πακέτο μαζί με το μασάζ.
Εγώ προσωπικά που είμαι λάτρης του μασάζ (και από φυσιοθεραπευτές) νομίζω ότι το δυνατό σημείο της Ζάνας είναι το προσφερόμενο πακέτο.
Δηλαδή ένα πολύ καλό για τέτοιου είδους μαγαζιά μασαζ που σε χαλαρώνει πραγματικά και στη συνέχεια παιχνίδι με ατμόσφαιρα και για όλα τα γούστα.
Κατά γενική ομολογία με τη Ζάνα περνάς πάρα πολύ καλά και φεύγεις ευχαριστημένος.
Από κει και πέρα κανείς τα βάζει κάτω και αποφασίζει πιπινάκι μόνο για γαμήσι? ή το πακέτο.

Είμαι πελάτης του συγκεκριμένου μαγαζιού από τότε που άνοιξε και γενικά το επισκέπτομαι συχνά.
Πολλές φορές δοκιμάζω τα πιπινάκια που φέρνει αλλά όταν θέλω πραγματικά να περάσω καλά αφήνομαι στα χέρια της Ζάνας, της Σόνιας ή ακόμη και της Μαρίας (που τελευταία έχει εξελιχθεί στο μασάζ πάρα πολύ).

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
Παρακολουθώ προσεκτικά και οι περισσότεροι μιλάτε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ζάνα μετά το μασάζ.
Υπενθυμίζω ότι οι συναθλητές που επισκέπτονται μασαζομάγαζα δεν πηγαίνουν μόνο για γαμήσι (αλλιώς θα πήγαιναν σε στουντιο που είναι φθηνότερο) αλλά για το πακέτο μαζί με το μασάζ.
Εγώ προσωπικά που είμαι λάτρης του μασάζ (και από φυσιοθεραπευτές) νομίζω ότι το δυνατό σημείο της Ζάνας είναι το προσφερόμενο πακέτο.
Δηλαδή ένα πολύ καλό για τέτοιου είδους μαγαζιά μασαζ που σε χαλαρώνει πραγματικά και στη συνέχεια παιχνίδι με ατμόσφαιρα και για όλα τα γούστα.
Κατά γενική ομολογία με τη Ζάνα περνάς πάρα πολύ καλά και φεύγεις ευχαριστημένος.
Από κει και πέρα κανείς τα βάζει κάτω και αποφασίζει πιπινάκι μόνο για γαμήσι? ή το πακέτο.

Είμαι πελάτης του συγκεκριμένου μαγαζιού από τότε που άνοιξε και γενικά το επισκέπτομαι συχνά.
Πολλές φορές δοκιμάζω τα πιπινάκια που φέρνει αλλά όταν θέλω πραγματικά να περάσω καλά αφήνομαι στα χέρια της Ζάνας, της Σόνιας ή ακόμη και της Μαρίας (που τελευταία έχει εξελιχθεί στο μασάζ πάρα πολύ).

...Ελενάρα δοκίμασες??

