Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα!
Πριν από ένα περίπου μήνα,δεν είχα προλάβει να γράψω κριτική,είχα πάει στην Στουρνάρη 29,στον ίδιο όροφο με την Βιοιατρική,όπου είναι το νέο σπίτι της Ζάνας.
Την Ζάνα την ξέρω από παλιά στη Σολωμού(το γνωστό Ζανόσπιτο) και με ξέρει κι αυτή!
Έχω κάνει μαζί της και μονά και διπλά με άλλη μία κοπέλα και πάντα περνούσα όμορφα!
Την ημέρα εκείνη,προ μηνός,επέλεξα μετά από παρότρυνσή της,την Αντριάνα,λεπτή αδύνατη με μικρό βυζάκι,γύρω στο 1,65,γιατί ήθελα κουλούρι.
Παιδιά ήταν το καλύτερο πρωκτικό που έχω κάνει ποτέ σε μασατζίδικο!
Η κοπέλα μιλάμε έδινε κώλο στο φούλ και σε παρότρυνε κιόλας να την ξεκωλιάσεις!
Στο τελείωμα μάλιστα της είπα πως ήταν πολύ καλή στον συγκεκριμένο τομέα κι εκείνη μου απάντησε πως η γυναίκα όταν δίνει κώλο πρέπει να τον δίνει πραγματικά χωρίς δεύτερη σκέψη για να ευχαριστηθεί και ο πελάτης και αυτή!Αλλιώς κι εκείνη πονάει και ο πελάτης δεν ικανοποιήται.Μπράβο κορίτσι μου σκέφτηκα,μακάρι όλες να σκέφτονταν έτσι!
Χθες λοιπόν,με τις σκέψεις αυτές,ένοιωσα ένα γαργάλημα στο μόριό μου και πήγα να βρω την Αντριάνα.
Όμως η Ζάνα μου είπε πως είχε φύγει από εκεί.
Σε παρέλαση των κορασίδων,πέρασε η θεία Ελένη,Σόνια από Μιχαλακοπούλου,μία πετίτ Έμυ που δεν μιλούσε γρι Ελληνικά,μία Σουζάνα προμίλφ και ένα καυλιάρικο στην εμφάνηση,ονόματι Κλαούντια,μελαχρινή με σπαστά μαλλιά,ωραίο κωλαράκι,βυζάκι 2,5 γύρω στο 1,70 με τα τακούνια.
Σε ερώτηση στην Ζάνα,ποιά δίνει κουλούρι,η απάντηση ήταν Ελένη,Σουζάνα,Κλαούντια.
Πήρα λοιπόν την Κλαούντια.
Όταν μιλάμε,παιδιά μου έσπασε τ'αρχίδια,το ενοώ!
Μη εδώ,μη εκεί,δεν μπορώ αυτό,δεν μπορώ το άλλο!
Τα παίρνω κι εγώ στο κρανίο και μετά από ένα ανύπαρκτο μασάζ και μία χλιαρή πίπα,κόβω την πίπα στην μέση στη κυριολεξία και της λέω,"εντάξει,τελειώσαμε!"
Έμεινε μαλάκας να με κοιτάει ενώ εγώ ντυνόμουνα.
Μα...μου λέει.Άσε τα μα της λέω και ντύσου,τελειώσαμε.
Ντύνεται,μου λέει ,να με πληρώσεις.
Της λέω,φώναξέ μου την Ζάνα.
Πλήρωσέ με πρώτα μου λέει και στην φωνάζω.
Όχι της λέω,δεν σε πληρώνω,φώναξέ μου την Ζάνα.
Φεύγει τσατισμένη και μετά από 3 λεπτά και όχι αμέσως,έλεγε στην Ζάνα τα δικά της,έρχεται η Ζάνα.
Της λέω τα καθέκαστα,δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο της λέω,ειδικά εδώ και σε κοπέλα που εσύ μου έχεις προτείνει.
Μου λέει συμβαίνουν αυτά και της απαντάω,ναι συμβαίνουν αυτά αλλά όταν συμβαίνουν,εσύ λες συγνώμη κι εγώ λέω αντίο και έφυγα χωρίς να δώσω μία,φυσικά.
Λάδωσε το άντερό τους τα πουτανάκιΑ με τα δικά μας φράγκα και το παίζουν άνετες και ζόρικες!
Βρε ούστ από'δω,ούστ!
Και επί τη ευκαιρία,ξέρει κανένας συναγωνιστής που είναι τώρα η Αντριάνα;
Θα του ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!