Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αυτη η εμυ ξερει κανεισ αν  δινει κωλο??

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
περασμα απο το μαγαζι . σονια λειπει εχει περιοδο .
δεν εχει αισθηση πια το μουνακι τηs.    ειναι αντιστροφωs αναλογο, με τα χρονια τηs.  θα επρεπε να παρει συνταξη,  αν σαν βαση υπολογισμου  λογιζονταν  οι εργατοωρεs  των  :knockinb: που εχει στην μεχρι τωρα προυπηρεσια τηs.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ειστε χειρότεροι και απο την τελευταια Κατινοθείτσα γυναικούλα
εχετε ποσες ημερες και αναμασατε ενα μαλακισμενο θεμα, τι πως, γιατι , τι είπανε , οχι ειπανε αυτο σε εμένα, το αλλο εκει, για μια εργαζομενη που αποχωρησε απο το ιδρυμα....
τι μας ενδιαφερουν ολα αυτα?

συνεχιστε να αυτοεξεφτελιζεστε...

η αυτοξεφτίλα είναι προνόμιο του ελληνα και μαγκιά του αμα θες να ξερεις!άντε με τους μαλακες τους ξενερωτους τους ευρωπαίους με την κωλοσοβαροφάνεια τους και τις μεγαλοτράπεζές τους!

iwsidiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πρωινή επίσκεψη στο ίδρυμα και παρέλασαν σόνια, έμμυ, ελένη και άλλες 2-3 που δεν συγκράτησα ονόμτα.
Συναγωνιστής που πήγαμε μαζί πήρε σόνια κι εγώ έμμυ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του perineo.

ενημέρωση για εμμυ.Το πιπίνι εκ Λιθουανίας συνεννοείται με τη νοηματική. Στο δια ταύτα καλούτσικο μασάζ , όσο για την μπριτζόλα, ναι μεν δεν αρνείται τίποτα , αλλά το κάνει αγγαρεία και είναι ψιλοκομοδίνο.Πολύ καθαρή πάντως (πλύθηκε μετά)και για τα δικά μου γούστα σούπερ βυζοκώλι...αυτά.Δεν ξαναπαίρνω γιατί θέλω συμμετοχή, η οποία ήταν ανύπαρκτη

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εγω ημουν φιλε που πηρα την σονια γΙΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑ εκεινη την ωρα!!!ακουγοταν το πουτανακι δυνατα ετσι??

iwsidiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφέ τι ώρα την πήρες?

iwsidiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πήρα έμμυ και πήγα με φίλο κατά τις 11:30 το πρωί. Ο φίλος πήρε Σόνια!

Οπότε λίγο δύσκολα να σε άκουσα αν πήγες στισ 3!!

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εισαι πολυ καλος ξερεις και αγοραζεις δεν μας λες ομως τι σου ειπανε......

Έτσι έγιναν τα πράγματα με το πενηντάρικο.....! Απλά, το μαγαζί επέβαλλε στην κοπέλα να κρατήσει τα 10 (αφού δεν ολοκληρώθηκε η συνεδρία) και αυτό να πάρει το δικό του μερίδιο ολόκληρο.

End of discussion!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το μασατζιδικο ποιος εχει τα δικαιωματα;;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
αλβανακι ειναι !!!!! ποια λιθουανια ?????
Μου έλεγε παπαριές δηλαδή έτσι...λες και είναι έγκλημα να είσαι αλβανός ρε παιδί μου. Της έλεγα για γιασκεβίτσιους και με κοίταζε με το βλέμμα του ροφού.Μετά της έλεγα για sabonis, κουρτινάτις τσατσένκο αλλά τίποτε, νόμιζα ότι δεν σκάμπαζε από μπάσκετ. Αφού εκεί είναι εθνικοί ήρωες.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Έτσι έγιναν τα πράγματα με το πενηντάρικο.....! Απλά, το μαγαζί επέβαλλε στην κοπέλα να κρατήσει τα 10 (αφού δεν ολοκληρώθηκε η συνεδρία) και αυτό να πάρει το δικό του μερίδιο ολόκληρο.

End of discussion!
ο λογιστηs τηs εισαι?  ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ειστε χειρότεροι και απο την τελευταια Κατινοθείτσα γυναικούλα
εχετε ποσες ημερες και αναμασατε ενα μαλακισμενο θεμα, τι πως, γιατι , τι είπανε , οχι ειπανε αυτο σε εμένα, το αλλο εκει, για μια εργαζομενη που αποχωρησε απο το ιδρυμα....
τι μας ενδιαφερουν ολα αυτα?

συνεχιστε να αυτοεξεφτελιζεστε...
  χειροτεροι ?  :2funny:  μην μαs μαλλωνειs  zero.  μα να μην μαθουμε τι πραγματικα συνεβη ? παραπληροφορηση δλδ. να εχουμε?

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Σήμερα αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω τη τύχη μου σε μασαζερί, πήγαινα για τη Μάρσυ στο Σ63, αλλά έλειπε και δεν μου έκανε κλικ κάποια από τις υπόλοιπες, οπότε κατέληξα πιο πάνω στο Σ29, όπου πήγαινα για τη Ζάννα, πλην όμως ήταν απασχολημένη. Τη στιγμή εκείνη ήταν διαθέσιμες η Σόνια και η Έμμυ. Μου φάνηκαν και οι 2 καλές, και διάλεξα την ... Βορειοηπειρώτισα (όπως μου εδήλωσε) Σόνια, λόγω "διαφοράς στήθους"  :tits: :2funny:
Πρόκειται για μια κοντούλα, δεν τη λες λεπτή, μάλλον κανονική προς τσουμπωτή κοπελίτσα, πιπίνι 24χρονο, που σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν χαμογελαστή, καλοδιάθετη κι ευγενική. Το πρόσωπό της είναι γενικά καλό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, στο σώμα της ξεχωρίζει το φυσικό και σε πολύ καλή κατάσταση, 3αρι (ίσως και παραπάνω) στήθος που διαθέτει, ενώ και το υπόλοιπο κορμί της είναι μια χαρά αξιογάμητο.
Για το μασάζ που μου πρόσφερε ως ορεκτικό δεν μπορώ να την κρίνω, γιατί η εμπειρία μου εξακολουθεί να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.
Για το κυρίως πιάτο όμως έχω να παρατηρήσω τα εξής: η ακάποτη πίπα της είναι στο M.O., αρκετά καλή αλλά όχι και κάτι το συγκλονιστικό, περιλαμβάνει όμως χωρίς να της το ζητήσεις και περιποίηση των @@, δέχεται να της ανταποδώσεις τη στοματική περιποίηση, αλλά όχι για πολύ, με το πρόσχημα ότι έτσι καβλώνει εύκολα, γλωσσόφιλα μου δήλωσε ότι τα αποφεύγει, μόνο που στο τέλος μόνη της τα επεδίωξε την ώρα που τερμάτιζα τον αγώνα, ίσως γιατί ήταν κι αυτή "ξαναμμένη", δαχτυλοσκόπηση της μπρος τρύπας δεν μου επέτρεψε, δεν συζητάμε για την πίσω, πρόθυμα επεδίωξε να τον "πάρει" μέσα της και όταν διαπίστωσα ότι το κρεβάτι ήταν άβολο για ιεραποστολικό, μεταφερθήκαμε στην πολυθρόνα πλάι που υποψιάζομαι ότι έχει φιλοξενήσει πάμπολλους συμπαίκτες σαν κι εμένα. Εκεί, όντας μανιτζέβελη και μικροκαμωμένη, ήρθε από πάνω μου και με καβάλησε με βαθειά καθίσματα και μετά από λίγο, με θέα τις απίθανες βυζάρες της να ανεβοκατεβαίνουν μπροστά στη μούρη μου, με τη συνοδεία βογγητών εκατέρωθεν, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Κι ας είχα φροντίσει, προτού επισκεφθώ το ίδρυμα, να είμαι "ξαλαφρωμένος" από πυρομαχικά  :cum:, για να μην τελειώσω με το καλημέρα!
Να μη ξεχάσω να σημειώσω τη καθαριότητα και της ίδιας της κοπέλας, έτσι όπως την αντιλήφθηκα όσο μου έδωσε την ευκαιρία να την περιποιηθώ στοματικά, όσο και του χώρου, καθώς και την ευκολία που προσφέρει η ύπαρξη ντουσιέρας μέσα στο δωμάτιο.
Φεύγοντας είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στο σαλονάκι και τη Ζάννα (τη περίμενα καλύτερη εμφανισιακά, αλλά μου φάνηκε "ανώμαλο παιδί" και ότι θα πρέπει να το ξέρει καλά το ποιήμα, και γιαυτό το λόγο κάποια στιγμή λέω να τη δοκιμάσω) αλλά και τη Λάουρα, αν θυμάμαι καλά, που επίσης μου έκανε (και πολύ μάλιστα) κλικ για το προσεχές μέλλον, το οποίο κατά πως φαίνεται προοιωνίζεται λαμπρόν.
Το δε κόστος της συνεδρίας ανήλθε στα (60 το απλό μασάζ + 20 "τα υπόλοιπα", όπως μου εδήλωσε η νταρντάνα κυρία επί της υποδοχής =) 80 Ευρώ. Αυτά επί του παρόντος.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