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μια και μιλάμε για τη Ζάνα λοιπόν.
Εδώ και δυόμιση χρόνια περίπου που αποφάσισα να μοιράζομαι μεταξύ cg και μασατζίδικων, έχω πάει με αρκετές από το παλιό Ζανόσπιτο και το καινούργιο.
Ομολογώ ότι δεν έχω πάει σε άλλα ιδρύματα, κάποτε προσπάθησα στο Σ63 και έφυγα δεν μου άρεσε καθόλου ο χώρος και η φάτσα που μου άνοιξε την πόρτα (ήταν ένας άντρας !).
Δεν είμαι ούτε αγαπούλης, ούτε προμότορας, η προτίμηση μου στο συγκεκριμένο ίδρυμα οφείλεται στο ότι είμαι επαρχιώτης και όταν έρχομαι στην Αθήνα είτε θα επιλέξω cg στο ξενοδοχείο μου, είτε θα πάω εκεί που ξέρω, δεν έχω χρόνο για ψάξιμο και τσάρκες.
Και κυρίως επενδύω πλέον στο ότι είμαι πλέον γνωστή φάτσα (δεν νομίζω ότι ξέρουν κάτι παραπάνω για μένα, διότι ούτε καφέδες πίνω ούτε πολλές κουβέντες έχω, την δουλεία μου, με τον παρά μου και αντιός).
Άρα εκεί δεν θα φάω πόρτα.
Βέβαια η Ζανούλα την πρώτη φορά μου επαιξε παπά.
Τότε τον Νοέμβρη του 2008 (με κλειστά τα bourdela.com), χτύπησα πρώτη φορά την πόρτα του παλιού Ζανόσπιτου, με κάποια επιφύλαξη, στη δε παρέλαση που ακολούθησε διάλεξα την μικρόσωμη με την λευκή ποδιά, διότι όλες οι άλλες εμφανίσθηκαν σαν τσόκαρα. Ήθελα βλέπετε να ικανοποιήσω την ψευδαίσθηση του μασάζ που σιγά σιγά παρεκτρέπεται σε κάτι άλλο.
Τότε δεν ήξερα ποιά είναι, αλλά το έμαθα, όταν μου έκανε ένα απίθανο μασαζ. Τέλειωσε όμως με την φράση "... δεν κάνουμε κάτι άλλο εμείς ..."(εδώ γελάνε).
Τέλος πάντων, πήγα και ξαναπήγα, ψιλοτσατισμένος βέβαια, διάλεγα άλλες, όπως την Λίζα, την Δέσποινα, την Μαρία (βελτιούμενο  μασάζ με τα περαιτέρω να εναλλάσσονται από ξεπέτα σε κάτι καλύτερο), την Νάταλυ, την Σόνια, την Κλαούντια (ίσως ξεχνάω κάποια).
Το μασάζ της Ζάνας δεν αμφισβητείται, οπότε θα πω την άποψη μου για τα περαιτέρω.
Διότι κάποια στιγμή, εν μέσω αμφισβητήσεων για την υγεία της και κατηγοριών για θέματα προφύλαξης, αποφάσισα να δοκιμάσω, θεωρώντας ότι, αν η συνέχεια (δεν το θεωρώ κυρίως πιάτο, για μένα μασάζ και η συνέχεια πάνε πακέτο, αλλιώς μένω στις ανέσεις του ξενοδοχείου μου και καλώ cg) είναι ανάλογη του μασάζ, θα είναι εμπειρία.
Το σώμα της δεν με χάλασε, όμως και εγώ συμπληρώνοντας την πέμπτη δεκαετία της ζωής μου, με τα περισσότερα χρόνια πάνω σε μια καρέκλα, πίσω από το γραφείο μου, δεν είμαι ο γκόμενος. Οπωσδήποτε δεν συγκρίνεται λ.χ. με την Κλαούντια ή με διάφορα cg που έχω πάρει, αλλά ... ρε παιδιά τι ήταν αυτό. Έκατσε πάνω μου και καρφωνόταν σαν τρελή, κάποια στιγμή σκέφτηκα να την φρενάρω με τα χέρια, μη σπάσει το προφυλακτικό.
Συμπέρασμα, από εμφάνιση ίσως να μην συγκρίνεται με πολλές (εμένα προσωπικά αυτό που με χαλάει είναι οι πειραματισμοί στα μαλλιά της), δεν είναι όμως αυτό που λέμε μπάζο. Από υπηρεσίες, νομίζω ότι δεν έχω βρει ακόμη cg να βγάζει τόση καύλα.
Νομίζω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο από την Κλαούντια, που αν και μου αρέσει τόσο πολύ σαν σώμα, δεν θα την ξαναεπέλεγα ούτε αν με πλήρωνε αυτή.
Και ένα περιστατικό : Όταν πρωτοδοκίμασα κάποια άλλη (δεν λέω όνομα να μην δημιουργήσω προστριβές), κάνοντας μετά το μπάνιο μου, εκτός δωματίου, μπουκάρει κάποια στιγμή η Ζάνα και αρχίζει τις γαργάρες (οπότε φαντάζεστε τι είχε μόλις προηγηθεί), ρίχνει και μια πλάγια ματιά προς εμένα που προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από την κουρτίνα, οπότε πιάνουμε κουβέντα και της λέω : "Πολύ καλή η ....." για να πάρω την απότομη απάντηση : "Καλύτερη από εμένα ;".
Η εκδιδόμενη που στα σαράντα βάλε της δεν το έχει βάλει κάτω και προσπαθεί να ξεπεράσει τις καινούργιες έχει μέλλον.

Συγγνώμη για το μακροσκελές του κειμένου μου, αλλά βαριέμαι πολύ στην Θεσσαλονίκη απόψε.
Ξέρει κανείς συνάδελφος κάτι καλό ;

Υ.Γ. Και βέβαια παρακολουθεί το site η Ζάνα, όταν κάποτε το ρώτησα πήρα pm (ακόμη προσπαθώ να καταλάβω αν ήταν η ίδια ή κάποιος συναγωνιστής μου έκανε πλάκα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom