Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
μη και δοκιμάσεις Λάουρα, είναι η αγγαρεία της αγγαρείας...

Σ' ευχαριστώ για τη πληροφορία. Κρίμα και φαινόταν πολλά υποσχόμενη, έτσι όπως την έκοψα. Να μη πω ότι στην επόμενη επίσκεψή μου αυτήν είχα σκοπό να δοκιμάσω.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τελικα ηρθε ενα καινουργιο πουτανακι που ελεγε η ζανα οτι θα φερει φρεσκο στον χωρο σαν την εμυ????ξερει κανεισ??ρωσιδακι λεει θα ειναι μικρο!!

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω τη τύχη μου σε μασαζερί, πήγαινα για τη Μάρσυ στο Σ63, αλλά έλειπε και δεν μου έκανε κλικ κάποια από τις υπόλοιπες, οπότε κατέληξα πιο πάνω στο Σ29, όπου πήγαινα για τη Ζάννα, πλην όμως ήταν απασχολημένη. Τη στιγμή εκείνη ήταν διαθέσιμες η Σόνια και η Έμμυ. Μου φάνηκαν και οι 2 καλές, και διάλεξα την ... Βορειοηπειρώτισα (όπως μου εδήλωσε) Σόνια, λόγω "διαφοράς στήθους"  :tits: :2funny:
Πρόκειται για μια κοντούλα, δεν τη λες λεπτή, μάλλον κανονική προς τσουμπωτή κοπελίτσα, πιπίνι 24χρονο, που σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν χαμογελαστή, καλοδιάθετη κι ευγενική. Το πρόσωπό της είναι γενικά καλό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, στο σώμα της ξεχωρίζει το φυσικό και σε πολύ καλή κατάσταση, 3αρι (ίσως και παραπάνω) στήθος που διαθέτει, ενώ και το υπόλοιπο κορμί της είναι μια χαρά αξιογάμητο.
Για το μασάζ που μου πρόσφερε ως ορεκτικό δεν μπορώ να την κρίνω, γιατί η εμπειρία μου εξακολουθεί να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.
Για το κυρίως πιάτο όμως έχω να παρατηρήσω τα εξής: η ακάποτη πίπα της είναι στο M.O., αρκετά καλή αλλά όχι και κάτι το συγκλονιστικό, περιλαμβάνει όμως χωρίς να της το ζητήσεις και περιποίηση των @@, δέχεται να της ανταποδώσεις τη στοματική περιποίηση, αλλά όχι για πολύ, με το πρόσχημα ότι έτσι καβλώνει εύκολα, γλωσσόφιλα μου δήλωσε ότι τα αποφεύγει, μόνο που στο τέλος μόνη της τα επεδίωξε την ώρα που τερμάτιζα τον αγώνα, ίσως γιατί ήταν κι αυτή "ξαναμμένη", δαχτυλοσκόπηση της μπρος τρύπας δεν μου επέτρεψε, δεν συζητάμε για την πίσω, πρόθυμα επεδίωξε να τον "πάρει" μέσα της και όταν διαπίστωσα ότι το κρεβάτι ήταν άβολο για ιεραποστολικό, μεταφερθήκαμε στην πολυθρόνα πλάι που υποψιάζομαι ότι έχει φιλοξενήσει πάμπολλους συμπαίκτες σαν κι εμένα. Εκεί, όντας μανιτζέβελη και μικροκαμωμένη, ήρθε από πάνω μου και με καβάλησε με βαθειά καθίσματα και μετά από λίγο, με θέα τις απίθανες βυζάρες της να ανεβοκατεβαίνουν μπροστά στη μούρη μου, με τη συνοδεία βογγητών εκατέρωθεν, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Κι ας είχα φροντίσει, προτού επισκεφθώ το ίδρυμα, να είμαι "ξαλαφρωμένος" από πυρομαχικά  :cum:, για να μην τελειώσω με το καλημέρα!
Να μη ξεχάσω να σημειώσω τη καθαριότητα και της ίδιας της κοπέλας, έτσι όπως την αντιλήφθηκα όσο μου έδωσε την ευκαιρία να την περιποιηθώ στοματικά, όσο και του χώρου, καθώς και την ευκολία που προσφέρει η ύπαρξη ντουσιέρας μέσα στο δωμάτιο.
Φεύγοντας είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στο σαλονάκι και τη Ζάννα (τη περίμενα καλύτερη εμφανισιακά, αλλά μου φάνηκε "ανώμαλο παιδί" και ότι θα πρέπει να το ξέρει καλά το ποιήμα, και γιαυτό το λόγο κάποια στιγμή λέω να τη δοκιμάσω) αλλά και τη Λάουρα, αν θυμάμαι καλά, που επίσης μου έκανε (και πολύ μάλιστα) κλικ για το προσεχές μέλλον, το οποίο κατά πως φαίνεται προοιωνίζεται λαμπρόν.
Το δε κόστος της συνεδρίας ανήλθε στα (60 το απλό μασάζ + 20 "τα υπόλοιπα", όπως μου εδήλωσε η νταρντάνα κυρία επί της υποδοχής =) 80 Ευρώ. Αυτά επί του παρόντος.