το σ29 δεν ειναι ανοικτα Κυριακες η εμενα δεν ανοιγουν?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Σήμερα αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω τη τύχη μου σε μασαζερί, πήγαινα για τη Μάρσυ στο Σ63, αλλά έλειπε και δεν μου έκανε κλικ κάποια από τις υπόλοιπες, οπότε κατέληξα πιο πάνω στο Σ29, όπου πήγαινα για τη Ζάννα, πλην όμως ήταν απασχολημένη. Τη στιγμή εκείνη ήταν διαθέσιμες η Σόνια και η Έμμυ. Μου φάνηκαν και οι 2 καλές, και διάλεξα την ... Βορειοηπειρώτισα (όπως μου εδήλωσε) Σόνια, λόγω "διαφοράς στήθους"  :tits: :2funny:
Πρόκειται για μια κοντούλα, δεν τη λες λεπτή, μάλλον κανονική προς τσουμπωτή κοπελίτσα, πιπίνι 24χρονο, που σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν χαμογελαστή, καλοδιάθετη κι ευγενική. Το πρόσωπό της είναι γενικά καλό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, στο σώμα της ξεχωρίζει το φυσικό και σε πολύ καλή κατάσταση, 3αρι (ίσως και παραπάνω) στήθος που διαθέτει, ενώ και το υπόλοιπο κορμί της είναι μια χαρά αξιογάμητο.
Για το μασάζ που μου πρόσφερε ως ορεκτικό δεν μπορώ να την κρίνω, γιατί η εμπειρία μου εξακολουθεί να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.
Για το κυρίως πιάτο όμως έχω να παρατηρήσω τα εξής: η ακάποτη πίπα της είναι στο M.O., αρκετά καλή αλλά όχι και κάτι το συγκλονιστικό, περιλαμβάνει όμως χωρίς να της το ζητήσεις και περιποίηση των @@, δέχεται να της ανταποδώσεις τη στοματική περιποίηση, αλλά όχι για πολύ, με το πρόσχημα ότι έτσι καβλώνει εύκολα, γλωσσόφιλα μου δήλωσε ότι τα αποφεύγει, μόνο που στο τέλος μόνη της τα επεδίωξε την ώρα που τερμάτιζα τον αγώνα, ίσως γιατί ήταν κι αυτή "ξαναμμένη", δαχτυλοσκόπηση της μπρος τρύπας δεν μου επέτρεψε, δεν συζητάμε για την πίσω, πρόθυμα επεδίωξε να τον "πάρει" μέσα της και όταν διαπίστωσα ότι το κρεβάτι ήταν άβολο για ιεραποστολικό, μεταφερθήκαμε στην πολυθρόνα πλάι που υποψιάζομαι ότι έχει φιλοξενήσει πάμπολλους συμπαίκτες σαν κι εμένα. Εκεί, όντας μανιτζέβελη και μικροκαμωμένη, ήρθε από πάνω μου και με καβάλησε με βαθειά καθίσματα και μετά από λίγο, με θέα τις απίθανες βυζάρες της να ανεβοκατεβαίνουν μπροστά στη μούρη μου, με τη συνοδεία βογγητών εκατέρωθεν, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Κι ας είχα φροντίσει, προτού επισκεφθώ το ίδρυμα, να είμαι "ξαλαφρωμένος" από πυρομαχικά  :cum:, για να μην τελειώσω με το καλημέρα!
Να μη ξεχάσω να σημειώσω τη καθαριότητα και της ίδιας της κοπέλας, έτσι όπως την αντιλήφθηκα όσο μου έδωσε την ευκαιρία να την περιποιηθώ στοματικά, όσο και του χώρου, καθώς και την ευκολία που προσφέρει η ύπαρξη ντουσιέρας μέσα στο δωμάτιο.
Φεύγοντας είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στο σαλονάκι και τη Ζάννα (τη περίμενα καλύτερη εμφανισιακά, αλλά μου φάνηκε "ανώμαλο παιδί" και ότι θα πρέπει να το ξέρει καλά το ποιήμα, και γιαυτό το λόγο κάποια στιγμή λέω να τη δοκιμάσω) αλλά και τη Λάουρα, αν θυμάμαι καλά, που επίσης μου έκανε (και πολύ μάλιστα) κλικ για το προσεχές μέλλον, το οποίο κατά πως φαίνεται προοιωνίζεται λαμπρόν.
Το δε κόστος της συνεδρίας ανήλθε στα (60 το απλό μασάζ + 20 "τα υπόλοιπα", όπως μου εδήλωσε η νταρντάνα κυρία επί της υποδοχής =) 80 Ευρώ. Αυτά επί του παρόντος.

μη και δοκιμάσεις Λάουρα, είναι η αγγαρεία της αγγαρείας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom