anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.193
- Πόντοι
- 506
Γαμας τιποτα εκει?
...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ... ;)
Γαμας τιποτα εκει?
δεν εχει αισθηση πια το μουνακι τηs. ειναι αντιστροφωs αναλογο, με τα χρονια τηs. θα επρεπε να παρει συνταξη, αν σαν βαση υπολογισμου λογιζονταν οι εργατοωρεs των που εχει στην μεχρι τωρα προυπηρεσια τηs.περασμα απο το μαγαζι . σονια λειπει εχει περιοδο .
ειστε χειρότεροι και απο την τελευταια Κατινοθείτσα γυναικούλα
εχετε ποσες ημερες και αναμασατε ενα μαλακισμενο θεμα, τι πως, γιατι , τι είπανε , οχι ειπανε αυτο σε εμένα, το αλλο εκει, για μια εργαζομενη που αποχωρησε απο το ιδρυμα....
τι μας ενδιαφερουν ολα αυτα?
συνεχιστε να αυτοεξεφτελιζεστε...
ενημέρωση για εμμυ.Το πιπίνι εκ Λιθουανίας συνεννοείται με τη νοηματική. Στο δια ταύτα καλούτσικο μασάζ , όσο για την μπριτζόλα, ναι μεν δεν αρνείται τίποτα , αλλά το κάνει αγγαρεία και είναι ψιλοκομοδίνο.Πολύ καθαρή πάντως (πλύθηκε μετά)και για τα δικά μου γούστα σούπερ βυζοκώλι...αυτά.Δεν ξαναπαίρνω γιατί θέλω συμμετοχή, η οποία ήταν ανύπαρκτη
εισαι πολυ καλος ξερεις και αγοραζεις δεν μας λες ομως τι σου ειπανε......
"μπριζολακια ο τελης" ε.π.ετο μασατζιδικο ποιος εχει τα δικαιωματα;;
Μου έλεγε παπαριές δηλαδή έτσι...λες και είναι έγκλημα να είσαι αλβανός ρε παιδί μου. Της έλεγα για γιασκεβίτσιους και με κοίταζε με το βλέμμα του ροφού.Μετά της έλεγα για sabonis, κουρτινάτις τσατσένκο αλλά τίποτε, νόμιζα ότι δεν σκάμπαζε από μπάσκετ. Αφού εκεί είναι εθνικοί ήρωες.αλβανακι ειναι !!!!! ποια λιθουανια ?????
ο λογιστηs τηs εισαι? ;)Έτσι έγιναν τα πράγματα με το πενηντάρικο.....! Απλά, το μαγαζί επέβαλλε στην κοπέλα να κρατήσει τα 10 (αφού δεν ολοκληρώθηκε η συνεδρία) και αυτό να πάρει το δικό του μερίδιο ολόκληρο.
End of discussion!
χειροτεροι ? μην μαs μαλλωνειs zero. μα να μην μαθουμε τι πραγματικα συνεβη ? παραπληροφορηση δλδ. να εχουμε?ειστε χειρότεροι και απο την τελευταια Κατινοθείτσα γυναικούλα
εχετε ποσες ημερες και αναμασατε ενα μαλακισμενο θεμα, τι πως, γιατι , τι είπανε , οχι ειπανε αυτο σε εμένα, το αλλο εκει, για μια εργαζομενη που αποχωρησε απο το ιδρυμα....
τι μας ενδιαφερουν ολα αυτα?
συνεχιστε να αυτοεξεφτελιζεστε...
"μπριζολακια ο τελης" ε.π.ε
το σ29 δεν ειναι ανοικτα Κυριακες η εμενα δεν ανοιγουν?
