Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Δεύτερη επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα, και αυτή τη φορά υπερίσχυσε μέσα μου η εμπειρία από τη φρεσκάδα (λέγε με Σόνια, Έμμυ) και έτσι διάλεξα ένα από τα θεωρούμενα ως must του μαγαζιού, τη Ζάννα, που ήταν και αυτή που μου άνοιξε τη πόρτα. Εκτός από τις 2 προαναφερθείσες νεαρές κόρες παρέλασε και η Ελένη, πολύ BIG και ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ για τα γούστα μου, όσο καλή κι αν θεωρείται, και η Σουζάνα, αρκετά συμπαθητική από μακριά, αλλά λιγότερο όταν την είδα στα μετόπισθεν. Ίσως και να ξεχνάω κάποια ακόμη.
Η Ζάννα τώρα: Έχει πολλά συν και ένα μείον. Ας αρχίσω από τα συν: είναι έμπειρη, απόλυτα δεκτική και συμμετοχική σε ο,τι της κάνεις και ο,τι της ζητήσεις, δείχνει να της αρέσει αυτό που κάνει (το ξαναλέω δείχνει, γιατί πιστεύω ότι μέσα της έχει κουραστεί, όπως και κάθε άλλη αν ήταν στη θέση της), είναι καθαρή, απ' όσο μπόρεσα να διαπιστώσω, και ευγενής. Το 1ο πιάτο των χειρομαλάξεων ήταν αρκετά χαλαρωτικό και διεγερτικό ταυτόχρονα, ενώ το κυρίως πιάτο, που ξεκίνησε με δική μου πρωτοβουλία, περιλάμβανε περιποίηση στο νινάκι της από εμένα επί μακρόν με ταυτόχρονη δαχτυλοσκόπηση και στις 2 τρυπούλες της. Κρίνοντας από τις αντιδράσεις της θα πρέπει να την έκανα να περάσει πολύ καλά. Ακολούθησε ανταπόδωση της περιποίησης από μέρους της με ζήλο και μαεστρία, την οποία διαθέτει περίσσια, με ιδιαίτερη φροντίδα και στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του άξονα (@@), χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό και τα χέρια της τα οποία επίμονα της τα απομάκρυνα. Στο τέλος σερβιρίστηκε η ζουμερή μπριζόλα με 2 τρόπους, πρώτα και για αρκετή ώρα επί του καναπέος στα 4 (doggie) και μετά επί του μασαζοκρέβατου, οπού μετά από μπόλικα βαθειά καθίσματα εκ μέρους της, ολοκλήρωσα κάθιδρος τον καλό αυτό αγώνα. Στη διάρκειά του ποντάρισα στην ... έξαψή (ή άλλως κάβλα) της και θέλησα να βελτιώσω το vfm υπέρ μου, προτείνοντας της να της προσφέρω χαρά και από τη πίσω πόρτα της, πλην όμως δούλεψε το κομπιουτεράκι που όλες οι καλές __τάνες έχουν στο κεφάλι τους και μου ζήτησε το κάτι της (+20), πράγμα που δεν έγινε δεκτό από μένα, γιατί μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό. Επίσης να σημειώσω ότι προς απογοήτευση μου δεν έκανε προσπάθεια να γευτεί τους ζωικούς μου χυμούς, κατά την ολοκλήρωση του αγώνα, παρότι τράβηξα το σκουφάκι εγκαίρως γιαυτό το σκοπό.
Τώρα το μείον: όσο ζουμερή και καλοψημένη κι αν ήταν αυτή η μπριζόλα αλλά και τα ορντέρβ που γεύτηκα πριν απ' αυτήν, το παρουσιαστικό της Ζάννας και ιδιαίτερα το κορμί της (που έχει φαρδύνει αρκετά και ούτως ή άλλως δεν θα πρέπει ποτέ να ήταν το δυνατό της χαρτί) είναι δυστυχώς κατ' εμέ κάτω του μετρίου (ενώ αντίθετα το πρόσωπό της χάρη στο σχήμα των ματιών της έχει ακόμα κάτι το τραβηχτικό). Και όχι μόνο συγκρίνοντάς την με τα πιπίνια-συναδέλφους της του χώρου, γιατί είναι άδικο γι' αυτήν, αλλά κρίνοντας την και αυτοτελώς, ως milf. Και μπορεί να ακούγεται εγωιστικό και ψωνισμένο αυτό που θα γράψω, αλλά γυναίκες με αυτό το παρουσιαστικό και σ' αυτή την ηλικία, ή θα έπρεπε να μας προσφέρονται δίχως ανταλλάγματα ή και θα έπρεπε να πληρώνουν για να συμβρεθούν με κάποιους από εμάς. Το τονίζω,όχι εξαιτίας των υπηρεσιών της, για τις οποίες φυσικά δεν έχω παράπονο, αλλά λόγω του παρουσιαστικού της και μόνο. Πάντως, για να συνοψίσω, για μια φορά και για την εμπειρία και μόνο καλή ήταν. Αλλά για παραπάνω, όχι.
Μπραβο φιλε μου. Αυτη ειναι μια υποδειγματικη ενημερωση :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Για να μαθαινουν οι νεοτεροι και να θυμουνται οι παλαιοτεροι.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Μπραβο φιλε μου. Αυτη ειναι μια υποδειγματικη ενημερωση :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Για να μαθαινουν οι νεοτεροι και να θυμουνται οι παλαιοτεροι.

Θα ήθελα όμως να διευκρινήσω κάτι, για να είμαι δίκαιος απέναντι στη Ζάννα, αλλά και σε όσες άλλες συναδέλφους της ανήκουν στην ίδια ηλικιακά κατηγορία (milf), δηλ. των πολύ έμπειρων αλλά ολίγον σιτεμένων γυναικών:
Ο λόγος που επέλεξα τη συγκεκριμένη, πέραν φυσικά του περιορισμένου κόστους σε σύγκριση με τα c.g. και τα c.t., είναι ότι ήλπιζα ότι θα είχε ένα καλοδιατηρημένο για milf σώμα που θα συνδυαζόταν με τις πολύ καλές υπηρεσίες που όντως μου προσέφερε. Το κακό είναι ότι έπεσα έξω στις προσδοκίες μου (ως προς το καλοδιατηρημένο δηλ. του σώματός της), και όσο και αν ήταν φιλότιμη στις υπηρεσίες της, κόντεψε κάποια στιγμή να μου "πέσει", τόσο πολύ με επηρέαζε η εμφάνισή της. Κι αυτό το συνειδητοποίησα ακόμα πιο καθαρά στο τέλος, αφού είχα τελειώσει, που την είδα εντελώς γυμνή την ώρα που μπήκε στη ντουσιέρα: η απομυθοποίηση ήταν πλήρης. Δυστυχώς έχω συνηθίσει σε υψηλότερα standards εμφάνισης λόγω των c.g. και κυρίως των c.t., αλλά και πολλών από τα στουντιοκόριτσα που έχω πάρει κατά καιρούς, οπότε είμαι λίγο "καλο/κακομαθημένος"  :grin: Γιαυτό και έγραψα αυτά που έγραψα στο τέλος. Πάντως σίγουρα δεν φταίει η ίδια, αυτή είναι και σ' όποιον αρέσει, εγώ φταίω που πόνταρα μόνο στην εμπειρία της και αγνόησα την μέτρια εμφάνισή της ως milf.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Θα ήθελα όμως να διευκρινήσω κάτι, για να είμαι δίκαιος απέναντι στη Ζάννα, αλλά και σε όσες άλλες συναδέλφους της ανήκουν στην ίδια ηλικιακά κατηγορία (milf), δηλ. των πολύ έμπειρων αλλά ολίγον σιτεμένων γυναικών:
Ο λόγος που επέλεξα τη συγκεκριμένη, πέραν φυσικά του περιορισμένου κόστους σε σύγκριση με τα c.g. και τα c.t., είναι ότι ήλπιζα ότι θα είχε ένα καλοδιατηρημένο για milf σώμα που θα συνδυαζόταν με τις πολύ καλές υπηρεσίες που όντως μου προσέφερε. Το κακό είναι ότι έπεσα έξω στις προσδοκίες μου (ως προς το καλοδιατηρημένο δηλ. του σώματός της), και όσο και αν ήταν φιλότιμη στις υπηρεσίες της, κόντεψε κάποια στιγμή να μου "πέσει", τόσο πολύ με επηρέαζε η εμφάνισή της. Κι αυτό το συνειδητοποίησα ακόμα πιο καθαρά στο τέλος, αφού είχα τελειώσει, που την είδα εντελώς γυμνή την ώρα που μπήκε στη ντουσιέρα: η απομυθοποίηση ήταν πλήρης. Δυστυχώς έχω συνηθίσει σε υψηλότερα standards εμφάνισης λόγω των c.g. και κυρίως των c.t., αλλά και πολλών από τα στουντιοκόριτσα που έχω πάρει κατά καιρούς, οπότε είμαι λίγο "καλο/κακομαθημένος"  :grin: Γιαυτό και έγραψα αυτά που έγραψα στο τέλος. Πάντως σίγουρα δεν φταίει η ίδια, αυτή είναι και σ' όποιον αρέσει, εγώ φταίω που πόνταρα μόνο στην εμπειρία της και αγνόησα την μέτρια εμφάνισή της ως milf.

Ωραίος σ' όλα!!! :thumbsup: :rockon: :headbang2: ;)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
συμφωνω σε ολα !!! παντως θα θελα να προσθεσω οτι με τισ εμπειρίες που εχω και πιστέψτε με ειναι αρκετές την θεωρώ μεσα στις 10 καλυτερες και σημειωτέων ειμαι πιπινολατρης

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
μπραβο  ανεμε.    ομωs με πιπινια ομορφα, προθυμα, χαμογελαστα, καβλιαρικα και  που να γουσταρουν αυτο που κανουν. 

Ο ιδανικός συνδυασμός! Το θέμα είναι πού τα βρίσκεις  :huh:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε τίποτα, γιατί περί ορέξεως,..τα γνωστά !

Ομως,

η άνεση, η οικειότητα, η φιλική διάθεση και οι υπηρεσίες γενικά της Ζάνας, δεν κυκλοφοράνε και πολύ στην πιάτσα ! ;)

ΥΓ : Δεν είμαι μιλφάς με τίποτα ! Απλά η Ζάνα για μένα είναι άλλη φάση ! Ισως μιά κατηγορία μόνη της,...

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο  φίλε  con.air.  Νομίζω  ότι  έτσι  πρέπει  να  είναι  οι  κριτικές.  Γράφουμε  όταν  έχουμε  κάτι  να  πούμε.  Όχι  για  να  κάνουμε  ή  να  απαντήσουμε  με  "εξυπνάδες"  ή  για  να  προμοτάρουμε  κάποιες,  γιατί  συμβαίνει  και  αυτό. Με  τέτοιες  κριτικές  σχηματίζουμε  πλήρη  άποψη.  Και  πάλυ  μπράβο. 

