Μια και μιλάμε για τη Ζάνα λοιπόν.
Εδώ και δυόμιση χρόνια περίπου που αποφάσισα να μοιράζομαι μεταξύ cg και μασατζίδικων, έχω πάει με αρκετές από το παλιό Ζανόσπιτο και το καινούργιο.
Ομολογώ ότι δεν έχω πάει σε άλλα ιδρύματα, κάποτε προσπάθησα στο Σ63 και έφυγα δεν μου άρεσε καθόλου ο χώρος και η φάτσα που μου άνοιξε την πόρτα (ήταν ένας άντρας !).
Δεν είμαι ούτε αγαπούλης, ούτε προμότορας, η προτίμηση μου στο συγκεκριμένο ίδρυμα οφείλεται στο ότι είμαι επαρχιώτης και όταν έρχομαι στην Αθήνα είτε θα επιλέξω cg στο ξενοδοχείο μου, είτε θα πάω εκεί που ξέρω, δεν έχω χρόνο για ψάξιμο και τσάρκες.
Και κυρίως επενδύω πλέον στο ότι είμαι πλέον γνωστή φάτσα (δεν νομίζω ότι ξέρουν κάτι παραπάνω για μένα, διότι ούτε καφέδες πίνω ούτε πολλές κουβέντες έχω, την δουλεία μου, με τον παρά μου και αντιός).
Άρα εκεί δεν θα φάω πόρτα.
Βέβαια η Ζανούλα την πρώτη φορά μου επαιξε παπά.
Τότε τον Νοέμβρη του 2008 (με κλειστά τα bourdela.com), χτύπησα πρώτη φορά την πόρτα του παλιού Ζανόσπιτου, με κάποια επιφύλαξη, στη δε παρέλαση που ακολούθησε διάλεξα την μικρόσωμη με την λευκή ποδιά, διότι όλες οι άλλες εμφανίσθηκαν σαν τσόκαρα. Ήθελα βλέπετε να ικανοποιήσω την ψευδαίσθηση του μασάζ που σιγά σιγά παρεκτρέπεται σε κάτι άλλο.
Τότε δεν ήξερα ποιά είναι, αλλά το έμαθα, όταν μου έκανε ένα απίθανο μασαζ. Τέλειωσε όμως με την φράση "... δεν κάνουμε κάτι άλλο εμείς ..."(εδώ γελάνε).
Τέλος πάντων, πήγα και ξαναπήγα, ψιλοτσατισμένος βέβαια, διάλεγα άλλες, όπως την Λίζα, την Δέσποινα, την Μαρία (βελτιούμενο μασάζ με τα περαιτέρω να εναλλάσσονται από ξεπέτα σε κάτι καλύτερο), την Νάταλυ, την Σόνια, την Κλαούντια (ίσως ξεχνάω κάποια).
Το μασάζ της Ζάνας δεν αμφισβητείται, οπότε θα πω την άποψη μου για τα περαιτέρω.
Διότι κάποια στιγμή, εν μέσω αμφισβητήσεων για την υγεία της και κατηγοριών για θέματα προφύλαξης, αποφάσισα να δοκιμάσω, θεωρώντας ότι, αν η συνέχεια (δεν το θεωρώ κυρίως πιάτο, για μένα μασάζ και η συνέχεια πάνε πακέτο, αλλιώς μένω στις ανέσεις του ξενοδοχείου μου και καλώ cg) είναι ανάλογη του μασάζ, θα είναι εμπειρία.
Το σώμα της δεν με χάλασε, όμως και εγώ συμπληρώνοντας την πέμπτη δεκαετία της ζωής μου, με τα περισσότερα χρόνια πάνω σε μια καρέκλα, πίσω από το γραφείο μου, δεν είμαι ο γκόμενος. Οπωσδήποτε δεν συγκρίνεται λ.χ. με την Κλαούντια ή με διάφορα cg που έχω πάρει, αλλά ... ρε παιδιά τι ήταν αυτό. Έκατσε πάνω μου και καρφωνόταν σαν τρελή, κάποια στιγμή σκέφτηκα να την φρενάρω με τα χέρια, μη σπάσει το προφυλακτικό.
Συμπέρασμα, από εμφάνιση ίσως να μην συγκρίνεται με πολλές (εμένα προσωπικά αυτό που με χαλάει είναι οι πειραματισμοί στα μαλλιά της), δεν είναι όμως αυτό που λέμε μπάζο. Από υπηρεσίες, νομίζω ότι δεν έχω βρει ακόμη cg να βγάζει τόση καύλα.
Νομίζω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο από την Κλαούντια, που αν και μου αρέσει τόσο πολύ σαν σώμα, δεν θα την ξαναεπέλεγα ούτε αν με πλήρωνε αυτή.
Και ένα περιστατικό : Όταν πρωτοδοκίμασα κάποια άλλη (δεν λέω όνομα να μην δημιουργήσω προστριβές), κάνοντας μετά το μπάνιο μου, εκτός δωματίου, μπουκάρει κάποια στιγμή η Ζάνα και αρχίζει τις γαργάρες (οπότε φαντάζεστε τι είχε μόλις προηγηθεί), ρίχνει και μια πλάγια ματιά προς εμένα που προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από την κουρτίνα, οπότε πιάνουμε κουβέντα και της λέω : "Πολύ καλή η ....." για να πάρω την απότομη απάντηση : "Καλύτερη από εμένα ;".
Η εκδιδόμενη που στα σαράντα βάλε της δεν το έχει βάλει κάτω και προσπαθεί να ξεπεράσει τις καινούργιες έχει μέλλον.
Συγγνώμη για το μακροσκελές του κειμένου μου, αλλά βαριέμαι πολύ στην Θεσσαλονίκη απόψε.
Ξέρει κανείς συνάδελφος κάτι καλό ;
Υ.Γ. Και βέβαια παρακολουθεί το site η Ζάνα, όταν κάποτε το ρώτησα πήρα pm (ακόμη προσπαθώ να καταλάβω αν ήταν η ίδια ή κάποιος συναγωνιστής μου έκανε πλάκα).