Σήμερα αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω τη τύχη μου σε μασαζερί, πήγαινα για τη Μάρσυ στο Σ63, αλλά έλειπε και δεν μου έκανε κλικ κάποια από τις υπόλοιπες, οπότε κατέληξα πιο πάνω στο Σ29, όπου πήγαινα για τη Ζάννα, πλην όμως ήταν απασχολημένη. Τη στιγμή εκείνη ήταν διαθέσιμες η Σόνια και η Έμμυ. Μου φάνηκαν και οι 2 καλές, και διάλεξα την ... Βορειοηπειρώτισα (όπως μου εδήλωσε) Σόνια, λόγω "διαφοράς στήθους"
Πρόκειται για μια κοντούλα, δεν τη λες λεπτή, μάλλον κανονική προς τσουμπωτή κοπελίτσα, πιπίνι 24χρονο, που σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν χαμογελαστή, καλοδιάθετη κι ευγενική. Το πρόσωπό της είναι γενικά καλό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, στο σώμα της ξεχωρίζει το φυσικό και σε πολύ καλή κατάσταση, 3αρι (ίσως και παραπάνω) στήθος που διαθέτει, ενώ και το υπόλοιπο κορμί της είναι μια χαρά αξιογάμητο.
Για το μασάζ που μου πρόσφερε ως ορεκτικό δεν μπορώ να την κρίνω, γιατί η εμπειρία μου εξακολουθεί να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.
Για το κυρίως πιάτο όμως έχω να παρατηρήσω τα εξής: η ακάποτη πίπα της είναι στο M.O., αρκετά καλή αλλά όχι και κάτι το συγκλονιστικό, περιλαμβάνει όμως χωρίς να της το ζητήσεις και περιποίηση των @@, δέχεται να της ανταποδώσεις τη στοματική περιποίηση, αλλά όχι για πολύ, με το πρόσχημα ότι έτσι καβλώνει εύκολα, γλωσσόφιλα μου δήλωσε ότι τα αποφεύγει, μόνο που στο τέλος μόνη της τα επεδίωξε την ώρα που τερμάτιζα τον αγώνα, ίσως γιατί ήταν κι αυτή "ξαναμμένη", δαχτυλοσκόπηση της μπρος τρύπας δεν μου επέτρεψε, δεν συζητάμε για την πίσω, πρόθυμα επεδίωξε να τον "πάρει" μέσα της και όταν διαπίστωσα ότι το κρεβάτι ήταν άβολο για ιεραποστολικό, μεταφερθήκαμε στην πολυθρόνα πλάι που υποψιάζομαι ότι έχει φιλοξενήσει πάμπολλους συμπαίκτες σαν κι εμένα. Εκεί, όντας μανιτζέβελη και μικροκαμωμένη, ήρθε από πάνω μου και με καβάλησε με βαθειά καθίσματα και μετά από λίγο, με θέα τις απίθανες βυζάρες της να ανεβοκατεβαίνουν μπροστά στη μούρη μου, με τη συνοδεία βογγητών εκατέρωθεν, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Κι ας είχα φροντίσει, προτού επισκεφθώ το ίδρυμα, να είμαι "ξαλαφρωμένος" από πυρομαχικά , για να μην τελειώσω με το καλημέρα!
Να μη ξεχάσω να σημειώσω τη καθαριότητα και της ίδιας της κοπέλας, έτσι όπως την αντιλήφθηκα όσο μου έδωσε την ευκαιρία να την περιποιηθώ στοματικά, όσο και του χώρου, καθώς και την ευκολία που προσφέρει η ύπαρξη ντουσιέρας μέσα στο δωμάτιο.
Φεύγοντας είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στο σαλονάκι και τη Ζάννα (τη περίμενα καλύτερη εμφανισιακά, αλλά μου φάνηκε "ανώμαλο παιδί" και ότι θα πρέπει να το ξέρει καλά το ποιήμα, και γιαυτό το λόγο κάποια στιγμή λέω να τη δοκιμάσω) αλλά και τη Λάουρα, αν θυμάμαι καλά, που επίσης μου έκανε (και πολύ μάλιστα) κλικ για το προσεχές μέλλον, το οποίο κατά πως φαίνεται προοιωνίζεται λαμπρόν.
Το δε κόστος της συνεδρίας ανήλθε στα (60 το απλό μασάζ + 20 "τα υπόλοιπα", όπως μου εδήλωσε η νταρντάνα κυρία επί της υποδοχής =) 80 Ευρώ. Αυτά επί του παρόντος.