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.112
Πόντοι
5.345
Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα!
Πριν από ένα περίπου μήνα,δεν είχα προλάβει να γράψω κριτική,είχα πάει στην Στουρνάρη 29,στον ίδιο όροφο με την Βιοιατρική,όπου είναι το νέο σπίτι της Ζάνας.
Την Ζάνα την ξέρω από παλιά στη Σολωμού(το γνωστό Ζανόσπιτο) και με ξέρει κι αυτή!
Έχω κάνει μαζί της και μονά και διπλά με άλλη μία κοπέλα και πάντα περνούσα όμορφα!
Την ημέρα εκείνη,προ μηνός,επέλεξα μετά από παρότρυνσή της,την Αντριάνα,λεπτή αδύνατη με μικρό βυζάκι,γύρω στο 1,65,γιατί ήθελα κουλούρι.
Παιδιά ήταν το καλύτερο πρωκτικό που έχω κάνει ποτέ σε μασατζίδικο!
Η κοπέλα μιλάμε έδινε κώλο στο φούλ και σε παρότρυνε κιόλας να την ξεκωλιάσεις!
Στο τελείωμα μάλιστα της είπα πως ήταν πολύ καλή στον συγκεκριμένο τομέα κι εκείνη μου απάντησε πως η γυναίκα όταν δίνει κώλο πρέπει να τον δίνει πραγματικά χωρίς δεύτερη σκέψη για να ευχαριστηθεί και ο πελάτης και αυτή!Αλλιώς κι εκείνη πονάει και ο πελάτης δεν ικανοποιήται.Μπράβο κορίτσι μου σκέφτηκα,μακάρι όλες να σκέφτονταν έτσι!
Χθες λοιπόν,με τις σκέψεις αυτές,ένοιωσα ένα γαργάλημα στο μόριό μου και πήγα να βρω την Αντριάνα.
Όμως η Ζάνα μου είπε πως είχε φύγει από εκεί.
Σε παρέλαση των κορασίδων,πέρασε η θεία Ελένη,Σόνια από Μιχαλακοπούλου,μία πετίτ Έμυ που δεν μιλούσε γρι Ελληνικά,μία Σουζάνα προμίλφ και ένα καυλιάρικο στην εμφάνηση,ονόματι Κλαούντια,μελαχρινή με σπαστά μαλλιά,ωραίο κωλαράκι,βυζάκι 2,5 γύρω στο 1,70 με τα τακούνια.
Σε ερώτηση στην Ζάνα,ποιά δίνει κουλούρι,η απάντηση ήταν Ελένη,Σουζάνα,Κλαούντια.
Πήρα λοιπόν την Κλαούντια.
Όταν μιλάμε,παιδιά μου έσπασε τ'αρχίδια,το ενοώ!
Μη εδώ,μη εκεί,δεν μπορώ αυτό,δεν μπορώ το άλλο!
Τα παίρνω κι εγώ στο κρανίο και μετά από ένα ανύπαρκτο μασάζ και μία χλιαρή πίπα,κόβω την πίπα στην μέση στη κυριολεξία και της λέω,"εντάξει,τελειώσαμε!"
Έμεινε μαλάκας να με κοιτάει ενώ εγώ ντυνόμουνα.
Μα...μου λέει.Άσε τα μα της λέω και ντύσου,τελειώσαμε.
Ντύνεται,μου λέει ,να με πληρώσεις.
Της λέω,φώναξέ μου την Ζάνα.
Πλήρωσέ με πρώτα μου λέει και στην φωνάζω.
Όχι της λέω,δεν σε πληρώνω,φώναξέ μου την Ζάνα.
Φεύγει τσατισμένη και μετά από 3 λεπτά και όχι αμέσως,έλεγε στην Ζάνα τα δικά της,έρχεται η Ζάνα.
Της λέω τα καθέκαστα,δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο της λέω,ειδικά εδώ και σε κοπέλα που εσύ μου έχεις προτείνει.
Μου λέει συμβαίνουν αυτά και της απαντάω,ναι συμβαίνουν αυτά αλλά όταν συμβαίνουν,εσύ λες συγνώμη κι εγώ λέω αντίο και έφυγα χωρίς να δώσω μία,φυσικά.
Λάδωσε το άντερό τους τα πουτανάκιΑ με τα δικά μας φράγκα και το παίζουν άνετες και ζόρικες!
Βρε ούστ από'δω,ούστ!
Και επί τη ευκαιρία,ξέρει κανένας συναγωνιστής που είναι τώρα η Αντριάνα;
Θα του ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα!
Πριν από ένα περίπου μήνα,δεν είχα προλάβει να γράψω κριτική,είχα πάει στην Στουρνάρη 29,στον ίδιο όροφο με την Βιοιατρική,όπου είναι το νέο σπίτι της Ζάνας.
Την Ζάνα την ξέρω από παλιά στη Σολωμού(το γνωστό Ζανόσπιτο) και με ξέρει κι αυτή!
Έχω κάνει μαζί της και μονά και διπλά με άλλη μία κοπέλα και πάντα περνούσα όμορφα!
Την ημέρα εκείνη,προ μηνός,επέλεξα μετά από παρότρυνσή της,την Αντριάνα,λεπτή αδύνατη με μικρό βυζάκι,γύρω στο 1,65,γιατί ήθελα κουλούρι.
Παιδιά ήταν το καλύτερο πρωκτικό που έχω κάνει ποτέ σε μασατζίδικο!
Η κοπέλα μιλάμε έδινε κώλο στο φούλ και σε παρότρυνε κιόλας να την ξεκωλιάσεις!
Στο τελείωμα μάλιστα της είπα πως ήταν πολύ καλή στον συγκεκριμένο τομέα κι εκείνη μου απάντησε πως η γυναίκα όταν δίνει κώλο πρέπει να τον δίνει πραγματικά χωρίς δεύτερη σκέψη για να ευχαριστηθεί και ο πελάτης και αυτή!Αλλιώς κι εκείνη πονάει και ο πελάτης δεν ικανοποιήται.Μπράβο κορίτσι μου σκέφτηκα,μακάρι όλες να σκέφτονταν έτσι!
Χθες λοιπόν,με τις σκέψεις αυτές,ένοιωσα ένα γαργάλημα στο μόριό μου και πήγα να βρω την Αντριάνα.
Όμως η Ζάνα μου είπε πως είχε φύγει από εκεί.
Σε παρέλαση των κορασίδων,πέρασε η θεία Ελένη,Σόνια από Μιχαλακοπούλου,μία πετίτ Έμυ που δεν μιλούσε γρι Ελληνικά,μία Σουζάνα προμίλφ και ένα καυλιάρικο στην εμφάνηση,ονόματι Κλαούντια,μελαχρινή με σπαστά μαλλιά,ωραίο κωλαράκι,βυζάκι 2,5 γύρω στο 1,70 με τα τακούνια.
Σε ερώτηση στην Ζάνα,ποιά δίνει κουλούρι,η απάντηση ήταν Ελένη,Σουζάνα,Κλαούντια.
Πήρα λοιπόν την Κλαούντια.
Όταν μιλάμε,παιδιά μου έσπασε τ'αρχίδια,το ενοώ!
Μη εδώ,μη εκεί,δεν μπορώ αυτό,δεν μπορώ το άλλο!
Τα παίρνω κι εγώ στο κρανίο και μετά από ένα ανύπαρκτο μασάζ και μία χλιαρή πίπα,κόβω την πίπα στην μέση στη κυριολεξία και της λέω,"εντάξει,τελειώσαμε!"
Έμεινε μαλάκας να με κοιτάει ενώ εγώ ντυνόμουνα.
Μα...μου λέει.Άσε τα μα της λέω και ντύσου,τελειώσαμε.
Ντύνεται,μου λέει ,να με πληρώσεις.
Της λέω,φώναξέ μου την Ζάνα.
Πλήρωσέ με πρώτα μου λέει και στην φωνάζω.
Φεύγει τσατισμένη και μετά από 3 λεπτά και όχι αμέσως,έλεγε στην Ζάνα τα δικά της,έρχεται η Ζάνα.
Της λέω τα καθέκαστα,δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο της λέω,ειδικά εδώ και σε κοπέλα που εσύ μου έχεις προτείνει.
Μου λέει συμβαίνουν αυτά και της απαντάω,ναι συμβαίνουν αυτά αλλά όταν συμβαίνουν,εσύ λες συγνώμη κι εγώ λέω αντίο και έφυγα χωρίς να δώσω μία,φυσικά.
Λάδωσε το άντερό τους τα πουτανάκιΑ με τα δικά μας φράγκα και το παίζουν άνετες και ζόρικες!
Βρε ούστ από'δω,ούστ!
Και επί τη ευκαιρία,ξέρει κανένας συναγωνιστής που είναι τώρα η Αντριάνα;
Θα του ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!