FYI η Σονια ειναι παντρεμενη εδω και χρονια.  :)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
ειναι παντρεμενη?......σιγουρα?
  και παντρεμενη και εχει βγαλει και σπιτακι απο το μασαζ, μεσα σε 3 χρονια.  ;) στο 99.    και επειδη  ειναι  και πολυ φιλοδοξη, θα παει και για το δευτερο.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.717
Πόντοι
7.715
  και παντρεμενη και εχει βγαλει και σπιτακι απο το μασαζ, μεσα σε 3 χρονια.  ;) στο 99.    και επειδη  ειναι  και πολυ φιλοδοξη, θα παει και για το δευτερο.
και φαντασου οτι παλια στο 99 μου εκανε την κακομοιρα...και δυσκολα τα βγαζω περα,και ειναι ακριβα....ρε την πουτανιστα.....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
  και παντρεμενη και εχει βγαλει και σπιτακι απο το μασαζ, μεσα σε 3 χρονια.  ;) στο 99.    και επειδη   ειναι  και πολυ φιλοδοξη, θα παει και για το δευτερο.

εσύ ποιος είσαι? ο real estate ατζέντης της? :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
και φαντασου οτι παλια στο 99 μου εκανε την κακομοιρα...και δυσκολα τα βγαζω περα,και ειναι ακριβα....ρε την πουτανιστα.....
  και εσυ την λυποσουν  σαν μεγαλοψυχοs που εισαι, και θα ελεγεs αs δωσω κατι στο φτωχο κοριτσι,  που με τοσο μοχθο  μετα βιαs βγαζει το μεροκαματο.    :2funny:    τα εχω πει για την σονια εδω και παρα πολυ καιρο.  τουs ξεγελαει ολουs με το στυλακι που εχει και την χαριτωμενη φατσουλα. 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Είναι όμως, καλή θεραπενίς,....η Σόνια ! ;)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
ειναι σταθερη αξια πλεον....αν καποιος δεν θελει να κανει τον κασκαντερ, παει σονια, και τελος...

Όχι Ζάννα ή Ελένη; Γιατί εμένα μου τις παινέψαν κι αυτές εξίσου, για διαφορετικούς βέβαια λόγους από τη Σόνια, που παρεμπιπτόντως μια χαρά κορίτσι είναι στη δουλειά της.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.531
Πόντοι
506
Όχι Ζάννα ή Ελένη; Γιατί εμένα μου τις παινέψαν κι αυτές εξίσου, για διαφορετικούς βέβαια λόγους από τη Σόνια, που παρεμπιπτόντως μια χαρά κορίτσι είναι στη δουλειά της.

...Ελενάρα δαγκωτό, ρε...Μακράν η καλύτερη εκεί μέσα...

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Είναι όμως, καλή θεραπενίς,....η Σόνια ! ;)

Καλημέρα  τι  καλημέρα  δηλαδή  πονάει  η  μέση  μου..  Η  σονια  για  μένα  είναι  foul  ξεπέτα  έχω  χάσει  80 χ  2 στo  M 99

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Για  σου  αρχηγέ !!!  μπα  το  Ελαιοραβδιστικό  ;)  θα  με  αποτελειωσει μαλον !!!

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
ωχ  ούτε  να  γράψω  ( μαλον = μαλλον )δεν  μπορώ  !!!!  :headbang:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)