Δεύτερη επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα, και αυτή τη φορά υπερίσχυσε μέσα μου η εμπειρία από τη φρεσκάδα (λέγε με Σόνια, Έμμυ) και έτσι διάλεξα ένα από τα θεωρούμενα ως must του μαγαζιού, τη Ζάννα, που ήταν και αυτή που μου άνοιξε τη πόρτα. Εκτός από τις 2 προαναφερθείσες νεαρές κόρες παρέλασε και η Ελένη, πολύ BIG και ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ για τα γούστα μου, όσο καλή κι αν θεωρείται, και η Σουζάνα, αρκετά συμπαθητική από μακριά, αλλά λιγότερο όταν την είδα στα μετόπισθεν. Ίσως και να ξεχνάω κάποια ακόμη.
Η Ζάννα τώρα: Έχει πολλά συν και ένα μείον. Ας αρχίσω από τα συν: είναι έμπειρη, απόλυτα δεκτική και συμμετοχική σε ο,τι της κάνεις και ο,τι της ζητήσεις, δείχνει να της αρέσει αυτό που κάνει (το ξαναλέω δείχνει, γιατί πιστεύω ότι μέσα της έχει κουραστεί, όπως και κάθε άλλη αν ήταν στη θέση της), είναι καθαρή, απ' όσο μπόρεσα να διαπιστώσω, και ευγενής. Το 1ο πιάτο των χειρομαλάξεων ήταν αρκετά χαλαρωτικό και διεγερτικό ταυτόχρονα, ενώ το κυρίως πιάτο, που ξεκίνησε με δική μου πρωτοβουλία, περιλάμβανε περιποίηση στο νινάκι της από εμένα επί μακρόν με ταυτόχρονη δαχτυλοσκόπηση και στις 2 τρυπούλες της. Κρίνοντας από τις αντιδράσεις της θα πρέπει να την έκανα να περάσει πολύ καλά. Ακολούθησε ανταπόδωση της περιποίησης από μέρους της με ζήλο και μαεστρία, την οποία διαθέτει περίσσια, με ιδιαίτερη φροντίδα και στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του άξονα (@@), χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό και τα χέρια της τα οποία επίμονα της τα απομάκρυνα. Στο τέλος σερβιρίστηκε η ζουμερή μπριζόλα με 2 τρόπους, πρώτα και για αρκετή ώρα επί του καναπέος στα 4 (doggie) και μετά επί του μασαζοκρέβατου, οπού μετά από μπόλικα βαθειά καθίσματα εκ μέρους της, ολοκλήρωσα κάθιδρος τον καλό αυτό αγώνα. Στη διάρκειά του ποντάρισα στην ... έξαψή (ή άλλως κάβλα) της και θέλησα να βελτιώσω το vfm υπέρ μου, προτείνοντας της να της προσφέρω χαρά και από τη πίσω πόρτα της, πλην όμως δούλεψε το κομπιουτεράκι που όλες οι καλές __τάνες έχουν στο κεφάλι τους και μου ζήτησε το κάτι της (+20), πράγμα που δεν έγινε δεκτό από μένα, γιατί μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό. Επίσης να σημειώσω ότι προς απογοήτευση μου δεν έκανε προσπάθεια να γευτεί τους ζωικούς μου χυμούς, κατά την ολοκλήρωση του αγώνα, παρότι τράβηξα το σκουφάκι εγκαίρως γιαυτό το σκοπό.
Τώρα το μείον: όσο ζουμερή και καλοψημένη κι αν ήταν αυτή η μπριζόλα αλλά και τα ορντέρβ που γεύτηκα πριν απ' αυτήν, το παρουσιαστικό της Ζάννας και ιδιαίτερα το κορμί της (που έχει φαρδύνει αρκετά και ούτως ή άλλως δεν θα πρέπει ποτέ να ήταν το δυνατό της χαρτί) είναι δυστυχώς κατ' εμέ κάτω του μετρίου (ενώ αντίθετα το πρόσωπό της χάρη στο σχήμα των ματιών της έχει ακόμα κάτι το τραβηχτικό). Και όχι μόνο συγκρίνοντάς την με τα πιπίνια-συναδέλφους της του χώρου, γιατί είναι άδικο γι' αυτήν, αλλά κρίνοντας την και αυτοτελώς, ως milf. Και μπορεί να ακούγεται εγωιστικό και ψωνισμένο αυτό που θα γράψω, αλλά γυναίκες με αυτό το παρουσιαστικό και σ' αυτή την ηλικία, ή θα έπρεπε να μας προσφέρονται δίχως ανταλλάγματα ή και θα έπρεπε να πληρώνουν για να συμβρεθούν με κάποιους από εμάς. Το τονίζω,όχι εξαιτίας των υπηρεσιών της, για τις οποίες φυσικά δεν έχω παράπονο, αλλά λόγω του παρουσιαστικού της και μόνο. Πάντως, για να συνοψίσω, για μια φορά και για την εμπειρία και μόνο καλή ήταν. Αλλά για παραπάνω, όχι.