Απλα ενε μεγαλο μπραβο σου

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
..
Βρε ούστ από'δω,ούστ!
...

Σωστός! Έγραψες! :tooth: :tooth:

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Mπραβο φιλε μου.  Εαν καναμε ολοι ετσι θα ειμασταν σε πολυ καλυτερη κατασταση και απο σερβις και απο τιμες.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ξερει κανενας αν καμια κυρια του ιδρυματος δεχεται ψεκασμο στη μουρη (CIF) και πινει το δηλητηριο απο το φιδι??  ;)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
οι κυυρίες ζανα και ελένη μιλφειγ......... inject :2on1: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :2on1:

... Επίσης να σημειώσω ότι προς απογοήτευση μου δεν έκανε προσπάθεια να γευτεί τους ζωικούς μου χυμούς, κατά την ολοκλήρωση του αγώνα, παρότι τράβηξα το σκουφάκι εγκαίρως γιαυτό το σκοπό...

Φαίνεται ότι επειδή δεν της το ζήτησα με τρόπο ξεκάθαρο ("ρούφα τα τώρα" ή κάτι ανάλογο), η κυρία Ζάννα έκανε το βλάκα. Ή ίσως επειδή ήμουν νιόφερτος.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Φαίνεται ότι επειδή δεν της το ζήτησα με τρόπο ξεκάθαρο ("ρούφα τα τώρα" ή κάτι ανάλογο), η κυρία Ζάννα έκανε το βλάκα. Ή ίσως επειδή ήμουν νιόφερτος.
τα καταπινει ενιοτε, αρκει να μη γινεται αυτοσκοπος
να πω κ εγω δυο λεξεις για τη μολδαβη σεριφισσα
με το σιλικονατο μπουστο

οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στη Μαρνη ηταν μες την καβλα
τοτε προ μιλφ, εκανε τα παντα υπο τη σκια της σεριφισσας
Θεοδωρας, και το αγρυπνο βλεμμα της κυριας Σοφιας

εχει παρει πλεον ολο τον κοσμο,
και ειναι λιγο ξεπερασμενη επιλογη,
καθως υπαρχουν νεα αστερια,

με αναλογες υπηρεσιες ...

κατι σαν τη Μαργκο , για οσους ασχολουνται με τουριν.

αυτα προς το παρον.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
URL]]